Ποιοι ειναι ολοι αυτοι φιλε; Ο σκαουζερ που θεωρει την διεμφυλικοτητα "διαστροφη" και την ταυτιζει με τη νεκροφιλια, ο ναυτης που χρησιμοποιει λεξεις οπως "ντιγκιταγκας¨και ¨τραβελι¨; Η μηπως ο Μπερια που μετα βδελυγμιας αποτασσεται οποιασδηποτε σχεσης και αναφορας στα queer υποκειμενα και στην συμπεριληπτικοτητα
Beria έγραψε: 18 Φεβ 2023, 19:57
Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν
αλλά φύλα
Υπάρχουν δύο βιολογικά φύλα και άτομα που δεν βρίσκουν εύκολα την ταυτότητα τους σε αυτά
και μετα με ειρωνευεται χρησιμοποιωντας τερμα μισαλλοδοξα μιμς και οριακα κεκαλυμενο ομοφοβικο λογο, στην ιδια αναρτηση την οποια αναπαραγεις παραπανω; Οταν εγω το μονο που κανω ειναι να συζητω προτασεις για το πως θα μπορουσε να γινει ο πολιτικος λογος πιο συμπεριληπτικος; Γιατι οσο και να ψαξεις, πουθενα δεν θα βρεις καμια αναρτηση μου που να συζηταω καν, ποσο μαλλον να απαιτω, την επιβολη αυτου του λογου.
Στο φορουμ λοιπον, οπου η χρηση ομοφοβικου λογου ειναι πληρως κανονικοποιημενη
Η αναζήτηση βρήκε 110 εγγραφές: πουστάρα
Η αναζήτηση βρήκε 1086 εγγραφές: πουστηδες
Η αναζήτηση βρήκε 3124 εγγραφές: πούστη
Η αναζήτηση βρήκε 419 εγγραφές: τραβέλια
Η αναζήτηση βρήκε 710 εγγραφές: τραβελια
και οπου υπαρχουν ολοκληρα νηματα διαρκειας οπου τα ΛΟΑΤΚΙ υποκειμενα συστηματικα παθολογικοποιουνται, λοιδωρουνται και γελοιοποιουνται, ακομα και απο συντονιστες, εσυ μου επιτιθεσαι αποκαλωντας φασιστικη επιβολη την προσπαθεια, εν μεσω ομαδικης χλευης, να γινει μια κουβεντα για το ξεπερασμα του εμφυλου λογου;
Δεν μου προκαλει δυστυχως καμια εκπληξη, εχω πληρη συνειδηση πως στον προνομιουχο, η ισοτητα μοιαζει με καταπιεση.
Οποτε, για αλλη μια φορα, ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ.