Μόνο οι συριζαίοι κυνηγάνε τους δημοσιογράφους? Όλη η Ελλάδα τους βρίζει, κι αυτούς και το Μητσοτάκη.sharp έγραψε: 03 Μαρ 2023, 22:11Εννοούσα τους ΣυριζαίουςKauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 22:08Eίναι γνωστό οτι οι δημοσιογράφοι, ιδιαιτέρως αυτοί που προέρχονται απ' το πασοκ, διέπονται από αγάπη για τη πατρίδα και αγνά αισθήματα σε ίσες δόσεις με λογική, και γι' αυτό προσχώρησαν στη νουδού. Οχι σα κάτι ζωντόβολα που θέλουν παροχές.![]()
Κυνηγάνε τους δημουσιογράφους και μετά απορούν γιατί τους γυρίζουν την πλάτη. Τέσπα τους είδαμε κι όλας πώς μιλάγανε, με τι ύφος και κυρίως τι έλεγαν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.
Re: Δεν θα ψηφίσω ΝΔ είναι πολλοί οι νεκροί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είμαι εγώ κυνικός.Η κοινωνία έχει χάσει αρκετά από τον ιδεαλισμό της και φυσικά μαζί και οι δημοσιογράφοι,αν είχαν ποτέ.Niki έγραψε: 03 Μαρ 2023, 21:32 συνεχίζεις να είσαι κυνικός.
Γιατί φίλε να πρέπει να καπελωθούμε τον κάθε καμπουράκη για όλη μας την ζωή;
Γιατί το σύστημα δεν αφήνει νέα παιδιά να βγούνε στην δημοσιογραφία;
Γιατί οι πολιτικοί δεν φοβούνται τους δημοσιογράφους στην χώρα μας ενώ στο εξωτερικό τρομάζουν και μόνο στην λέξη δημοσιογράφος;
Γιατί οι δικοί μας πολιτικοί έχουν τόση άνεση με τους δημοσιογράφους που καθημερινά είναι στα κανάλια;
Ενώ στο εξωτερικό είναι σαν το διάολο με το λιβάνι;
Γιατί οι δημοσιογράφοι στην χώρα μας συνευρίσκονται σε δείπνα και εκδηλώσεις με τους πολιτικούς σαν να είναι φιλαράκια;
Αλλά μην εξιδανικεύεις και το εξωτερικό.Παντού ο τύπος παίρνει θέση αν και διαφορετική ανά χώρα.
π.χ. στην Αμερική τελείως διαφορετική ήταν η στάση του τύπου με τον Τραμπ και άλλη με τον Μπάιντεν.
Σαν τον διάολο με το λιβάνι ήσαν με τον Τραμπ ενώ με τον Μπάιντεν είναι Πέτσας στο τετράγωνο.
Τύπος αντιπολιτευόμενος υπήρχε και υπάρχει,δική του δουλειά είναι να γίνει αξιόπιστος.
-
πατησιωτης
Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 22:13 Μόνο οι συριζαίοι κυνηγάνε τους δημοσιογράφους? Όλη η Ελλάδα τους βρίζει
Ε,τότε δεν έχουν σημασία.Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν εξουσία άλλη από αυτά που γράφουν.Σε επηρεάζει εσένα κάποιος που βρίζεις;Φυσικά όχι.Εάν τους βρίζει όλη η Ελλάδα τότε όλη η Ελλάδα αδιαφορεί για όσα λένε και γράφουν οπότε δεν έχουν σημασία αυτά που λένε.
Στη Γερμανία υπάρχει μεγάλο πρασίνισμα, πολύ καιρό πριν βγουν. Έτσι βγήκαν άλλωστε.πατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 22:27Δεν είμαι εγώ κυνικός.Η κοινωνία έχει χάσει αρκετά από τον ιδεαλισμό της και φυσικά μαζί και οι δημοσιογράφοι,αν είχαν ποτέ.Niki έγραψε: 03 Μαρ 2023, 21:32 συνεχίζεις να είσαι κυνικός.
Γιατί φίλε να πρέπει να καπελωθούμε τον κάθε καμπουράκη για όλη μας την ζωή;
Γιατί το σύστημα δεν αφήνει νέα παιδιά να βγούνε στην δημοσιογραφία;
Γιατί οι πολιτικοί δεν φοβούνται τους δημοσιογράφους στην χώρα μας ενώ στο εξωτερικό τρομάζουν και μόνο στην λέξη δημοσιογράφος;
Γιατί οι δικοί μας πολιτικοί έχουν τόση άνεση με τους δημοσιογράφους που καθημερινά είναι στα κανάλια;
Ενώ στο εξωτερικό είναι σαν το διάολο με το λιβάνι;
Γιατί οι δημοσιογράφοι στην χώρα μας συνευρίσκονται σε δείπνα και εκδηλώσεις με τους πολιτικούς σαν να είναι φιλαράκια;
Αλλά μην εξιδανικεύεις και το εξωτερικό.Παντού ο τύπος παίρνει θέση αν και διαφορετική ανά χώρα.
π.χ. στην Αμερική τελείως διαφορετική ήταν η στάση του τύπου με τον Τραμπ και άλλη με τον Μπάιντεν.
Σαν τον διάολο με το λιβάνι ήσαν με τον Τραμπ ενώ με τον Μπάιντεν είναι Πέτσας στο τετράγωνο.
Τύπος αντιπολιτευόμενος υπήρχε και υπάρχει,δική του δουλειά είναι να γίνει αξιόπιστος.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Ούτε κι εγώ. Στη ΝΔ θεωρούν πως επειδή οι ζαίοι είναι τρισάθλιοι μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να εκβιάζουν τον κόσμο με το "αυτοί είμαστε και αν σας αρέσει, μήπως προτιμάτε τους ζαίους;". Και το έκαναν σε τέτοιο βαθμό που μια πιθανή επάνοδος των ζαίων δε θα είναι και τόσο χειρότερη ώστε να καταπιώ αυτό τον εκβιασμό, δεδομένου και ότι η χώρα δεν κινδυνεύει με χρεωκοπία όπως το 2015. Ειδικά οι εκλογές της 9ης Απρίλη δεν κρίνουν απολύτως τίποτα, και αν είναι να υποκύψουμε ακόμα και εκεί στους εκβιασμούς των κομμάτων εξουσίας, τότε ας καταργήσουμε τελείως όλα τα κόμματα πλην των 2 μεγάλων.
-_-
Φέρνουμε τον Όθωνα, στις 3/9 τον διώχνουμε Επανάσταση γιατί δεν είμαστε κορόιδα και θέλουμε Σύνταγμα και τη συνέχεια την ξέρεις...Bic έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:46Ωραία, συμφωνούμε. Οπότε, πού καταλήγουμε; Αφού η δεξαμενή είναι συγκεκριμένη, τι επιλογές έχουμε;independent44 έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:40Όλους.Bic έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:32
Σωστό. Να φέρουμε άλλους, από τη Γερμανία ξέρω 'γω ή την Ιαπωνία. Ή εννοείς μόνο τους σημερινούς;
Γι' αυτό θεωρούνται η τέταρτη εξουσία, ε?πατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 22:30Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 22:13 Μόνο οι συριζαίοι κυνηγάνε τους δημοσιογράφους? Όλη η Ελλάδα τους βρίζει
Ε,τότε δεν έχουν σημασία.Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν εξουσία άλλη από αυτά που γράφουν.Σε επηρεάζει εσένα κάποιος που βρίζεις;Φυσικά όχι.Εάν τους βρίζει όλη η Ελλάδα τότε όλη η Ελλάδα αδιαφορεί για όσα λένε και γράφουν οπότε δεν έχουν σημασία αυτά που λένε.
Ολοένα και λιγότεροι επηρεάζονται, αλλά υπάρχουν ακόμα κάτι παππούδες με γεροντική άνοια που πιστεύουν τα πετσωμένα τσουτσέκια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Στη ΝΔ δεν έχουν καταλάβει ένα πράγμα.
Ότι ο μοναδικός λόγος που υπάρχουν ακόμα είναι ο Τσίπρας.
-
πατησιωτης
Και γιατί αρχηγός της αντιπολίτευσης είναι ο Τσίπρας και όχι κάποιος άλλος;η δική μου άποψη είναι ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μαζί με τη χώρα χρεωκόπησαν πανηγυρικά και όλες οι αριστερές,σοσιαλιστικές κλπ πολιτικές της μεταπολίτευσης που είχε αγκαλιάσει το 60% του λαού.independent44 έγραψε: 04 Μαρ 2023, 00:38 Στη ΝΔ δεν έχουν καταλάβει ένα πράγμα.
