Μια λέξη, Ιράν.foscilis έγραψε: 06 Απρ 2023, 16:27Δεν το έχουν κάνει οι περισσότεροι άραβες, το έχει κάνει προσωπικά η οικογένεια των Σαούντ για τον απλούστατο λόγο ότι το πετρέλαιο μαζί με όλη τη χώρα είναι ιδιωτική της περιουσία. Κι εδώ αν έρθει ο αμερικάνος να χτίσει ξενοδοχείο ή να χρησιμοποιήσει με άλλον τρόπο το χωράφι σου που ειναι ιδιωτική περιουσία στο πληρώνει κανονικά ή σου δίνει το μερίδιο που θες, δεν υπάρχει θέμα να στο κλέψει. Ε εκεί έγινε με το πετρέλαιο αυτό. Το ίδιο φυσικά και στα υπόλοιπα Εμιράτα και Βασίλεια των αράβων, ενώ όπου δεν έχει βασιλιάδες και εμίρηδες έχει χουντάκηδες που συμπεριφέροντα με τον ίδιο τρόπο (εκτός από την Τυνησία και τον Λίβανο όπου πολύ απλά δεν υπάρχει ορυκτός πλούτος).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φάκ Γιού Γιουνάν
Re: Φάκ Γιού Γιουνάν
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όχι νεοναζί φιλαράκι μου, καμμία εμμονή, απλά θα λέμε τα πράματα με το όνομά τους εφεξής, εγώ δεν θρέφω απολύτως καμμία συμπάθεια για τον καθεστώς του Πούτιν και τον ίδιο τον Πούτιν όμως εσύ θρέφεις για τα ναζιστικά καθεστώτα.Sid Vicious έγραψε: 06 Απρ 2023, 16:05Κλάταρε τούτο, εμμονή του έγινα.sys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 15:54
Θα γουστάρεις κι εσύ, όπως κι ο καλός μας φίλος Σιντ.
Θα φάτε καλά.
![]()
Για εξήγησε το αυτό το "Θα φάτε καλά"
Απλά όμορφα κι ωραία.
.
.
Φακ γιου γιουναν
κύλησε ο τεντζερης και βρήκε το καπάκι
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- hellegennes
Αφού δεν σας αρέσει η Ελλάδα τι κάνετε εδώ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αυτός παίζει και να είναι μακεντονσκι.hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2023, 00:22Αφού δεν σας αρέσει η Ελλάδα τι κάνετε εδώ;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Αυτή τώρα είναι σοβαρή ερώτηση; Σοβαρέψου.hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2023, 00:22Αφού δεν σας αρέσει η Ελλάδα τι κάνετε εδώ;
Βόρεια Μακεδονία παρακαλώ. Υπάρχει και νότια;southern έγραψε: 07 Απρ 2023, 00:27αυτός παίζει και να είναι μακεντονσκι.
με επιβεβαίωνεις
- hellegennes
Ναι, σοβαρότατη. Εγώ δεν θα έμενα ποτέ σε ένα μέρος που μισώ.xioni έγραψε: 07 Απρ 2023, 00:42Αυτή τώρα είναι σοβαρή ερώτηση; Σοβαρέψου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στο Μητσοτάκη να το πείς.Yochanan έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:21 Στα πακιστανικά η λέξη ελληνας ειναι και βρισια - δλδ υπαρχει πακιστανικη βρισια που σημαινει και ελληνας αναλογα. Καλοι ανθρωποι, ανεξικακοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Με νουδού ΠΑΣΟΚ κ σρζ;southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 16:58είναι στο χέρι των Ελλήνων να φτιάξουν ένα καλλίτερο κράτοςsys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:48Και αυτό ακριβώς κάνουν, οι Γερμανοί.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:32
οπως μια επιχειριση δεν βαζει μεσα οποιον να ειναι ετσι θα πρεπει να κανει το κρατος εφοσον κρινει οτι χρειαζεται εισαγωγη εργατικου δυναμικου.
δηλαδη επιλογη απο ατομα που προερχονται απο φιλικες χωρες, με λευκο ποινικο μητρωο, υγειονομικο ελεγχο, για οσο διαστημα κρινεις απαραιτητο και με ... μισθους που βοηθουν την ανταγωνιστικοτητα των ξενοδοχειακων επιχειρησεων![]()
Συμφωνώ πάντως πως ένα κυρίαρχο κράτος αυτό θα έπρεπε να κάνει, είναι αστείο όμως μέσα στην ίδια πρόταση να βάζουμε και την λέξη Ελλάδα.
Πόσιμπολ.
.
.
Ίσως πάλι να φταίει που οι περισσότεροι (σαφέστατα όχι όλοι) νεοδημοκράτες είστε τυφλοί εκτός από γίδια και κολλάτε ταμπέλες στον γάμο του Καραγκιόζη.Ασέβαστος έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:27ισως φταιει η μεγαλη φωτεινη ταμπελα που εχεις πανω απο το κεφαλι σου και λεει "ειμαι ζαιος".sys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 15:26
Σήμερα έμαθα ότι ψήφισα σρζ στις εκλογές παιβιά. Δες τι μαθαίνει κανείς στο πχώρουμ
οκ, δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα, αλλα η ταμπελα ειναι μια καποια ενδειξη.
Ποιος ξέρει.
Είναι κλασική φασούλα πάντως, οι αριστεράντζες να σε λένε δεξιό κι οι δεξιάντζες αριστερό, ούτε που τους περνάει από το μυαλό ότι κάνουν προβολή την εκάστοτε μαλακισμένη ιδεολογία τους ο καθένας. Τα ταμλελακια πάντως ίσως να μην είναι απολύτως άχρηστα και κακόβουλα εάν τα έβαζε ο κάθε εύκαιρος στο πάτο του, τουλάχιστο θα πιάνανε τόπο.
.
.
Ακριβώς, αυτοί οι κάποιοι που λες μπίζνες κάνουν και βγάζουν και αρκετά καλά γκαφρά μπορώ να σου πω, στο μουνάκι τους οι λαθρομετανάστες - μετανάστες - πρόσφυγες, ο ανθρώπινος πόνος και η ξενιτιά. Βέβαια να σου πω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που είτε δουλεύουν αμισθί στο παρασκήνιο είτε για ψίχουλα που ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτούς τους ανθρώπους αλλά εμάς το θέμα μας δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε χωρίς καμμία σοβαρή πρόνοια για το πόσους-πότε-από που και για που-πόσους και για πόσο καιρό, ότι ποσόστωση βγάλει η ΕΕ και δε γαμιέται το σύμπαν.plouf έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:29Καποιοι ομως εδω που τα λεμε τους φουσκωνουν τα μυαλα και τους παρακινουν να ερθουν εδω αυτοι ειναι οι μπγοοδευτικοι αριστερουλjηδεςsys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:14Οι άραβες, φιλαράκι μου, οι περισσότεροι άραβες φδμ, τουλάχιστον έχουν παλέψει για να κρατήσουν για την πάρτη τους το σύνολό ή έστω την πλειοψηφία των κερδών της εξόρυξης του ορυκτού τους πλούτου. Εσύ εδώ έχεις ένα μάτσο πολιτικάντηδες (για να μην γράψω τίποτε άλλο πολύ βαρύ) που τρέχουν πίσω από τον Αμερικάνο να προλάβουν ποιος θα μειοδοτήσει γληγορότερα και περισσότερο για να πάρει μίζα.
![]()
*οι περισσότεροι ενσωματώνονται μάηντ γιου, δεν είναι και τόσο δύσκολο εξάλλου στην βορειότερη αφρικανική χώρα του πλανήτη.
και οι Ιασωνες οι Καρολες Ρακετ και ολο το κακο συναπαντημα που ολοι τους αυτοι ειναι επαγγελματιες δικαιωματιστες και ανθρωπιστες που
με το αζημιωτο φυσικα αγωνιζονται για την ενσωματωση τους με μπαγιοκο που φυσικα προερχεται απο τα κοροϊδα τους ευρωπεους
φορολογουμενους.![]()
![]()
Εδω ομως θα πρεπει να σου επισημανω επιπλεον οτι το κατεστημενο που ειναι η παγκοσμια επιχειρηματικη ελιτ φυσικα δεν λεει οχι γιατι επιθυμει
διακαως ολοι οι εργατες ντοπιοι και ξενοι να δουλευουν για ενα ψωρομισθο σαν σκυλος γιατι ετσι γουσταρουν οι καπριτσιοζοι μπαγιοκληδες
αφου δεν βγαινουν και πως θα φανε πσωμακχι τα παιδακχια τους.
Αυτα τα γκαρισματα των γυφτοδεξιων οτι θα καταστειλουμε την λαθρομεταναστευση ενταξει μονο απο τους χαχολους γινονται πιστευτα
αφου και απο το Μιζοτακεϊκο εχει ακουστει για ενα ατομο που εχει σχεση με ΜΚΟ.
Και στις ΗΠΑ οι DemocRATS αγωνιζονται για τα δικαιωματα των πααρτυπων ασυνοδευτων ανηλικων παντου τα ιδια Παντελακη μου τα
ιδια Παντελη μου.![]()
.
.
- Sid Vicious
sys3x έγραψε: 07 Απρ 2023, 00:15
εγώ δεν θρέφω απολύτως καμμία συμπάθεια για τον καθεστώς του Πούτιν και τον ίδιο τον Πούτιν
Δεν θρέφεις απολύτως καμία συμπάθεια για τον Πούτιν ΑΛΛΑ στηρίζεις την εισβολή του
Δεν είσαι Σύριζα ΑΛΛΑ τους θεωρείς λίγο καλύτερους
Δεν ήσουν ΝΔ ΑΛΛΑ στήριζες κριτικά (δικά σου λόγια)
Δεν είσαι νεοναζί ΑΛΛΑ επιθυμείς την καταστροφή του Ισραήλ
Δεν έχεις εμμονή μαζί μου ΑΛΛΑ σε συζήτηση σου με τον Πατησιώτη αναφέρεις εμένα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση