!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ομοιοπαθητική = Απάτη

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
ritzeri

Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 22:59 Ριτζέρι καλέ μου, δεν την έχεις μεγαλύτερη, διότι εδώ δεν μπορείς να διαβάσεις ένα κείμενο στα αγγλικά και μας βάζεις άλλα αντί άλλων. Δεν έβαλες κανένα πέιπερ, κανένα σκεύασμα, καμία μελέτη. Βάλε και να τη συζητήσουμε, αλλά βάλε.
Επίσης, σε έβρισε, εφόσον μας είπες πορτοφολάδες και αφού μπήκε στον κόπο να σου εξηγήσει αναλυτικά, γιατί δεν ξέρεις χημεία/φυσική λυκείου. Και αγγλικά προφανώς επιμένω.
1. Νομίζω πως ο Ότο μπορεί να υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του.
2. Δεν είπα τον Ότο πορτοφολα, εσενα είπα γιατί δήλωσες πολλές φορές εδώ μέσα ότι θεωρείς σωστό να παίρνεις χρήματα από αφελείς πουλώντας τους αέρα κοπανιστο.
Αν θυμάμαι καλά για τον Ότο είχες πει ότι δεν πουλάει ομοιοπαθητικά γιατί δεν τα πιστεύει
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Δεν είπα αυτό, δε διάβασες σωστά. Είπα ότι θα τους εξηγώ, γιατί δεν.. Όπως θα εξηγούσα το ίδιο στα αδυνατιστικά, το κολλαγόνο και πολλά άλλα και μετά η επιλογή είναι δική τους. Αλλά ξέχασες να το συμπεριλάβεις αυτό στο σχόλιό σου καλό μου. Κάτι άλλο θα θυμηθείς να συζητήσουμε πριν επανέλθουμε; Τελειώνει και η σελίδα 34 και ακόμα......
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ritzeri

Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:17
ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:15
Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:05
Θενξ για την κωλοτούμπα για τη δουλειά μου, γιατί δεν σε έπαιρνε. :c020:
Ρε συ, ειλικρινά τώρα, πας καλά;
Ποια κωλοτουμπα , για ποια δουλειά σου και γιατί δεν με έπαιρνε;

Δεν ξέρω αν έχεις δηλώσει στο φορουμ με τι ασχολεισαι, εγώ πάντως δεν έχω ιδέα.
Στο λογο μου
Δεν ξέρεις άλλα τα σχολίασες με ειρωνικό υφάκι παραπάνω.

ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 22:46
Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 22:34 Ο ριτζέρι έχει αρχισει κάπου εδώ να πιστεύει ότι η συνήθης μέθοδος "τους κάνω να με βαρεθούν", για να παρατήσουν την κουβέντα δεν πιάνει χο χο χο
Αντιθέτως , η Σεσίλι νομίζει πως αν κάνει ότι δε βλέπει τις μπηχτες μου περί πλασιμπο, δε θα τις δει και κανενας άλλος, οποτε θα διασωθεί η εικόνα μιας γυναικας με πολυτεχνεία, χρόνια εμπειρίας στην φαρμακευτική κλπ

Αχ αυτή η ρημαδα η εικόνα που πρέπει να δείχνουμε στους άλλους....

Aλλά ας επανέλθουμε στο θέμα μας.
Δεν σχολίασα, όπως φαίνεται κι από το ποστ, το επάγγελμα αλλά την ανάγκη που έχεις να δείχνεις μια γυναίκα με δύναμη και εξουσία.
Πιθανολογω ότι θα είσαι πολύ καταπιεσμενη και αδύναμη, αλλά αυτο είναι άσχετο με τη συζήτηση και δεν το επεκτείνω κι αν σε ενοχλεί αυτή μου η κριση θα το πάρω και πίσω.

Στο θέμα μας, αν δεν μου πεις τι θεωρείς ως θεραπεία , δεν πρόκειται να σου φέρω τίποτα κι ας χτυπιέσαι όσο θες.

Και για να μη κρυβόμαστε , όλοι ξέρουμε γιατί αρνειστε συστηματικά να πείτε ευθαρσώς τι θεωρείται ως θεραπεία. Γιατί τότε τα μισά φάρμακα θα ήταν εκτός του δικού σας ορισμού.
Και γιατί αυτοί που θα πούλαγαν βιταμίνες και συμπληρώματα θα ήταν ίδιοι τσαρλατάνοι με αυτούς που πουλάνε το γάργαρο νερό της ομοιοπαθητικής.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μα το ξέρω ότι δεν πρόκειται να πεις τίποτα. Τόσες σελίδες αυτό κάνεις. Λες τίποτα κι εμείς λέμε μπας και αιτιολογήσεις και το τίποτα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ritzeri

Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:20 Δεν είπα αυτό, δε διάβασες σωστά. Είπα ότι θα τους εξηγώ, γιατί δεν.. Όπως θα εξηγούσα το ίδιο στα αδυνατιστικά, το κολλαγόνο και πολλά άλλα και μετά η επιλογή είναι δική τους. Αλλά ξέχασες να το συμπεριλάβεις αυτό στο σχόλιό σου καλό μου. Κάτι άλλο θα θυμηθείς να συζητήσουμε πριν επανέλθουμε; Τελειώνει και η σελίδα 34 και ακόμα......
Σε κάθε περίπτωση, η λέξη πορτοφολας πήγαινε για εσένα, κακώς παρεξηγήθηκε ο Ότο και κακώς έπεσε στο επίπεδο να βρίζει τους συνομιλητες του.

Για εσένα τι να πούμε τώρα....

Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2018, 00:42

Το πρώτο που λες διαδικαστικό κομμάτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ.

Τα έτοιμα θα είναι μόνο.
Ο όττο δεν πουλάει, λόγω συνείδησης. (μαλακία κάνει κατ'εμέ, χάνει λεφτα από τα ζωντόβολα).

Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2018, 00:46 Επίσης ξέρετε με τι φπα τα πουλάνε; Σαν του φαρμάκου; Μαλάκες άμα είναι μεγαλύτερο περιθώρειο κέρδους και δεν έχουμε βάλλει στο φαρμακείο, θα κάνω φονικό απόψε.
Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2018, 00:53
Nandros έγραψε: 15 Οκτ 2018, 00:50
Της βγήκε ο Σκρουτζ Μακ Ντακ από μέσα της! :smt005:
Εμένα; Όχι, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μην τα πουλάμε. Εδώ πουλάμε αδυνατιστικά. :smt005: Βασικά ποιά αδυνατιστικά. Εδώ πουλάμε κολλαγόνο. Παίζει να το μισό σκατό του Πειραιά πέρσι να είχε μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κολλαγόνο από Ε.coli.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 22:40
Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 22:32
ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 22:30Αφού στο έχω πει ηδη χίλιες φορές, πρώτα θα μου πεις τι θες να φέρω και ΜΕΤΑ εγώ θα φέρω.

Μπορείς να εξακολουθήσεις και να το παίζεις άνετη, αλλά δε πειθεις
Καλό μου σου έχω πει 15.000 φορές. Φέρε μου ένα πέιπερ που να έχει τη μελέτη από πάνω μέχρι κάτω ενός ομοιοπαθητικού σκευάσματος. Τι δεν καταλαβαίνεις; Από τη δεύτερη σελίδα (μην πω πρώτη) του νήματος το ζητάμε. :smt005: Θες να στο ζωγραφίσω;
Και 15.000.000 φορές να το πεις, καρφί δε μου καίγεται.

Λυπάμαι, αλλά μέχρι να μου δείξεις ότι είσαι ικανή να κάνεις διάλογο μαζί μου θα αναγκαστώ να σε γειωνω.

Ακόμη κι έτσι, εσύ είσαι η κερδισμένη.
Τώρα πια ξέρεις τι είναι το πλασιμπο, τι δείχνει και πως μετριέται, κάτι έμαθες από εμενα
Και η περιφανής νίκη σου; Ριψάσπιδα, και δεν θα πολεμήσεις άλλο για την περιφανή νίκη σου; :smt077:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ritzeri, δεν σε πιάνω, ήρθα εγώ στο τυροπιτάδικό σου να λέω "μη πουλάς τυρόπιτες" παχαίνουν, φάτε μπουγάτσα που δεν, να μου ζητάς πηγή και να βαράω μπεγλέρια; Και μετά να σε λέω και τσαρλατάνο μπουγατσοπώλη;

Κάνα άλλο θέμα θα θυμηθείς να πιάσουμε πριν ανεβάσεις κάνα λινκ τελικά;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Spiros252 έγραψε: 17 Οκτ 2018, 00:25 Αραίωση 200 πρέπει να αντιστοιχεί 1 μόριο σε δεξαμενόπλοιο.

Αυτό βέβαια δεν ξέρω αν είναι κλασσική ομοιοπαθητική. Το εμβόλιο μπορείς να πεις ότι είναι πιο κοντά στην αρχική ιδέα.
Όχι.
Αυτή η σύγκριση μεταξύ εμβολίου και ομοιοπαθητικών δεν είναι έγκυρη. Τα ποσοστά των ενεργών συστατικών στα εμβόλια είναι πολύ μεγαλύτερα και βασικά μπορούν να μετρηθούν. Επιπλέον οι διαδικασίες ανοσοποίησης παράγουν αντισώματα η συγκέντρωση των οποίων στο αίμα μπορεί να μετρηθεί. Επιπροσθέτως τα εμβόλια χρησιμοποιούνται προληπτικά και όχι για να θεραπεύσουν συμπτώματα .

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:04 Ρε φίλε, ούτε εγώ ήρθα στη δουλειά σου να σου κάνω υποδειξεις.
Για την ακρίβεια , δεν ξέρω καν με τι ασχολείσαι και δε με ενδιαφέρει.
Είτε είσαι μανάβης, είτε οικιακά, είτε ερευνητής στο σερν το ίδιο μου κανει.

Στο φόρουμ μιλάμε.

Αυτό που είναι το σημαντικό για εμένα είναι ότι δεν μπορείς να συζητήσεις με έναν άλλο άνθρωπο, Εφτασες στο σημείο να τη λες στο Σπύρο...
Πιο μετριοπαθής από το Σπύρο υπάρχει;
Λίγη τσιπα..

Να τη λες στο Σπύρο και να του τη λες λέγοντας κοτσάνες σχετικά με το πλασιμπο.
Να σου δείχνουν ότι λες κοτσάνες και να μην διορθώνεις.

Ε, τι θες τώρα;
ΡΕ ΤΥΠΕ, ΕΔΩ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΥΓΕΊΑ". ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΉΣ, ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ: ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ritzeri

Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:40 ritzeri, δεν σε πιάνω, ήρθα εγώ στο τυροπιτάδικό σου να λέω "μη πουλάς τυρίπιτες" παχαίνουν, φάτε μπουγάτσα που δεν, να μου ζητάς πηγή και να βαράω μπεγλέρια; Και μετά να σε λέω και τσαρλατάνο μπουγατσοπώλη;

Κάνα άλλο θέμα θα θυμηθείς να πιάσουμε πριν ανεβάσεις κάνα λινκ τελικά;
Τί δεν με πιάνεις;

Θεωρείς τους πελάτες σου ζωντοβολα που αξίζουν να τους αρμεγεις επειδή είναι βλάκες.
Αυτό δεν είναι σωστο , είτε μαρουλια πουλάς, είτε τυρόπιτες, είτε φάρμακα.

