!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάλαθοι συλλογής απορριμάτων του πχώρου
Re: Κάλαθοι συλλογής απορριμάτων του πχώρου
γιαννοπουλος απο τα λινλ εννοουσα παιδί μου.
Αυτό κατάλαβα κι εγώ, καλό μου.
Και ακριβώς γι' αυτό έβαλα αστερίσκο στα δικά μου αρχικά.
Εκτός αν υπονόησες ότι παίζω με κλώνους. Ψάξε αλλού γι' αυτές τις περιπτώσεις, αν και είμαι σίγουρη ότι τις ξέρεις αλλά ποιείς ως συνήθως την χαρωπή νήσσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν πετυχα πολυ τον Γιαννοπουλο εδω αλλα μου φανηκε νορμαλ χρηστης και δεν μου επιτεθηκε ποτε
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
για την γκρινια προς τους συντονιστές το λεω, διαβαζω την γαλη και με πιανει νοσταλγια, σαν τον γγ πρωτακι ειναι.
Μα δεν έχει να κάνει με τους συντονιστές το νήμα, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;enaon έγραψε: 07 Απρ 2023, 19:35 για την γκρινια προς τους συντονιστές το λεω, διαβαζω την γαλη και με πιανει νοσταλγια, σαν τον γγ πρωτακι ειναι.
Στην τελική, μη διαβάζεις τα μηνύματα μου αν σε ζαλίζουν γιατί αν κάποιος γκρινιάζει, αυτός είσαι εσύ και όχι εγώ, βρε κουτό. Νιανιαρούλη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν παραπονέμαι που γκριναζεις, που το χανεις χαλια παραπονιέμαι, ο γγ θα τον είχε κανει τον μπαζουμπα αλογο τα καλα χρονια.
τεσπα, μπορει να φταιει που μπαναρανε τον νοσταλγια.
τεσπα, μπορει να φταιει που μπαναρανε τον νοσταλγια.
Ε, κάπου εκεί εμφανίστηκες κι εσύ, έτσι δεν είναι;enaon έγραψε: 07 Απρ 2023, 20:42 δεν παραπονέμαι που γκριναζεις, που το χανεις χαλια παραπονιέμαι, ο γγ θα τον είχε κανει τον μπαζουμπα αλογο τα καλα χρονια.
τεσπα, μπορει να φταιει που μπαναρανε τον νοσταλγια.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν μπορουσα να κρατηθώ, συγνώμη, ησουν το γλυφιτζουρι και ημουν ο απαισιότατος. Τον εκοβα οτι θα το χάψεις. 
Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούσες να κρατηθείς. Ενιγουέι, σε ασυγκράτητους σαν και σένα αφορά τούτο το νήμα. Οποιοδήποτε τοξικό ή βαρετό μήνυμα παρατηρούν οι ευαισθητοποιημένοι ποιοτικοί χρήστες, μπορούν να το καταθέτουν εδώ. Όχι για μπανάρισμα αλλά για κριτική από τους χρήστες βρε.enaon έγραψε: 07 Απρ 2023, 21:05 δεν μπορουσα να κρατηθώ, συγνώμη, ησουν το γλυφιτζουρι και ημουν ο απαισιότατος. Τον εκοβα οτι θα το χάψεις.![]()
Αν γουστάρεις ξεκίνα και με δικά μου.
Αποφάσισα να μπαίνω κι εγώ στο ευαισθητοποιημένο/ποιοτικό μουντ πότε πότε. Έτσι για αλλαγή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν εχω παράπονα απο εσένα, περα απο οτι δεν μπορεις να εκνευρίσεις τον μπαζουμπα τελικά.
α ναι, και δεν μου αρέσει που το παιζεις δυσκολη να ριξεις Κυριακο στις πρώτες εκλογές.
α ναι, και δεν μου αρέσει που το παιζεις δυσκολη να ριξεις Κυριακο στις πρώτες εκλογές.
Ο μπαζούμπα είναι θεσμός, δεν εκνευρίζεται.enaon έγραψε: 07 Απρ 2023, 21:17 δεν εχω παράπονα απο εσένα, περα απο οτι δεν μπορεις να εκνευρίσεις τον μπαζουμπα τελικά.
Και δεν το παίζω δύσκολη, είμαι δύσκολη. Σε αντίθεση με σένα, που είσαι αεράτος τύπος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Έγραψα ότι είσαι φίλος και για αυτό ΔΕΝ μπορώ να σου συμπεριφερθώ τόσο σκληρά και να σε αποκαλώ ΓΑΠ.Bic έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:19Δηλαδή ρε μεγάλε, κάτσε για να καταλάβω. Με θεωρείς αρκετά φίλο σου για να με αποκαλείς ΓΑΠ, αλλά όχι τόσο για να μου δίνεις τέτοιες κατάρες;Ναύτης έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:04 Εδώ είναι το νήμα των συντονιστομάχων;
Ωραία.
Θέλω να καταγγείλω τον συντονιστή Bic επειδή είναι πολύ ήρεμος και μου σπάει τα νεύρα.
Τι;
Δεν είναι συντονιστής ο Bic;
Δεν πειράζει, μπορεί κάποια στιγμή να γίνει.
Τέλος θέλω να καταγγείλω τον συντονιστή Bazoomba για κουκοφοβία.
Ευχαριστώ.
Κατά τ' άλλα, εγώ νομίζω ότι πρέπει να γίνεις συντονιστής ASAP για να σού κηρύξω τον συντονιστοανένδοτο και να πρήζω κι εγώ κάποιου τα παπάρια ανελέητα κάθε μέρα. Δηλαδή οι άλλοι/άλλες συνονιστομάχοι / συντονιστομαχέσες είναι καλύτεροι;
Ναι, αυτό εννοώ κι εγώ, μάλλον ήταν κακή η διατύπωσή μου. Από τη μια είσαι φίλος και γι' αυτό δεν θέλεις να με αποκαλείς ΓΑΠ, κι από την άλλη μου ρίχνεις κατάρες, ευχόμενος να γίνω συντονιστής.Ναύτης έγραψε: 08 Απρ 2023, 10:13Έγραψα ότι είσαι φίλος και για αυτό ΔΕΝ μπορώ να σου συμπεριφερθώ τόσο σκληρά και να σε αποκαλώ ΓΑΠ.Bic έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:19Δηλαδή ρε μεγάλε, κάτσε για να καταλάβω. Με θεωρείς αρκετά φίλο σου για να με αποκαλείς ΓΑΠ, αλλά όχι τόσο για να μου δίνεις τέτοιες κατάρες;Ναύτης έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:04 Εδώ είναι το νήμα των συντονιστομάχων;
Ωραία.
Θέλω να καταγγείλω τον συντονιστή Bic επειδή είναι πολύ ήρεμος και μου σπάει τα νεύρα.
Τι;
Δεν είναι συντονιστής ο Bic;
Δεν πειράζει, μπορεί κάποια στιγμή να γίνει.
Τέλος θέλω να καταγγείλω τον συντονιστή Bazoomba για κουκοφοβία.
Ευχαριστώ.
Κατά τ' άλλα, εγώ νομίζω ότι πρέπει να γίνεις συντονιστής ASAP για να σού κηρύξω τον συντονιστοανένδοτο και να πρήζω κι εγώ κάποιου τα παπάρια ανελέητα κάθε μέρα. Δηλαδή οι άλλοι/άλλες συνονιστομάχοι / συντονιστομαχέσες είναι καλύτεροι;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Bic έγραψε: 08 Απρ 2023, 10:19Ναι, αυτό εννοώ κι εγώ, μάλλον ήταν κακή η διατύπωσή μου. Από τη μια είσαι φίλος και γι' αυτό δεν θέλεις να με αποκαλείς ΓΑΠ, κι από την άλλη μου ρίχνεις κατάρες, ευχόμενος να γίνω συντονιστής.Ναύτης έγραψε: 08 Απρ 2023, 10:13Έγραψα ότι είσαι φίλος και για αυτό ΔΕΝ μπορώ να σου συμπεριφερθώ τόσο σκληρά και να σε αποκαλώ ΓΑΠ.Bic έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:19
Δηλαδή ρε μεγάλε, κάτσε για να καταλάβω. Με θεωρείς αρκετά φίλο σου για να με αποκαλείς ΓΑΠ, αλλά όχι τόσο για να μου δίνεις τέτοιες κατάρες;