Ναι αλλα στη καλπη το 'ριχναν στην Φανη Παλλη - ΠετραλιαBeria έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:06Εσένα που σου αρέσουν αυτά, στην αργκό της μαγκιάς του 80 η φράση 'αυτην την ψήφιζα' είχε σαφές σεξουαλικό υπονοούμενοtaxalata xalasa έγραψε: 15 Μαρ 2023, 18:36 Δεν ξέρω για κόμμα, πάντως κάνει το «κομμάτι» της
αλλά πρέπει κάποιος να της πει ο,τι
η φιγούρα
η λιγούρα και
η καψούρα
κοστίζει και πληρώνεται...
όχι να πληρώσουμε εμείς για το «κομμάτι» της...
Θα τσεκαρω αν υπάρχει λήμμα στο slang.gr
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λέτε να κάνει η Λατινοπουλου δικό της κόμμα;
Re: Λέτε να κάνει η Λατινοπουλου δικό της κόμμα;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ο Κασιδιάρης θα κοπεί.Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:03 Κασιδιάρης. Άντε και Τζήμερος (κι ας μην είναι του χώρου). Απο εκεί και πέρα, το χάος.
Ο Κασιδιάρης θα πάρει 6% με την αβελτηρια της ΝΔGreen Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:08Ο Κασιδιάρης θα κοπεί.Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:03 Κασιδιάρης. Άντε και Τζήμερος (κι ας μην είναι του χώρου). Απο εκεί και πέρα, το χάος.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Green Dragon
Ο χρόνος θα δείξει.
- Golden Age
Απλά, έβλεπε το κόμμα του Μπογδάνου σαν "σοβαρή δεξιά προσπάθεια" και ξενέρωσε με τη συνεργασία με τον Εμφιετζόγλου γιατί ο τελευταίος έκανε κόμμα για τους λόγους που το έκανε και όλοι όσοι ξέρουν γελάνε.Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:07Εγώ καταλαβαίνω την τακτική κίνηση του Μπογδάνου - βλέπει στις δημοσκοπήσεις ότι δεν θα πάρει πάνω από 1%, το ίδιο βλέπει και ο Εμφιετζόγλου, σου λένε μαζί κάποια προοπτική μπορεί να εμφανίσουμε. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι η Λατινοπούλου, είναι τόσο πολύ της ιδεολογικής καθαρότητας ή θέλει δικό της κόμμα; Φαντάζεται ότι θα έχει κάποια ελπίδα έτσι; Αν ο Μπογδάνος είχε 0,5-1% αυτή θα πάρει το μισό.Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 19:58 Άπατη θα πάει. Να πάει στον Ηλία αν θέλει πολιτικές προοπτικές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 15 Μαρ 2023, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Δεν το ξέρουμε αυτό. Αν και τη μέθοδο του Παναθηναϊκάκια τη φοβάμαι πολύ στη δικαιοσύνη.Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:08Ο Κασιδιάρης θα κοπεί.Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:03 Κασιδιάρης. Άντε και Τζήμερος (κι ας μην είναι του χώρου). Απο εκεί και πέρα, το χάος.
- Green Dragon
Για ποιούς λόγους το έκανε;Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:10Απλά, έβλεπε το κόμμα του Μπογδάνου σαν "σοβαρή δεξιά προσπάθεια" και ξενέρωσε με τη συνεργασία με τον Εμφιετζόγλου γιατί ο τελευταίος έκανε κόμμα για τους λόγους που το έκανε και όλοι γελάνε.Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:07 Εγώ καταλαβαίνω την τακτική κίνηση του Μπογδάνου - βλέπει στις δημοσκοπήσεις ότι δεν θα πάρει πάνω από 1%, το ίδιο βλέπει και ο Εμφιετζόγλου, σου λένε μαζί κάποια προοπτική μπορεί να εμφανίσουμε. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι η Λατινοπούλου, είναι τόσο πολύ της ιδεολογικής καθαρότητας ή θέλει δικό της κόμμα; Φαντάζεται ότι θα έχει κάποια ελπίδα έτσι; Αν ο Μπογδάνος είχε 0,5-1% αυτή θα πάρει το μισό.
Η αλήθεια είναι ότι ο Βαρουφάκης κατέρριψε το ευαισθητοποιημένο/επιθετικό/αντρικό μοντέλο ως πρόταση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Μαρ 2023, 18:33 αν είναι πρωτότυπο, μόνο με γυναίκες, δυναμισμός, σοβαρότητα, γοητεία, ρεαλισμός, γυναικεία δύναμη , ευαισθησία. τέλος οι άνδρες με τα καραγκιοζιλίκια τους.
Πάμε γι' άλλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Προσωπικά δεν γνωρίζω, αλλά κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι "το 'κανε γιατί τα 'σπασε με την κυβέρνηση. Δεν ξέρω εαν ισχύει. Κάθε 3 και λίγο πάντως κράζει την κυβέρνηση για εύνοιες σε συναδέλφους του.Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:11Για ποιούς λόγους το έκανε;Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:10Απλά, έβλεπε το κόμμα του Μπογδάνου σαν "σοβαρή δεξιά προσπάθεια" και ξενέρωσε με τη συνεργασία με τον Εμφιετζόγλου γιατί ο τελευταίος έκανε κόμμα για τους λόγους που το έκανε και όλοι γελάνε.Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:07 Εγώ καταλαβαίνω την τακτική κίνηση του Μπογδάνου - βλέπει στις δημοσκοπήσεις ότι δεν θα πάρει πάνω από 1%, το ίδιο βλέπει και ο Εμφιετζόγλου, σου λένε μαζί κάποια προοπτική μπορεί να εμφανίσουμε. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι η Λατινοπούλου, είναι τόσο πολύ της ιδεολογικής καθαρότητας ή θέλει δικό της κόμμα; Φαντάζεται ότι θα έχει κάποια ελπίδα έτσι; Αν ο Μπογδάνος είχε 0,5-1% αυτή θα πάρει το μισό.
Δες τί λέει πχ η δημοσιογράφος:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 15 Μαρ 2023, 20:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δεν είμαι στο μυαλό της Λατινοπούλου αλλά φαντάζομαι πως στοχεύει σε δύο πράγματα. Ή να γυρίσει με ελαφρύ το βήμα στη ΝΔ(δύσκολο αφούGreen Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:07Εγώ καταλαβαίνω την τακτική κίνηση του Μπογδάνου - βλέπει στις δημοσκοπήσεις ότι δεν θα πάρει πάνω από 1%, το ίδιο βλέπει και ο Εμφιετζόγλου, σου λένε μαζί κάποια προοπτική μπορεί να εμφανίσουμε. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι η Λατινοπούλου, είναι τόσο πολύ της ιδεολογικής καθαρότητας ή θέλει δικό της κόμμα; Φαντάζεται ότι θα έχει κάποια ελπίδα έτσι; Αν ο Μπογδάνος είχε 0,5-1% αυτή θα πάρει το μισό.Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 19:58 Άπατη θα πάει. Να πάει στον Ηλία αν θέλει πολιτικές προοπτικές.
έχει διαγραφεί) ή να χωθεί σε κάποιο σχήμα της εναλλακτίκ Δεξιάς. Από τους ΤζημεροΚρανιδιώτηδες έφυγε και δε βλέπω να τραβάνε εκλογικά
άρα είναι πιθανή μία σκέψη της Λατινοπούλου για συμπόρευση με τον Κασιδιάρη. Εξάλλου αυτός ψάχνει στελέχη για να φτιάξει κόμμα που δε θα
μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι δικό του.
- Green Dragon
Κανένα από αυτά δεν κολλάει. Θα δείξει, οι εκλογές είναι κοντά και ότι είναι να κάνει θα πρέπει να γίνει γρήγορα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:15Δεν είμαι στο μυαλό της Λατινοπούλου αλλά φαντάζομαι πως στοχεύει σε δύο πράγματα. Ή να γυρίσει με ελαφρύ το βήμα στη ΝΔ(δύσκολο αφούGreen Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:07 Εγώ καταλαβαίνω την τακτική κίνηση του Μπογδάνου - βλέπει στις δημοσκοπήσεις ότι δεν θα πάρει πάνω από 1%, το ίδιο βλέπει και ο Εμφιετζόγλου, σου λένε μαζί κάποια προοπτική μπορεί να εμφανίσουμε. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι η Λατινοπούλου, είναι τόσο πολύ της ιδεολογικής καθαρότητας ή θέλει δικό της κόμμα; Φαντάζεται ότι θα έχει κάποια ελπίδα έτσι; Αν ο Μπογδάνος είχε 0,5-1% αυτή θα πάρει το μισό.
έχει διαγραφεί) ή να χωθεί σε κάποιο σχήμα της εναλλακτίκ Δεξιάς. Από τους ΤζημεροΚρανιδιώτηδες έφυγε και δε βλέπω να τραβάνε εκλογικά
άρα είναι πιθανή μία σκέψη της Λατινοπούλου για συμπόρευση με τον Κασιδιάρη. Εξάλλου αυτός ψάχνει στελέχη για να φτιάξει κόμμα που δε θα
μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι δικό του.
- taxalata xalasa
δεν μπόρεσα να διαβασω περαιτέρω...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:15Δεν είμαι στο μυαλό της Λατινοπούλου ...Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:07Εγώ καταλαβαίνω την τακτική κίνηση του Μπογδάνου - βλέπει στις δημοσκοπήσεις ότι δεν θα πάρει πάνω από 1%, το ίδιο βλέπει και ο Εμφιετζόγλου, σου λένε μαζί κάποια προοπτική μπορεί να εμφανίσουμε. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι η Λατινοπούλου, είναι τόσο πολύ της ιδεολογικής καθαρότητας ή θέλει δικό της κόμμα; Φαντάζεται ότι θα έχει κάποια ελπίδα έτσι; Αν ο Μπογδάνος είχε 0,5-1% αυτή θα πάρει το μισό.Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 19:58 Άπατη θα πάει. Να πάει στον Ηλία αν θέλει πολιτικές προοπτικές.
ουρήθηκα!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Λατινοπουλου βγάλε φωτο πατούσες τώρα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- taxalata xalasa
Σταματήστε ρε...
Δεν προλαβαίνω να ουρήθω με ένα αστείο και στο καπάκι πετάτε κι άλλο...
Θα με κάνετε να φορέσω πάνα!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση