Θέλω να πιστεύω ότι δεν είσαι και γουρούνι...Καρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:09Αχχχ, σαν και μένα! Απλά εγώ δεν είμαι αρσενικό.Bazoomba έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:082 ήταν όλα κι όλα.Bic έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:05
Αααα, για την ΓΑΛΗ έλεγε η πιλάφα; ΟΚ, νάου ιτ μέικς σενς.
Από την Γαλή δεν έχω ανάγκη να μου πει ότι είμαι γλυκούλης, το ξέρω ότι με θεωρεί γλυκούλη έτσι κι αλλιώς.
(Γαλή, κανόνισε, μη μου κάνεις χαλάστρα τώρα και πεις το αντίθετο, προσπαθώ να χτίσω ένα άλφα προφίλ εδώ...)
Γουρούνια γιατί γιοκ; Τα 'σφαξες όλα ορέ;![]()
![]()
Πανέξυπνα ζώα, ειδικά το αρσενικό ήταν πολύ χαδιάρικο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χρήστες Phorum και τεχνητή νοημοσύνη
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Χρήστες Phorum και τεχνητή νοημοσύνη
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν έγινε κάτι, απλά δεν μπορώ να σε εξυπηρετήσω.
Όχι, αλλά αν κάποιος την βρίσκει να κυλιέται στις λάσπες, μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα.
Ο Chris;Bazoomba έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:082 ήταν όλα κι όλα.Bic έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:05Αααα, για την ΓΑΛΗ έλεγε η πιλάφα; ΟΚ, νάου ιτ μέικς σενς.Bazoomba έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:01
Εγώ νομίζω πως με ζηλεύεις και προσπαθείς να μειώσεις την σημασία της ΓΑΛΗκης "αναγνώρισης".
Δεν έχω πια γουρούνια.![]()
Από την Γαλή δεν έχω ανάγκη να μου πει ότι είμαι γλυκούλης, το ξέρω ότι με θεωρεί γλυκούλη έτσι κι αλλιώς.
(Γαλή, κανόνισε, μη μου κάνεις χαλάστρα τώρα και πεις το αντίθετο, προσπαθώ να χτίσω ένα άλφα προφίλ εδώ...)
![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
P. Bacon για τους αγνώστους.Bic έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:11Ο Chris;Bazoomba έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:082 ήταν όλα κι όλα.Bic έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:05
Αααα, για την ΓΑΛΗ έλεγε η πιλάφα; ΟΚ, νάου ιτ μέικς σενς.
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αν και είναι μάλλον παράδοξο να μπαίνει αυτό τ' όνομα δίπλα στη λέξη "νοημοσύνη", αν θέλεις, βάλε τη Νon4me να δούμε τί θα βγάλει.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Μαρ 2023, 15:55 Δύο παραδείγματα.
Ο προκλητικός και απόλυτος Beria
και ο αγαπουλίνης Hellegennes
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιατί τα έσφαξες τότε?
Εντάξει, είσαι στο πχόρουμ, από γουρούνια έχει πολλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 21 Μαρ 2023, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Α, τώρα κατάλαβα προς τι τα 20 διαφορετικά αφρόλουτρα...
(Περισσότερα είναι, αλλά δεν θέλω να με στιγματίσουν ως καταναλωτικό ον)
Και μάλλον δεν κατάλαβες.
Μόνο οι φίλοι τον λέγανε Chris, ε;
Καρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:14(Περισσότερα είναι, αλλά δεν θέλω να με στιγματίσουν ως καταναλωτικό ον)
Και μάλλον δεν κατάλαβες.![]()
![]()

Τότε μάλλον κατάλαβες.
Καρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:05Σε καταλαβαίνω, εγώ ούτε καλημέρα δεν λέω στον άλλον, αν δεν μου μιλάει με διττές έννοιες. Δεν μου αρέσουν τα ευκολάκια, θέλω να εξασκώ το πνεύμα μου.Πασιφάη έγραψε: 21 Μαρ 2023, 13:53''Νερό στο κρασί της,'' όχι. Για κανένα λόγο. ποτέ. Κρασί στο νερό πάντως, θα είναι κρίμα να βάλει. Δεν ξέρω. Η γυναίκα μπορεί να μην πίνει αλκοολ ιδιαίτερα.Καρολίνα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 13:49
Έτσι είναι όπως τα λες, αλλά αν παρατηρήσεις έχει αρχίσει και βάζει νερό στο κρασί της. Έρχεται η άνοιξη, ανθίζουν τα λουλουδάκια και οι πεταλουδίτσες πετάνε πέρα δώθε και τους βρίσκει όλους γλυκούληδες.
Γράφω με διττές έννοιες, για να γίνω κατανοητή.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
''Πόσο σας μισω, παρακατιανοί.Σοράγια Μοντενέγκρο έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:09Ναι.Bazoomba έγραψε: 21 Μαρ 2023, 13:26Α, μπα, γιατί λίγοι της πέφτουμε;Bic έγραψε: 21 Μαρ 2023, 12:59
Εξαρτάται από το είδος του τσιμπήματος.
Αν μιλάμε για τσίμπημα ώστε να συνεχιστεί ο χαβαλές εδώ, σαφώς και τσιμπάς (εκ των πραγμάτων, αφού απαντάς), και καλά κάνεις φυσικά.![]()
Αν μιλάμε για πιο σοβαρά πράγματα, θα απογοητευόμουν αν τσιμπούσες...![]()
![]()
Λυσσάξτε τσαούσες.![]()
...Καλά το πάω, Bic;
Λουίς Φερνάντο αγάπη μου, έλα πάρε με απο δω..''
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2023, 14:09Ναι.Bazoomba έγραψε: 21 Μαρ 2023, 13:26Α, μπα, γιατί λίγοι της πέφτουμε;Bic έγραψε: 21 Μαρ 2023, 12:59
Εξαρτάται από το είδος του τσιμπήματος.
Αν μιλάμε για τσίμπημα ώστε να συνεχιστεί ο χαβαλές εδώ, σαφώς και τσιμπάς (εκ των πραγμάτων, αφού απαντάς), και καλά κάνεις φυσικά.![]()
Αν μιλάμε για πιο σοβαρά πράγματα, θα απογοητευόμουν αν τσιμπούσες...![]()
![]()
Λυσσάξτε τσαούσες.![]()
...Καλά το πάω, Bic;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1947 Προβολές