ο Χελης δεν πιάνεται πλέον για ότι λέει. έχει γίνει κυρ παντελής μαγαζάτορας, και πουλάει ρατσισμό για να ρίχνει τα μεροκάματα.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:06είναι ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ, άτομο ικανο να πάρει και το μέρος του Ερντογάνhellegennes έγραψε: 06 Απρ 2023, 16:00Δεν είναι πρόσφυγες, είναι λαθρομετανάστες.Υδράργυρος έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:18
Όταν σε βάζουν 18 μήνες φυλακή επειδή έτσι καβλώνουν οι γιουνάν, τι θα λες; Ζήτω οι γιουνάν; Φακ γιου γιουναν θα λες.
Για την ιστορία, άμα μπεις πρόσφυγας σε κλείνουν 18 μήνες φυλακή. Άμα είσαι κανένας βιαστής, μαστρωπός κλπ σε βγάζουν τάκα τάκα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φάκ Γιού Γιουνάν
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Φάκ Γιού Γιουνάν
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αξιοτιμο μέλος της κοινωνίας, δίνει δουλειά σε ανθρώπους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:57ο Χελης δεν πιάνεται πλέον για ότι λέει. έχει γίνει κυρ παντελής μαγαζάτορας, και πουλάει ρατσισμό για να ρίχνει τα μεροκάματα.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:06είναι ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ, άτομο ικανο να πάρει και το μέρος του Ερντογάν
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
και έχουμε ελλειψη εργατικών χεριών, άρα δώσε στα παιδιά του βίντεο δουλειά. δεν είναι από την Ρωσία, η οποία είναι η εχθρική χώρα που λες.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:58Αξιοτιμο μέλος της κοινωνίας, δίνει δουλειά σε ανθρώπους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:57ο Χελης δεν πιάνεται πλέον για ότι λέει. έχει γίνει κυρ παντελής μαγαζάτορας, και πουλάει ρατσισμό για να ρίχνει τα μεροκάματα.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:06
είναι ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ, άτομο ικανο να πάρει και το μέρος του Ερντογάν
πρώτα οι ΈλληνεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:04και έχουμε ελλειψη εργατικών χεριών, άρα δώσε στα παιδιά του βίντεο δουλειά. δεν είναι από την Ρωσία, η οποία είναι η εχθρική χώρα που λες.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:58Αξιοτιμο μέλος της κοινωνίας, δίνει δουλειά σε ανθρώπους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:57
ο Χελης δεν πιάνεται πλέον για ότι λέει. έχει γίνει κυρ παντελής μαγαζάτορας, και πουλάει ρατσισμό για να ρίχνει τα μεροκάματα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
εγώ δεν πάω. έχω τη μέση μου.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:04πρώτα οι ΈλληνεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:04και έχουμε ελλειψη εργατικών χεριών, άρα δώσε στα παιδιά του βίντεο δουλειά. δεν είναι από την Ρωσία, η οποία είναι η εχθρική χώρα που λες.
Όπως δεν θα πήγαινες και για λαντζερης σε ξενοδοχείο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:06εγώ δεν πάω. έχω τη μέση μου.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:04πρώτα οι ΈλληνεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:04
και έχουμε ελλειψη εργατικών χεριών, άρα δώσε στα παιδιά του βίντεο δουλειά. δεν είναι από την Ρωσία, η οποία είναι η εχθρική χώρα που λες.
θλιβερό.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
αφού υπάρχουν νέα παιδιά με θέληση για ζωή όπως στο βιντεο , γιατί να τους κόψω την τύχη; να δίνουν και αξιοπρεπη μεροκάματα, να αρχίσουν μια νέα ζωή. όχι στρατόπεδα και θάλαμοι. αυτά αποκτηνωνουν τον άνθρωπο.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:08Όπως δεν θα πήγαινες και για λαντζερης σε ξενοδοχείο.
θλιβερό.
- hellegennes
Λολ. Βραβείο ακυριάς 2023.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:57ο Χελης δεν πιάνεται πλέον για ότι λέει. έχει γίνει κυρ παντελής μαγαζάτορας, και πουλάει ρατσισμό για να ρίχνει τα μεροκάματα.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:06είναι ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ, άτομο ικανο να πάρει και το μέρος του Ερντογάν
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
κοίτα τον εαυτό και την οικογένειά σου. μετά τους φίλους και τους ομοεθνεις σου. όλοι οι υπόλοιποι έχουν δευτερεύουσα σημασίαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:12αφού υπάρχουν νέα παιδιά με θέληση για ζωή όπως στο βιντεο , γιατί να τους κόψω την τύχη; να δίνουν και αξιοπρεπη μεροκάματα, να αρχίσουν μια νέα ζωή. όχι στρατόπεδα και θάλαμοι. αυτά αποκτηνωνουν τον άνθρωπο.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
διαφωνώ γιατί τόσοι συμπατριώτες μας πάνε έξω, και δεν ειναι σωστο να τους συμπεριφέρονται υποτιμητικά.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:15κοίτα τον εαυτό και την οικογένειά σου. μετά τους φίλους και τους ομοεθνεις σου. όλοι οι υπόλοιποι έχουν δευτερεύουσα σημασίαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:12αφού υπάρχουν νέα παιδιά με θέληση για ζωή όπως στο βιντεο , γιατί να τους κόψω την τύχη; να δίνουν και αξιοπρεπη μεροκάματα, να αρχίσουν μια νέα ζωή. όχι στρατόπεδα και θάλαμοι. αυτά αποκτηνωνουν τον άνθρωπο.
- hellegennes
Δεν έχουμε καμμιά έλλειψη, έχουμε 20% ανεργία. Για να δουλέψει κάποιος, δε, πρέπει να έχει καταρχήν γλωσσομάθεια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:04και έχουμε ελλειψη εργατικών χεριών, άρα δώσε στα παιδιά του βίντεο δουλειά. δεν είναι από την Ρωσία, η οποία είναι η εχθρική χώρα που λες.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:58Αξιοτιμο μέλος της κοινωνίας, δίνει δουλειά σε ανθρώπους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 17:57
ο Χελης δεν πιάνεται πλέον για ότι λέει. έχει γίνει κυρ παντελής μαγαζάτορας, και πουλάει ρατσισμό για να ρίχνει τα μεροκάματα.
Έπειτα, τα "παιδιά" του βίντεο είναι άτομα που ήρθαν παράνομα στην χώρα και χωρίς λόγο. Ούτε σε δίωξη ήταν στην χώρα τους ούτε τίποτα. Αν δεν τους άρεσαν οι συνθήκες ας ακολουθούσαν μια κανονική διαδικασία να έρθουν να δουλέψουν ως μετανάστες. Αφού αποφάσισαν να έρθουν παράνομα και να ζητήσουν άσυλο, θα περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του αιτήματός τους και να επιστρέψουν στις χώρες τους, γιατί δεν δικαιούνται άσυλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Οι συμπατριώτες μας πηγαίνουν έξω με γνώση της χώρας υποδοχής.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:18διαφωνώ γιατί τόσοι συμπατριώτες μας πάνε έξω, και δεν ειναι σωστο να τους συμπεριφέρονται υποτιμητικά.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:15κοίτα τον εαυτό και την οικογένειά σου. μετά τους φίλους και τους ομοεθνεις σου. όλοι οι υπόλοιποι έχουν δευτερεύουσα σημασίαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:12
αφού υπάρχουν νέα παιδιά με θέληση για ζωή όπως στο βιντεο , γιατί να τους κόψω την τύχη; να δίνουν και αξιοπρεπη μεροκάματα, να αρχίσουν μια νέα ζωή. όχι στρατόπεδα και θάλαμοι. αυτά αποκτηνωνουν τον άνθρωπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
δεν έχουμε ιδέα τι είναι τα παιδιά, γιατί δεν ξερουμε στοιχεια. επίσης παντού πάνε μετανάστες και εργάζονται, ενώ ήδη υπάρχει ανεργία. δεν δέχονται μόνο όταν είναι μηδενική. πάντα υπάρχουν εργασίες σε τομείς που έλκουν μετανάστες, και εφόσον δεν είναι πρόσφυγες, μπορεί να τους προτείνουν, με καλές. συνθήκες και μεροκάματα αξιοπρεπη. αν δε θέλουν ούτε αυτές, δεν έχουν προσφυγικό στάτους, και δεν έχουν αρκετά χρόνια στη χώρα, ας τους στείλουν πίσω. αλλά δεν ξέρουμε, να βγάζουμε έτσι συμπεράσματα από βίντεο ,είναι ακροδεξιος λαϊκισμός.hellegennes έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:22Δεν έχουμε καμμιά έλλειψη, έχουμε 20% ανεργία. Για να δουλέψει κάποιος, δε, πρέπει να έχει καταρχήν γλωσσομάθεια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:04και έχουμε ελλειψη εργατικών χεριών, άρα δώσε στα παιδιά του βίντεο δουλειά. δεν είναι από την Ρωσία, η οποία είναι η εχθρική χώρα που λες.
Έπειτα, τα "παιδιά" του βίντεο είναι άτομα που ήρθαν παράνομα στην χώρα και χωρίς λόγο. Ούτε σε δίωξη ήταν στην χώρα τους ούτε τίποτα. Αν δεν τους άρεσαν οι συνθήκες ας ακολουθούσαν μια κανονική διαδικασία να έρθουν να δουλέψουν ως μετανάστες. Αφού αποφάσισαν να έρθουν παράνομα και να ζητήσουν άσυλο, θα περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του αιτήματός τους και να επιστρέψουν στις χώρες τους, γιατί δεν δικαιούνται άσυλο.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Καποιοι ομως εδω που τα λεμε τους φουσκωνουν τα μυαλα και τους παρακινουν να ερθουν εδω αυτοι ειναι οι μπγοοδευτικοι αριστερουλjηδεςsys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:14Οι άραβες, φιλαράκι μου, οι περισσότεροι άραβες φδμ, τουλάχιστον έχουν παλέψει για να κρατήσουν για την πάρτη τους το σύνολό ή έστω την πλειοψηφία των κερδών της εξόρυξης του ορυκτού τους πλούτου. Εσύ εδώ έχεις ένα μάτσο πολιτικάντηδες (για να μην γράψω τίποτε άλλο πολύ βαρύ) που τρέχουν πίσω από τον Αμερικάνο να προλάβουν ποιος θα μειοδοτήσει γληγορότερα και περισσότερο για να πάρει μίζα.
