Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:40
Πάντως, το είχαν στρώσει ωραία οι Κουλίτσες. Αντήλλαξαν και τα γλωσσόφιλα με τον Τσαβούσογλου και πήγαιναν για άνετη επανεκλογή. Καθόλου παράξενο που ακούστηκε να λεν για σαμποτάζ.
Δηλαδη εσυ βλεπεις αλλαγη στις εκλογικες προτιμησεις;
Εδω το αλλο το παιδι παραπανω μας λεει πως η μονη εναλλακτικη ειναι η ΝΔ.
Δεν λες εμένα, ετσι; Γιατί αν λες εμένα, να έρθεις στο επόμενο meating να σε κεράσω μπύρες. Για το "παιδί", φυσικά.
Οχι τον Ερμη ειχα υπ'οψιν. Εσενα, για τιμωρια, σε εχω αφησει στο ελεος του Ελληγεννη
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
nyxtovios έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:47
Να γυρίσει ο Αντρέας για να φάει ο κόσμος κρέας, γαλαζαίοι μου
Χωρίς πακέτα Ντελόρ όμως πια. Να γυρίσουν οι Αμερικάνοι να τα δώσουν αν χρειάζονται την Αλεξανδρούπολη. Ή να την δώσουν στην Τουρκία, υπάρχει κι αυτή η επιλογή, ας αποφασίσουν.
Και γιατί αρχηγός της αντιπολίτευσης είναι ο Τσίπρας και όχι κάποιος άλλος;η δική μου άποψη είναι ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μαζί με τη χώρα χρεωκόπησαν πανηγυρικά και όλες οι αριστερές,σοσιαλιστικές κλπ πολιτικές της μεταπολίτευσης που είχε αγκαλιάσει το 60% του λαού.
Ιδεολογικά με τα μνημόνια δεν έχει μείνει τίποτε από όλα αυτά που τους συνήγειραν το 1974 ή το 1981.
Στα σοσιαλιστικά ερείπια μόνον ένας Τσίπρας θα μπορούσε να συγκρατήσει αυτό το κεραμιδαριό.Δεν υφίσταται σήμερα σοσιαλιστικό πρόγραμμα ούτε ως ιδέα.Αλλά οι παλιοί πιστοί πιάνονται απ ότι βρίσκουν.
Οπότε δεν έχει νόημα να λες ότι η ΝΔ υπάρχει επειδή υπάρχει ο Τσίπρας.Ασφαλώς εάν εξαφανισθεί η μεταπολιτευτική νοοτροπία της αριστεράς που επιβιώνει κακήν κακώς θα εξαφανισθεί και η ανάγκη για τη ΝΔ.Αλλά τι θα αντικαταστήσει την μία δεν μπορεί να προβλεφθεί εάν δεν ξέρουμε τι θα αντικαταστήσει την άλλη.
Στην Ιταλία οι μεγάλοι αντίπαλοι του μεταπολέμου Χριστιανοδημοκρατικό και Κομμουνιστικό Κόμμα εξαφανίσθηκαν μαζι και ακολούθησε χαοτική εμφάνιση νέων κομμάτων.Στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ συρρικνώθηκε αλλά εμφανίσθηκε το κακέκτυπό του που είναι ο σύριζα,κάτι που οδήγησε και στην ανασυγκρότηση της ΝΔ.
Πιθανόν να είναι αυτό.
Εγώ εννοώ ότι η ΝΔ κερδίζει πόντους σοβαροφάνειας επειδή η σύγκριση γίνεται με το τσίρκο του Τσίπρα.
Αν είχε αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ, έστω το κακό ΠΑΣΟΚ, θα ήταν 10 μονάδες πίσω.
Το ότι αυτό δεν συμβαίνει, κάποιοι το παρερμηνεύουν σαν επιδοκιμασία προς τη ΝΔ
Ναι αλλά το ερώτημα είναι εάν μπορούσε να υπάρξει κάτι σαν το παλιό μεγάλο ΠΑΣΟΚ μετά τα μνημόνια.
Διότι το "όλον ΠΑΣΟΚ" όπως το ονόμαζε ο Βενιζέλος περιείχε και τη συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών συριζαίων με την ίδια ακριβώς νοοτροπία αλλά και εκσυγχρονιστικά στελέχη,τεχνοκράτες,διανοούμενους.
Όλοι αυτοί είχαν τις αντιθέσεις τους αλλά ζούσαν μέσα στις ισορροπίες του κόμματος.Οι ισορροπίες αυτές έγιναν αδύνατον να κρατηθούν με τα μνημόνια.Και τώρα βλέπεις ότι όποτε τίθεται θέμα σύμπραξης Τσίπρα και Ανδρουλάκη υπάρχουν αντιδράσεις καθώς πολλοί οπαδοί του ενός δεν θέλουν να βλέπουν τους άλλους παρ ότι ήσαν μαζί πριν το 2010.
Έχεις δίκιο ναι.Δεν θα μπορούσε μέσα απ' το μνημόνιο.
Η μεγάλη πλειοψηφία, οι "μη προνομιούχοι" πήγαν στο Σύριζα και απέμεινε το 8% του φιλο-ΝΔ ΠΑΣΟΚ
Και η ΝΔ έχει απώλειες αλλά πιο διαχειρίσιμες, το ΠΑΣΟΚ εξαϋλώθηκε
Θεμα ημερων να ανοιξει η κουβεντα.Εκτος και αν νομιζεις οτι η ΝΔ θα κατσει να ακουει τους αχρηστους να την κατηγορουν γιατι δεν εκανε την Ελλαδα παραδεισο μεσα σε 4 χρονια.
Σκάσε. Ακόμη δε στέγνωσε το αίμα , λίγη ντροπή.
Ζαιε δεν σε παιρνει να μιλας.Σκασε εσυ.
μηπως θα ειχατε την ευγενη καλοσυνη να σκασετε και οι 2;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:40
Πάντως, το είχαν στρώσει ωραία οι Κουλίτσες. Αντήλλαξαν και τα γλωσσόφιλα με τον Τσαβούσογλου και πήγαιναν για άνετη επανεκλογή. Καθόλου παράξενο που ακούστηκε να λεν για σαμποτάζ.
Μιλησα για άνετη επανεκλογή... Συσπείρωση δεν θα υπάρχει, λογω και του ότι η ΝΔούλα βγήκε με το σύνθημα "Άχρηστοι, φονιάδες!" άρα θα έχουμε πολλές ψήφους που θα πέφτουν στον γάμο του Καραγκιόζη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Bazoomba έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:42
Δεν λες εμένα, ετσι; Γιατί αν λες εμένα, να έρθεις στο επόμενο meating να σε κεράσω μπύρες. Για το "παιδί", φυσικά.
Οχι τον Ερμη ειχα υπ'οψιν. Εσενα, για τιμωρια, σε εχω αφησει στο ελεος του Ελληγεννη
Ο Ερμής έχει άλλο πρόβλημα. Βλέπει στον ύπνο του την φάτσα του Γέρου να λέει: "Αγαπούλες, σας έλειψα;" και ξυπνάει λουσμένος στον ιδρώτα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2023, 12:59
Άρα η κυβέρνηση νοιάζεται περισσότερο για το τι θα πουν τα ΜΜΕ και οι ζαιοι από την ασφάλεια των πολιτών.
Στο ξαναλέω, ΝΔ θα ψηφίσω διότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Το ότι είναι προτιμότερη η ΝΔ από τους ζαιους δε λέει και πολλά.
Επίσης θα στηρίξω νδ γιατί κάθε που είχαμε αυτή την παπαρια της απλής αναλογικής, πολλά κόμματα στη Βουλή, πάντα μα πάντα οδήγησε σε καταστροφή.
Και να μη το παραδεχτείς ξέρεις πως δε γίνεται δουλειά με χαϊδεματα
Καθε κυβερνηση ενδιαφερεται να μην εχει επεισοδια και φυσικα να μην κατηγορηθει ως ρατσιστικη.
Το προβλημα των γυφτων δεν λυνεται με απλα μετρα.Χρειαζονται πρακτικες απαρτχαιντ.
Εχω μάθει κοντά 20 χρόνια στις δουλειές μου πως αν κάτι δε μπορείς να το λύσεις τότε δε μπορείς να το επικαλείσαι ως δικαιολογία γιατί χάνεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Δε λέω για σένα φυσικά, αλλά για την κυβέρνηση.
Bazoomba έγραψε: 04 Μαρ 2023, 13:50
Ο Ερμής έχει άλλο πρόβλημα. Βλέπει στον ύπνο του την φάτσα του Γέρου να λέει: "Αγαπούλες, σας έλειψα;" και ξυπνάει λουσμένος στον ιδρώτα.
Του Αντρέα εννοεις;
Ζούμε μεταξύ επαναστατών που στο ένα χέρι έχουν τον πυρσό και στο άλλο το τσεκούρι, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;
Αλλά κρατιούνται... μέχρι να έρθει η άνοιξη, γιου μπλάντυ προδότες. Μετά θα πιάσουν οι ζέστες, μετά οι παγετοί και άντε να κάνεις επανάστα με τέτοιο παλιόκαιρο και φτου και πάλι απ' την αρχή μέχρι να έλθει το πλήρωμα του χρόνου.
Του Αντρέα εννοεις;
Ζούμε μεταξύ επαναστατών που στο ένα χέρι έχουν τον πυρσό και στο άλλο το τσεκούρι, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;
Αλλά κρατιούνται... μέχρι να έρθει η άνοιξη, γιου μπλάντυ προδότες. Μετά θα πιάσουν οι ζέστες, μετά οι παγετοί και άντε να κάνεις επανάστα με τέτοιο παλιόκαιρο και φτου και πάλι απ' την αρχή μέχρι να έλθει το πλήρωμα του χρόνου.
Πρέπει να περάσουν κάποια χρονάκια ακόμα προτού το απαύγασμα των "διαδικτυακών εμπειριών με επαναστάστες του διαδικτύου και το κατώφλι της κρίσιμης ηλικίας" μας επιφοιτήσουν να ψηφίσουμε ΝΔ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.