κατάλαβαν ότι τους διώχνει κόσμο; τσακώθηκε με τον Μαυριδη; τάχθηκε στο πλευρό του αντύπα;
τι παίζει;
σοσιαλφιλελευθερη είναι. έχεις κάποιο σχετικό λινκ ή τουιτ;
όχι απλά λέω. αλλά τώρα να το παίζεις φιλελεύθερος και να μένεις στη φουλ λαϊκίστικη ακροδεξιά ΝΔ. μιλάμε για υπέρτατη ξεφτίλα. και στο ευρωκοινοβούλιο, η μελονι και ο ορμπαν έμεινε να την στηρίζει.
εμένα με έχει μπλοκάρει εδώ και δύο μήνες στο τουιτερ η Βίβιαν. αν ήταν οι νεοδημοκράτες εθνολαικοι συντηρητικοί θα τους στηριζα κι εγώ. αλλά δεν είναιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:01όχι απλά λέω. αλλά τώρα να το παίζεις φιλελεύθερος και να μένεις στη φουλ λαϊκίστικη ακροδεξιά ΝΔ. μιλάμε για υπέρτατη ξεφτίλα. και στο ευρωκοινοβούλιο, η μελονι και ο ορμπαν έμεινε να την στηρίζει.
Είναι το ακριβώς αντίθετο του σοσιαλφιλελευθερου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
είναι σοσιαλιστρια στα κοινωνικά θέματα. αυτά που αναφέρεις δεν με πειράζουν με εξαίρεση τις ιδιωτικοποησεις όπου πιστεύω μονοπώλια όπως η Ευδαπ πρέπει να παραμείνουν υπό αποκλειστικά κρατικό έλεγχο
Δεν υπάρχει η έννοια σοσιαλιστής στα κοινωνικάsouthern έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:34είναι σοσιαλιστρια στα κοινωνικά θέματα. αυτά που αναφέρεις δεν με πειράζουν με εξαίρεση τις ιδιωτικοποησεις όπου πιστεύω μονοπώλια όπως η Ευδαπ πρέπει να παραμείνουν υπό αποκλειστικά κρατικό έλεγχο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Θα φάνε καλά οι πουσταράδες με την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση της ευδαπ, θα γίνει της πουτανάρας.southern έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:34είναι σοσιαλιστρια στα κοινωνικά θέματα. αυτά που αναφέρεις δεν με πειράζουν με εξαίρεση τις ιδιωτικοποησεις όπου πιστεύω μονοπώλια όπως η Ευδαπ πρέπει να παραμείνουν υπό αποκλειστικά κρατικό έλεγχο
οι φιλελεύθεροι πιστεύουν τα ίδια πράγματα με τους αριστερούς στα μη οικονομικά ζητήματα. είναι τα pet σαςBeria έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:36Δεν υπάρχει η έννοια σοσιαλιστής στα κοινωνικάsouthern έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:34είναι σοσιαλιστρια στα κοινωνικά θέματα. αυτά που αναφέρεις δεν με πειράζουν με εξαίρεση τις ιδιωτικοποησεις όπου πιστεύω μονοπώλια όπως η Ευδαπ πρέπει να παραμείνουν υπό αποκλειστικά κρατικό έλεγχοBeria έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:32
Laissez-faire, κατάργηση επιδομάτων, ιδιωτικοποίηση των πάντων
Αυτά υποστηρίζει.
Μην γαμαμε τις έννοιες
Είναι δική σου εφεύρεση ο όρος.
Ξαναλέω, μην γαμαμε τους όρους
εγώ δεν έχω όρεξη να πληρώνω το νερό χρυσάφι. Η ευδαπ δεν είναι μια κρατική τράπεζα όπως η γενική για να την ιδιωτικοποιησειςsys3x έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:37Θα φάνε καλά οι πουσταράδες με την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση της ευδαπ, θα γίνει της πουτανάρας.southern έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:34είναι σοσιαλιστρια στα κοινωνικά θέματα. αυτά που αναφέρεις δεν με πειράζουν με εξαίρεση τις ιδιωτικοποησεις όπου πιστεύω μονοπώλια όπως η Ευδαπ πρέπει να παραμείνουν υπό αποκλειστικά κρατικό έλεγχοBeria έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:32
Laissez-faire, κατάργηση επιδομάτων, ιδιωτικοποίηση των πάντων
Αυτά υποστηρίζει.
Μην γαμαμε τις έννοιες
Καλά άστο. Δεν υπάρχει λόγοςsouthern έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:40οι φιλελεύθεροι πιστεύουν τα ίδια πράγματα με τους αριστερούς στα μη οικονομικά ζητήματα. είναι τα pet σαςBeria έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:36Δεν υπάρχει η έννοια σοσιαλιστής στα κοινωνικάsouthern έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:34
είναι σοσιαλιστρια στα κοινωνικά θέματα. αυτά που αναφέρεις δεν με πειράζουν με εξαίρεση τις ιδιωτικοποησεις όπου πιστεύω μονοπώλια όπως η Ευδαπ πρέπει να παραμείνουν υπό αποκλειστικά κρατικό έλεγχο
Είναι δική σου εφεύρεση ο όρος.
Ξαναλέω, μην γαμαμε τους όρους
Και να ήτανε μόνον αυτό...southern έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:42εγώ δεν έχω όρεξη να πληρώνω το νερό χρυσάφι. Η ευδαπ δεν είναι μια κρατική τράπεζα όπως η γενική για να την ιδιωτικοποιησειςsys3x έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:37Θα φάνε καλά οι πουσταράδες με την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση της ευδαπ, θα γίνει της πουτανάρας.southern έγραψε: 31 Μαρ 2023, 23:34