!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Λέτε να κάνει η Λατινοπουλου δικό της κόμμα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Λέτε να κάνει η Λατινοπουλου δικό της κόμμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Beria έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:06
taxalata xalasa έγραψε: 15 Μαρ 2023, 18:36 Δεν ξέρω για κόμμα, πάντως κάνει το «κομμάτι» της

αλλά πρέπει κάποιος να της πει ο,τι
η φιγούρα
η λιγούρα και
η καψούρα

κοστίζει και πληρώνεται...

όχι να πληρώσουμε εμείς για το «κομμάτι» της...
Εσένα που σου αρέσουν αυτά, στην αργκό της μαγκιάς του 80 η φράση 'αυτην την ψήφιζα' είχε σαφές σεξουαλικό υπονοούμενο

Θα τσεκαρω αν υπάρχει λήμμα στο slang.gr
Ναι αλλα στη καλπη το 'ριχναν στην Φανη Παλλη - Πετραλια
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:03 Κασιδιάρης. Άντε και Τζήμερος (κι ας μην είναι του χώρου). Απο εκεί και πέρα, το χάος.
Ο Κασιδιάρης θα κοπεί.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:08
Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:03 Κασιδιάρης. Άντε και Τζήμερος (κι ας μην είναι του χώρου). Απο εκεί και πέρα, το χάος.
Ο Κασιδιάρης θα κοπεί.
Ο Κασιδιάρης θα πάρει 6% με την αβελτηρια της ΝΔ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Beria έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:09
Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:08 Ο Κασιδιάρης θα κοπεί.
Ο Κασιδιάρης θα πάρει 6% με την αβελτηρια της ΝΔ
Ο χρόνος θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:07
Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 19:58 Άπατη θα πάει. Να πάει στον Ηλία αν θέλει πολιτικές προοπτικές.
Εγώ καταλαβαίνω την τακτική κίνηση του Μπογδάνου - βλέπει στις δημοσκοπήσεις ότι δεν θα πάρει πάνω από 1%, το ίδιο βλέπει και ο Εμφιετζόγλου, σου λένε μαζί κάποια προοπτική μπορεί να εμφανίσουμε. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι η Λατινοπούλου, είναι τόσο πολύ της ιδεολογικής καθαρότητας ή θέλει δικό της κόμμα; Φαντάζεται ότι θα έχει κάποια ελπίδα έτσι; Αν ο Μπογδάνος είχε 0,5-1% αυτή θα πάρει το μισό.
Απλά, έβλεπε το κόμμα του Μπογδάνου σαν "σοβαρή δεξιά προσπάθεια" και ξενέρωσε με τη συνεργασία με τον Εμφιετζόγλου γιατί ο τελευταίος έκανε κόμμα για τους λόγους που το έκανε και όλοι όσοι ξέρουν γελάνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 15 Μαρ 2023, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:08
Ο Κασιδιάρης θα κοπεί.
Δεν το ξέρουμε αυτό. Αν και τη μέθοδο του Παναθηναϊκάκια τη φοβάμαι πολύ στη δικαιοσύνη.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:10
Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:07 Εγώ καταλαβαίνω την τακτική κίνηση του Μπογδάνου - βλέπει στις δημοσκοπήσεις ότι δεν θα πάρει πάνω από 1%, το ίδιο βλέπει και ο Εμφιετζόγλου, σου λένε μαζί κάποια προοπτική μπορεί να εμφανίσουμε. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι η Λατινοπούλου, είναι τόσο πολύ της ιδεολογικής καθαρότητας ή θέλει δικό της κόμμα; Φαντάζεται ότι θα έχει κάποια ελπίδα έτσι; Αν ο Μπογδάνος είχε 0,5-1% αυτή θα πάρει το μισό.
Απλά, έβλεπε το κόμμα του Μπογδάνου σαν "σοβαρή δεξιά προσπάθεια" και ξενέρωσε με τη συνεργασία με τον Εμφιετζόγλου γιατί ο τελευταίος έκανε κόμμα για τους λόγους που το έκανε και όλοι γελάνε.
Για ποιούς λόγους το έκανε;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Μαρ 2023, 18:33 αν είναι πρωτότυπο, μόνο με γυναίκες, δυναμισμός, σοβαρότητα, γοητεία, ρεαλισμός, γυναικεία δύναμη , ευαισθησία. τέλος οι άνδρες με τα καραγκιοζιλίκια τους.
Η αλήθεια είναι ότι ο Βαρουφάκης κατέρριψε το ευαισθητοποιημένο/επιθετικό/αντρικό μοντέλο ως πρόταση.

Πάμε γι' άλλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:11
Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:10
Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:07 Εγώ καταλαβαίνω την τακτική κίνηση του Μπογδάνου - βλέπει στις δημοσκοπήσεις ότι δεν θα πάρει πάνω από 1%, το ίδιο βλέπει και ο Εμφιετζόγλου, σου λένε μαζί κάποια προοπτική μπορεί να εμφανίσουμε. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι η Λατινοπούλου, είναι τόσο πολύ της ιδεολογικής καθαρότητας ή θέλει δικό της κόμμα; Φαντάζεται ότι θα έχει κάποια ελπίδα έτσι; Αν ο Μπογδάνος είχε 0,5-1% αυτή θα πάρει το μισό.
Απλά, έβλεπε το κόμμα του Μπογδάνου σαν "σοβαρή δεξιά προσπάθεια" και ξενέρωσε με τη συνεργασία με τον Εμφιετζόγλου γιατί ο τελευταίος έκανε κόμμα για τους λόγους που το έκανε και όλοι γελάνε.
Για ποιούς λόγους το έκανε;
Προσωπικά δεν γνωρίζω, αλλά κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι "το 'κανε γιατί τα 'σπασε με την κυβέρνηση. Δεν ξέρω εαν ισχύει. Κάθε 3 και λίγο πάντως κράζει την κυβέρνηση για εύνοιες σε συναδέλφους του. :)

Δες τί λέει πχ η δημοσιογράφος:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 15 Μαρ 2023, 20:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 19:58 Άπατη θα πάει. Να πάει στον Ηλία αν θέλει πολιτικές προοπτικές.
Εγώ καταλαβαίνω την τακτική κίνηση του Μπογδάνου - βλέπει στις δημοσκοπήσεις ότι δεν θα πάρει πάνω από 1%, το ίδιο βλέπει και ο Εμφιετζόγλου, σου λένε μαζί κάποια προοπτική μπορεί να εμφανίσουμε. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι η Λατινοπούλου, είναι τόσο πολύ της ιδεολογικής καθαρότητας ή θέλει δικό της κόμμα; Φαντάζεται ότι θα έχει κάποια ελπίδα έτσι; Αν ο Μπογδάνος είχε 0,5-1% αυτή θα πάρει το μισό.
Δεν είμαι στο μυαλό της Λατινοπούλου αλλά φαντάζομαι πως στοχεύει σε δύο πράγματα. Ή να γυρίσει με ελαφρύ το βήμα στη ΝΔ(δύσκολο αφού
έχει διαγραφεί) ή να χωθεί σε κάποιο σχήμα της εναλλακτίκ Δεξιάς. Από τους ΤζημεροΚρανιδιώτηδες έφυγε και δε βλέπω να τραβάνε εκλογικά
άρα είναι πιθανή μία σκέψη της Λατινοπούλου για συμπόρευση με τον Κασιδιάρη. Εξάλλου αυτός ψάχνει στελέχη για να φτιάξει κόμμα που δε θα
μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι δικό του.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:15
Δεν είμαι στο μυαλό της Λατινοπούλου αλλά φαντάζομαι πως στοχεύει σε δύο πράγματα. Ή να γυρίσει με ελαφρύ το βήμα στη ΝΔ(δύσκολο αφού
έχει διαγραφεί) ή να χωθεί σε κάποιο σχήμα της εναλλακτίκ Δεξιάς. Από τους ΤζημεροΚρανιδιώτηδες έφυγε και δε βλέπω να τραβάνε εκλογικά
άρα είναι πιθανή μία σκέψη της Λατινοπούλου για συμπόρευση με τον Κασιδιάρη. Εξάλλου αυτός ψάχνει στελέχη για να φτιάξει κόμμα που δε θα
μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι δικό του.
Κανένα από αυτά δεν κολλάει. Θα δείξει, οι εκλογές είναι κοντά και ότι είναι να κάνει θα πρέπει να γίνει γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

vantono έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:07
GoBzi έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:02 Onlyfans να κάνει, έχει καλύτερα λεφτά.
Μπα, δεν εχει ωραιες πατουσες.
Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ περιμένω ταινία Λατινοπούλου/BBC με τίτλο "ο μετανάστης από την Αφρική που με έκανε ζαία".
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:15
Δεν είμαι στο μυαλό της Λατινοπούλου ...
δεν μπόρεσα να διαβασω περαιτέρω...

ουρήθηκα!

:smt005:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Λατινοπουλου βγάλε φωτο πατούσες τώρα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Golden Age έγραψε: 15 Μαρ 2023, 20:14

Δες τί λέει πχ η δημοσιογράφος:
Σταματήστε ρε...

Δεν προλαβαίνω να ουρήθω με ένα αστείο και στο καπάκι πετάτε κι άλλο...

Θα με κάνετε να φορέσω πάνα!

:003:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”