!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καναδός φοιτητής συνελήφθηκε γιατί δήλωσε πως άνδρας και γυναίκα είναι τα μοναδικά φύλα

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Καναδός φοιτητής συνελήφθηκε γιατί δήλωσε πως άνδρας και γυναίκα είναι τα μοναδικά φύλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:11
Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα. Θα μπορούσες να το κάνεις με έναν τίτλο που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και να παραθέσεις μέσα τις ενστάσεις σου για πιθανόν άλλους λόγους που οδήγησαν στην σύλληψη. Νομίζω έχεις καταλάβει πολύ καλά τι σου γράφουμε.

Δεν καταλαβες, χρησιμοποιησα τον τιτλο του Foxnews ΚΑΙ γιατι απο εκει πηρα την ειδηση ΚΑΙ γιατι συμφωνω με τον Καρλσον πως η συλληψη απο την αστυνομια ξεπερνουσε καθε οριο και εγινε προφανως για να τιμωρηθει και να εκφοβιστει για τις ιδεες του.

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Καναδός φοιτητής συνελήφθηκε γιατί δήλωσε πως άνδρας και γυναίκα είναι τα μοναδικά φύλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:14
ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:11
Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα. Θα μπορούσες να το κάνεις με έναν τίτλο που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και να παραθέσεις μέσα τις ενστάσεις σου για πιθανόν άλλους λόγους που οδήγησαν στην σύλληψη. Νομίζω έχεις καταλάβει πολύ καλά τι σου γράφουμε.

Δεν καταλαβες, χρησιμοποιησα τον τιτλο του Foxnews ΚΑΙ γιατι απο εκει πηρα την ειδηση ΚΑΙ γιατι συμφωνω με τον Καρλσον πως η συλληψη απο την αστυνομια ξεπερνουσε καθε οριο και εγινε προφανως για να τιμωρηθει και να εκφοβιστει για τις ιδεες του.

.
Όπως σου είπα δεν γνωρίζω το θέμα.

Έγραψες αυτό
Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 16:24 Συνεληφθηκε γιατι ο δικηγορος του, του ειπε πως δεν υπαρχει κανενας κανονισμος που να επιτρεπει την αποβολη του και του συστησε να παει κανονικα στο μαθημα του.

Προφανως ο δικηγορος θελησε με αυτη τη συμπεριφορα του μαθητη το ζητημα να καταληξει στα δικαστηρια.

Ομως η συλληψη ηταν περα για περα τραβηγμενη.

Προφανως θα υπηρχε φρουρα στο σχολειο να τον βγαλουν εξω.

Θα αρκουσε αυτο.

Η συλληψη απο την αστυνομια εγινε για λογους παραδειγματισμου, για να φοβισουν τους αλλους μαθητες να το βουλωσουν απο δω και περα.
.
Σου απάντησα πως αν ισχύει αυτό που έγραψες, ο τίτλος σου δεν αντιστοιχεί με αυτό. Δεν θέλω να το συνεχίσω παραπάνω πριν διαβάσω πιο αναλυτικά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Φυσικα και αντιστοιχει ο τιτλος και γι' αυτο τον χρησιμοποιησε το Foxnews. Δεν ειναι χαζοι οι αρχισυντακτες του.

Ειδαν αυθαιρεσια στη συλληψη και μιλησαν για αυθαιρεσια.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:12
hellegennes έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:09
Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 16:58 Με συγχωρεις αλλα το αν υπαρχει σχετικος κανονισμος ειναι δικαιωμα του καθενος να το ψαξει. Εκτος κι αν εχεις παψει να πιστευεις στη δημοκρατια και στη δυνατοτητα να διαμαρτυρηθει καποιος απεναντι σε προφανεστατη αυθαιρεσια μεσαιωνικου μαλιστα τυπου.
Η διαμαρτυρία γίνεται με την νόμιμη διαδικασία, όχι αποφασίζοντας μόνοι μας. Υπάρχουν αρχές, υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί, υπάρχουν ανώτερα όργανα και υπάρχουν διαδικασίες που ακολουθούνται. Αλλιώς όχι δημοκρατία, δεν έχουμε καν κράτος. Αναρχία έχουμε με το μοντέλο που προτείνεις.

Ποια νομιμη διαδικασια αν εγω σε αποβαλω για ενα χρονο επειδη δεν μου αρεσει το χρωμα των μαλλιων σου;

Αν δεν υπαρχει τετοιος κανονισμος δεν χρειαζεται να υπαρξει και "νομιμη" διαδικασια απο την πλευρα του σπουδαστη.

Ο δικηγορος ηταν ολοσωστος, αν σε διωξουν απο την αιθουσα ζητησε τους να σου πουν με βαση ποιο κανονισμο σε απεβαλαν, προφανως θα του ειπε.