![]()
*οι περισσότεροι ενσωματώνονται μάηντ γιου, δεν είναι και τόσο δύσκολο εξάλλου στην βορειότερη αφρικανική χώρα του πλανήτη.
και οι Ιασωνες οι Καρολες Ρακετ και ολο το κακο συναπαντημα που ολοι τους αυτοι ειναι επαγγελματιες δικαιωματιστες και ανθρωπιστες που
με το αζημιωτο φυσικα αγωνιζονται για την ενσωματωση τους με μπαγιοκο που φυσικα προερχεται απο τα κοροϊδα τους ευρωπεους
φορολογουμενους.
Εδω ομως θα πρεπει να σου επισημανω επιπλεον οτι το κατεστημενο που ειναι η παγκοσμια επιχειρηματικη ελιτ φυσικα δεν λεει οχι γιατι επιθυμει
διακαως ολοι οι εργατες ντοπιοι και ξενοι να δουλευουν για ενα ψωρομισθο σαν σκυλος γιατι ετσι γουσταρουν οι καπριτσιοζοι μπαγιοκληδες
αφου δεν βγαινουν και πως θα φανε πσωμακχι τα παιδακχια τους.
Αυτα τα γκαρισματα των γυφτοδεξιων οτι θα καταστειλουμε την λαθρομεταναστευση ενταξει μονο απο τους χαχολους γινονται πιστευτα
αφου και απο το Μιζοτακεϊκο εχει ακουστει για ενα ατομο που εχει σχεση με ΜΚΟ.
Και στις ΗΠΑ οι DemocRATS αγωνιζονται για τα δικαιωματα των πααρτυπων ασυνοδευτων ανηλικων παντου τα ιδια Παντελακη μου τα
ιδια Παντελη μου.
- hellegennes
Είναι σε κέντρο υποδοχής, αυτό σημαίνει ότι έχουν αιτηθεί άσυλο, δεν υπάρχει καμμιά υπόθεση. Οι κανονικοί μετανάστες πηγαίνουν με κάποια βάση, με γνώση της χώρας υποδοχής, τα ανάλογα χαρτιά και άδεια παραμονής, με συγκεκριμένο λόγο παραμονής και κάποια γνώση της γλώσσας για να μπορούν να εργαστούν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:28δεν έχουμε ιδέα τι είναι τα παιδιά, γιατί δεν ξερουμε στοιχεια. επίσης παντού πάνε μετανάστες και εργάζονται, ενώ ήδη υπάρχει ανεργία. δεν δέχονται μόνο όταν είναι μηδενική. πάντα υπάρχουν εργασίες σε τομείς που έλκουν μετανάστες, και εφόσον δεν είναι πρόσφυγες, μπορεί να τους προτείνουν, με καλές. συνθήκες και μεροκάματα αξιοπρεπη. αν δε θέλουν ούτε αυτές, δεν έχουν προσφυγικό στάτους, και δεν έχουν αρκετά χρόνια στη χώρα, ας τους στείλουν πίσω. αλλά δεν ξέρουμε, να βγάζουμε έτσι συμπεράσματα από βίντεο ,είναι ακροδεξιος λαϊκισμός.hellegennes έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:22Δεν έχουμε καμμιά έλλειψη, έχουμε 20% ανεργία. Για να δουλέψει κάποιος, δε, πρέπει να έχει καταρχήν γλωσσομάθεια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:04
και έχουμε ελλειψη εργατικών χεριών, άρα δώσε στα παιδιά του βίντεο δουλειά. δεν είναι από την Ρωσία, η οποία είναι η εχθρική χώρα που λες.
Επίσης από το "υπάρχει ανεργία" ως το "20% ανεργία" είναι ένα αγεφύρωτο χάσμα. 5% ανεργία μπορεί να σημαίνει σημαντική έλλειψη σε ανειδίκευτη εργασία, στο 20% ούτε κατά διάνοια.
Όπου υπάρχουν ελλείψεις δεν καλύπτονται με ράντομ άτομα. Π.χ. δεν χρειάζεται κάποια ειδίκευση στις θέσεις εργασίας που δίνω εγώ, αλλά χρειάζονται άλλα πράγματα που δεν γίνεται να πληροί ο οποιοσδήποτε, όπως καλή γνώση της γλώσσας, δύναμη, υπομονή, ευγένεια, εμπιστοσύνη, ευστροφία και εγρήγορση. Δεν θα προσλάμβανα ποτέ κάποιον τελείως άγνωστο, πόσο μάλλον κάποιον που δεν ξέρει την γλώσσα.
Επίσης με τίποτα δεν θα προσλάμβανα κάποιον φονταμενταλιστή οποιασδήποτε θρησκείας και κάποιον που προσβάλλεται εύκολα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από phorumaster
-
- 287 Απαντήσεις