!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Φαντάσου triggered που ο ταλαίπωρος γράφει πάνω από μια πρόταση :003:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:15
talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:12
Gherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:11

Εν τω μεταξύ τι τη νοιάζει;

Αφού δεν θέλει να τον παντρευτεί. Τι πρόβλημα έχει που ο άλλος προτιμά να μην ξοδεύει πολλά;
σου λεει και ο αλλος
αμ δε θελει να με παντρευτει, αμ θελει και λουσα, βρε μπας και ψαχνει για κοροιδο καληνυχτακια;
Θελω λουσα; what?!!!!
σου λεγω τι μπορει να σκεφτεται, δεν εχω διαβασει τις σελιδες που εχουν γραφτει στο νημα.

Παντως το να θες να τον χωρισεις επειδη δεν κερασε καφεδες και ειναι σφιχτος με το χρημα ενω τη βγαζει με ενα μισθο ο ανθρωπος, δεν ακουγεται και πολυ καλο.
Γνωμες δεν ηθελες;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

enterprise-psi έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:17 Φαντάσου triggered που ο ταλαίπωρος γράφει πάνω από μια πρόταση :003:
Είναι το ευαίσθητο σημείο του :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
talaipwros

enterprise-psi έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:17 Φαντάσου triggered που ο ταλαίπωρος γράφει πάνω από μια πρόταση :003:
δηλαδη αν ψωνιζε στα λιντλν θα τον σκοτωνε;
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:15
ksk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:10
Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:54 Εγώ δεν βλέπω κάτι τραγικό πάντως.
Πολλοί δεν δίνουν σημασία σε γενέθλια και γιορτές.
Μπορεί να έχει ανοίγματα οικονομικά.
Τραγικά είναι αλλα.
Μα αυτό λέω και εγώ. Και τα δώρα του της έχει κάνει και του έχει κάνει, και τα κεράσματα του και τα έξοδα μοιράζονται στα πήγαινε έλα με τα αμάξια. Εντάξει βγάζει ένα Χ μισθό το παιδί και θέλει να παίρνει πράγματα για τον εαυτό του. Λίγο υπερβολή το να μην κεράσει 5 καφέδες αλλά μπορεί και να ήταν άφραγκος ή να είναι οριακά και πραγματικά να του λείψουν. Μπορεί βέβαια και να είναι απλά σφιχτός στα χέρια του και να υπερέβαλε. Αλλά δεν βλέπω λόγο χωρισμού και τέτοια. Με την καμία.
Σορρυ αλλα αν ειχε γενεθλια ο φιλος σου κ τον κερνουσες εσυ κ μετα ζηταγε την καρτα απο την αδερφη του για να σας κερασει η αδερφη του τους καφεδες εσυ θα το εβρισκες φουλ λογικο. Αρχες του μηνα ειναι, εχει πληρωθει πριν 5 μερες. Και την καμερα που πηρε τα λεφτα τα πηρε πισω απο γονεις κ θειους. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ, για 5 καφεδες, ειχε λεφτα να ξοδεψει κ να βγαλει τον μηνα. Μην λεμε υπερβολες τωρα. Γι αυτο επαθα σοκ. Εδω τον καταλαβε κ ο κουμπαρος του. Κ για να με ρωτουσε επιμονα, κυριως για το αν ειναι προετοιμασμενος για κουμπαρος, σημαινει πως ειδε κ ξερει κ αλλα πραγματα, επειδη σιγουρα τον ξερει περισσοτερο απο μενα. Ακομα κ η αδερφη του ειχε παθει ψηλοσοκ. Και αλλη φορα που βγηκαμε την εβαλε να πληρωσει και της ελεγα εγω πως θα της στειλω με ρεβολουτ τα λεφτα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

:lol:
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:15
ksk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:10
Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:54 Εγώ δεν βλέπω κάτι τραγικό πάντως.
Πολλοί δεν δίνουν σημασία σε γενέθλια και γιορτές.
Μπορεί να έχει ανοίγματα οικονομικά.
Τραγικά είναι αλλα.
Μα αυτό λέω και εγώ. Και τα δώρα του της έχει κάνει και του έχει κάνει, και τα κεράσματα του και τα έξοδα μοιράζονται στα πήγαινε έλα με τα αμάξια. Εντάξει βγάζει ένα Χ μισθό το παιδί και θέλει να παίρνει πράγματα για τον εαυτό του. Λίγο υπερβολή το να μην κεράσει 5 καφέδες αλλά μπορεί και να ήταν άφραγκος ή να είναι οριακά και πραγματικά να του λείψουν. Μπορεί βέβαια και να είναι απλά σφιχτός στα χέρια του και να υπερέβαλε. Αλλά δεν βλέπω λόγο χωρισμού και τέτοια. Με την καμία.
Ναι ...
αλλά είναι χαμαιλέοντας.
Παρατηρητής...
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Όχι μόνο δεν σας κέρασε αλλά σας έβαλε και τον κεράσατε εσείς; Στα γενέθλιά του;

Το έχασα
Casp

talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:15
Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:14
talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:09 σοβαρα τωρα, σπαστηκες τοσο πολυ επειδη σκεφτεται το κοστος ζωης και απο εκει που ηταν ο αντρας της ζωης σου για τον οποιον τσακωνοσουν με την οικογενεια σου, πλεον ψαχνεις να βρεις τροπο να χωρισετε;
Δεν καταλαβες, απογοητευτηκα τοσο πολυ απο τον τροπο σκεψης του κ επαθα τοσο σοκ που εβαλε ακομα κ την αδερφη του, ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ, να τον κερασει, οπως τον κερασα κι εγω, που θελω να βρω τροπο να τον δικαιολογησω κ να μην σπαστω κι αλλο! Επειδη ακριβως, ΔΕΝ ΘΕΛΩ να χωρισουμε. Αν ο ανθρωπος σκεφτεται σε τετοιο σημειο τα χρηματα κ αν θα παει καπου κ ποσα θα ξοδεψει, ε στο μελλον θα εχουμε προβλημα. Δεν εχω μαθει να συναναστρεφομαι κ να αντεχω τετοιους ανθρωπους. Δεν εχω χειροτερο. Να σκεφτομαι αν θα του πω να παμε πλεον καπου επειδη θα σκεφτεται την βενζινη ή ποιος θα κερασει τι και ποσα θα δωσει κλπ. Ε οχι, κατσε σπιτι μονος σου τοτε.

Κανεις λες κ με νοιαζουν τα χρηματα. Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.
εννοειται οτι σε νοιαζουν τα χρηματα διοτι το πως διαχειριστηκε το χρημα σε ενοχλησε.
Μπορει λοιπον η καρτα του να ειχε αδειασει για καποιο λογο, η αδερφη του να το ηξερε και για αυτο να εδωσε τη δικη της και να μην ηθελε να στο πει εσενα γιατι ντρεποταν
Ο ιδιος την ζητησε απο την αδερφη του και ειχε παθει σοκ αυτη, οπως και ο φιλος της. Επισης πληρωθηκε αρχες του μηνα. Εδω επαθε σοκ η αδερφη του και ο φιλος της μου σχολιαζε αν πηγαμε να φαμε, αλλα κατα τα αλλα ΕΜΕΝΑ με νοιαζουν τα χρηματα. Οοοκ.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

user έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:22 Όχι μόνο δεν σας κέρασε αλλά σας έβαλε και τον κεράσατε εσείς; Στα γενέθλιά του;

Το έχασα
Αυτο ναι.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:19 θα της στειλω με ρεβολουτ τα λεφτα.
Ώπα! Τι είναι αυτό το ρεβολούτ;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

vagabondo έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:24
Ατσα...
Να και κάτι που δεν ξερεις. :003:
Παρατηρητής...
Casp

Γραψε revolut card
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Είναι για εμάς τα νεούδια, μπάρμπα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
talaipwros

Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 22:23 Επισης πληρωθηκε αρχες του μηνα.
αν χρειαζεται το μηνιατικο για να κερασει καφεδες, σημαινει οτι ειναι Paycheck to paycheck και το γνωριζεις αλλιως δεν θα το ανεφερες.

Αρα σου λεει ο ανθρωπος δεν ειμαστε για εξοδα, οικονομια, θα το εκτιμησει η μελλουσα συζυγος.
Που να ηξερε ο δολιος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”