Και προφανως ουτε αυτος, ουτε ο μαθητης θα περιμεναν επεμβαση της αστυνομιας.
Λες μαλακίες τώρα. Ο δικηγόρος ήταν ολόλαθος. Νόμιμη διαδικασία είναι αυτό που περιέγραψα. Αν δεν σ' αρέσει, πήγαινε φτιάξε ένα δικό σου κρατίδιο σε κάνα ακατοίκητο νησί, όπου ο καθένας θα κάνει ό,τι του καπνίσει.

Η αυτοδικία δεν είναι αποδεκτή από κανένα κράτος της υφηλίου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 15:48

Δεν εχω κανενα προβλημα αν θελετε να το φτασουμε και στις 4000 σελιδες ανακυκλωνοντας τη διαφωνια μας. Εχω επι χιλια πιο γαιδουρινη υπομονη απο το πεισμα το δικο σας.

.
γω την εχω πιο μεγαλη, τη γαιδουρινη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:21 Φυσικα και αντιστοιχει ο τιτλος και γι' αυτο τον χρησιμοποιησε το Foxnews. Δεν ειναι χαζοι οι αρχισυντακτες του.
Και χαζοί είναι -πανίβλακες για την ακρίβεια- και μαλάκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 16:11 Μην μπλεκεις την αποβολη με τη συλληψη.

Μιλαμε μονο για την αποβολη τωρα.

Δεν εκανε καμια ακτιβιστικη διαμαρτυρια ΠΡΙΝ την αποβολη.

Και συνεπως ο λογος που αποβληθηκε ειναι οτι σε δημοσια συζητηση των μαθητων που ολοι ελεγαν τη γνωμη τους και καποιες γυναικες διαφωνουσαν επισης με το να μπαινουν οι Τρανς στις τουαλετες τους, υποστηριξε πως δεν ειναι σωστο επικαλουμενος τη Βιβλο.

Προσεξε δεν ειπε οτι δεν πειθαρχω με την αποφαση αυτη του σχολειου, απλα ειπε πως κατα τη γνωμη του δεν ειναι σωστη γιατι το σχολειο ειναι χριστιανικο και η Βιβλος μιλαει ξεκαθαρα για τη δημιουργια δυο διακριτων φυλων. Υποτιθεται οτι ολοι ελεγαν τη γνωμη τους και αυτη ηταν μια ελευθερη κουβεντα.

Μετα απο αυτο του ηρθε ειδοποιηση σπιτι του πως αποβαλλεται μονιμα απο τα δυο βασικοτερα μαθηματα που τον ενδιεφεραν να παρακολουθησει.

.
αν εγινε ετσι (που για να το λες εσυ μαλλον οχι, αλλα τεσπα) χιλια δικια εχει ο χριστιανος, αδικα τον απεβαλαν.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

hellegennes έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:25
Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:12
hellegennes έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:09

Η διαμαρτυρία γίνεται με την νόμιμη διαδικασία, όχι αποφασίζοντας μόνοι μας. Υπάρχουν αρχές, υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί, υπάρχουν ανώτερα όργανα και υπάρχουν διαδικασίες που ακολουθούνται. Αλλιώς όχι δημοκρατία, δεν έχουμε καν κράτος. Αναρχία έχουμε με το μοντέλο που προτείνεις.

Ποια νομιμη διαδικασια αν εγω σε αποβαλω για ενα χρονο επειδη δεν μου αρεσει το χρωμα των μαλλιων σου;

Αν δεν υπαρχει τετοιος κανονισμος δεν χρειαζεται να υπαρξει και "νομιμη" διαδικασια απο την πλευρα του σπουδαστη.

Ο δικηγορος ηταν ολοσωστος, αν σε διωξουν απο την αιθουσα ζητησε τους να σου πουν με βαση ποιο κανονισμο σε απεβαλαν, προφανως θα του ειπε.

Και προφανως ουτε αυτος, ουτε ο μαθητης θα περιμεναν επεμβαση της αστυνομιας.
Λες μαλακίες τώρα. Ο δικηγόρος ήταν ολόλαθος. Νόμιμη διαδικασία είναι αυτό που περιέγραψα. Αν δεν σ' αρέσει, πήγαινε φτιάξε ένα δικό σου κρατίδιο σε κάνα ακατοίκητο νησί, όπου ο καθένας θα κάνει ό,τι του καπνίσει.

Η αυτοδικία δεν είναι αποδεκτή από κανένα κράτος της υφηλίου.

Αυτοδικια θα ηταν αν υπηρχε νομος να παραβει, δεν υπηρχε ουτε νομος, ουτε κανονισμος ομως.

Σεβασμο σε αυθαιρετες μεσαιωνικες αποφασεις κανενας νομος και κανενα συνταγμα δεν δεχεται.

Και συνεπως ο δικηγορος ειχε απολυτο δικιο...

το ιδιο και το Foxnews που με βαση την αυθαιρεσια των αρχων στον Καναδα καταφεραν να κανουν δημοσιο θεμα συζητησης στις ΗΠΑ αν παραβιαζει τα δικαιωματα των γυναικων το δικαιωμα να χρησιμοποιουν οι Τρανς γυναικειες τουαλετες.

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 16:39
Beria έγραψε: 14 Μαρ 2023, 16:35

Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στη συζήτηση θεωρεί την αποβολή άδικη και το επιχείρημα του νεαρού σεβαστό
Η ίδια πλειοψηφία θεωρεί τον τίτλο φίδι και τον Τάκερ καραγκιόζη
Κατανοητό;

Θεωρω πολυ σημαντικοτερη την ομαδα αρχισυντακτων του Foxnews και του Toronto Sun που επετρεψαν ως σωστο τον τιτλο απο οσους εδω μεσα προσπαθουν να επιβαλουν στον Τακερ Καρλσον πως θα αξιολογει μια συλληψη.

.
θεωρεις λαθος. δημοσιογραφοι ειναι, αρα εξ ορισμου αναξιοπιστοι.

κανεις δεν προσπαθει να επιβαλλει στον καρλσον η σε σενα τιποτα. απλως ξεμπροστιαζουμε το οτι ειστε ψευτες.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:31 Αυτοδικια θα ηταν αν υπηρχε νομος να παραβει
Υπάρχει και λέγεται παράνομη είσοδος. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να συζητήσουμε.-
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 16:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2023, 16:45

Κατά τα άλλα, αν όντως ο λόγος της αποβολής του σπουδαστή ήταν η υπεράσπιση της άποψης ότι υπάρχουν δύο φύλα, σαφώς και θεωρώ άδικη την αποβολή του.

Ωραια αφου συμφωνουμε σε αυτο και εφοσον ηταν αδικη η αποβολη του τοτε καλως ΚΑΛΛΙΣΤΑ του ειπε ο δικηγορος του να συνεχισει να πηγαινει στα μαθηματα του γιατι δεν παρανομει σε τιποτα.

.
φυσικα και οχι.

αν αποβληθηκε αδικως, επρεπε να κανει τα νομιμα, για να βρει το δικιο του. αυτο που εκανε, ηταν παρανομο.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

«Καναδός φοιτητής συνελήφθηκε γιατί δήλωσε πως άνδρας και γυναίκα είναι τα μοναδικά φύλα»
μέσα το κάθαρμα για να στρώσει
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

hellegennes έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:34
Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:31 Αυτοδικια θα ηταν αν υπηρχε νομος να παραβει
Υπάρχει και λέγεται παράνομη είσοδος. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να συζητήσουμε.-

Η μονη παρανομια ηταν να του στερησει την εισοδο το ιδιο το σχολειο πραξικοπηματικα. Δεν υπαρχει τιποτε αλλο να συζητησουμε. Στις ΗΠΑ θα τους ειχε παρει και τα σωβρακα για αποζημιωσεις.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Στις ΗΠΑ θα έμπαινε μέσα για τα καλά. Αν υπάρχει χώρα όπου καταδικάζεται το trespass αυτή είναι η Αμερική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Αρίστος έγραψε: 14 Μαρ 2023, 17:07 Και για να τελειωνουμε γιατι καποιοι δεν εχετε αντιληφθει τι σημαινει να θελετε να αποφασιζετε στη θεση του Καρλσον για τους τιτλους που βαζει.

Οπως ειναι σεβαστο να γραψει καποιος οτι ο θανατος του Ζακ ηταν δολοφονια με ρατσιστικα κινητρα, ανεξαρτητα αν καποιοι συμφωνουμε η οχι με το ρατσιστικο χαρακτηρισμο...

ετσι ειναι σεβαστο να γραψει και ο Καρλσον οτι η συλληψη του σπουδαστη οφειλεται στις ιδεες του αν εκρινε οτι εγινε για πολιτικους λογους, ανεξαρτητα αν διαφωνουν καποιοι.

Η ετυμηγορια της αστυνομιας και των αρχων σε καμια περιπτωση δεν αποτελει το αλαθητο του Παπα και οι δημοσιογραφοι με τους δικηγορους καλως αμφισβητουν καποιες τετοιες αποψεις.

.
...και εξισου σεβαστο ειναι να γραψουμε οτι ο κλαρκσος και εσυ λετε ψεμματα. εκτος απο σεβαστο, ειναι και η αληθεια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”