Γιατί ρε Καρολίνα;; Πεινάω λέμεΚαρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:51ΟΚ, επειδή μπέρδεψες τα μπούτια σου, θα βοηθήσω εγώ.
Η user είπε ότι της έτρεξε το σαλάκι. Το δικό μου δεν τρέχει τόσο εύκολα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
user0972003
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Εσύ καλά κάνεις και πεινάς, στη Γαλή το λέω που ως συνήθως απαντάει ξινισμένη.user έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:53Γιατί ρε Καρολίνα;; Πεινάω λέμεΚαρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:51ΟΚ, επειδή μπέρδεψες τα μπούτια σου, θα βοηθήσω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:46
Οκ, επειδή σου τρέχει εύκολα το σαλάκι, θα βοηθήσω εγώ.
Το πάνω είναι νιόκι στο φούρνο, το κάτω γαρίδες με μπρόκολο.
Η user είπε ότι της έτρεξε το σαλάκι. Το δικό μου δεν τρέχει τόσο εύκολα.![]()
αν πεινας τοσοοοο πολυυυυυυυ παρε μπαρμπουνιαuser έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:53Γιατί ρε Καρολίνα;; Πεινάω λέμεΚαρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:51ΟΚ, επειδή μπέρδεψες τα μπούτια σου, θα βοηθήσω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:46
Οκ, επειδή σου τρέχει εύκολα το σαλάκι, θα βοηθήσω εγώ.
Το πάνω είναι νιόκι στο φούρνο, το κάτω γαρίδες με μπρόκολο.
Η user είπε ότι της έτρεξε το σαλάκι. Το δικό μου δεν τρέχει τόσο εύκολα.![]()

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ούτε και τα δικά σας δημιουργήματα φαίνονται παίδες αλλά οκ, δεν τρέχει κάτι.
Το ότι κάποιοι έχουν μπλέξει τα θέματα "τί μαγειρέψατε σήμερα" με τους μπεκιάρηδες, μανούλες, ταπεράκια και ντελίβερυ, είναι επίσης ένα πονεμένο, σύνηθες αλλά πλήρως κατανοητό θέμα.
Και ακριβώς γι' αυτό προτιμώ τις εκτιμήσεις της Νάιδας από τους περιφερειακούς γευσιγνώστες.
Το ότι κάποιοι έχουν μπλέξει τα θέματα "τί μαγειρέψατε σήμερα" με τους μπεκιάρηδες, μανούλες, ταπεράκια και ντελίβερυ, είναι επίσης ένα πονεμένο, σύνηθες αλλά πλήρως κατανοητό θέμα.
Και ακριβώς γι' αυτό προτιμώ τις εκτιμήσεις της Νάιδας από τους περιφερειακούς γευσιγνώστες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τουλαχιστον δεν βαπτιζουμε το κρεας ψαρι κ δεν μπλεκουμε την πουτσα με την βουρτσαΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:59 Ούτε και τα δικά σας δημιουργήματα φαίνονται παίδες αλλά οκ, δεν τρέχει κάτι.
Το ότι κάποιοι έχουν μπλέξει τα θέματα "τί μαγειρέψατε σήμερα" με τους μπεκιάρηδες, μανούλες, ταπεράκια και ντελίβερυ, είναι επίσης ένα πονεμένο, σύνηθες αλλά πλήρως κατανοητό θέμα.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
user0972003
Μήπως επειδή της είπαν όλοι δεν φαίνεται καλό;Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:54Εσύ καλά κάνεις και πεινάς, στη Γαλή το λέω που ως συνήθως απαντάει ξινισμένη.
Εντάξει το πρώτο φαίνεται νιανιά, γι'αυτό ακριβώς το πέρασα για σαγανάκι. Το χταποδι-μακαρονι όμως τα σπάει εμφανισιακά. Το θέλω βασανισμένα γμτ.
-
user0972003
Συμβαίνει τώρα, να έρθω;;;Αγις έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:58αν πεινας τοσοοοο πολυυυυυυυ παρε μπαρμπουνιανα χορτασει το ματι σου
![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
τα προτιμας rare βλεπωΑγις έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:58αν πεινας τοσοοοο πολυυυυυυυ παρε μπαρμπουνιανα χορτασει το ματι σου
![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
user0972003
Ναι, έκανα λάθος στις παραθέσεις.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:51 ΟΚ, επειδή μπέρδεψες τα μπούτια σου, θα βοηθήσω εγώ.
Κατά τα άλλα, βάλε κάτι δικό σου. Στο θέμα, συζητάμε όσοι μαγειρεύουμε.
Συστάσεις, ενστάσεις και προτάσεςι, πάντα δεκτές.
Για τα σάλια, γενικώς και ειδικώς, ουδέν σχόλιο. Σε κάποιους τρέχουν εύκολα, σε κάποιους δύσκολα, το θέμα είναι τι τρώνε τελικώς. Γιατί αν άλλο γουστάρεις και άλλο τρως, ασ' το καλύτερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι, είναι το φυσικό της. Καλημέρα της λες και σε βρίζει.
Στο θέμα συζητάμε όσοι μαγειρεύουμε, όχι όσοι νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε φωτογραφίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:07Ναι, έκανα λάθος στις παραθέσεις.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:51 ΟΚ, επειδή μπέρδεψες τα μπούτια σου, θα βοηθήσω εγώ.
Κατά τα άλλα, βάλε κάτι δικό σου. Στο θέμα, συζητάμε όσοι μαγειρεύουμε.
Συστάσεις, ενστάσεις και προτάσεςι, πάντα δεκτές.
Για τα σάλια, γενικώς και ειδικώς, ουδέν σχόλιο. Σε κάποιους τρέχουν εύκολα, σε κάποιους δύσκολα, το θέμα είναι τι τρώνε τελικώς. Γιατί αν άλλο γουστάρεις και άλλο τρως, ασ' το καλύτερα.![]()
Γεμίσαμε ελεγκτές εδώ μέσα. Σε λίγο θα παίρνουμε και άδεια για να αναπνεύσουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις