Έφαγα σήμερα λεμονάτο στην πλατεία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Πω πω. Γέμισε σαλακι το στόμα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σήμερα έκλεισα 13+ ώρες στο γραφείο και ημέρα Παρασκευή που γίνεται ο κακός χαμούλης. Και με λίγο ύπνο. Ώρες ώρες σκέφτομαι πως την παλεύω; Μπράβο μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
διαβαζοντας κ γραφοντας 11 + ωρες στο πχοροθμNaida έγραψε: 24 Μαρ 2023, 21:57 Σήμερα έκλεισα 13+ ώρες στο γραφείο και ημέρα Παρασκευή που γίνεται ο κακός χαμούλης. Και με λίγο ύπνο. Ώρες ώρες σκέφτομαι πως την παλεύω; Μπράβο μου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ψεύτη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να με αφορά, και «ηρέμησα» λίγο αυτές τις πολύ λίγες μέρες που δεν σας έγραψα λεπτομέρειες και εξελίξεις. Βοηθάει όντως να κρατάω τις στιγμές μας για μένα.
Χμμμ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είμαι. Βασικά τι δυστυχώς. Είναι και κατάρα ναι, πέφτεις στα πατώματα σε πολλές φάσεις αλλά τα συναισθήματα που ένιωσα/νιώθω και βιώνω, σαν να βρίσκομαι στα ουράνια και που είμαι πάντα ένα χαζό γελαστό παιδί με υπερενέργεια και με θέληση δοσίματος στον μέγιστο βαθμό, δεν θα τα άλλαζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στον κόσμο και δεν θα το μετάνιωνα ποτέ, ανεξάρτητα από την όποια εξέλιξη. Με κάνουν (με κάνει βασικά, είτε αυτός, είτε αυτά που νιώθω) καλύτερο άνθρωπο.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:29το έχω πει και θα το ξαναπω μια τελευταία.
1.Με απωθούν και εμένα κάποιες χοντράδες που σου γράφουν
2.εύχομαι κάθε καλή εξέλιξη
ΑΛΛΑ
3.αν ήσουν ερωτευμένη, δεν θα σε απασχολούσαν αυτά![]()
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Να συνεχίσεις έτσι και πάντα καλά.Casp έγραψε: 25 Μαρ 2023, 14:03Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να με αφορά, και «ηρέμησα» λίγο αυτές τις πολύ λίγες μέρες που δεν σας έγραψα λεπτομέρειες και εξελίξεις. Βοηθάει όντως να κρατάω τις στιγμές μας για μένα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Να περνάς υπέροχα κασπ.Casp έγραψε: 25 Μαρ 2023, 14:03Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να με αφορά, και «ηρέμησα» λίγο αυτές τις πολύ λίγες μέρες που δεν σας έγραψα λεπτομέρειες και εξελίξεις. Βοηθάει όντως να κρατάω τις στιγμές μας για μένα.
Χμμμ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είμαι. Βασικά τι δυστυχώς. Είναι και κατάρα ναι, πέφτεις στα πατώματα σε πολλές φάσεις αλλά τα συναισθήματα που ένιωσα/νιώθω και βιώνω, σαν να βρίσκομαι στα ουράνια και που είμαι πάντα ένα χαζό γελαστό παιδί με υπερενέργεια και με θέληση δοσίματος στον μέγιστο βαθμό, δεν θα τα άλλαζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στον κόσμο και δεν θα το μετάνιωνα ποτέ, ανεξάρτητα από την όποια εξέλιξη. Με κάνουν (με κάνει βασικά, είτε αυτός, είτε αυτά που νιώθω) καλύτερο άνθρωπο.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Μαρ 2023, 16:29το έχω πει και θα το ξαναπω μια τελευταία.
1.Με απωθούν και εμένα κάποιες χοντράδες που σου γράφουν
2.εύχομαι κάθε καλή εξέλιξη
ΑΛΛΑ
3.αν ήσουν ερωτευμένη, δεν θα σε απασχολούσαν αυτά![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ευχαριστώ Ναϊδάκι! Και εσύ το ίδιο
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Δεν έχω ύπνο γμτ. Χαζεύω και βιντεακια στο yt με τους τρελάρες τους Κινέζους και τις σκάλες που χτίζουν και αγχώνομαι χειρότερα. Θα δω κανένα από αυτά που σπάνε σπυράκια να χαλαρώσω .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ευχαριστώ ρε Νάιδα, και έλεγα τι αηδιαστικό να δω για να περάσει ευχάριστα η ώρα. Να είσαι καλά.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2023, 00:38 Δεν έχω ύπνο γμτ. Χαζεύω και βιντεακια στο yt με τους τρελάρες τους Κινέζους και τις σκάλες που χτίζουν και αγχώνομαι χειρότερα. Θα δω κανένα από αυτά που σπάνε σπυράκια να χαλαρώσω .
Εντάξει μην πας στα πολύ βαριά. Ούτε εγώ πάω εκεί. Μόνο σε μαύρα στίγματα.Καρολίνα έγραψε: 27 Μαρ 2023, 00:40Ευχαριστώ ρε Νάιδα, και έλεγα τι αηδιαστικό να δω για να περάσει ευχάριστα η ώρα. Να είσαι καλά.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2023, 00:38 Δεν έχω ύπνο γμτ. Χαζεύω και βιντεακια στο yt με τους τρελάρες τους Κινέζους και τις σκάλες που χτίζουν και αγχώνομαι χειρότερα. Θα δω κανένα από αυτά που σπάνε σπυράκια να χαλαρώσω .![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Σας έκανα αμέσως εικόνα με τον Έτσι σε 10 χρόνια (θα έχει κλείσει και αυτό το φόρουμ και δεν θα έχεις κάπου να τα λες να εκτονώνεσαι)Naida έγραψε: 23 Μαρ 2023, 16:59 Έντονη επιθυμία να φάω μοσχαράκι. Κοκκινιστό, λεμονάτο, βραστό με αλάτι πιπέρι. Οτιδήποτε με μοσχαράκι.