Bazoomba έγραψε: 20 Μαρ 2023, 15:50
Θέλεις να το δεις γραμμένο, Πρόεδρε;
Οχι, θελω να δω την εξυπναδα του μποτ, προφανως η καταλληλη απαντηση ειναι κανενας. Αντε να βαλει τον πιο συμπαθη, δηλαδη το Χελι.
.
Και εγώ τον Χέλη σκέφτηκα αμέσως. Νέος, ωραίος, μπρατσαράς, με λάγνο βλέμμα που υπόσχεται πολλά, τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Θα ήταν ο ιδανικός πρωθυπουργός, θα σου μιλάει για τους νέους φόρους που θα σου βάλει και εσύ θα παρακαλάς να τους κάνει ακόμα περισσότερους.
Π/Θ* hellegennes: Θα σου μπήξω κι άλλους φόρους. 41% ο ΦΠΑ, όσοι και οι πόντοι μου**.
Καρολίνα: Αχ ναι, καλέ μου Χέλη. Βάλε κι άλλο, να με τελειώσεις.
Π/Θ hellegennes: Άρπα μωρή να 'χεις.
Καρολίνα: Μη λες "άρπα", μη λες "άρπα"...
* Ποτέ δεν συμφώνησα με το ακρωνύμιο Π/Θ, αλλά το χρησιμοποιούν όλοι οπότε...
** Σε ύψος, όχι σε μήκος. Ξάδελφος του Φρόντο είναι ο Χέλης.
Bic έγραψε: 20 Μαρ 2023, 15:57
Έχε τον νου σου Γαλή, ότι την άλλη την υποσχέθηκε έξοδο στα Κατσαμπάκια και σουαρέ με σαρσαπαρίλα (ή σουμάδα, δεν θυμάμαι καλά).
Οπότε, καλού κακού κράτα μικρό καλάθι για τα ραντεβού που υπόσχεται ο Bazoombaς. Να δεις που είτε ανήκει στην κατηγορία "στρίβειν διά του ραντεβού" ή που το κάνει σκόπιμα για να σας βάλει να μαλλιοτραβηχτείτε για πάρτι του, να πάρει τα ποπκορνάκια του παραμάσχαλα και να κάτσει σε μια γωνιά παρέα με τα γουρούνια του και να χαζεύει χασκογελώντας.
Πες ότι ζηλευεις που η ΓΑΛΗ θέλει να με βολτάρει μίστερ...Μην το γυροφέρνεις...
Να σε βολτάρει;
Με λουράκι και περιλαίμιο; Είστε λάτρης των βιτσίων, αγαπητέ;
Bazoomba έγραψε: 20 Μαρ 2023, 16:19
Στα Κατσαμπάκια πήγαμε πάντως και η Καρολίνα πέρασε τόσο καλά που έβαλε και στιγμιότυπο από το χάπενινγκ στο Άβαταρ. Την πειραξε μάλλον το αλκοόλ διότι καθ΄όλη την διάρκεια του ξεφαντώματος αυτή φώναζε "συνοδεύομαι".
Α, αυτά δεν μας τα λέει η κυρία Καρολίνα. Εγώ βλέπω που γράφει τον πόνο της, ότι δεν άρπαξε τίποτα, εκεί έχω μείνει.
Δεν θα το θυμόταν μάλλον, ένεκα υπερβολικής πόσης. Εγώ φταίω που:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Οχι, θελω να δω την εξυπναδα του μποτ, προφανως η καταλληλη απαντηση ειναι κανενας. Αντε να βαλει τον πιο συμπαθη, δηλαδη το Χελι.
.
Και εγώ τον Χέλη σκέφτηκα αμέσως. Νέος, ωραίος, μπρατσαράς, με λάγνο βλέμμα που υπόσχεται πολλά, τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Θα ήταν ο ιδανικός πρωθυπουργός, θα σου μιλάει για τους νέους φόρους που θα σου βάλει και εσύ θα παρακαλάς να τους κάνει ακόμα περισσότερους.
Π/Θ* hellegennes: Θα σου μπήξω κι άλλους φόρους. 41% ο ΦΠΑ, όσοι και οι πόντοι μου**.
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 20 Μαρ 2023, 11:44
Λανθανει το μποτ. Η Γαλη με ειπε πιο χαριτωμενο απο τους Ζαιους Μπαμπουινους. Ειμαι σιγουρος οτι εαν μου εκλεινε ραντεβου στο Θησειο, θα ηταν για με κερασει βαφλα.
Το ότι είσαι πιο χαριτωμένος και έξυπνος από τους ζαίους μπαμπουίνους, είσαι.
Οπότε, σαφώς και δεν θα σε κέρναγα βάφλα σε τουριστική χιπστεράδικη περιοχή. Παϊδάκι στα πέριξ, ίσως.
Αν και σε κόβω για βίγκαν, που γουστάρει πειραγμένα.
Έχε τον νου σου Γαλή, ότι την άλλη την υποσχέθηκε έξοδο στα Κατσαμπάκια και σουαρέ με σαρσαπαρίλα (ή σουμάδα, δεν θυμάμαι καλά).
Οπότε, καλού κακού κράτα μικρό καλάθι για τα ραντεβού που υπόσχεται ο Bazoombaς. Να δεις που είτε ανήκει στην κατηγορία "στρίβειν διά του ραντεβού" ή που το κάνει σκόπιμα για να σας βάλει να μαλλιοτραβηχτείτε για πάρτι του, να πάρει τα ποπκορνάκια του παραμάσχαλα και να κάτσει σε μια γωνιά παρέα με τα γουρούνια του και να χαζεύει χασκογελώντας.
sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2023, 15:38
Ένα τσίκι πριν είμαστε.
Meanwhile το μοντέλο υπονοεί ότι λιμπίζεσαι την καραμέλα ή ήταν ιδέα μου;
Όχι δεν είναι ιδέα σου, απλά πάει αντίστροφα, αυτές οι λίγο μικρότερες μας παρουσιάζουν αντικοινωνικούλικες συμπεριφορές σε αυτά τα θέματά (προσέγγισης).
.
Πλάκα πλάκα, το νούμερο 41 δεν είναι τυχαίο, το ανέφερες ξανά μιλώντας για έναν θεό που είχες καιρό να δεις.
Απλά το αναφέρω, δεν υπονοώ τίποτα.
(Σταμάτα να κοροϊδεύεις τον Χέλη, μπορεί το μπόι που του λείπει να του το χάρισε απλόχερα η φύση αλλού.)
sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2023, 15:38
Ένα τσίκι πριν είμαστε.
Όχι δεν είναι ιδέα σου, απλά πάει αντίστροφα, αυτές οι λίγο μικρότερες μας παρουσιάζουν αντικοινωνικούλικες συμπεριφορές σε αυτά τα θέματά (προσέγγισης).
Θα ήσασταν ταιριαστό ζευγάρι, θα σου έλεγε να κάνεις check την τοξική αρρενωπότητά σου και εσύ θα της έλεγες ότι θα το κάνεις όταν βάλει linux.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Θα ήσασταν ταιριαστό ζευγάρι, θα σου έλεγε να κάνεις check την τοξική αρρενωπότητά σου και εσύ θα της έλεγες ότι θα το κάνεις όταν βάλει linux.
Θα κάτσεις να σου περάσω ένα Debian;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το ότι είσαι πιο χαριτωμένος και έξυπνος από τους ζαίους μπαμπουίνους, είσαι.
Οπότε, σαφώς και δεν θα σε κέρναγα βάφλα σε τουριστική χιπστεράδικη περιοχή. Παϊδάκι στα πέριξ, ίσως.
Αν και σε κόβω για βίγκαν, που γουστάρει πειραγμένα.
Με βλέπεις να τσιμπάω; Ειλικρινά τώρα.
Εξαρτάται από το είδος του τσιμπήματος.
Αν μιλάμε για τσίμπημα ώστε να συνεχιστεί ο χαβαλές εδώ, σαφώς και τσιμπάς (εκ των πραγμάτων, αφού απαντάς), και καλά κάνεις φυσικά.
Αν μιλάμε για πιο σοβαρά πράγματα, θα απογοητευόμουν αν τσιμπούσες...
Bic έγραψε: 20 Μαρ 2023, 15:57
Με βλέπεις να τσιμπάω; Ειλικρινά τώρα.
Εξαρτάται από το είδος του τσιμπήματος.
Αν μιλάμε για τσίμπημα ώστε να συνεχιστεί ο χαβαλές εδώ, σαφώς και τσιμπάς (εκ των πραγμάτων, αφού απαντάς), και καλά κάνεις φυσικά.
Αν μιλάμε για πιο σοβαρά πράγματα, θα απογοητευόμουν αν τσιμπούσες...
Α, μπα, γιατί λίγοι της πέφτουμε;