!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.

Συμφωνείτε;

ναι
14
21%
όχι
46
70%
εντάξει υπάρχουν και χειρότεροι αλλά σιγά τις μουσικές ιδιοφυΐες ...
6
9%

Σύνολο ψήφων: 66

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Re: Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

Πασιφάη έγραψε: 13 Απρ 2023, 23:18 Ευτυχώς δεν είναι απο εκείνα που βραχνιάζουν ουρλιάζοντας.
Ναι, μπροστά στον Τζιμ - Ρουβά των 60ς, τι να πούνε οι υπόλοιποι :giggle:
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Re: Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ας βάλουμε και το ορίτζιναλ.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ωραια μπαντα αλλα σιγουρα ο Μορισον ηταν γκομενομαγνητης ...εχει να κανει
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Naida έγραψε: 11 Απρ 2023, 22:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2023, 20:52
Naida έγραψε: 11 Απρ 2023, 20:32

Όχι ΓΑΛΗ μου, αυτά τα λες εσύ και ο Ασέβαστος. Και κάποιοι άλλοι. Να σου ξαναβάλω το ποστ που συμβουλεύεις να μην αμυνονται και αντιδρούν ως αμαζόνες οι γυναίκες που δέχονται επίθεση; θέλεις γαλουκα μου; θέλεις να σου βάλω παλιότερα 0οστ σου και σένα και του Ασέβαστου που μας λέγατε πόσο άχρηστη είναι η αυτοάμυνα για τις γυναίκες; ε; ε; θέλεις;
Και δεν τα βάζεις;

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ρε Νάιδα, είναι το γιατί εγώ "που θεωρώ άχρηστη την αυτοάμυνα για τις γυναίκες", κατά τα λεγόμενα σου, ξέρω κάποια παραπάνω πράγματα (έχω και δίπλωμα για το κότερο :lol:) ενώ εσύ τόσον καιρό δεν έχεις πάρει ούτε ένα και θεωρείς ως σκιλ αυτοάμυνας τον μαξιλαροπόλεμο με τον δικό σου.

Ποιον θεωρείς ότι μπορείς να πείσεις; :lol:

Εντάξει ,καταλάβαμε είσαι μαστερ στις πολεμικές τέχνες,πιάνεις μύγες με τσοπστικς,κόμπρα κάι κι ετσι :lol: Αυτό δεν αναιρεί βέβαια ότι και εγώ ως γυναίκα που δεν ξέρω πολεμικές τέχνες αν βρεθώ σε ενδεχόμενο κίνδυνο δεν θα αμυνθώ. Και ξαναλέω,έχω δύναμη. Δύναμη που εσύ μπορεί να μην έχεις που έχεις τεχνική και να με βοηθήσει αυτό και να μου δώσει χρόνο. Όλα σχετικά είναι.

Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 14 Απρ 2023, 01:36
Naida έγραψε: 11 Απρ 2023, 22:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2023, 20:52

Και δεν τα βάζεις;

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ρε Νάιδα, είναι το γιατί εγώ "που θεωρώ άχρηστη την αυτοάμυνα για τις γυναίκες", κατά τα λεγόμενα σου, ξέρω κάποια παραπάνω πράγματα (έχω και δίπλωμα για το κότερο :lol:) ενώ εσύ τόσον καιρό δεν έχεις πάρει ούτε ένα και θεωρείς ως σκιλ αυτοάμυνας τον μαξιλαροπόλεμο με τον δικό σου.

Ποιον θεωρείς ότι μπορείς να πείσεις; :lol:

Εντάξει ,καταλάβαμε είσαι μαστερ στις πολεμικές τέχνες,πιάνεις μύγες με τσοπστικς,κόμπρα κάι κι ετσι :lol: Αυτό δεν αναιρεί βέβαια ότι και εγώ ως γυναίκα που δεν ξέρω πολεμικές τέχνες αν βρεθώ σε ενδεχόμενο κίνδυνο δεν θα αμυνθώ. Και ξαναλέω,έχω δύναμη. Δύναμη που εσύ μπορεί να μην έχεις που έχεις τεχνική και να με βοηθήσει αυτό και να μου δώσει χρόνο. Όλα σχετικά είναι.

Έτσι από περιέργεια, πως βρέθηκαν αυτά σε νήμα για τους Doors; Σίγουρα υπάρχει κάποιο κρυφό νόημα από πίσω, το οποίο αδυνατώ να καταλάβω (θα φταίει που με το ζόρι τελείωσα το νηπιαγωγείο).
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Υπερεκτιμημένη θα έλεγα ότι είναι. Κι αυτό έχει σχέση με το θάνατο του Μόρισον, νομίζω. Ο Μαντζαρεκ σπουδαίος μουσικός και συνθέτης.

Απο αμερικανικές μπάντες προτιμώ Allman Brothers, που είχαν κι αυτοί νεκρό τον Duane, Kansas, Steppenwolf, Skynnard και τους ΘΕΟΎΣ Black Oak Arkansas.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Sid Vicious έγραψε: 05 Μαρ 2022, 19:00 Οχι δεν συμφωνω, η πιο βαρετη και υπερεκτιμημενη μπαντα εβερ ειναι οι Pink Floyd
Μην τα πετάς έτσι, βάζε σποιλερ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2022, 11:10 Παντως για να πω και εγώ την άποψη μου δε τους θεωρώ υπερεκτιμημένους.
ΓΙα εμένα υπερεκτιμημένοι είναι οι AC/DC και οι Guns n Roses, όπως και οι Motorhead παρολο που ο Λέμυ ηταν Ur γαμωτατομας.
Επίσης θεωρώ υπερεκτιμημένο τον Χέντριξ και μυθοποιήθηκε κυρίως λόγω κλαμπ27, γουντστοκ, τροπου ζωής, χωρις να λέω πως δεν ηταν καλός. Πιστευω οτι Πέητζ, Μπλακμορ αλλά ακόμη και ο Μάλμστην είναι σε ανωτερο λέβελ.

Ενταξει τώρα Φλόυντ θεωρώ πως είναι απο τα πιο επιδραστικά και μοναδικά σχήματα όλων των εποχών.
Βλασφημία.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Δεν είναι σε επίπεδα γιουτου αλλά ποτέ δε μ'άρεσε ο ήχος τους. Ούτε των Μοτορχεντ παρόλο που πάω με χίλια λεμμυ σα περσονα. Πολύ αμερικανικός ήχος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

Πασιφάη έγραψε: 12 Απρ 2023, 13:49
BILLO έγραψε: 11 Απρ 2023, 23:35 Doors, ουισκαρες, τσιγαρα, βραδυ, καλοκαιρινο δροσερο αερακι, νεοτητα. Αναμνησεις γραμμενες με πυρογραφο στον εγκεφαλο.

:smt038

Το βλέπω κι ανεβάζω άλλο πολυαγαπημένο. Μπλουζιά απ'τις λίγες.

:wave:
:smt023
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

dna replication έγραψε: 13 Απρ 2023, 21:41
Sid Vicious έγραψε: 12 Απρ 2023, 16:20 Όλα αυτά τα λέτε γιατί δεν είδατε live Exploited
40 χρόνια άργησαν μόνο
Δεν έχει καμία σημασία, ήταν καταιγιστικοί, τι ζήσαμε πωπω!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Καρολίνα έγραψε: 14 Απρ 2023, 13:50 Έτσι από περιέργεια, πως βρέθηκαν αυτά σε νήμα για τους Doors;

οι συντονιστές είναι του έντεχνου, δεν άκουνε τέτοια, οπότε λέω είμαστε ασφαλείς εδώ, δεν παρακολουθούνε, να μπινελικώσω άνετος :-?
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Πασιφάη έγραψε: 13 Απρ 2023, 23:18
Sid Vicious έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:59
Πασιφάη έγραψε: 13 Απρ 2023, 12:40

Γούστα είναι αυτά. Εδώ είναι το νήμα για τους Doors mate.
Εντάξει θα συμβιβαστώ και θα μιλήσω για Doors.
Ωραίο τραγούδι τους το soul kitchen, βγάζει και έναν αισθησιασμό
ΑΛΛΑ
Πραγματικά απογειώθηκε το τραγούδι όταν το 1980 στο Los Angeles η punk μπάντα X μιας L.A Woman της Αμερικανοσέρβας Exene Cervenka το μεταμόρφωσε σε δυναμίτη. Αγαπάμε.
Ακούγεται γαμάτο, ωραία η τύπισσα. Ευτυχώς δεν είναι απο εκείνα που βραχνιάζουν ουρλιάζοντας. Σ'ευχαριστώ μαν. :wave:
Ο Ray Manzarek των Doors είχε διαβάσει κριτική για αυτή την διασκευή πως μια πανκ μπάντα στο Λ.Α. δολοφονεί το τραγούδι. Το άκουσε από περιέργεια και ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που έγινε φαν των X και πήγε να τους παρακολουθήσει σε συναυλία. Μάλιστα ανέβηκε στην σκηνή και το τραγούδησε μαζί τους.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”