Να μην το πω, να μη το σχολιάσω;
Μήπως θες να σου πω και μπράβο;

Η ειρωνία είναι ότι πιθανότατα είσαι καλό παιδί και πιθανόν συμπονας τους πελάτες σου.
Η εικόνα που θες ομως να δείχνεις, ριμεμπερ τι σου εγραψα(?) , σε αδικει.

Επομένως, καλό σου κάνω που θέλω να σε βάλω στη θέση σου, όπως είπα και πριν, γιατί ξεφεύγεις και αδικείς πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό

Κι αντί να ακούς σιωπηλά τον άρχοντα όταν διδάσκει σοφία, ξανά όπως ακριβώς είπα και πριν, εσύ νομίζεις πως μπορείς να του την πεις.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Βρε καλέ μου άνθρωπε, άσε τις διπλοπενιές και απάντησε σε αυτό που "υπερασπίζεσαι" επιτέλους. Ξέρεις ναι ή ΟΥ; Πες δεν ξέρω να τελειώνουμε, αλλιώς θα μείνουμε εδώ μέχρι όποτε θες να προσπαθείς να κωλοτουμπιάζεις κι εγώ να σου ζητάω πηγή.
ritzeri

Nandros έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:50
ritzeri έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:04 Ρε φίλε, ούτε εγώ ήρθα στη δουλειά σου να σου κάνω υποδειξεις.
Για την ακρίβεια , δεν ξέρω καν με τι ασχολείσαι και δε με ενδιαφέρει.
Είτε είσαι μανάβης, είτε οικιακά, είτε ερευνητής στο σερν το ίδιο μου κανει.

Στο φόρουμ μιλάμε.

Αυτό που είναι το σημαντικό για εμένα είναι ότι δεν μπορείς να συζητήσεις με έναν άλλο άνθρωπο, Εφτασες στο σημείο να τη λες στο Σπύρο...
Πιο μετριοπαθής από το Σπύρο υπάρχει;
Λίγη τσιπα..

Να τη λες στο Σπύρο και να του τη λες λέγοντας κοτσάνες σχετικά με το πλασιμπο.
Να σου δείχνουν ότι λες κοτσάνες και να μην διορθώνεις.

Ε, τι θες τώρα;
ΡΕ ΤΥΠΕ, ΕΔΩ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΥΓΕΊΑ". ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΉΣ, ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ: ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ;
.
Κοίτα Νανδρε, αν δεν μετανοήσεις και δεν ζητήσεις συγχώρεση από το Θεό για τις αμαρτίες σου, εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω τακτική.

Θα επιτίθεμαι με λύσσα στους επιστήμονες και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει.

Το καταλαβες;

Είτε θα γίνετε όλοι ένθεοι είτε θα επιτίθεμαι στην ιατρική.

Μην επιχειρήσεις να μου αλλάξεις γνώμη, δεν πρόκειται να συμβιβαστω
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Τώρα θα πιασουμε τα θεία. Μόνο τις μακαρονάδες δεν έχει συζητήσει, μπας και αλλάξει θέμα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Καλα κανεις και επιτίθεσαι. Κι εγώ το κάνω. Αλλά όχι με βλακείες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

ritzeri

Cecily Anne έγραψε: 17 Οκτ 2018, 23:51 Βρε καλέ μου άνθρωπε, άσε τις διπλοπενιές και απάντησε σε αυτό που "υπερασπίζεσαι" επιτέλους. Ξέρεις ναι ή ΟΥ; Πες δεν ξέρω να τελειώνουμε, αλλιώς θα μείνουμε εδώ μέχρι όποτε θες να προσπαθείς να κωλοτουμπιάζεις κι εγώ να σου ζητάω πηγή.
Ξέρω , ΝΑΙ.

Και την ανέβασα το απόγευμα.
Αν δε σου κάνει, πες μου τι σου κάνει να ανεβάσω άλλη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”