Αρχες ΙουνιουΕρμής έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:37Μωρέ σε φιλάει και λιώνεις αλλά δεν είσαι τράπεζα.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:33Γι αυτο εγραψα πως με μισω που απογοητευτηκα και που σκεφτομαι ετσι. Επειδη με φιλαει και λιωνωGherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:30
Μπα τον έβαλε στο μάτι κι αντί να γίνει αυτή μέλλουσα σύζυγος, θα γίνει αυτός μέλλοντας πρώην.![]()
Δεν θελω να γινει πρωην, και ουτε σκοπευω να γινει συντομα. Γι αυτο εγραψα πως αν δεν χωρισω τωρα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, δεν σκοπευω να το κανω συντομα και μας βλεπω μαζι για πολλυυυυ καιρο. Αν δεν με χωρισει αυτος βεβαια. Ποτε δεν ξερεις.
Τα δικά σου γενέθλια ποτέ ειναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν με κατανοησες και είναι καλύτερα έτσι για σενα.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:36Ευτυχως δεν ειναι. Αν γινει, εκει δεν προκειται να αντεξω.ksk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:34Γιατί θα είναι και συναισθηματικά τσιγκούνης...Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:31
Αν μου έλεγε πλήρωσε εσύ ή να πληρώσει άλλος θα καταλάβαινα ότι δεν έχει λεφτά ή τα κρατάει ή για κάποιο λόγο. Αν ήταν μόνιμα έτσι θα αναρωτιόμουν αν θα επηρέαζε κάπως την σχέση μας. Αλλά αν τον έβλεπα τόσο στοργικο, δοτικο, ζεστό μαζί μου για ποιον λόγο να μπω στην διαδικασία να αμφισβητήσω την συναισθηματική του διαθεσιμότητα;
Καπου εκεί αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση της επικείμενης λύσης.
Το έχεις εξάλλου ανάγκη.
Παρατηρητής...
Μα πως είναι μόνιμα έτσι; αφού λες μοιράζεστε τα έξοδα όταν πάτε τις βόλτες σας με το αυτοκίνητο.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:35Μονιμα ετσι ειναι. Εχει γινει και αλλες φορες. Κ με μενα κ με την αδερφη του. Απλα εγω χθες ανοιξα τα ματια μου κ συνδιασα ολα τα γεγονοτα. Αλλα ναι ειναι αυτο που λες, ειναι τοσο στοργικος και καλος μαζι μου, κ εγω τοσο ερωτευμενη, που δεν θελω να τα σκεφτομαι αυτα, με χαλανε.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:31Αν μου έλεγε πλήρωσε εσύ ή να πληρώσει άλλος θα καταλάβαινα ότι δεν έχει λεφτά ή τα κρατάει ή για κάποιο λόγο. Αν ήταν μόνιμα έτσι θα αναρωτιόμουν αν θα επηρέαζε κάπως την σχέση μας. Αλλά αν τον έβλεπα τόσο στοργικο, δοτικο, ζεστό μαζί μου για ποιον λόγο να μπω στην διαδικασία να αμφισβητήσω την συναισθηματική του διαθεσιμότητα;Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:19
Σορρυ αλλα αν ειχε γενεθλια ο φιλος σου κ τον κερνουσες εσυ κ μετα ζηταγε την καρτα απο την αδερφη του για να σας κερασει η αδερφη του τους καφεδες εσυ θα το εβρισκες φουλ λογικο. Αρχες του μηνα ειναι, εχει πληρωθει πριν 5 μερες. Και την καμερα που πηρε τα λεφτα τα πηρε πισω απο γονεις κ θειους. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ, για 5 καφεδες, ειχε λεφτα να ξοδεψει κ να βγαλει τον μηνα. Μην λεμε υπερβολες τωρα. Γι αυτο επαθα σοκ. Εδω τον καταλαβε κ ο κουμπαρος του. Κ για να με ρωτουσε επιμονα, κυριως για το αν ειναι προετοιμασμενος για κουμπαρος, σημαινει πως ειδε κ ξερει κ αλλα πραγματα, επειδη σιγουρα τον ξερει περισσοτερο απο μενα. Ακομα κ η αδερφη του ειχε παθει ψηλοσοκ. Και αλλη φορα που βγηκαμε την εβαλε να πληρωσει και της ελεγα εγω πως θα της στειλω με ρεβολουτ τα λεφτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
Μηδενα προ του τέλους μακάριζε και για τα συναισθήματα απλά χρησιμοποίησα τον δικό της συλλογισμό.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:38Αυτά είναι χαζά στερεότυπα για να "εκβιαζονται" οι άντρες να βάζουν αρκετά το χέρι στην τσέπη. Δεν το λέω για την κασπ που δεν έχει εμπειρία από σχέσεις. Εγώ ως τώρα δεν τον είδα καθόλου τσιγκούνη στα συναισθήματα. Αντιθέτως. Ένας ζεστός άνθρωπος γεμάτος συναισθήματα και φουλ δοτικος.ksk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:34
Γιατί θα είναι και συναισθηματικά τσιγκούνης...
Καπου εκεί αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση της επικείμενης λύσης.
Παρατηρητής...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ως ένα ζευγάρι χωρίς σεξ;Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:33Γι αυτο εγραψα πως με μισω που απογοητευτηκα και που σκεφτομαι ετσι. Επειδη με φιλαει και λιωνωGherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:30Μπα τον έβαλε στο μάτι κι αντί να γίνει αυτή μέλλουσα σύζυγος, θα γίνει αυτός μέλλοντας πρώην.talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:28
αν χρειαζεται το μηνιατικο για να κερασει καφεδες, σημαινει οτι ειναι Paycheck to paycheck και το γνωριζεις αλλιως δεν θα το ανεφερες.
Αρα σου λεει ο ανθρωπος δεν ειμαστε για εξοδα, οικονομια, θα το εκτιμησει η μελλουσα συζυγος.
Που να ηξερε ο δολιος![]()
Δεν θελω να γινει πρωην, και ουτε σκοπευω να γινει συντομα. Γι αυτο εγραψα πως αν δεν χωρισω τωρα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, δεν σκοπευω να το κανω συντομα και μας βλεπω μαζι για πολλυυυυ καιρο. Αν δεν με χωρισει αυτος βεβαια. Ποτε δεν ξερεις.
Μάλιστα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κασπερ μια χαρά είναι τα πραγματα νομίζω, εκεινος δίνει σημασία στα χρήματα και ειναι σφικτός, κανει φοβερές αγορές αλλα δεν του φτανουν, εσένα δεν σε νοιαζουν και τα χαλάς σε μαλακίες, η λύση ειναι τωρα που θα πατε στο νεο σας διαμέρισμα να του δίνεις τον μισό μισθό σου.
Εχει ξαναζητησει απο την αδερφη του να μας κερασει (και καλα επειδη μας ειπαν εκεινοι να παμε) κ αλλη φορα οπως εγραψα που ημουν αδιαθετη ειπε να ερθει να με παρει αυτος κ να ξαναπληρωσω εγω τους καφεδες. Εγω πχ δεν θα το σκεφτομουν καν, αλλα θελω να μπω, μπηκε στη διαδικασια να το σκεφτει ακομα και αυτο. Κ αυτο που μου αναφερει με τα εξοδα του γαμου, με τον κολλητο του και τις βολτες κτλ. Μου αναφερει συνεχως πραγματα που τον ενοχλουν κ ολα εχουν να κανουν με χρηματα. Και δεν εχει τοσο οικονομικο προβλημα. Οπως ειπα, κι εγω τα ιδια πληρωνομαι κ βαζω στην ακρη ΑΡΚΕΤΑ χρηματα, και ζει κι αυτος με γονεις, δεν εχει εξτρα εξοδα, κι αυτος δεν τρωει καν ποτε του εξω. Μονο για τα τεχνολογικα του ξοδευει χρηματα.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:39Μα πως είναι μόνιμα έτσι; αφού λες μοιράζεστε τα έξοδα όταν πάτε τις βόλτες σας με το αυτοκίνητο.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:35Μονιμα ετσι ειναι. Εχει γινει και αλλες φορες. Κ με μενα κ με την αδερφη του. Απλα εγω χθες ανοιξα τα ματια μου κ συνδιασα ολα τα γεγονοτα. Αλλα ναι ειναι αυτο που λες, ειναι τοσο στοργικος και καλος μαζι μου, κ εγω τοσο ερωτευμενη, που δεν θελω να τα σκεφτομαι αυτα, με χαλανε.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:31
Αν μου έλεγε πλήρωσε εσύ ή να πληρώσει άλλος θα καταλάβαινα ότι δεν έχει λεφτά ή τα κρατάει ή για κάποιο λόγο. Αν ήταν μόνιμα έτσι θα αναρωτιόμουν αν θα επηρέαζε κάπως την σχέση μας. Αλλά αν τον έβλεπα τόσο στοργικο, δοτικο, ζεστό μαζί μου για ποιον λόγο να μπω στην διαδικασία να αμφισβητήσω την συναισθηματική του διαθεσιμότητα;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
enaon έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:42 κασπερ μια χαρά είναι τα πραγματα νομίζω, εκεινος δίνει σημασία στα χρήματα και ειναι σφικτός, κανει φοβερές αγορές αλλα δεν του φτανουν, εσένα δεν σε νοιαζουν και τα χαλάς σε μαλακίες, η λύση ειναι τωρα που θα πατε στο νεο σας διαμέρισμα να του δίνεις τον μισό μισθό σου.
Ε οχι ρε συυυ, υπερβολεεεες. Μεχρι τοτε θα κανουμεGherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:41Ως ένα ζευγάρι χωρίς σεξ;Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:33Γι αυτο εγραψα πως με μισω που απογοητευτηκα και που σκεφτομαι ετσι. Επειδη με φιλαει και λιωνωGherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:30
Μπα τον έβαλε στο μάτι κι αντί να γίνει αυτή μέλλουσα σύζυγος, θα γίνει αυτός μέλλοντας πρώην.![]()
Μάλιστα.
- ksk
Πλακα πλακα και αυτός το ονειρευεταιenaon έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:42 κασπερ μια χαρά είναι τα πραγματα νομίζω, εκεινος δίνει σημασία στα χρήματα και ειναι σφικτός, κανει φοβερές αγορές αλλα δεν του φτανουν, εσένα δεν σε νοιαζουν και τα χαλάς σε μαλακίες, η λύση ειναι τωρα που θα πατε στο νεο σας διαμέρισμα να του δίνεις τον μισό μισθό σου.
Παρατηρητής...
Καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι ενοχλητικό πχ αυτό που λες που ήσουν αδιάθετη και ήρθε και σου είπε να βάλεις τους καφέδες. Είναι κάπως. Αλλά ξαναλέω έχει δείξει τόσα άλλα δείγματα συναισθήματος που πράγματι είναι κουλό να σκέφτεσαι και να ξενερώνεις σε βαθμό να σκέφτεσαι χωρισμό από αυτό του το ας πούμε ελαττώμα. Μπορεί να παίρνει χρήματα όσα εσύ και να μην έχει έξοδα και να τα χαλάει χαλάει για την πάρτι του όλα.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:44Εχει ξαναζητησει απο την αδερφη του να μας κερασει (και καλα επειδη μας ειπαν εκεινοι να παμε) κ αλλη φορα οπως εγραψα που ημουν αδιαθετη ειπε να ερθει να με παρει αυτος κ να ξαναπληρωσω εγω τους καφεδες. Εγω πχ δεν θα το σκεφτομουν καν, αλλα θελω να μπω, μπηκε στη διαδικασια να το σκεφτει ακομα και αυτο. Κ αυτο που μου αναφερει με τα εξοδα του γαμου, με τον κολλητο του και τις βολτες κτλ. Μου αναφερει συνεχως πραγματα που τον ενοχλουν κ ολα εχουν να κανουν με χρηματα. Και δεν εχει τοσο οικονομικο προβλημα. Οπως ειπα, κι εγω τα ιδια πληρωνομαι κ βαζω στην ακρη ΑΡΚΕΤΑ χρηματα, και ζει κι αυτος με γονεις, δεν εχει εξτρα εξοδα, κι αυτος δεν τρωει καν ποτε του εξω. Μονο για τα τεχνολογικα του ξοδευει χρηματα.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:39Μα πως είναι μόνιμα έτσι; αφού λες μοιράζεστε τα έξοδα όταν πάτε τις βόλτες σας με το αυτοκίνητο.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:35
Μονιμα ετσι ειναι. Εχει γινει και αλλες φορες. Κ με μενα κ με την αδερφη του. Απλα εγω χθες ανοιξα τα ματια μου κ συνδιασα ολα τα γεγονοτα. Αλλα ναι ειναι αυτο που λες, ειναι τοσο στοργικος και καλος μαζι μου, κ εγω τοσο ερωτευμενη, που δεν θελω να τα σκεφτομαι αυτα, με χαλανε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν σου το ειχα να εισαι ανθρωπος που δεν θα λες αυτο που θα σε ενοχλει. Δεν σου φαινεται, θελω να πω. Τελικα ισχυει αυτο που λενε πως οταν ερωτευομαστε μαλακωνουμε ή στραβωνομαστε ε; Αλλα στο τελος επανερχεται η λογικη κ βλεπουμε την αληθεια. Παντως ναι, αν μου ελεγε ψεματα ή με κερατωνε, η χειροτερα, να μην του ειχα εμπιστοσυνη, θα χωριζα επιτοπου. Ειχα το κινητο του στα χερια μου, ειχα ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε μηνυματα, messenger, παντου, και δεν μπηκα στον πειρασμο να ψαξω, επειδη τον εμπιστευομαι. Αν δεν ειχαμε την σχεση που ειχαμε, αυτο θα ηταν το κερασακι στην τουρτα κ θα χωριζα χωρις δευτερη σκεψη. Επειδη ειμαστε τοσο καλα μαζι και ειναι τοσο καλος κ στοργικος μαζι μου, ποναω και μονο που το σκεφτομαι κ δεν νιωθω καθολου καλα που σας τα γραφω ολα αυτα και μιλαω αρνητικα για εκεινον.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:34 Κοίτα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει έστω και κάτι αρνητικό (εντάξει, εγώ είμαι η εξαίρεση![]()
).
Αλλά αρνητικό από αρνητικό έχει διαφορά.
Αν ας πούμε ήταν ψευταράς και σε κεράτωνε και μετά προσπαθούσε να σε πείσει ότι βλέπεις φαντάσματα και αυτός δεν κάνει τίποτα και φταίνε οι άλλες πάντα, τότε αυτό θα ήταν ένας πολύ καλός λόγος να τον χωρίσεις.
Το να είναι σφιχτοχέρης, δεν είναι και το καλύτερο βέβαια, αλλά αφού δεν έχει πολλά λεφτά είναι κάπως κατανοητό.
Ο πρώην μου έβγαζε πολλά λεφτά και ήταν Σκρουτζ. Αυτό ΝΑΙ ήταν πολύ ξενερωτικό, γιατί εγώ γενικά δεν μετράω τα χρήματα και κάνω και πολλά δώρα στο άσχετο, αλλά δεν μου αρέσει να με εκμεταλλεύτονται.
Στην πρώτη καραντίνα πχ μείναμε σπίτι του έναν μήνα και μόνο εγώ πήγαινα στο σουπερμάρκετ και πλήρωνα. Αυτός όχι μόνο δεν κουνούσε τον κώλο του να έρθει να βοηθήσει, αλλά δεν έδωσε ποτέ ούτε μια δεκάρα έναν ολόκληρο μήνα.
Έλεγα και εγώ πολλές φορές δεν πειράζει, ώσπου στο τέλος ανακάλυψα πως πείραζαν όλα και δεν υπάρχει λόγος να έχουμε τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μας. Βέβαια εγώ είχα και άλλα μεγάλα προβλήματα στην σχέση, αν στη δική σου είναι όλα καλά, περίμενε να δεις πως θα πάει η κατάσταση και άμα γίνεται πολύ ενοχλητική, κάνε μια κουβέντα απ'έξω απ'έξω.
Αλλά όντως τραγικό να έχει γενέθλια και να πληρώνουν τους καφέδες τους οι άλλοι.
-
user0972003
Μια ξενέρα την πήραμε θα έλεγα
(Sorry Casp)
(Sorry Casp)
Γενικά καλά κάνεις και δεν μου το είχες να μην μιλάω, μιλάω και παραμιλάω και δεν το κλείνω το στόμα μου.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:49Δεν σου το ειχα να εισαι ανθρωπος που δεν θα λες αυτο που θα σε ενοχλει. Δεν σου φαινεται, θελω να πω. Τελικα ισχυει αυτο που λενε πως οταν ερωτευομαστε μαλακωνουμε ή στραβωνομαστε ε; Αλλα στο τελος επανερχεται η λογικη κ βλεπουμε την αληθεια. Παντως ναι, αν μου ελεγε ψεματα ή με κερατωνε, η χειροτερα, να μην του ειχα εμπιστοσυνη, θα χωριζα επιτοπου. Ειχα το κινητο του στα χερια μου, ειχα ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε μηνυματα, messenger, παντου, και δεν μπηκα στον πειρασμο να ψαξω, επειδη τον εμπιστευομαι. Αν δεν ειχαμε την σχεση που ειχαμε, αυτο θα ηταν το κερασακι στην τουρτα κ θα χωριζα χωρις δευτερη σκεψη. Επειδη ειμαστε τοσο καλα μαζι και ειναι τοσο καλος κ στοργικος μαζι μου, ποναω και μονο που το σκεφτομαι κ δεν νιωθω καθολου καλα που σας τα γραφω ολα αυτα και μιλαω αρνητικα για εκεινον.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:34 Κοίτα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει έστω και κάτι αρνητικό (εντάξει, εγώ είμαι η εξαίρεση![]()
).
Αλλά αρνητικό από αρνητικό έχει διαφορά.
Αν ας πούμε ήταν ψευταράς και σε κεράτωνε και μετά προσπαθούσε να σε πείσει ότι βλέπεις φαντάσματα και αυτός δεν κάνει τίποτα και φταίνε οι άλλες πάντα, τότε αυτό θα ήταν ένας πολύ καλός λόγος να τον χωρίσεις.
Το να είναι σφιχτοχέρης, δεν είναι και το καλύτερο βέβαια, αλλά αφού δεν έχει πολλά λεφτά είναι κάπως κατανοητό.
Ο πρώην μου έβγαζε πολλά λεφτά και ήταν Σκρουτζ. Αυτό ΝΑΙ ήταν πολύ ξενερωτικό, γιατί εγώ γενικά δεν μετράω τα χρήματα και κάνω και πολλά δώρα στο άσχετο, αλλά δεν μου αρέσει να με εκμεταλλεύτονται.
Στην πρώτη καραντίνα πχ μείναμε σπίτι του έναν μήνα και μόνο εγώ πήγαινα στο σουπερμάρκετ και πλήρωνα. Αυτός όχι μόνο δεν κουνούσε τον κώλο του να έρθει να βοηθήσει, αλλά δεν έδωσε ποτέ ούτε μια δεκάρα έναν ολόκληρο μήνα.
Έλεγα και εγώ πολλές φορές δεν πειράζει, ώσπου στο τέλος ανακάλυψα πως πείραζαν όλα και δεν υπάρχει λόγος να έχουμε τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μας. Βέβαια εγώ είχα και άλλα μεγάλα προβλήματα στην σχέση, αν στη δική σου είναι όλα καλά, περίμενε να δεις πως θα πάει η κατάσταση και άμα γίνεται πολύ ενοχλητική, κάνε μια κουβέντα απ'έξω απ'έξω.
Αλλά όντως τραγικό να έχει γενέθλια και να πληρώνουν τους καφέδες τους οι άλλοι.
Εκτός και αν ερωτευτώ, οπότε εκεί αποβλακώνομαι εντελώς.
Αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή ξεστραβώνομαι και επανέρχομαι.
Πόσο μάλλον τώρα που δεν πιστεύω ότι θα ερωτευτώ ξανά, οπότε δεν κινδυνεύω από νέο στράβωμα.
Αποφασιστε ομως γιατι μπερδευομαι. Ειμαι ή δεν ειμαι υπερβολικη;
Οι αποψεις διιστανται