!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Eπαιζα σκακι μικρος και ημουν σχετικα καλος,μετα το παρατησα.Μπηκα χθες για ενα γκειμ ονλαιν με 10λεπτο ταιμ και εχασα απο ενα Βραζιλιανο καγκουρα με ψαθινο καπελο.Τωρα μαχομαι απεναντι στην ιδια μου τη φυση για να μην ξοδεψω χρονο αφου ξερω οτι ο πρωταθλητισμος ειναι ανεφικτος 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
να πας στην αεκ που εχω ακουσει οτι ψαχνει παικταςGoBack έγραψε: 27 Μαρ 2023, 02:47 Eπαιζα σκακι μικρος και ημουν σχετικα καλος,μετα το παρατησα.Μπηκα χθες για ενα γκειμ ονλαιν με 10λεπτο ταιμ και εχασα απο ενα Βραζιλιανο καγκουρα με ψαθινο καπελο.Τωρα μαχομαι απεναντι στην ιδια μου τη φυση για να μην ξοδεψω χρονο αφου ξερω οτι ο πρωταθλητισμος ειναι ανεφικτος![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Θα τον ματιάσεις τον άνθρωπο, έλεος.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:14Σας έκανα αμέσως εικόνα με τον Έτσι σε 10 χρόνια (θα έχει κλείσει και αυτό το φόρουμ και δεν θα έχεις κάπου να τα λες να εκτονώνεσαι)Naida έγραψε: 23 Μαρ 2023, 16:59 Έντονη επιθυμία να φάω μοσχαράκι. Κοκκινιστό, λεμονάτο, βραστό με αλάτι πιπέρι. Οτιδήποτε με μοσχαράκι.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ξεσκουριαζω σιγα σιγα.Κοιταξα λιγο το τοπ 5 δεν φαινονται ιδαιτερα φοβιστικοι.alekhine έγραψε: 27 Μαρ 2023, 11:02να πας στην αεκ που εχω ακουσει οτι ψαχνει παικταςGoBack έγραψε: 27 Μαρ 2023, 02:47 Eπαιζα σκακι μικρος και ημουν σχετικα καλος,μετα το παρατησα.Μπηκα χθες για ενα γκειμ ονλαιν με 10λεπτο ταιμ και εχασα απο ενα Βραζιλιανο καγκουρα με ψαθινο καπελο.Τωρα μαχομαι απεναντι στην ιδια μου τη φυση για να μην ξοδεψω χρονο αφου ξερω οτι ο πρωταθλητισμος ειναι ανεφικτος![]()

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 27 Μαρ 2023, 18:09Ξεσκουριαζω σιγα σιγα.Κοιταξα λιγο το τοπ 5 δεν φαινονται ιδαιτερα φοβιστικοι.alekhine έγραψε: 27 Μαρ 2023, 11:02να πας στην αεκ που εχω ακουσει οτι ψαχνει παικταςGoBack έγραψε: 27 Μαρ 2023, 02:47 Eπαιζα σκακι μικρος και ημουν σχετικα καλος,μετα το παρατησα.Μπηκα χθες για ενα γκειμ ονλαιν με 10λεπτο ταιμ και εχασα απο ενα Βραζιλιανο καγκουρα με ψαθινο καπελο.Τωρα μαχομαι απεναντι στην ιδια μου τη φυση για να μην ξοδεψω χρονο αφου ξερω οτι ο πρωταθλητισμος ειναι ανεφικτος![]()
![]()
Παίξε κλασικό για αρχή, 30λεπτο. Δεν πρόκειται να μάθεις τίποτα έτσι. Απλώς θα τυποποιήσεις παρτίδες και στο τέλος θα μετανιώσεις που το ξανάρχισες. Έχουν ξεκινήσει να παίζουν όλοι οι κάγκουρες πλέον, δεν ξέρω τι γίνεται.
Ο άλλος ο τύπος άκουγε τραπ από ηχειάκι και παράλληλα έπαιζε bullet στο κινητό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Επίσης, πότε το άλλαξαν το lichess; Σε αυτό θυμάμαι ότι ξεκινούσες από το 1500.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
30αρια παιζω και αυτα για ραπιντ τα πιανει,στα 10λεπτα εχανα απο χρονο ουσιαστικα 
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αμα δεν εισαι κοπαδι αιγοπροβατων δεν εχεις να φοβηθεις τιποταGoBack έγραψε: 27 Μαρ 2023, 18:09Ξεσκουριαζω σιγα σιγα.Κοιταξα λιγο το τοπ 5 δεν φαινονται ιδαιτερα φοβιστικοι.alekhine έγραψε: 27 Μαρ 2023, 11:02να πας στην αεκ που εχω ακουσει οτι ψαχνει παικταςGoBack έγραψε: 27 Μαρ 2023, 02:47 Eπαιζα σκακι μικρος και ημουν σχετικα καλος,μετα το παρατησα.Μπηκα χθες για ενα γκειμ ονλαιν με 10λεπτο ταιμ και εχασα απο ενα Βραζιλιανο καγκουρα με ψαθινο καπελο.Τωρα μαχομαι απεναντι στην ιδια μου τη φυση για να μην ξοδεψω χρονο αφου ξερω οτι ο πρωταθλητισμος ειναι ανεφικτος![]()
![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
user0972003
Αυτα με τις ασιάτισσες που τρώνε ζωντανά χταπόδια να δεις! Εστιάζει και στο στόμα που κάνει χράτσα χρούτσα, το ένα πλοκάμι να μπαίνει στο ρουθούνι, το άλλο να τυλίγει τον λαιμό..πολύ ωραία είναιNaida έγραψε: 27 Μαρ 2023, 00:47Εντάξει μην πας στα πολύ βαριά. Ούτε εγώ πάω εκεί. Μόνο σε μαύρα στίγματα.Καρολίνα έγραψε: 27 Μαρ 2023, 00:40Ευχαριστώ ρε Νάιδα, και έλεγα τι αηδιαστικό να δω για να περάσει ευχάριστα η ώρα. Να είσαι καλά.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2023, 00:38 Δεν έχω ύπνο γμτ. Χαζεύω και βιντεακια στο yt με τους τρελάρες τους Κινέζους και τις σκάλες που χτίζουν και αγχώνομαι χειρότερα. Θα δω κανένα από αυτά που σπάνε σπυράκια να χαλαρώσω .![]()
Το βίντεο θα το βάλω και στα πουρά
Αυτά τα βίντεο τα προσπερνάω ταχύτατα. Όχι γιατί αηδιαζω και τέτοια. Αλλά με στενοχωρεί η ανθρώπινη πλεονεξία.user έγραψε: 27 Μαρ 2023, 19:48Αυτα με τις ασιάτισσες που τρώνε ζωντανά χταπόδια να δεις! Εστιάζει και στο στόμα που κάνει χράτσα χρούτσα, το ένα πλοκάμι να μπαίνει στο ρουθούνι, το άλλο να τυλίγει τον λαιμό..πολύ ωραία είναι![]()
![]()
Το βίντεο θα το βάλω και στα πουρά![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Πολύ σύντομα θα ξαναγράψεις και αυτό δεν θα είναι καλό σημάδι.
Παρατηρητής...
Spoiler

Spoiler
γω δεν ειμαι σκακιστης, απλως τα ψιλοκαταφερνω σε καφενειακο επιπεδο. ο δεκαχρονος γιος μου προετοιμαζεται για το πανελληνιο, τελος του απριλη, και παιζει μαζι μου. τυπικα τον κερδιζω, αραια και που χανω η τον αφηνω να κερδιζει και ενα, ετσι να μην απογοητευεται.
με εβαλε λοιπον να παιξουμε με χρονο 15+10 οπως θα παιξουν στους αγωνες.
με συνετριψε. μου πηρε 5 στα 5
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.