Ιδεολογικά με τα μνημόνια δεν έχει μείνει τίποτε από όλα αυτά που τους συνήγειραν το 1974 ή το 1981.
Στα σοσιαλιστικά ερείπια μόνον ένας Τσίπρας θα μπορούσε να συγκρατήσει αυτό το κεραμιδαριό.Δεν υφίσταται σήμερα σοσιαλιστικό πρόγραμμα ούτε ως ιδέα.Αλλά οι παλιοί πιστοί πιάνονται απ ότι βρίσκουν.
Οπότε δεν έχει νόημα να λες ότι η ΝΔ υπάρχει επειδή υπάρχει ο Τσίπρας.Ασφαλώς εάν εξαφανισθεί η μεταπολιτευτική νοοτροπία της αριστεράς που επιβιώνει κακήν κακώς θα εξαφανισθεί και η ανάγκη για τη ΝΔ.Αλλά τι θα αντικαταστήσει την μία δεν μπορεί να προβλεφθεί εάν δεν ξέρουμε τι θα αντικαταστήσει την άλλη.
Στην Ιταλία οι μεγάλοι αντίπαλοι του μεταπολέμου Χριστιανοδημοκρατικό και Κομμουνιστικό Κόμμα εξαφανίσθηκαν μαζι και ακολούθησε χαοτική εμφάνιση νέων κομμάτων.Στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ συρρικνώθηκε αλλά εμφανίσθηκε το κακέκτυπό του που είναι ο σύριζα,κάτι που οδήγησε και στην ανασυγκρότηση της ΝΔ.
Ποια γεροντάκια, όλοι τηλεόραση βλέπουν. Λες να τους βλέπουν επειδή διαφωνούν;Kauldron έγραψε: 04 Μαρ 2023, 00:10Γι' αυτό θεωρούνται η τέταρτη εξουσία, ε?πατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 22:30Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 22:13 Μόνο οι συριζαίοι κυνηγάνε τους δημοσιογράφους? Όλη η Ελλάδα τους βρίζει
Ολοένα και λιγότεροι επηρεάζονται, αλλά υπάρχουν ακόμα κάτι παππούδες με γεροντική άνοια που πιστεύουν τα πετσωμένα τσουτσέκια.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Πιθανόν να είναι αυτό.πατησιωτης έγραψε: 04 Μαρ 2023, 00:49Και γιατί αρχηγός της αντιπολίτευσης είναι ο Τσίπρας και όχι κάποιος άλλος;η δική μου άποψη είναι ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μαζί με τη χώρα χρεωκόπησαν πανηγυρικά και όλες οι αριστερές,σοσιαλιστικές κλπ πολιτικές της μεταπολίτευσης που είχε αγκαλιάσει το 60% του λαού.independent44 έγραψε: 04 Μαρ 2023, 00:38 Στη ΝΔ δεν έχουν καταλάβει ένα πράγμα.
Ιδεολογικά με τα μνημόνια δεν έχει μείνει τίποτε από όλα αυτά που τους συνήγειραν το 1974 ή το 1981.
Στα σοσιαλιστικά ερείπια μόνον ένας Τσίπρας θα μπορούσε να συγκρατήσει αυτό το κεραμιδαριό.Δεν υφίσταται σήμερα σοσιαλιστικό πρόγραμμα ούτε ως ιδέα.Αλλά οι παλιοί πιστοί πιάνονται απ ότι βρίσκουν.
Οπότε δεν έχει νόημα να λες ότι η ΝΔ υπάρχει επειδή υπάρχει ο Τσίπρας.Ασφαλώς εάν εξαφανισθεί η μεταπολιτευτική νοοτροπία της αριστεράς που επιβιώνει κακήν κακώς θα εξαφανισθεί και η ανάγκη για τη ΝΔ.Αλλά τι θα αντικαταστήσει την μία δεν μπορεί να προβλεφθεί εάν δεν ξέρουμε τι θα αντικαταστήσει την άλλη.
Στην Ιταλία οι μεγάλοι αντίπαλοι του μεταπολέμου Χριστιανοδημοκρατικό και Κομμουνιστικό Κόμμα εξαφανίσθηκαν μαζι και ακολούθησε χαοτική εμφάνιση νέων κομμάτων.Στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ συρρικνώθηκε αλλά εμφανίσθηκε το κακέκτυπό του που είναι ο σύριζα,κάτι που οδήγησε και στην ανασυγκρότηση της ΝΔ.
Εγώ εννοώ ότι η ΝΔ κερδίζει πόντους σοβαροφάνειας επειδή η σύγκριση γίνεται με το τσίρκο του Τσίπρα.
Αν είχε αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ, έστω το κακό ΠΑΣΟΚ, θα ήταν 10 μονάδες πίσω.
Το ότι αυτό δεν συμβαίνει, κάποιοι το παρερμηνεύουν σαν επιδοκιμασία προς τη ΝΔ
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στον Μητσοτάκη να ολοκληρώσει το έργο του . Οπως είπε ο ίδιος , η δεύτερη τετραετία θα είναι η καθοριστική για τη χώρα όπου θα γίνουν όσα δεν έγιναν την πρώτη.
Δηλ δεν θα μείνει τίποτα να γίνει μετά απο αυτή
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- taxalata xalasa
Να στο πω στα Απω Γκιωνεζικάβοθρατζης έγραψε: 04 Μαρ 2023, 05:48 Εγώ νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στον Μητσοτάκη να ολοκληρώσει το έργο του . Οπως είπε ο ίδιος , η δεύτερη τετραετία θα είναι η καθοριστική για τη χώρα όπου θα γίνουν όσα δεν έγιναν την πρώτη.
Yatomati Onasuga Miso

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
γιατι βρε;taxalata xalasa έγραψε: 04 Μαρ 2023, 07:16Να στο πω στα Απω Γκιωνεζικάβοθρατζης έγραψε: 04 Μαρ 2023, 05:48 Εγώ νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στον Μητσοτάκη να ολοκληρώσει το έργο του . Οπως είπε ο ίδιος , η δεύτερη τετραετία θα είναι η καθοριστική για τη χώρα όπου θα γίνουν όσα δεν έγιναν την πρώτη.
Yatomati Onasuga Miso
![]()
τι λέω κι εγώ;
να αφήσουμε τον άνθρωπο να ολοκληρώσει το έργο του..
και μετά..
θα ησυχάσουμε
μια κι έξω
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
πατησιωτης
Ναι αλλά το ερώτημα είναι εάν μπορούσε να υπάρξει κάτι σαν το παλιό μεγάλο ΠΑΣΟΚ μετά τα μνημόνια.independent44 έγραψε: 04 Μαρ 2023, 01:01Πιθανόν να είναι αυτό.πατησιωτης έγραψε: 04 Μαρ 2023, 00:49Και γιατί αρχηγός της αντιπολίτευσης είναι ο Τσίπρας και όχι κάποιος άλλος;η δική μου άποψη είναι ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μαζί με τη χώρα χρεωκόπησαν πανηγυρικά και όλες οι αριστερές,σοσιαλιστικές κλπ πολιτικές της μεταπολίτευσης που είχε αγκαλιάσει το 60% του λαού.independent44 έγραψε: 04 Μαρ 2023, 00:38 Στη ΝΔ δεν έχουν καταλάβει ένα πράγμα.
Εγώ εννοώ ότι η ΝΔ κερδίζει πόντους σοβαροφάνειας επειδή η σύγκριση γίνεται με το τσίρκο του Τσίπρα.
Αν είχε αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ, έστω το κακό ΠΑΣΟΚ, θα ήταν 10 μονάδες πίσω.
Το ότι αυτό δεν συμβαίνει, κάποιοι το παρερμηνεύουν σαν επιδοκιμασία προς τη ΝΔ
Διότι το "όλον ΠΑΣΟΚ" όπως το ονόμαζε ο Βενιζέλος περιείχε και τη συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών συριζαίων με την ίδια ακριβώς νοοτροπία αλλά και εκσυγχρονιστικά στελέχη,τεχνοκράτες,διανοούμενους.
Όλοι αυτοί είχαν τις αντιθέσεις τους αλλά ζούσαν μέσα στις ισορροπίες του κόμματος.Οι ισορροπίες αυτές έγιναν αδύνατον να κρατηθούν με τα μνημόνια.Και τώρα βλέπεις ότι όποτε τίθεται θέμα σύμπραξης Τσίπρα και Ανδρουλάκη υπάρχουν αντιδράσεις καθώς πολλοί οπαδοί του ενός δεν θέλουν να βλέπουν τους άλλους παρ ότι ήσαν μαζί πριν το 2010.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
-
- 0 Απαντήσεις