!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:34

εδω δεν μιλαμε για ακριβεις περιγραφες γοα το πώς το εκανες με τους προηγουμενους αν και ουτε αυτο εμενα με πειραζει ιδιαιτερα..Αλλα δεν ειναι εκει η κουβεντα...Ειναι ποσους ειχες στα περελθον αν εκανε ξεπετες και τετοια...Χωρις καν ονοματα (εκτος κι αν ειναι καποιος απο τον τωρινο περιγυρο)..
Άντε και το έμαθες βρε πίθηκα. Μεγάλος ή μικρός αριθμός κόλλημα δεν έχεις όπως λες. Σε τι σε βοηθάει αυτή η πληροφορία για τη σχέση σας;
Και επίσης γιατί μη το πάμε και στις περιγραφές μωρέ; αφού θέλετε να τα μαθαίνετε όλα, ας τα μάθετε όλα φουλ με λεπτομέρειες. Παρελθόν είναι και αυτά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:12

Η αντίδρασή του ήταν η ανανμενόμενη και για καιρό τον στοίχειωνε η περιγραφή μου.
Ενώ εσένα, η δική του, καθόλου, απο οτι καταλαβα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ασέβαστος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 10:03 κρυβω συστηματικα τα παντα, οχι μονο απο τη συντροφο, αλλα απο ολους, και απο τη μανα μου την ιδια. επισης δεν ζητω να μαθω τιποτα, απο κανεναν.

υπαρχουν διαβαθμισεις. πραγματα που μενουν για παντα κρυμμενα, πραγματα που μπορω να μοιραστω με τους 3 κολλητους, αν και μονο αν υπαρχει λογος, και ολα τα υπολοιπα, που τα μοιραζομαι αναλογα την περισταση, παλι, ΜΟΝΟ αν υπαρχει σοβαρος λογος.

και δεν μιλω μονο για γκομενικα, αλλα για οικονομικα, προσωπικα, πολιτικα, επαγγελματικα, ταπανταολα.

το μονο που μου αρεσει να μοιραζομαι, ειναι γνωσεις, για οποιο θεμα τυχει να κατεχω.
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:34
Και εγώ με τις φίλες μου ανοιχτά συζητάω. Τις κολλητές μου. Από κει και πέρα δε βλέπω τον λόγο να δίνω αναφορά στον νυν για το παρελθόν. Το τι είμαι ή δεν είμαι θα το ανακαλύψει μόνος του στη πορεία. Οι σχέσεις μου γράφουν μονοψήφιο αριθμό αλλά και 20 γκόμενους να είχα πριν απ' αυτόν, δε θα είχα κόλλημα να του το πω επειδή ήταν 20 και πως θα με χαρακτηρίσει, αν εννοείς αυτό. Και πάλι δε θα γούσταρα να να με ρωτήσει για τον ίδιο λόγο. Γιατί δεν του πέφτει λόγος για το παρελθόν και το θεωρώ απρέπεια από μέρος του να με ρωτήσει.
Βασικά δε θεωρώ ότι υπάρχει κάτι πάνω στο σεξουαλικό κομμάτι που θα έπρεπε κάποιος να ντρέπεται.
Δικαίωμά σου να έχεις όσους/ες θες, όπως τους θες και μαγκιά σου να αναγνωρίζεις τα σωστά και τα λάθη. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεις πράγματα. Αν σε ρωτήσει κάποιος, απαντάς με ύφος 1000 καρδιναλίων, own it, είναι η ζωή σου και όποιος δεν τη σέβεται, δε θα σεβαστεί τα θέλω σου.

Εγώ έτσι το βλέπω σαν σέσιλι, από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει τι θέλει.

Θυμάμαι μια περίπτωση που πέσαμε πάνω στο δρόμο σε πρώην μου (για την ακρίβεια πέσαμε πάνω στην πρώτη μου σχέση-εγώ εκείνου κι εκείνου εγώ), με την οποία είχα άριστες σχέσης μετά το χωρισμό, διότι πρόκειται για έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω και σέβομαι και χωρίσαμε, όπως χωρίζουν όλες οι πρώτες σχέσεις.

