!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εκλογές: Ο Τσίπρας φέρνει γάμο ομοφυλοφίλων και υιοθεσία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Εκλογές: Ο Τσίπρας φέρνει γάμο ομοφυλοφίλων και υιοθεσία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:12
Και εσένα, προσωπικά πάντα, γιατί σε χαλάει αυτό και το θεωρείς κακό; Αν κάποιος είναι στα όρια όπως λες (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό βέβαια) και τελικά κλίνει προς τα "εκεί", αυτό σημαίνει ότι το "εκεί" τον τραβούσε περισσότερο, άρα καλά έκανε και πήγε.

Ενημερωτικά, αηδιάζω και μόνο με την ιδέα του να δω δυο άντρηδοι να καβαλάνε ο ένας τον άλλον, έτσι; Αλλά αυτό αφορά τα δικά μου γούστα, δεν θα τα επιβάλλω σε κανέναν.

Εμενα με χαλαει γιατι ζω σε χωρα που οδηγειται σε γηρανση του πληθυσμου απο την καθετη μειωση των γεννησεων.

Τα ορια μπορει να σημαινουν πιχι οτι καποιος εχει ομοφυλοφιλικες τασεις κατα 30%, ε αν αυτος το κανει με αλλον αντρα και του αρεσει μπορει μετα να τον χασουμε απο το κλαμπ των στρειτ και το προβλημα για μενα ειναι οτι δεν θα κανει παιδια, κατα συνεπεια θα αυξανεται διαρκως η μειωση των γεννησεων.

.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:12 (...) Ενημερωτικά, αηδιάζω και μόνο με την ιδέα του να δω δυο άντρηδοι να καβαλάνε ο ένας τον άλλον, έτσι; Αλλά αυτό αφορά τα δικά μου γούστα, δεν θα τα επιβάλλω σε κανέναν.
Σ' αυτό συμφωνώ.
Το θέμα της αισθητικής είναι υποκειμενικό. Κι εμένα μού φαίνεται κωμικό να πηδιούνται μεταξύ τους δυο άντρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θεωρώ ότι αυτό που κάνουν είναι ανώμαλο.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Αρίστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:11
EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Απρ 2023, 09:57 Είναι πολύ δύσκολο να ορίσεις την παρέκκλιση στο κρεβάτι. Με ποια κριτήρια; Εννοώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ μόνο για τεκνοποιηση άρα δεν είναι αυτό. Μετά, με ποια κριτήρια ορίζεις την απόκλιση; Τι κάνουν οι πολλοι; θα πρέπει να έχεις ένα ποσοστό που θα πεις ότι κάτω από αυτό είναι απόκλιση, αλλά κ πάλι αυθαίρετο θα είναι. Γιατί να μην είναι απόκλιση η πιπα κ να είναι το γλείψιμο πατουσας ξέρω γω :102:

Μπορεις αν θεσεις πιχι υγειονομικα κριτηρια, κατι που θα απεκλειε εξαρχης την κοπρολαγνεια, ουρολαγνεια, σαδομαζοχισμους, παιδοφιλια και σχεσεις με στενους συγγενεις.

.
Πρώτον, η παιδοφιλία και η σχέση με συγγενείς τι σχέση έχουν με υγειονομικά κριτήρια. Μιλάμε για σεξ, πιστεύω, και όχι για αναπαραγωγικές μεθόδους...

Δεύτερον, την παιδοφιλία ειδικά (που για μένα είναι άνετα λόγος επαναφοράς της θανατικής ποινής), γιατί την βάζεις στα όποια βίτσια έχουν κάποιοι ενήλικοι που συναινούν να πηδηχτούν κρεμασμένοι ανάποδα, να φάνε σκατά, να κάνουν χρυσοντουσάκια και άλλα αηδιαστικά...

Το "σ" για χάρη του Ναύτη, που ποτέ δεν λέει ντουζ αλλά ντους. :lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Μπορεις αν θεσεις πιχι υγειονομικα κριτηρια, κατι που θα απεκλειε εξαρχης την κοπρολαγνεια, ουρολαγνεια, σαδομαζοχισμους, παιδοφιλια και σχεσεις με στενους συγγενεις.
.
Προσωπικά δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι τον παιδόφιλο με έναν τύπο που γουστάρει μια αφεντρα να του ρίχνει σφαλιάρες αλλά παραδέχομαι ότι η άποψη σου έχει merit. Υπάρχει όντως υγειονομικό θέμα για πολλές παραφιλιες
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:07
Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:03
Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 09:25
Όχι, συζητάμε για το "κανονικό" και το "ανώμαλο". Δεν υπάρχει ανωμαλία στο σεξ, εφόσον συναινούν και οι δυο. Γούστο τους και καπέλο τους.
Δηλαδή ας πούμε η κοπρολαγνία είναι μια φυσιολογική σεξουαλική επιλογή;
Άμα έτσι τη βρίσκουν μεταξύ τους, βεβαίως.
Μισό: Το να πασαλείβεσαι με σκατά για να φτιαχτείς ή το να την χώνεις μέσα σε μια κουράδα είναι δηλαδή φυσιολογικά; Ή αν έβλεπες πχ κάποιον να πηδάει το πτώμα του σκύλου του, η αντανακλαστική σου σκέψη θα ήταν ''να ένας φυσιολογικός άνθρωπος''; Γιατί αυτά είναι φυσιολογικά, ενώ το να κυκλοφορείς πχ γυμνός στο δρόμο με μια κατσαρόλα στο κεφάλι είναι ένδειξη ψυχικής πάθησης; Νομίζω ότι συγχέεις δύο διαφορετικά πράγματα: το φυσιολογικό με το επιτρεπτό. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι κάνουν μεταξύ τους συναινούντες ενήλικες ή πως τη βρίσκει ο καθένας μόνος του, ούτε έχει καμια δουλειά το κράτος να παρεμβαίνει σε αυτά. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη φυσιολογικότητα ή μη της συμπεριφοράς τους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

southern έγραψε: 04 Απρ 2023, 07:41 νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, θα ανοίξει το δρόμο για μια προοδευτική διακυβέρνηση. Και μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα θεσμοθετήσει τον γάμο για όλα τα ζευγάρια, ανεξαρτήτως φύλου, με πλήρη δικαιώματα, καθώς και το δικαίωμα τεκνοθεσίας», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Την εξαγγελία αυτή έκανε ο Αλέξης Τσίπρας σε χαιρετισμό του που προβλήθηκε με βίντεο, σε εκδήλωση που διοργανώνουν από το μεσημέρι στο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων, η ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+, το τμήμα Δικαιωμάτων και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.
https://lawandorder.gr/ekloges-o-tsipra ... yiothesia/
κάποιος να του πει ότι η πλειοψηφία δεν συμφωνεί με τις βλακειες αυτές. και πολύ άλλοι απλά έχουν χεσμενα τα αιτήματα των ομοφυλόφιλων . είναι βλακες για 2000 ψηφοφόρους σε όλη την Ελλάδα ανοίγει θέμα
Σωστο το μετρο. Αλλα για να το κανει θα ζηταει 60% π8σοστο στις εκλογες ο ποκοπικος.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:21
Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:03
Δηλαδή ας πούμε η κοπρολαγνία είναι μια φυσιολογική σεξουαλική επιλογή;
Μισό: Το να πασαλείβεσαι με σκατά για να φτιαχτείς ή το να την χώνεις μέσα σε μια κουράδα είναι δηλαδή φυσιολογικά; Ή αν έβλεπες πχ κάποιον να πηδάει το πτώμα του σκύλου του, η αντανακλαστική σου σκέψη θα ήταν ''να ένας φυσιολογικός άνθρωπος''; Γιατί αυτά είναι φυσιολογικά, ενώ το να κυκλοφορείς πχ γυμνός στο δρόμο με μια κατσαρόλα στο κεφάλι είναι ένδειξη ψυχικής πάθησης; Νομίζω ότι συγχέεις δύο διαφορετικά πράγματα: το φυσιολογικό με το επιτρεπτό. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι κάνουν μεταξύ τους συναινούντες ενήλικες ή πως τη βρίσκει ο καθένας μόνος του, ούτε έχει καμια δουλειά το κράτος να παρεμβαίνει σε αυτά. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη φυσιολογικότητα ή μη της συμπεριφοράς τους.
Κι εσυ δεν εισαι φυσιολογικος κρινοντας απο τις μαλακιες που γραΦεις αλλα απι τη στιγμη που δεν βλαπτεις καποιον αλλο ειναι δικαιωμα σου. Αντε ραψτο λοιπον που θες και να χεις και λογο για το τι θα κανει ο αλλος στο κρεββατι του , βοδι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:16
Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:12 (...) Ενημερωτικά, αηδιάζω και μόνο με την ιδέα του να δω δυο άντρηδοι να καβαλάνε ο ένας τον άλλον, έτσι; Αλλά αυτό αφορά τα δικά μου γούστα, δεν θα τα επιβάλλω σε κανέναν.
Σ' αυτό συμφωνώ.
Το θέμα της αισθητικής είναι υποκειμενικό. Κι εμένα μού φαίνεται κωμικό να πηδιούνται μεταξύ τους δυο άντρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θεωρώ ότι αυτό που κάνουν είναι ανώμαλο.
Εγώ πάλι λατρεία, το θεωρώ "ανώμαλο" όπως λες. Έχει να κάνει βέβαια με τον... ορισμό των ορισμών και ίσως είναι κάτι υποκειμενικό και πώς αντιλαμβάνομαι εγώ τον όρο και πώς τον μεταφράζω στο μυαλό μου. Δεν λέω ότι είναι και κανόνας.

Και το "ανώμαλο" που λέω, δεν το λέω ως κακό αναγκαστικά (κάποιες φορές το λέω και ως τέτοιο), απλά είναι κόντρα στη φύση και σ' αυτό που κάνει η πλειοψηφία, οπότε εξ ορισμού το θεωρώ και ως μη φυσιολογικό ή ανώμαλο. Που, απ' την άλλη, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα γιατί ίσως κι εγώ κάνω πράματα στο κρεβάτι μου, που βάσει ορισμού θα θεωρούνται ανώμαλα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:20
Πρώτον, η παιδοφιλία και η σχέση με συγγενείς τι σχέση έχουν με υγειονομικά κριτήρια. Μιλάμε για σεξ, πιστεύω, και όχι για αναπαραγωγικές μεθόδους...

Δεύτερον, την παιδοφιλία ειδικά (που για μένα είναι άνετα λόγος επαναφοράς της θανατικής ποινής), γιατί την βάζεις στα όποια βίτσια έχουν κάποιοι ενήλικοι που συναινούν να πηδηχτούν κρεμασμένοι ανάποδα, να φάνε σκατά, να κάνουν χρυσοντουσάκια και άλλα αηδιαστικά...

Αν πας με στενο συγγενη και προκυψει παιδι, το παιδι ενδεχεται να εχει σοβαρα προβληματα υγειας.

Αν ο παιδοφιλος παει με τετραχρονο κοριτσακι πιθανοτατα θα το τραυματισει εκτος απο ψυχικα και σωματικα.

.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:20
.
Προσωπικά δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι τον παιδόφιλο με έναν τύπο που γουστάρει μια αφεντρα να του ρίχνει σφαλιάρες αλλά παραδέχομαι ότι η άποψη σου έχει merit. Υπάρχει όντως υγειονομικό θέμα για πολλές παραφιλιες
Πεστα πεστα !!!122$@@
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Αρίστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:25
Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:20

Αν πας με στενο συγγενη και προκυψει παιδι, το παιδι ενδεχεται να εχει σοβαρα προβληματα υγειας.

Αν ο παιδοφιλος παει με τετραχρονο κοριτσακι πιθανοτατα θα το τραυματισει εκτος απο ψυχικα και σωματικα.

.
Αυτο σου εγραψε ρε αγαμξτε?
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Για υγειονομικα κριτηρια μιλαμε μπαρμπα μπριλιο.

.
Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 »

Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:21 Μισό: Το να πασαλείβεσαι με σκατά για να φτιαχτείς ή το να την χώνεις μέσα σε μια κουράδα είναι δηλαδή φυσιολογικά; Ή αν έβλεπες πχ κάποιον να πηδάει το πτώμα του σκύλου του, η αντανακλαστική σου σκέψη θα ήταν ''να ένας φυσιολογικός άνθρωπος''; Γιατί αυτά είναι φυσιολογικά, ενώ το να κυκλοφορείς πχ γυμνός στο δρόμο με μια κατσαρόλα στο κεφάλι είναι ένδειξη ψυχικής πάθησης; Νομίζω ότι συγχέεις δύο διαφορετικά πράγματα: το φυσιολογικό με το επιτρεπτό. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι κάνουν μεταξύ τους συναινούντες ενήλικες ή πως τη βρίσκει ο καθένας μόνος του, ούτε έχει καμια δουλειά το κράτος να παρεμβαίνει σε αυτά. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη φυσιολογικότητα ή μη της συμπεριφοράς τους.
Όχι βέβαια. Το ότι μια πράξη γίνεται από συναινούντες ενήλικες δεν την κάνει αυτόματα φυσιολογική. Σε κάθε βιβλίο ψυχοπαθολογίας ή και στο dsm θα δεις ότι ονομάζονται παρεκκλίσεις/παραφιλίες ή διαστροφές, ανάλογα με το πόσο παλιό ή καινούριο είναι.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Να προσθεσω επισης οτι σε σαδομαζο φασεις εχουν πεθανει ανθρωποι απο ανακοπη καρδιας η απο ασφυξια και σε καποιους αλλους εμειναν σημαδια απο μαστιγωματα σε ολη τους τη ζωη.

Συνεπως το υγειονομικο κριτηριο στο τι ειναι ανωμαλο ειναι ισχυρο επιχειρημα.

.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Οργισμένος έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:24
Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:21
Κι εσυ δεν εισαι φυσιολογικος κρινοντας απο τις μαλακιες που γραΦεις αλλα απι τη στιγμη που δεν βλαπτεις καποιον αλλο ειναι δικαιωμα σου. Αντε ραψτο λοιπον που θες και να χεις και λογο για το τι θα κανει ο αλλος στο κρεββατι του , βοδι.
Εσύ πάλι λογικά δεν πρέπει να έχεις τέτοια προβλήματα. Τους διανοητικά καθυστερημένους συνήθως τους πηγαίνουν μια φορά το δίμηνο χεράκι χεράκι οι υπεύθυνοι σε κάποιο σπίτι με κόκκινο φωτάκι απέξω, και φροντίζουν τα κορίτσια εκεί να ''ανακουφιστούν''. Ελπίζω μόνο να μην τον ακουμπάς σε τίποτα κουράδες στον άφθονο ελεύθερο χρόνο σου στον θάλαμο. :-?
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”