μην αγχωνεσαι - ολες οι Κυριες μιας προχωρημενης ηλικιας κανουν λαθακιαΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:07Ναι, έκανα λάθος στις παραθέσεις.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:51 ΟΚ, επειδή μπέρδεψες τα μπούτια σου, θα βοηθήσω εγώ.
Η user είπε ότι της έτρεξε το σαλάκι. Το δικό μου δεν τρέχει τόσο εύκολα.
Κατά τα άλλα, βάλε κάτι δικό σου. Στο θέμα, συζητάμε όσοι μαγειρεύουμε.
Συστάσεις, ενστάσεις και προτάσεςι, πάντα δεκτές.
Για τα σάλια, γενικώς και ειδικώς, ουδέν σχόλιο. Σε κάποιους τρέχουν εύκολα, σε κάποιους δύσκολα, το θέμα είναι τι τρώνε τελικώς. Γιατί αν άλλο γουστάρεις και άλλο τρως, ασ' το καλύτερα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τρόπος του λέγειν είναι (γιατί ποιος σου είπε καλημέρα;).
Έχεις πάντα ένα ξινισμένο υφάκι γεμάτο απαξίωση. Μπορεί να θεωρείς βέβαια ότι είναι μέρος της "γοητείας" σου.
Και τώρα ας επανέλθουμε στο θέμα, εδώ συζητάμε όσοι μαγειρεύουμε, όπως είπε μια ψυχή.
-
user0972003
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μλκα μου δε μπορώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Είναι άγριος άντρας, πρωτόγονος. Το κρέας το προτιμάει πάντα ωμό.
Βρε χαζούλια, εσείς κρίνετε τις φωτογραφίες.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:09Στο θέμα συζητάμε όσοι μαγειρεύουμε, όχι όσοι νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε φωτογραφίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:07Ναι, έκανα λάθος στις παραθέσεις.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:51 ΟΚ, επειδή μπέρδεψες τα μπούτια σου, θα βοηθήσω εγώ.
Η user είπε ότι της έτρεξε το σαλάκι. Το δικό μου δεν τρέχει τόσο εύκολα.
Για τα σάλια, γενικώς και ειδικώς, ουδέν σχόλιο. Σε κάποιους τρέχουν εύκολα, σε κάποιους δύσκολα, το θέμα είναι τι τρώνε τελικώς. Γιατί αν άλλο γουστάρεις και άλλο τρως, ασ' το καλύτερα.![]()
Γεμίσαμε ελεγκτές εδώ μέσα. Σε λίγο θα παίρνουμε και άδεια για να αναπνεύσουμε.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος λέει τι μαγείρεψε χωρίς να βάζει φωτογραφίες. Απλώς δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο.
Να υποθέσω ότι αν απλώς έγραφα "χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι" και "γίγαντες στο φούρνο" όλα θα ήταν καλά, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα εγώ δεν μαγείρεψα καν. Επίσης, το χταπόδι με το κοφτό μακαρονάκι ήταν ωραίο, τους γίγαντες δεν τους κατάλαβα με την πρώτη, τι να κάνουμε; Άλλωστε και άλλοι τους πέρασαν για γαρίδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:17Βρε χαζούλια, εσείς κρίνετε τις φωτογραφίες.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:09Στο θέμα συζητάμε όσοι μαγειρεύουμε, όχι όσοι νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε φωτογραφίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:07
Ναι, έκανα λάθος στις παραθέσεις.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος λέει τι μαγείρεψε χωρίς να βάζει φωτογραφίες. Απλώς δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο.
Να υποθέσω ότι αν απλώς έγραφα "χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι" και "γίγαντες στο φούρνο" όλα θα ήταν καλά, έτσι;![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι θα ετοιμαζόμαστε για φαγητό και θα του λέω, μισό να βγάλω φωτογραφία την ψαρόσουπα γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να το γράψω στο πχορουμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:17Βρε χαζούλια, εσείς κρίνετε τις φωτογραφίες.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:09Στο θέμα συζητάμε όσοι μαγειρεύουμε, όχι όσοι νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε φωτογραφίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:07
Να υποθέσω ότι αν απλώς έγραφα "χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι" και "γίγαντες στο φούρνο" όλα θα ήταν καλά, έτσι;![]()
Τι μου λέτε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ε και λοιπόν;Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:14Τρόπος του λέγειν είναι (γιατί ποιος σου είπε καλημέρα;).
Έχεις πάντα ένα ξινισμένο υφάκι γεμάτο απαξίωση. Μπορεί να θεωρείς βέβαια ότι είναι μέρος της "γοητείας" σου.
Και τώρα ας επανέλθουμε στο θέμα, εδώ συζητάμε όσοι μαγειρεύουμε, όπως είπε μια ψυχή.
Από απαξιώσεις στο πχόρουμ άλλο τίποτα.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να απαξιώνει. Όσο μετράει η δική του μετράει και η δική μου.
Πού ακριβώς βλέπεις το πρόβλημα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:17Είναι άγριος άντρας, πρωτόγονος. Το κρέας το προτιμάει πάντα ωμό.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:04τα προτιμας rare βλεπωΑγις έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:58
αν πεινας τοσοοοο πολυυυυυυυ παρε μπαρμπουνιανα χορτασει το ματι σου
![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα, αν εσύ είσαι οκ με αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:24Ε και λοιπόν;Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:14Τρόπος του λέγειν είναι (γιατί ποιος σου είπε καλημέρα;).
Από απαξιώσεις στο πχόρουμ άλλο τίποτα.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να απαξιώνει. Όσο μετράει η δική του μετράει και η δική μου.
Πού ακριβώς βλέπεις το πρόβλημα;![]()
Κολοκυθοσουπα, βελουτε. Γίνεται τώρα, θα ανέβει φωτό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
εχω σταματησει - εδω κ μεγαλο χρονικο διαστημα - να ανεβαζω φωτογραφιες απο οσα ψηνω
οσο το πχορουμ μου ριχνει μπαν για αστειες αιτιες δεν προκειται να ξανανεβασω
επισης δεν γραφω πληροφοριες αν τυχον γνωριζω κατι που μπορει να βοηθησει
οσο το πχορουμ μου ριχνει μπαν για αστειες αιτιες δεν προκειται να ξανανεβασω
επισης δεν γραφω πληροφοριες αν τυχον γνωριζω κατι που μπορει να βοηθησει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 05 Μαρ 2023, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
όχι ρε..απλά φτιάξτο λίγο σε εμφάνιση. λίγο η διάταξη, το πιάτο, λίγο χρώμα, ένας μαιντανός, κάτι βρ αδερφέ!ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:17Βρε χαζούλια, εσείς κρίνετε τις φωτογραφίες.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:09Στο θέμα συζητάμε όσοι μαγειρεύουμε, όχι όσοι νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε φωτογραφίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:07
το λέω γενικώς γτ είναι κρίμα, ειδικά αν γευστικά είναι επιτυχημένο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις