!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάλαθοι συλλογής απορριμάτων του πχώρου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Κάλαθοι συλλογής απορριμάτων του πχώρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

γιαννοπουλος απο τα λινλ εννοουσα παιδί μου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 07 Απρ 2023, 19:21 γιαννοπουλος απο τα λινλ εννοουσα παιδί μου.
Αυτό κατάλαβα κι εγώ, καλό μου.

Και ακριβώς γι' αυτό έβαλα αστερίσκο στα δικά μου αρχικά.

Εκτός αν υπονόησες ότι παίζω με κλώνους. Ψάξε αλλού γι' αυτές τις περιπτώσεις, αν και είμαι σίγουρη ότι τις ξέρεις αλλά ποιείς ως συνήθως την χαρωπή νήσσα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

δεν πετυχα πολυ τον Γιαννοπουλο εδω αλλα μου φανηκε νορμαλ χρηστης και δεν μου επιτεθηκε ποτε
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
enaon

για την γκρινια προς τους συντονιστές το λεω, διαβαζω την γαλη και με πιανει νοσταλγια, σαν τον γγ πρωτακι ειναι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 07 Απρ 2023, 19:35 για την γκρινια προς τους συντονιστές το λεω, διαβαζω την γαλη και με πιανει νοσταλγια, σαν τον γγ πρωτακι ειναι.
Μα δεν έχει να κάνει με τους συντονιστές το νήμα, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει; :lol:

Στην τελική, μη διαβάζεις τα μηνύματα μου αν σε ζαλίζουν γιατί αν κάποιος γκρινιάζει, αυτός είσαι εσύ και όχι εγώ, βρε κουτό. Νιανιαρούλη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν παραπονέμαι που γκριναζεις, που το χανεις χαλια παραπονιέμαι, ο γγ θα τον είχε κανει τον μπαζουμπα αλογο τα καλα χρονια.

τεσπα, μπορει να φταιει που μπαναρανε τον νοσταλγια. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 07 Απρ 2023, 20:42 δεν παραπονέμαι που γκριναζεις, που το χανεις χαλια παραπονιέμαι, ο γγ θα τον είχε κανει τον μπαζουμπα αλογο τα καλα χρονια.

τεσπα, μπορει να φταιει που μπαναρανε τον νοσταλγια. :lol:
Ε, κάπου εκεί εμφανίστηκες κι εσύ, έτσι δεν είναι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν μπορουσα να κρατηθώ, συγνώμη, ησουν το γλυφιτζουρι και ημουν ο απαισιότατος. Τον εκοβα οτι θα το χάψεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 07 Απρ 2023, 21:05 δεν μπορουσα να κρατηθώ, συγνώμη, ησουν το γλυφιτζουρι και ημουν ο απαισιότατος. Τον εκοβα οτι θα το χάψεις. :lol:
Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούσες να κρατηθείς. Ενιγουέι, σε ασυγκράτητους σαν και σένα αφορά τούτο το νήμα. Οποιοδήποτε τοξικό ή βαρετό μήνυμα παρατηρούν οι ευαισθητοποιημένοι ποιοτικοί χρήστες, μπορούν να το καταθέτουν εδώ. Όχι για μπανάρισμα αλλά για κριτική από τους χρήστες βρε. :)

Αν γουστάρεις ξεκίνα και με δικά μου.

Αποφάσισα να μπαίνω κι εγώ στο ευαισθητοποιημένο/ποιοτικό μουντ πότε πότε. Έτσι για αλλαγή. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν εχω παράπονα απο εσένα, περα απο οτι δεν μπορεις να εκνευρίσεις τον μπαζουμπα τελικά.

α ναι, και δεν μου αρέσει που το παιζεις δυσκολη να ριξεις Κυριακο στις πρώτες εκλογές.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 07 Απρ 2023, 21:17 δεν εχω παράπονα απο εσένα, περα απο οτι δεν μπορεις να εκνευρίσεις τον μπαζουμπα τελικά.

