!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νέο αριστούργημα Νικολάου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Νέο αριστούργημα Νικολάου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bic έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:10 Εσύ μην λες ό,τι σου κατέβει. Πάρε μέρος πρώτα σε κανέναν διαγωνισμό δημοσίου με συγκεκριμένα, επώνυμα προϊόντα και μετά έλα πες μου. Το "δεν θα καταδεχτεί" δεν έχει να κάνει με το αν θέλει ή όχι να πουλήσει, αλλά με το αν θέλει να συνεχίσει να έχει εμπορικές σχέσεις με τους διανομείς και/ή τους χονδρεμπόρους του και μετά την πώληση που θα κάνει κατευθείαν, παρακάμπτοντας όλους αυτούς.

Επίσης, μίλησα για "σοβαρά" εργοστάσια. Αν εσύ, ο Χέλης, πας (πχ) στην ΙΟΝ και τους πεις "θέλω 5 παλέτες σοκολάτες" και σου τις δώσουν ενώ υπάρχει κύκλωμα διανομής και υπογεγραμμένα συμβόλαια, τότε απλά δεν ανήκει στην κατηγορία των σοβαρών. Και που δεν πρόκειται να το κάνει φυσικά, για να συνεχίσει να δουλεύει με το κύκλωμα και αύριο...
Τι επώνυμα προϊόντα και μπαρμπούτσαλα μού τσαμπουνάς; Δεν ζήτησε το δημόσιο να προμηθευτεί αυτοκίνητα, χλωρίνες είναι. Μην πετάς τέτοια τούβλα.

Και φυσικά μπορώ να πάω στο εργοστάσιο της ΙΟΝ και να ζητήσω 5 παλέτες σοκολάτες, απλά θα πρέπει να κανονίσω εγώ την παραλαβή τους. Έχω μιλήσει με ένα σωρό εργοστάσια για διάφορα πράγματα. Μια χαρά σου δίνουν προϊόντα αν πληρώνεις. Σιγά μην λειτουργούν και με το honour system.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

έγινε και ο χελης κνιτης, το διάβασαν κι αυτό τα άμοιρα ματάκια μας στο φορουμ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Bic έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:15
Υδράργυρος έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:09
Bic έγραψε: 22 Φεβ 2023, 11:49
Άσχετα απ' το αν είναι μίζα ή όχι (που μπορεί και να είναι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), οι προμήθειες δεν γίνονται όπως τις περιγράφεις. Δεν υπάρχει "λογικότερο" σ' αυτά τα πράγματα, και εκτός απ' το ότι δεν υπάρχει, δεν είναι και λογικότερο το δημόσιο να αγοράζει απ' ευθείας από το εργοστάσιο. Για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για να μην γαμιέται όλη η αλυσίδα της αγοράς. Με λίγα λόγια, ένα σοβαρό εργοστάσιο (ή μια σοβαρή εισαγωγική εταιρεία σε περίπτωση εισαγόμενων προϊόντων) που έχει κύκλωμα διανομής, χονδρεμπόρους κλπ δεν θα καταδεχτεί καν να πουλήσει κατευθείαν. Έμπορος είσαι, μην μιλάς σαν 18χρονος Κνίτης με όνειρο ζωής να γίνει δάσκαλος.
Δηλαδή η Νικολάου έκανε απ ευθείας ανάθεση επειδή υπήρχε μια εκτακτη ανάγκη και προείχε η διαθεσιμότητα του αντικειμένου, αλλά στη διαδικασία καθονταν και κοιτάγανε όλα αυτά που λες; Τι έκτακτη ανάγκη ήταν αυτή.
Και μια χαρά κατεβάζουν τα βρακιά τους οι μεγάλες επιχειρήσεις σε τέτοιες προμήθειες. Απλά "είθισται" να βλέπεις σε τέτοιες καταστάσεις εταιρίες της μιας μέρας γιατί είθισται να γίνεται πάρτυ σε τέτοιες προμήθειες.
Αγοράζει το δημόσιο απ ευθείας από μεγάλες επιχειρήσεις, και οι μεγάλες επιχειρήσεις τα κυνηγάνε αυτά

Εδώ δεν υπάρχει μίζα. Εδώ φάγανε ξεκαθαρα
Καμμιά σχέση. Δεν είπα τίποτα για τη συγκεκριμένη αγορά, το είπα κιόλας αρχή-αρχή στο ποστ μου. Στον Χέλη απάντησα σχετικά με τις προμήθειες δημοσίου και το πώς φαντάζεται ότι γίνονται, όταν υπάρχει συγκεκριμένο κύκλωμα διανομής.

Όσο για τη Νικολάου, ταχιά τον κλαίν που λένε. Ας τελειώσει η έρευνα και θα δούμε τι έχει γίνει. Κι αν όντως ισχύουν όλα αυτά που της καταλογίζουν, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να την κράξω. Αν βγει τίποτα άλλο όμως στην επιφάνεια, θέλω πολύ να δω τα αβαβά και τις κωλοτούμπες όλων όσοι πετάνε κατηγορίες με ενδείξεις και μόνο.
:+1:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Bic έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:15 Αν βγει τίποτα άλλο όμως στην επιφάνεια, θέλω πολύ να δω τα αβαβά και τις κωλοτούμπες όλων όσοι πετάνε κατηγορίες με ενδείξεις και μόνο.
Ρε, πας καλά; Τι ενδείξεις; Μιλάμε για πράγματα που έχει αγοράσει το δημόσιο σε τιμές μεγαλύτερες της λιανικής που ψωνίζεις εσύ για το νοικοκυριό σου και με εταιρεία φάντασμα, χωρίς διαγωνισμούς χωρίς τίποτα.

Βγάλε λίγο τις παρωπίδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:21
Bic έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:15 Αν βγει τίποτα άλλο όμως στην επιφάνεια, θέλω πολύ να δω τα αβαβά και τις κωλοτούμπες όλων όσοι πετάνε κατηγορίες με ενδείξεις και μόνο.
Ρε, πας καλά; Τι ενδείξεις; Μιλάμε για πράγματα που έχει αγοράσει το δημόσιο σε τιμές μεγαλύτερες της λιανικής που ψωνίζεις εσύ για το νοικοκυριό σου και με εταιρεία φάντασμα, χωρίς διαγωνισμούς χωρίς τίποτα.

Βγάλε λίγο τις παρωπίδες.
Εσύ έχεις πρόβλημα να περιμένεις λίγο, μια που απ' όσο ξέρω υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη; Και μετά, βγαίνουμε και την κράζουμε μαζί αν θες.

Κι όσο για τις παρωπίδες που λες, κοφ' το ρε συ κάποτε, δεν σου πάει. Ειδικά με μένα, που έχω παραδεχτεί λάθη (είτε δικά μου, είτε αυτών που ψήφισα), έχω κράξει κόσμο, έχω πει στραβά. Δεν είναι όλοι σαν κι εσένα, που με το που θα κάνεις κλικ για κάτι δεν παραδέχεσαι τίποτα μετά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Με την ΝΔ έχεις παρωπίδες, το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό και συγκεκριμένα για το σίχαμα που λέγεται Άδωνης.

Κι ότι θα βγει κάποιο καταδικαστικό πόρισμα, ας πούμε. :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 22 Φεβ 2023, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

:popc:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Isildur

hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:30 Με την ΝΔ έχεις παρωπίδες, το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό και συγκεκριμένα για το σίχαμα που λέγεται Άδωνης.

Κι ότι θα βγει κάποιο καταδικαστικό πόρισμα, ας πούμε. :smt005:
Όχι, δεν το 'χουμε ξανασυζητήσει. Το έχεις ξαναδηλώσει αυτό, χωρίς να μπορείς να το αποδείξεις μάλιστα. Απλά, για σένα, όποιος πει κάτι θετικό ξαφνικά αποκτά παρωπίδες, είναι σε mode άρνησης, είναι κομματόσκυλο και δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Κι αν σου δείξει δικά του λεγόμενα που να αποδεικνύουν το αντίθετο, αρχίζεις τα γνωστά "χελίστικα" (κανόνες της στιγμής για να σε βολεύουν) "ναι, αλλά εκεί μιλάς για πριν πέντε χρόνια που ήταν άλλος ο αρχηγός του κόμματος, οπότε δεν μετράει", "ναι, οκ, αλλά δεν τον έβρισες αρκετά, όσο θα ήθελα" και κάτι τέτοια ωραία.

Όσο δε για την κολλημάρα που υπονοείς, να σου πω μια ιστορία ενός φίλου μου, δεν τον ξες.

Ο φίλος που λες, την τωρινή κυβέρνηση την υποστήριζε κι απ' όσο ξέρω την ψήφισε κιόλας. Στην αρχή ήταν όλα καλά, έβλεπει περισσότερα θετικά απ' ό,τι αρνητικά, έλεγε κιόλας όταν άρχισαν οι καραντίνες και τα ρέστα ότι τα πάνε μια χαρά, το διαχειρίζονται σωστά κλπ. Μέχρι που έγινε κάτι που τα άλλαξε όλα. Του είπανε που λες αυτοί οι αλήτες, να πάει να εμβολιαστεί. Τον πρώτο καιρό έλεγε διάφορα όπως "εγώ δεν έχω πρόβλημα, θα το κάνω το εμβόλιο πιθανότατα, απλα να... περιμένω λίγο να δω τι παίζει... θα το κάνω λίγο αργότερα κλπ". Τελικά έκλασε μέντες (δική μου άποψη, αν τον δω θα τον ρωτήσω και θα σου πω αν είναι αυτός ο λόγος) και δεν το έκανε ποτέ. Κι όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά επειδή του είπαν ότι είναι σχεδόν υποχρεωτικό να το κάνει, του γύρισε η βίδα. Άρχισε να μιλάει για εθνικούς διχασμούς και κάτι τέτοια, άρχισε να βρίζει την κυβέρνηση για τα πάντα και διάφορα τέτοια ωραία. Τα οικονομικά μέτρα ξαφνικά, από καλά γίνανε κακά. Η υγειονομική διαχείριση ξαφνικά από καλή έγινε κακή. Η εξωτερική πολιτική ξαφνικά από καλή έγινε κακή. Και ούτω καθ' εξής. Άρχισε μάλιστα να αναιρεί ακόμα και δικά του λόγια, ώστε να βγαίνει το νέο του αφήγημα, και να λέει "ξες... τελικά δεν ήταν αυτοί που κάνανε την καλή διαχείριση στην αρχή της πανδημίας όπως έλεγα, χάρη στον ΠΟΥ και στους Ευρωπαίους τα πηγαίναμε σχετικά καλά τότε" και άλλα πολλά.

Ε, για μένα Χέλη, αυτός είναι ο κολλημένος. Γιατί από τότε που του είπαν να κάνει το μπόλι και μετά, βλέπει παντού δράκους και δαίμονες. Ακόμα κι αν πει κάτι μη-αρνητικό (για θετικό ούτε λόγος), θα ακολουθείται από 100 "αλλά".

Έτσι, απλά για να σου πω ποιον τύπο θεωρώ κολλημένο και με παρωπίδες.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Υδράργυρος έγραψε: 21 Φεβ 2023, 19:17 Αυτό το τσόκαρο έχει φάει 2 εκατομμύρια ευρώ λεφτά των φορολογουμένων. Γιατί δεν έχει πάει φυλακή ακόμα;
γιατι απλουστατα δεν εχει κανει κατι παρανομο
υπηρξε νομος επι πανδημιας που της εδινε το δικαιωμα να παρει τα υλικα απο οπου γουσταρε σε οτι τιμη γουσταρε και να μην τρεχει καστανο :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Bic έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:50 Όχι, δεν το 'χουμε ξανασυζητήσει. Το έχεις ξαναδηλώσει αυτό, χωρίς να μπορείς να το αποδείξεις μάλιστα. Απλά, για σένα, όποιος πει κάτι θετικό ξαφνικά αποκτά παρωπίδες, είναι σε mode άρνησης, είναι κομματόσκυλο και δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Κι αν σου δείξει δικά του λεγόμενα που να αποδεικνύουν το αντίθετο, αρχίζεις τα γνωστά "χελίστικα" (κανόνες της στιγμής για να σε βολεύουν) "ναι, αλλά εκεί μιλάς για πριν πέντε χρόνια που ήταν άλλος ο αρχηγός του κόμματος, οπότε δεν μετράει", "ναι, οκ, αλλά δεν τον έβρισες αρκετά, όσο θα ήθελα" και κάτι τέτοια ωραία.

Όσο δε για την κολλημάρα που υπονοείς, να σου πω μια ιστορία ενός φίλου μου, δεν τον ξες.

Ο φίλος που λες, την τωρινή κυβέρνηση την υποστήριζε κι απ' όσο ξέρω την ψήφισε κιόλας. Στην αρχή ήταν όλα καλά, έβλεπει περισσότερα θετικά απ' ό,τι αρνητικά, έλεγε κιόλας όταν άρχισαν οι καραντίνες και τα ρέστα ότι τα πάνε μια χαρά, το διαχειρίζονται σωστά κλπ. Μέχρι που έγινε κάτι που τα άλλαξε όλα.
Μέχρι εδώ σωστά την λες την ιστορία. Η συνέχεια είναι ότι αυτό που άλλαξε είναι ότι η κυβέρνηση αυτή μπήκε σε φουλ μόουντ αλαζονείας, πήγαινε από το ένα σκάνδαλο στο άλλο, πλήρωνε κανάλια και κομπογιαννίτες να εμφανίζονται και να λένε μαλακίες, γιατί την βόλευαν και επειδή ο φίλος σου ΑΚΡΙΒΩΣ δεν είναι κολλημένος, δεν έχει κομματικές παρωπίδες, όπως εσύ, και δεν έχει πρόβλημα να πει ότι αλλάζει γνώμη για κάτι, άλλαξε γνώμη. Τα υπόλοιπα που λες είναι πραγματικά ονειροφαντασίες.

Η δε ονειροφαντασία ξεκινάει από τα εμβόλια, που όταν άλλαξα γνώμη για την ΝΔ ήταν ακόμη 6 μήνες πριν εμφανιστούν στην αγορά. Αλλά εσύ έκανες ολόκληρο σενάριο ότι άλλαξα γνώμη από αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Για την ακρίβεια δεν είχαν καν ξεκινήσει οι κλινικές δοκιμές της πούτσας. Δεν ήταν γνωστό ούτε αν θα βγουν εμβόλια μέσα στο 2021.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Bic έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:50 Άρχισε μάλιστα να αναιρεί ακόμα και δικά του λόγια, ώστε να βγαίνει το νέο του αφήγημα, και να λέει "ξες... τελικά δεν ήταν αυτοί που κάνανε την καλή διαχείριση στην αρχή της πανδημίας όπως έλεγα, χάρη στον ΠΟΥ και στους Ευρωπαίους τα πηγαίναμε σχετικά καλά τότε" και άλλα πολλά.
Αυτό σημαίνει κάτι που δεν ξέρεις: αναγνωρίζω τα λάθη μου. Το καταλαβαίνω ότι το βρίσκεις δύσπεπτο ως κόνσεπτ, αλλά είναι πράγμα που κάνουν οι ώριμοι άνθρωποι που δεν έχουν κολλήματα και αγκυλώσεις. Λέγεται αναθεώρηση. Με χρονική απόσταση από μια κατάσταση μπορείς να την επανεκτιμήσεις και να δεις αν ισχύουν οι αρχικές σου σκέψεις και συμπεράσματα. Εκ των υστέρων και με περισσότερα δεδομένα προκύπτει η νέα εκτίμηση.

Η αρχική μου άποψη ήταν λάθος, αλλά δεν θεωρώ ότι κακώς την εξέφραζα γιατί εκείνα τα δεδομένα είχα την παρούσα στιγμή. Αρχικά έμοιαζε να πέρασε ξυστά ο κορωνοϊός την άνοιξη του 2020 εξαιτίας των κινήσεων του κράτους. Εκ των υστέρων κατέστη φανερό ότι δεν είχε σημασία τι έκαναν γιατί οι άλλες χώρες είχαν ήδη κλείσει τα σύνορά τους. Τυχαία ήταν μικρή η έκθεσή μας στο πρώτο κύμα. Μόνο κοιτώντας επιδημιολογικά μοντέλα μπορείς να το διαπιστώσεις αυτό. Φάνηκε βέβαια και από το αποτέλεσμα στο δεύτερο κύμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Isildur

hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 13:08
Bic έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:50 Όχι, δεν το 'χουμε ξανασυζητήσει. Το έχεις ξαναδηλώσει αυτό, χωρίς να μπορείς να το αποδείξεις μάλιστα. Απλά, για σένα, όποιος πει κάτι θετικό ξαφνικά αποκτά παρωπίδες, είναι σε mode άρνησης, είναι κομματόσκυλο και δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Κι αν σου δείξει δικά του λεγόμενα που να αποδεικνύουν το αντίθετο, αρχίζεις τα γνωστά "χελίστικα" (κανόνες της στιγμής για να σε βολεύουν) "ναι, αλλά εκεί μιλάς για πριν πέντε χρόνια που ήταν άλλος ο αρχηγός του κόμματος, οπότε δεν μετράει", "ναι, οκ, αλλά δεν τον έβρισες αρκετά, όσο θα ήθελα" και κάτι τέτοια ωραία.

Ο φίλος που λες, την τωρινή κυβέρνηση την υποστήριζε κι απ' όσο ξέρω την ψήφισε κιόλας. Στην αρχή ήταν όλα καλά, έβλεπει περισσότερα θετικά απ' ό,τι αρνητικά, έλεγε κιόλας όταν άρχισαν οι καραντίνες και τα ρέστα ότι τα πάνε μια χαρά, το διαχειρίζονται σωστά κλπ. Μέχρι που έγινε κάτι που τα άλλαξε όλα.
Μέχρι εδώ σωστά την λες την ιστορία. Η συνέχεια είναι ότι αυτό που άλλαξε είναι ότι η κυβέρνηση αυτή μπήκε σε φουλ μόουντ αλαζονείας, πήγαινε από το ένα σκάνδαλο στο άλλο, πλήρωνε κανάλια και κομπογιαννίτες να εμφανίζονται και να λένε μαλακίες, γιατί την βόλευαν και επειδή ο φίλος σου ΑΚΡΙΒΩΣ δεν είναι κολλημένος, δεν έχει κομματικές παρωπίδες, όπως εσύ, και δεν έχει πρόβλημα να πει ότι αλλάζει γνώμη για κάτι, άλλαξε γνώμη. Τα υπόλοιπα που λες είναι πραγματικά ονειροφαντασίες.

Η δε ονειροφαντασία ξεκινάει από τα εμβόλια, που όταν άλλαξα γνώμη για την ΝΔ ήταν ακόμη 6 μήνες πριν εμφανιστούν στην αγορά. Αλλά εσύ έκανες ολόκληρο σενάριο ότι άλλαξα γνώμη από αυτό.
Α, εσύ ήσουν τελικά; Κοίτα να δεις, μπερδεύτηκα. Όπως κι εσύ μάλλον, που μπερδεύεις τις ημερομηνίες για το πότε άλλαξες άποψη, αφού μέχρι να εμφανιστεί το εμβόλιο τα κάνανε όλα καλά και έλεγες κι ότι θα το κάνεις, απλά το καθυστερούσες (ή κι αυτό είναι λάθος).

Επίσης, γρήγορο κουίζ.
Κάποιος υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και διαλαλεί ότι είναι η καλύτερη ομάδα, την υποστηρίζει παντού κλπ. Ξαφνικά αλλάζει και γίνεται Πανσερραϊκός κι από εκείνη τη μέρα και μετά, ο ΠΑΟΚ είναι η χειρότερη ομάδα που πέρασε ποτέ, δεν κάνει ούτε μια καλή φάση στο γήπεδο, ό,τι κάνει είναι μαλακία και λάθος, ο δε προπονητής που μέχρι χθες ήταν μια χαρά, ξαφνικά ήταν εξ αρχής λάθος που τον προσλάβανε.
Κάποιος άλλος ήταν και είναι ΠΑΟΚ, αλλά μια στις τόσες θα πει κι ότι η τάδε μεταγραφή ήταν παπαριά, στον αγώνα με τον Αστέρα έκανε λάθος σύστημα ο Ρουμάνος και κάποια τέτοια εδώ κι εκεί. Αλλά παραμένει ΠΑΟΚτσής.

Για... πε; Ποιος είναι ο κολλημένος εδώ; Ο πρώτος που άλλαξε ομάδα, αλλά όπου κι αν βρίσκεται είναι πάντα απόλυτος ή ο δεύτερος; Ό,τι πεις, θα το προτείνω σαν ορισμό λεξικού στον κολλητό σου τον Μπαμπινιώτη.

Επίσης, θα κάνω καιρό να σου ξαναμιλήσω, επειδή αναγκάστηκα να πω ότι είμαι ΠΑΟΚ, για να σου βγει το παράδειγμα πιο οικείο. Τις άλλες παπαριές μπορεί να σου τις συγχωρήσω, αυτό όμως ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:18 έγινε και ο χελης κνιτης, το διάβασαν κι αυτό τα άμοιρα ματάκια μας στο φορουμ.
Όλοι οι ποιητές είναι κατά βάθος κουμούνια.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ναύτης έγραψε: 22 Φεβ 2023, 13:29
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Φεβ 2023, 12:18 έγινε και ο χελης κνιτης, το διάβασαν κι αυτό τα άμοιρα ματάκια μας στο φορουμ.
Όλοι οι ποιητές είναι κατά βάθος κουμούνια.
η αλήθεια είναι πως αυτή η οργισμένη ευαισθησία του ποιητή, δεν μπορεί να μην τον επηρεάσει και στην καθημερινότητα του. είναι δύσκολο, ειδικά όταν μιλάμε για αυθεντικά ταλέντα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”