Beria έγραψε: 24 Φεβ 2023, 21:44
Η κατάθεση Μαρινάκη ήταν αθωωτική για τον Παππά
Είπε πάντως ότι του ζητήθηκε να χρηματοδοτήσει τον Καλογρίτσα.Ο ίδιος ο Καλογρίτσας είπε ότι δεν είχε καμμία διάθεση να μπλέξει με κανάλια και τον έβαλε ο Παππάς.
Μιλάμε για ακράδαντα στοιχεία και ξεκάθαρες παρανομίες δηλαδή
Εγώ το ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί που δεν αναγνωρίζουν αδίκημα σε στημένο διαγωνισμό,πλην όμως δεν είναι ίδιο και το δίκαιο που τους διέπει.
Για να μην είναι στημένος ο διαγωνισμός πρέπει ο εκπρόσωπος του κράτους που τον διεξάγει να ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ καθόλου με το ποιοί θα συμμετέχουν και ποιοί θα κερδίσουν.Βάζει τους όρους συμμετοχής και επιβλέπει τη διεξαγωγή και τίποτε άλλο.Δεν καλεί στο γραφείο του τους διαγωνιζομένους για να τους παροτρύνει να βοηθήσουν τον δικό του.
Το ότι λέει ο Μαρινάκης ότι δεν βλέπει κάτι κακό ότι τον κάλεσε ο Παππάς στο γραφείο του και του είπε να βοηθήσει τον Καλογρίτσα δεν σημαίνει ότι το βλέπουν το ίδιο και οι δικαστές.Στον κανονικό διαγωνισμό ο υπεύθυνος του διαγωνισμού δεν ανακατεύεται καθόλου.
Η καταδίκη πέρα από όλα τα άλλα είναι ΦΑΠΑ στον λαικισμό που νομίζει ότι εάν ένας πολιτικός δεν πάρει λεφτά ο ίδιος μπορεί να κάνει ότι θέλει αδιαφορώντας για τους νόμους διότι δεν υπάρχει άλλο αδίκημα από τη δωροδοκία και είναι εμφανής η φάπα στις αντιδράσεις - δεν έκλεψε άρα δεν έκανε κάτι κακό.
εν τω μεταξυ απαντησε ο πατησιωτης ως μη μποτ κατυθειαν ψεμματα.
θελαν ενα καναλακι τα παιδια να ακουγεται τουλαχιστον η αληθεια.
προφανως ειναι "παρατυπο" να εχεις "δικο σου" καναλι.
τον καταδικασαν ομως αυτοι που τα εχουν ολα δικα τους.
η φαση ειναι
γρια πουτανα που χει φαει 20.000 ψωλες κατηγορει νεαρη κοπελα που ειχε την πρωτη ερωτικη της φαντασιωση.
πήζον bot έγραψε: 24 Φεβ 2023, 22:11
τον καταδικασαν ομως αυτοι που τα εχουν ολα δικα τους.
η φαση ειναι
γρια πουτανα που χει φαει 20.000 ψωλες κατηγορει νεαρη κοπελα που ειχε την πρωτη ερωτικη της φαντασιωση.
Ένοχος ο Παππάς για τις άδειες, αθώα η τσούλα με τις προμήθειες του δημοσίου. Νόμιμα τα έκλεψε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πως μπορείς να έχεις κανάλι όταν δεν έχεις λεφτά και μάλιστα όταν ζητάς πέρα από τα έξοδα να πληρώνουν όσοι έχουν κανάλια ένα σκασμό λεφτά για άδειες;
Καταλαβαίνεις ότι με το νόμο Παππά κανάλια θα είχαν μόνο όσοι έχουν ΠΟΛΛΑ δικά τους λεφτά αφού για να έχεις κανάλι θα έπρεπε να πληρώνεις εκτός από τους υπαλλήλους και εκατομμύρια στο κράτος;
Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που ψηφίζει νόμο με τον οποίο μόνο μεγαλολεφτάδες μπορούν να έχουν κανάλια και την ίδια στιγμή θέλει να έχει και αυτός ένα δικό του όταν είναι άφραγκος;
Πως μπορείς να έχεις κανάλι όταν δεν έχεις λεφτά και μάλιστα όταν ζητάς πέρα από τα έξοδα να πληρώνουν όσοι έχουν κανάλια ένα σκασμό λεφτά για άδειες;
Καταλαβαίνεις ότι με το νόμο Παππά κανάλια θα είχαν μόνο όσοι έχουν ΠΟΛΛΑ δικά τους λεφτά αφού για να έχεις κανάλι θα έπρεπε να πληρώνεις εκτός από τους υπαλλήλους και εκατομμύρια στο κράτος;
Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που ψηφίζει νόμο με τον οποίο μόνο μεγαλολεφτάδες μπορούν να έχουν κανάλια και την ίδια στιγμή θέλει να έχει και αυτός ένα δικό του όταν είναι άφραγκος;
Σωστά. Τι δίκαια που τα λες. Έχω έναν γείτονα που θέλει να ανοίξει εργοστάσιο αλλά είναι άφραγκος. Άδικο δεν είναι μόνο μεγαλολεφτάδες να μπορούν να ανοίξουν εργοστάσια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σωστά. Τι δίκαια που τα λες. Έχω έναν γείτονα που θέλει να ανοίξει εργοστάσιο αλλά είναι άφραγκος. Άδικο δεν είναι μόνο μεγαλολεφτάδες να μπορούν να ανοίξουν εργοστάσια;
Mα με το νόμο Παππά επιτεινόταν η αδικία.Εάν προηγουμένως θα έπρεπε να έχεις ένα Α κεφάλαιο για να έχεις κανάλι με το νόμο του θα έπρεπε να έχεις 3Α.Οπότε εντάξει,θέλεις να χαρατσώσεις τα κανάλια,κάντο αλλά μετά μη νομίζεις ότι θα έχει κάποιος άλλος πέρα από τους πολύ πλούσιους.
Εκεί έμπλεξε το πράγμα.Χωρίς το νόμο Παππά ίσως να μπορούσε και ένας εργολάβος σαν τον Καλογρίτσα να έχει κανάλι.Με το νόμο Παππά θα ήταν αδύνατον,μόνο εφοπλιστές και πάνω.Έλα όμως που ήθελε ταυτόχρονα να έχει και δικό του κανάλι χωρίς να έχει λεφτά οπότε ...βοσκοτόπια,αδελφοί Χούρυ και άλλες ιστορίες.