!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φάκ Γιού Γιουνάν

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Φάκ Γιού Γιουνάν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Υδράργυρος έγραψε: 06 Απρ 2023, 15:04 Φακ γιου γιουναν
Εάν πραγματικά νοιάζεσαι για αυτούς τους ανθρώπους και για την πατρίδα σου και ταυτόχρονα νομίζεις ότι βοηθάς με αυτόν τον τρόπο κάποιον από αυτούς τους δύο παράγοντες τότες μάλλον είσαι μεγάλο νούμερο - μλκς κι εσύ με την σειρά σου αλλά από την αντίστροφη (σε σχέση με τα νουδουλικά).
Σκέτη απογοήτευση είστε ρε πούστηδες, αριστεράντζες και δεξιάντζες, άνθρωποι δεν θα γίνετε ποτέ, οι νέοι άνθρωποι ελπίζω να σας γράψουν όλους στα αρχίδια τους μπας και προχωρήσει κάτι ισορροπημένα σε τούτο το χιλιογαμημένο τόπο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:55
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:43
πατησιωτης έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:34 Πλάκα έχει η δυσανεξία κάποιων που προσπαθούν να μεταθέσουν το θέμα αυτό στους Αμερικάνους ή τη Μέρκελ.
Περισσότερη πλάκα έχουν αυτοί που γουστάρουν. :lol:
Προφανώς δεν έχεις - έχετε καμμία απολύτως επαφή με το τι μπαινοβγαίνει στην χώρα μας και η γνώση σας επί του θέματος είναι ότι βγαίνει από τα τηλεοπτικά δελτία των Ελλήνων δημοσιογρίφων, και ταυτόχρονα νομίζεις ότι μπορείς να αντιληφθείς την όλη κατάσταση σφαιρικά και επί τούτου. Αυτό να δεις πόση πλάκα θα είχε αν δεν ήτανε από κάτω έως πάνω μια ανθυπογελοιότητα και μισή.
Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους που μπαινοβγαίνουν (πέρα από την φύρα η οποία επίσης είναι ποσοτικά μεγάλη) έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία ως άνθρωποι από τις παχύσαρκες ελληνιόλικες κωλάρες σας.
Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω ότι έχω κόψει τελείως την τηλεόραση, επειδή ακριβώς έχω βαρεθεί απολύτως τα ριαλιτάδικα των ειδήσεων;

Το πόσοι καίγονται στ' αλήθεια για το τι ακριβώς μπαινοβγαίνει στη χώρα μας το έχω ήδη καρατσεκάρει στο θέμα με τα νεκρά παιδιά του Έβρου. Τα υπόλοιπα είναι μπαταριές στο γάμο του ευαισθητοποιημένου Καραγκιόζη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

sys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:43
πατησιωτης έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:31
sys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:14

Οι άραβες, φιλαράκι μου, οι περισσότεροι άραβες φδμ, τουλάχιστον έχουν παλέψει για να κρατήσουν για την πάρτη τους το σύνολό ή έστω την πλειοψηφία των κερδών της εξόρυξης του ορυκτού τους πλούτου. Εσύ εδώ έχεις ένα μάτσο πολιτικάντηδες (για να μην γράψω τίποτε άλλο πολύ βαρύ) που τρέχουν πίσω από τον Αμερικάνο να προλάβουν ποιος θα μειοδοτήσει γληγορότερα και περισσότερο για να πάρει μίζα.
:wave:

*οι περισσότεροι ενσωματώνονται μάηντ γιου, δεν είναι και τόσο δύσκολο εξάλλου στην βορειότερη αφρικανική χώρα του πλανήτη.
Aς κρατήσουν ότι θέλουν.Εδώ δεν χρειάζεται να έρχονται χωρίς άδεια.
Και δεν έχουν καμμία σχέση όλα αυτά με τους πολιτικάντηδες ή τους Αμερικάνους.Πολιτικάντηδες είναι αυτοί που θέλουν και άλλους λαθρομετανάστες.
Σχολιάζεις - απαντάς στον γάμο του καραγκιόζη, πάλι, φίλτατο νουδουλικό. Άλλο πράγμα έγραψα άλλο πράγμα σχολίασες αλλά ούτε καν αυτό έκανες σωστά μιας και απευθύνεσαι σε λάθος μέρος και αποπροσανατολίζεις, κυριολεκτικά όμως, την συζήτηση.
Γι' αυτά αρχικά θα έπρεπε να απευθυνθείς στους καλούς μας φίλους και εταίρους στο διευθυντήριο, ξες στην καρδιά της ΕΕ, για τα ντήλια που κάνανε με την Τουρκία πρώτα και στην συνέχεια με τους εγχώριους φύλαρχους - πολιτικάντηδες της μπανανίας που με τόση προσήλωση θες να διατηρήσεις ως τέτοια, μείον της μπανάνες φυσικά.
Εσύ μετέθεσες το θέμα από τη μετανάστευση στο τι καθεστώς έχει η κάθε χώρα και μάλιστα για να υποστηρίξεις τις αραβικές χώρες που σχεδόν όλες είναι βασίλεια και χούντες.Και το έκανες αυτό για να μεταθέσεις το θέμα στους Αμερικάνους ή τους Γερμανούς διότι δεν θέλεις να υπάρχει κάτι αρνητικό για τους γύφτους της ανατολής χωρίς να ανακατεύεις μέσα αυτούς που μισείς.
Ο μόνος φύλαρχος που έκανε ντηλ αφού άνοιξε τα σύνορα είναι αυτός που ψήφισες και το αρνείσαι,ο Τσίπρας δηλαδή.Πριν τον Τσίπρα δεν υπήρχε κανένα ντηλ και όποιος έμπαινε κατέληγε στην Αμυγδαλέζα.
Και έφθασαν τα πράγματα εκεί διότι νόμιζε ότι μπορεί να εκβιάσει με τους λαθραίους για να πάρει ΛΕΦΤΑ.
Οι αντιμνημόνιοι δημιούργησαν τη Μόρια και τα λοιπά στρατόπεδα για τα ΛΕΦΤΑ.Πριν το 2015 δεν υπήρχε ούτε ένας λαθρομετανάστης στη Σάμο ή την Λέσβο και από το 2019 και μετά μειώνονται και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να απαλλαγούμε από τα βαρίδια των συμφωνιών των οχιτζήδων.
Δεν είναι καν πολιτικές οι διαφορές μας,είναι πολιτιστικές και πηγαίνουν σε βάθος αιώνων.Είσαι με την ανατολή και είμαι με τη δύση.
sys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:55 μεγαλύτερη αξία ως άνθρωποι από τις παχύσαρκες ελληνιόλικες κωλάρες σας.
Αν και μικρότερης αξίας είμαστε παχύσαρκοι επειδή είμαστε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. :D :102:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Υδράργυρος έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:09 The have been to Samos. Μείναν με τις καλύτερες εντυπώσεις
ας γυρναγανε στην κωλοχωρα τους να πηδάνε κατσίκες ...όλους στα Σκόπια θα στους στειλουμε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Απρ 2023, 15:11
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:43

Περισσότερη πλάκα έχουν αυτοί που γουστάρουν. :lol:
Προφανώς δεν έχεις - έχετε καμμία απολύτως επαφή με το τι μπαινοβγαίνει στην χώρα μας και η γνώση σας επί του θέματος είναι ότι βγαίνει από τα τηλεοπτικά δελτία των Ελλήνων δημοσιογρίφων, και ταυτόχρονα νομίζεις ότι μπορείς να αντιληφθείς την όλη κατάσταση σφαιρικά και επί τούτου. Αυτό να δεις πόση πλάκα θα είχε αν δεν ήτανε από κάτω έως πάνω μια ανθυπογελοιότητα και μισή.
Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους που μπαινοβγαίνουν (πέρα από την φύρα η οποία επίσης είναι ποσοτικά μεγάλη) έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία ως άνθρωποι από τις παχύσαρκες ελληνιόλικες κωλάρες σας.
Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω ότι έχω κόψει τελείως την τηλεόραση, επειδή ακριβώς έχω βαρεθεί απολύτως τα ριαλιτάδικα των ειδήσεων;

Το πόσοι καίγονται στ' αλήθεια για το τι ακριβώς μπαινοβγαίνει στη χώρα μας το έχω ήδη καρατσεκάρει στο θέμα με τα νεκρά παιδιά του Έβρου. Τα υπόλοιπα είναι μπαταριές στο γάμο του ευαισθητοποιημένου Καραγκιόζη.
Δεν παρακολουθώ κάθε λεπτομέρεια που δημοσιεύεις ούτε με ενδιαφέρει κιόλα, σχόλια επί σχολίων κάνω και καμμιά φορά, όπως προηγουμένως σε αυτό το νήμα, καταθέτω και την δική μου οπτική άνευ σχολίων επί σχολίων.
Γενικότερα δεν με ενδιαφέρει ούτε η δική σου ούτε καν η δική μου "άποψή" επάνω στα γεγονότα αλλά τα ίδια τα γεγονότα και γενικότερα η (όσο το δυνατόν) ορθολογική προσέγγιση αυτών.

.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Yochanan έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:21 Στα πακιστανικά η λέξη ελληνας ειναι και βρισια - δλδ υπαρχει πακιστανικη βρισια που σημαινει και ελληνας αναλογα. Καλοι ανθρωποι, ανεξικακοι.
Και στα γαλλικά Grec σημαίνει κλέφτης, απατεωνας
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

...
Άβαταρ μέλους
sys3x

πατησιωτης έγραψε: 06 Απρ 2023, 15:11
πατησιωτης έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:31

Aς κρατήσουν ότι θέλουν.Εδώ δεν χρειάζεται να έρχονται χωρίς άδεια.
Και δεν έχουν καμμία σχέση όλα αυτά με τους πολιτικάντηδες ή τους Αμερικάνους.Πολιτικάντηδες είναι αυτοί που θέλουν και άλλους λαθρομετανάστες.
Σχολιάζεις - απαντάς στον γάμο του καραγκιόζη, πάλι, φίλτατο νουδουλικό. Άλλο πράγμα έγραψα άλλο πράγμα σχολίασες αλλά ούτε καν αυτό έκανες σωστά μιας και απευθύνεσαι σε λάθος μέρος και αποπροσανατολίζεις, κυριολεκτικά όμως, την συζήτηση.
Γι' αυτά αρχικά θα έπρεπε να απευθυνθείς στους καλούς μας φίλους και εταίρους στο διευθυντήριο, ξες στην καρδιά της ΕΕ, για τα ντήλια που κάνανε με την Τουρκία πρώτα και στην συνέχεια με τους εγχώριους φύλαρχους - πολιτικάντηδες της μπανανίας που με τόση προσήλωση θες να διατηρήσεις ως τέτοια, μείον της μπανάνες φυσικά.
Εσύ μετέθεσες το θέμα από τη μετανάστευση στο τι καθεστώς έχει η κάθε χώρα και μάλιστα για να υποστηρίξεις τις αραβικές χώρες που σχεδόν όλες είναι βασίλεια και χούντες.Και το έκανες αυτό για να μεταθέσεις το θέμα στους Αμερικάνους ή τους Γερμανούς διότι δεν θέλεις να υπάρχει κάτι αρνητικό για τους γύφτους της ανατολής χωρίς να ανακατεύεις μέσα αυτούς που μισείς.
Ο μόνος φύλαρχος που έκανε ντηλ αφού άνοιξε τα σύνορα είναι αυτός που ψήφισες και το αρνείσαι,ο Τσίπρας δηλαδή.Πριν τον Τσίπρα δεν υπήρχε κανένα ντηλ και όποιος έμπαινε κατέληγε στην Αμυγδαλέζα.
Και έφθασαν τα πράγματα εκεί διότι νόμιζε ότι μπορεί να εκβιάσει με τους λαθραίους για να πάρει ΛΕΦΤΑ.
Οι αντιμνημόνιοι δημιούργησαν τη Μόρια και τα λοιπά στρατόπεδα για τα ΛΕΦΤΑ.Πριν το 2015 δεν υπήρχε ούτε ένας λαθρομετανάστης στη Σάμο ή την Λέσβο και από το 2019 και μετά μειώνονται και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να απαλλαγούμε από τα βαρίδια των συμφωνιών των οχιτζήδων.
Δεν είναι καν πολιτικές οι διαφορές μας,είναι πολιτιστικές και πηγαίνουν σε βάθος αιώνων.Είσαι με την ανατολή και είμαι με τη δύση.
sys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:55 μεγαλύτερη αξία ως άνθρωποι από τις παχύσαρκες ελληνιόλικες κωλάρες σας.
Αν και μικρότερης αξίας είμαστε παχύσαρκοι επειδή είμαστε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. :D :102:
Σήμερα έμαθα ότι ψήφισα σρζ στις εκλογές παιβιά. Δες τι μαθαίνει κανείς στο πχώρουμ από τον κάθε μπούλη - παππούλη για τον εαυτό του.
Λοιπόν παππούλη, περιορίσου να μιλάς για την πάρτη σου καθώς στην πραγματικότητα τον εαυτό σου μόνον έχεις δικαίωμα να εκφράζεις και όχι τις θέσεις τρίτων και μάλιστα για να στήνεις ανεμόμυλους τους οποίους κάνεις μετά πίου πίου με χαρά ότι κάτι έκανες και εσύ. Οκ, έχει την πλάκα του κι αυτό και εσύ μπορεί να είσαι τέρμα αναίσθητο μουσχάρι και να μην καταλαβαίνεις καν το μέγα έθος της αυτογελοιοποίησης σου αλλά σε όλα υπάρχει και ένα όριο. Αν σε ενδιαφέρει, πέρα από την συζήτηση, κάτι προσωπικό μου μπορείς να ρωτήσεις ευγενικά και μετά εγώ θα σκεφτώ αν θα σε απαντήσω ή όχι και που ξέρεις, μπορεί και να σου απαντήσω, αλλά μέχρι εκεί.
Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ούτε επιγραμματικά την δική μου θέση, κράτησε αυτό προς το παρόν.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

sys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 15:16

Δεν παρακολουθώ κάθε λεπτομέρεια που δημοσιεύεις ούτε με ενδιαφέρει κιόλα, σχόλια επί σχολίων κάνω και καμμιά φορά, όπως προηγουμένως σε αυτό το νήμα, καταθέτω και την δική μου οπτική άνευ σχολίων επί σχολίων.
Γενικότερα δεν με ενδιαφέρει ούτε η δική σου ούτε καν η δική μου "άποψή" επάνω στα γεγονότα αλλά τα ίδια τα γεγονότα και γενικότερα η (όσο το δυνατόν) ορθολογική προσέγγιση αυτών.
Mα δεν είναι θέμα δικής μου ή δικής σου άποψης, ούτε κι εγώ παρακολουθώ όλες τις δημοσιεύσεις.

Αυτό όμως δεν έχει σχέση με το τι έγραψα εγώ, εσύ ο οποιοσδήποτε αλλά με κάποια γεγονότα, που όπως και να το κάνουμε ήταν πολύ πιο σημαντικά από την ενασχόληση με το χ ή ψ τουίτ, που συγκεντρώνει όσους σπαράζουν για την Ελλάδα.

Και κακά τα ψέμματα, όλοι ξέρουν γιατί στο χ θέμα υπάρχει μαζική αποχή και σε κάποια άλλα μικρότερης σημασίας μαζεύονται όλοι σαν τις μελισσούλες.

Και οι λόγοι οφείλονται σε καθαρά πολιτικά κίνητρα, έτσι δεν είναι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

sys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 15:26
πατησιωτης έγραψε: 06 Απρ 2023, 15:11

Σήμερα έμαθα ότι ψήφισα σρζ στις εκλογές παιβιά. Δες τι μαθαίνει κανείς στο πχώρουμ από τον κάθε μπούλη - παππούλη για τον εαυτό του.
Ε, τί να κάνουμε, μάλλον θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα.