α ναι, και δεν μου αρέσει που το παιζεις δυσκολη να ριξεις Κυριακο στις πρώτες εκλογές.
Ο μπαζούμπα είναι θεσμός, δεν εκνευρίζεται.

Και δεν το παίζω δύσκολη, είμαι δύσκολη. Σε αντίθεση με σένα, που είσαι αεράτος τύπος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Bic έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:19
Ναύτης έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:04 Εδώ είναι το νήμα των συντονιστομάχων;
Ωραία.
Θέλω να καταγγείλω τον συντονιστή Bic επειδή είναι πολύ ήρεμος και μου σπάει τα νεύρα.
Τι;
Δεν είναι συντονιστής ο Bic;
Δεν πειράζει, μπορεί κάποια στιγμή να γίνει.
Τέλος θέλω να καταγγείλω τον συντονιστή Bazoomba για κουκοφοβία.
Ευχαριστώ.
Δηλαδή ρε μεγάλε, κάτσε για να καταλάβω. Με θεωρείς αρκετά φίλο σου για να με αποκαλείς ΓΑΠ, αλλά όχι τόσο για να μου δίνεις τέτοιες κατάρες;
Έγραψα ότι είσαι φίλος και για αυτό ΔΕΝ μπορώ να σου συμπεριφερθώ τόσο σκληρά και να σε αποκαλώ ΓΑΠ.
Κατά τ' άλλα, εγώ νομίζω ότι πρέπει να γίνεις συντονιστής ASAP για να σού κηρύξω τον συντονιστοανένδοτο και να πρήζω κι εγώ κάποιου τα παπάρια ανελέητα κάθε μέρα. Δηλαδή οι άλλοι/άλλες συνονιστομάχοι / συντονιστομαχέσες είναι καλύτεροι;
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Ναύτης έγραψε: 08 Απρ 2023, 10:13
Ναύτης έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:04 Εδώ είναι το νήμα των συντονιστομάχων;
Ωραία.
Θέλω να καταγγείλω τον συντονιστή Bic επειδή είναι πολύ ήρεμος και μου σπάει τα νεύρα.
Τι;
Δεν είναι συντονιστής ο Bic;
Δεν πειράζει, μπορεί κάποια στιγμή να γίνει.
Τέλος θέλω να καταγγείλω τον συντονιστή Bazoomba για κουκοφοβία.
Ευχαριστώ.
Δηλαδή ρε μεγάλε, κάτσε για να καταλάβω. Με θεωρείς αρκετά φίλο σου για να με αποκαλείς ΓΑΠ, αλλά όχι τόσο για να μου δίνεις τέτοιες κατάρες;
Έγραψα ότι είσαι φίλος και για αυτό ΔΕΝ μπορώ να σου συμπεριφερθώ τόσο σκληρά και να σε αποκαλώ ΓΑΠ.
Κατά τ' άλλα, εγώ νομίζω ότι πρέπει να γίνεις συντονιστής ASAP για να σού κηρύξω τον συντονιστοανένδοτο και να πρήζω κι εγώ κάποιου τα παπάρια ανελέητα κάθε μέρα. Δηλαδή οι άλλοι/άλλες συνονιστομάχοι / συντονιστομαχέσες είναι καλύτεροι;
Ναι, αυτό εννοώ κι εγώ, μάλλον ήταν κακή η διατύπωσή μου. Από τη μια είσαι φίλος και γι' αυτό δεν θέλεις να με αποκαλείς ΓΑΠ, κι από την άλλη μου ρίχνεις κατάρες, ευχόμενος να γίνω συντονιστής.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Bic έγραψε: 08 Απρ 2023, 10:19
Ναύτης έγραψε: 08 Απρ 2023, 10:13
Ναι, αυτό εννοώ κι εγώ, μάλλον ήταν κακή η διατύπωσή μου. Από τη μια είσαι φίλος και γι' αυτό δεν θέλεις να με αποκαλείς ΓΑΠ, κι από την άλλη μου ρίχνεις κατάρες, ευχόμενος να γίνω συντονιστής.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”