Ο νυν (με ρώτησε γι'αυτόν (ποιος είναι κλπ) και απάντησα ειλικρινα. Ο νυν άρχισε τις μαλακίες σαν αυτό το σχόλιο που έκανες πριν (περί πατσαβουριού), με τη μόνη διαφορά ότι ο πρώην ήταν ένας τύπος 1.93, γυμνασμένος, ομορφόπαιδο και ο νυν απλά έβγαλε τα κόμπλεξ του. Ο νυν δεν κράτησε πολύ στη ζωή μου, διότι ο κύριος λόγος που νόμιζα ότι τον ήθελα ήταν το μυαλό του και ο χαρακτήρας του (ακόμα με μουτζώνω και τον μετράω στα λάθη μου) και με αυτές τις συμπεριφορές μου έδειξε ότι η κρίση μου ήταν εσφαλμένη.

food for thought
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:35
Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:34

εδω δεν μιλαμε για ακριβεις περιγραφες γοα το πώς το εκανες με τους προηγουμενους αν και ουτε αυτο εμενα με πειραζει ιδιαιτερα..Αλλα δεν ειναι εκει η κουβεντα...Ειναι ποσους ειχες στα περελθον αν εκανε ξεπετες και τετοια...Χωρις καν ονοματα (εκτος κι αν ειναι καποιος απο τον τωρινο περιγυρο)..
Άντε και το έμαθες βρε πίθηκα. Μεγάλος ή μικρός αριθμός κόλλημα δεν έχεις όπως λες. Σε τι σε βοηθάει αυτή η πληροφορία για τη σχέση σας;
Και επίσης γιατί μη το πάμε και στις περιγραφές μωρέ; αφού θέλετε να τα μαθαίνετε όλα, ας τα μάθετε όλα φουλ με λεπτομέρειες. Παρελθόν είναι και αυτά.
Εσενα σε τι σε βοηθαει οταν δεν λες τιποτε;

Επισης δεν ειπα να μην παμε σε περιγραφες ειπα οτι εγω δεν ρωταω αυτο και δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα..
Και οπως ειπα αρχικα οσες εχω γνωρισει εγω ολες μα ολες με εχουνε ρωτησει αν ειχα πολλες σχεσεις και αν ητανε συντομες η αν κρατησαν...Μα ολες μιλαμε και γνωρισα καμποσες ολα αυτα τα χρονια..

Και σε καμια δεν ειπα: μην κανεις τετοιες ερωτησεις..Δεν τους εδωσα αριθμο ουτε ζητησα αριθμους και οι απαντησεις που ακουγα ηατεν πχ "ειχα αρκετες σχσεις" ή "δεν ειχα πολλες"..οσες λεγανε οχι πολλες συχνα δινανε και νουμερο: πχ 4, 5, 7..Οι αλλες οχι..
Αλλα αυτο δεν αλλαζε κατι..Απλα η ολη κουβεντα μου φαινοτανε και μου φαινεται ειλικρινης ανταλλαγη πληροφοριων χωρις ταμπου και κομπλεξ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι το παρελθόν κάποιου μας ενδιαφέρει από την στιγμή που το βλέπουμε σοβαρά και προοπτικές.

Αλλιώς, δε πα να την έχει πάρει ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου. Αδιάφορο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:36
Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:41
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:40

Αν σας πει όμως πχ πήγα με 5 είστε οκ. Απλά δε ξέρετε αν λέει αλήθεια ή ψέμματα. Σωστά;
Να'ξερες τι παπαριές ξεφεύγουν στις παρέες. :roll: Σε ένα βράδυ για ποτό, θα έχει μάθει όλη την ιστορία σου, από το νήπιο μέχρι το τελευταίο στραβό/καλό κλπ γαμήσι.

Να μη σχολιάσω καλοθελητές.
Συγκεκριμένα από τη δική μου παρέα αποκλείεται να ξεφύγει κουβέντα. Όπως δε θα ξέφευγε και από μένα για τέτοια θέματα.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αγις έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:53
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:36
Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:41

Να'ξερες τι παπαριές ξεφεύγουν στις παρέες. :roll: Σε ένα βράδυ για ποτό, θα έχει μάθει όλη την ιστορία σου, από το νήπιο μέχρι το τελευταίο στραβό/καλό κλπ γαμήσι.

Να μη σχολιάσω καλοθελητές.
Συγκεκριμένα από τη δική μου παρέα αποκλείεται να ξεφύγει κουβέντα. Όπως δε θα ξέφευγε και από μένα για τέτοια θέματα.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Sex and the city

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Προτείνω να βάλουν κόντερ στο εργαλείο τους οι γυναίκες
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Αγις

LEONAS έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:09 Προτείνω να βάλουν κόντερ στο εργαλείο τους οι γυναίκες
Θα κανουμε χρυσες δουλειές με τους μηδενισμούς - ολιγοχιλιόμετρα ελαφρως βαδισμένα .... :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Τελικα οι γυναικες δεν μπορουν με την καμμια να καταλαβουν την ψυχολογια ενος ανδρα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Αγις

Nostalgia έγραψε: 16 Οκτ 2018, 15:22 Τελικα οι γυναικες δεν μπορουν με την καμμια να καταλαβουν την ψυχολογια ενος ανδρα.
Αριστα την γνωρίζουν - και κεντάνε πάνω σε αυτή - αυτό που τις ενδιαφέρει όμως (και πολύ καλά κάνουν ) είναι τα συμφεροντά τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:39
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:12

Η αντίδρασή του ήταν η ανανμενόμενη και για καιρό τον στοίχειωνε η περιγραφή μου.
Ενώ εσένα, η δική του, καθόλου, απο οτι καταλαβα
Ψιλοπειράχτηκα όταν μου την εκθείαζε λες και ήταν ξέρω γω η σούπερ γκόμενα. Βασικά τι ψιλό, έβραζα. Αλλά μετά επήλθε ισορροπία.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

λειτούργησες πόλυ φιλελεύθερα, ψύχραιμα και υπεράνω, μπορώ να πω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:47

Δικαίωμά σου να έχεις όσους/ες θες, όπως τους θες και μαγκιά σου να αναγνωρίζεις τα σωστά και τα λάθη. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεις πράγματα. Αν σε ρωτήσει κάποιος, απαντάς με ύφος 1000 καρδιναλίων, own it, είναι η ζωή σου και όποιος δεν τη σέβεται, δε θα σεβαστεί τα θέλω σου.

Εγώ έτσι το βλέπω σαν σέσιλι, από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει τι θέλει.

Θυμάμαι μια περίπτωση που πέσαμε πάνω στο δρόμο σε πρώην μου (για την ακρίβεια πέσαμε πάνω στην πρώτη μου σχέση-εγώ εκείνου κι εκείνου εγώ), με την οποία είχα άριστες σχέσης μετά το χωρισμό, διότι πρόκειται για έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω και σέβομαι και χωρίσαμε, όπως χωρίζουν όλες οι πρώτες σχέσεις.

Ο νυν (με ρώτησε γι'αυτόν (ποιος είναι κλπ) και απάντησα ειλικρινα. Ο νυν άρχισε τις μαλακίες σαν αυτό το σχόλιο που έκανες πριν (περί πατσαβουριού), με τη μόνη διαφορά ότι ο πρώην ήταν ένας τύπος 1.93, γυμνασμένος, ομορφόπαιδο και ο νυν απλά έβγαλε τα κόμπλεξ του. Ο νυν δεν κράτησε πολύ στη ζωή μου, διότι ο κύριος λόγος που νόμιζα ότι τον ήθελα ήταν το μυαλό του και ο χαρακτήρας του (ακόμα με μουτζώνω και τον μετράω στα λάθη μου) και με αυτές τις συμπεριφορές μου έδειξε ότι η κρίση μου ήταν εσφαλμένη.

food for thought
Με το ίδιο ύφος 1000 καρδιναλίων απαντάω κι εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο που εσύ τα λες τα δικά σου.
Για μένα δεν είναι θέμα προς συζήτηση.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”