Όποιος δεν είναι μπούλης/παπούλης/κλπ μη εξαιρετέα, ας πει τι ψήφισε και τι θα ψηφίσει για να ξεκαθαρίζει το θέμα και να μην κλαίγεται για τις διαστρεβλώσεις που προσβάλλουν την αξιοπιστία του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης

O μεγαλύτερος δημοσιογράφος της Ελλάδος είναι ο Βαξεβάναρος που υπήρξε βασικός συνεργάτης στη σκευωρία Νοβάρτις αλλά δεν είσαι σύριζα.Αφού το λες σε πιστεύω. :102:
Προτιμάς όμως τους Άραβες από τους Αμερικανοευρωπαίους,τουλάχιστον αυτό δεν θα το αρνηθείς και δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Απρ 2023, 15:31
sys3x έγραψε: 06 Απρ 2023, 15:16

Mα δεν είναι θέμα δικής μου ή δικής σου άποψης, ούτε κι εγώ παρακολουθώ όλες τις δημοσιεύσεις.

Αυτό όμως δεν έχει σχέση με το τι έγραψα εγώ, εσύ ο οποιοσδήποτε αλλά με κάποια γεγονότα, που όπως και να το κάνουμε ήταν πολύ πιο σημαντικά από την ενασχόληση με το χ ή ψ τουίτ, που συγκεντρώνει όσους σπαράζουν για την Ελλάδα.

Και κακά τα ψέμματα, όλοι ξέρουν γιατί στο χ θέμα υπάρχει μαζική αποχή και σε κάποια άλλα μικρότερης σημασίας μαζεύονται όλοι σαν τις μελισσούλες.

Και οι λόγοι οφείλονται σε καθαρά πολιτικά κίνητρα, έτσι δεν είναι; :lol:
Όχι, δεν είναι έτσι, είναι έτσι για εσένα όμως, προφανώς.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

πατησιωτης έγραψε: 06 Απρ 2023, 15:43 O μεγαλύτερος δημοσιογράφος της Ελλάδος είναι ο Βαξεβάναρος που υπήρξε βασικός συνεργάτης στη σκευωρία Νοβάρτις αλλά δεν είσαι σύριζα.Αφού το λες σε πιστεύω. :102:
Προτιμάς όμως τους Άραβες από τους Αμερικανοευρωπαίους,τουλάχιστον αυτό δεν θα το αρνηθείς και δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Ο Βαξεβάναρος είναι Δημοσιογράφος (ένας από τους ελαχιστότατους πραγματικούς δημοσιογράφους της χώρας πλέον), όχι ο "μεγαλύτερος" (δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό καν), τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει εκτεθεί προς τον χώρο του σρζ και αυτό είναι σαφέστατα μείον του κατά την μη ταπεινή μου γνώμη (θα έχει τους λόγους του αλλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα) αλλά, ειδικά σε σχέση με την υπόλοιπη πιάτσα, δεν τον κάνει καθόλου λιγότερο δημοσιογράφο από ότι είναι, απλά είναι αδύνατον για εμένα να συμφωνήσω με το οτιδήποτε γράφει - πρεσβεύει (πράγμα λογικότατο και καθόλα επιθυμητό βεβαίως) καθώς δεν είμαι ούτε υποστηρίζω σρζ, βεβαίως αναγνωρίζω ότι σε σχέση με τις μπλε ακρίδες είναι λίγο καλλίτεροι όσον αφορά την διαφθορά και το μασούλημα κρατικού χρήματος ίσως και λόγω μειωμένης τεχνογνωσίας επί του θέματος.
Ωραία, συνεχίζεις βλέπω να μιλάς εκ μέρους μου και μάλιστα με μόνο σκοπό να στήσεις ανεμόμυλους να τους κάνεις πίου πίου.
Μέσα λοιπόν, θα κάνω και εγώ το ίδιο εφόσον στο επισημαίνω και το συνεχίζεις χωρίς καν να έχεις πιάσει τον λήγοντα...
Θα γουστάρεις κι εσύ, όπως κι ο καλός μας φίλος Σιντ.
Θα φάτε καλά.
:D

.
πατησιωτης

Όταν κάποιος συμμετέχει σε δικαστική σκευωρία δεν είναι καθόλου πραγματικός δημοσιογράφος όπως και να το κάνουμε.
Τα υπόλοιπα δεν έχει νόημα να τα συνεχίσουμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”