!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:38
Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:48
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:40

Αν σας πει όμως πχ πήγα με 5 είστε οκ. Απλά δε ξέρετε αν λέει αλήθεια ή ψέμματα. Σωστά;
Με τόσους πήγαμε. Γνωστό αυτό. Εκείνοι όμως πρέπει να έχουν πάει τουλάχιστον με 50 για να έχουν την απαιτούμενη εμπειρία.
Ρε φίλε να σου πω κάτι και με τόσους όντως να έχεις πάει δε θα σε πιστέψουν. Θα πουν το γνωστό αστειάκι πολλαπλασιάζεις επί 3. Κλασικά.
Πάντως ο άντρας πρέπει νάχει παρελθόν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:17
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:16
Το να μη θέλω εγώ το να πω το παρελθόν μου στον χ,ψ γκόμενο και να πάει η κολλητή μου να τα μαρτυράει; δε με πουλάει; δεν είναι θέμα ντροπής. Δεν έχω κάνει κάτι να ντραπώ. Είναι θέματα προσωπικά. Και το παρελθόν μου είναι δικό μου.
Τον αφορά; φυσικά και όχι.
Μα τι θα πει μαρτυράει; Κρυφό είναι;
Τι είναι δημόσιο; προσωπικό είναι. Δηλαδή εσένα το ερωτικό σου παρελθόν ή προσωπικά σου θέματα τα ξέρουν φίλοι, συγγενείς, άσχετοι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ερμής έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:18
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:16
Το να μη θέλω εγώ το να πω το παρελθόν μου στον χ,ψ γκόμενο και να πάει η κολλητή μου να τα μαρτυράει; δε με πουλάει; δεν είναι θέμα ντροπής. Δεν έχω κάνει κάτι να ντραπώ. Είναι θέματα προσωπικά. Και το παρελθόν μου είναι δικό μου.
Τον αφορά; φυσικά και όχι.
Εδω και 25 σελίδες δεν έχεις καταλάβει τι θέλει;
:roll: Δε διάβασα 25 σελίδες, αποσπασματικά 4-5. Τι κατάλαβες εσυ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

LEONAS έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:17
Εγώ θα εφευγα
Καθόλου περίεργο. Ακριβώς την ίδια αντίδραση είχε :smt005:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:19

Με τόσους πήγαμε. Γνωστό αυτό. Εκείνοι όμως πρέπει να έχουν πάει τουλάχιστον με 50 για να έχουν την απαιτούμενη εμπειρία.
Ρε φίλε να σου πω κάτι και με τόσους όντως να έχεις πάει δε θα σε πιστέψουν. Θα πουν το γνωστό αστειάκι πολλαπλασιάζεις επί 3. Κλασικά.
Οπωσδήποτε. Γιατί είναι άντρα και το κέφι του θα κάνει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:19

Βαρύ παρελθόν
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Κι ασήκωτο.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:20

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:40
Βινόσαυρος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:29
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:25

Αν το ήξερα για φίλη-γκόμενα που έπαιξαν επικά γαμήσια.
αρα δεν είσαι ζεν με το παρελθον
Με το δικό μου είμαι.

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
LEONAS

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:20
LEONAS έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:17
Εγώ θα εφευγα
Καθόλου περίεργο. Ακριβώς την ίδια αντίδραση είχε :smt005:

Αν είχε κάνα εργαλείο 30 πόντους ο αλλος αυτός θα σου το ξεσκονιζε μόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LEONAS την 16 Οκτ 2018, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:23
Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:20

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:40
Βινόσαυρος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 11:29
αρα δεν είσαι ζεν με το παρελθον
Με το δικό μου είμαι.

Ναι τι;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:19
Τι είναι δημόσιο; προσωπικό είναι. Δηλαδή εσένα το ερωτικό σου παρελθόν ή προσωπικά σου θέματα τα ξέρουν φίλοι, συγγενείς, άσχετοι;
Ναι, όποιος με ρωτήσει απαντάω, δεν έχω κάνει κάτι που να ντρέπομαι, επίσης δεν έχω κάνει τα πάντα και πάνω στην κουβέντα, έχω ρωτήσει κι εγώ άλλες/ους πιο έμπειρους σε κάποια θέματα. Φυσικά και έχω κάνει λάθη, τα αναγνωρίζω απόλυτα και πιστεύω ότι δε θα τα επαναλάβω.

Δεν συμβαίνει ΤΩΡΑ, από μικρή τα συζητούσαμε με τις παρέες. Εμεις μεγαλώσαμε σε μια εποχή που οι μαμάδες παντρεύονταν τον μοναδικό έρωτα της ζωής τους, οι εμπειρίες ήταν ανυπαρκτες, τα βιβλία τα σχολικά ήταν περιορισμένα και κάπως έπρεπε να μάθεις πράγματα. Ε, εμείς συζητούσαμε ανοιχτά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
LEONAS

Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:23 Κι ασήκωτο.

Σηκωμενο
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

LEONAS έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:27
Gherschaagk έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:23 Κι ασήκωτο.

Σηκωμενο
Κρυάδες
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:12
Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:48
plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:24

Ε ναι λοιπον δεν με αφορουν εμενα τα του παρελθοντος μιας σχεσης μου ουτε ποσους ειχε ουτε ποσες παρτουζες εκανε ουτε ποσες ξεπετες.Αυτα μονο στις φιλες η τους φιλους της να τα λεει.Οι φιλοι ειναι σαν βαλβιδα εκτονωσης.Αν αρχισει μια να μου λεει με ποσους πηγε και τι εκανε στο παρελθον της τοτε νομιζω οτι με βαζει σε διαδικασια συγκρισης και θελει να θιξει τον εγωισμο μου.Νομιζω οτι αυτη η συγκριση του στυλ με ποσους εχω παει εγω και με ποσες εχεις παει εσυ ειναι κατι σαν αυτο που κανουν τα αγορακια στις τουαλετες που συγκρινουν τα τσουτσουνια τους.Αυτος ο πολεμος εγωισμων καθολου δεν μου αρεσει.Πως λοιπον να τα πω πιο απλα?
Αυτη ειναι η δικη σου αποψη. Σεβαστη αλα ο καθενας μπορει να εχει τη δικη του..

Αν δεν θελεις να μαθεις απλα της λες οτι δεν σε ενδιαφερει και το κλεινεις το θεμα...Εξαλλοι ορισμενοι δεν θελουνε να μαθουνε γιατι φοβουνται οτι θα τους χαλασει η γνωμη για το ατομο που βρισκονται μαζι...
Και οχι για λογους εγωισμου καποιου...

Απλα επειδη η αναφορα σε τετοιες λεπτομερεις χαλαει την ψευτικη εικονα που εχεις σχηματισει για τον αλλο ή που ο αλλος χτιζει για τον εαυτο του..

Αυτου το ειδους οι σχεσεις βασιζονται σε ψεματα και σε βιτρινα....

Οσο για τους φιλους, αν οι φιλοι ειναι βαλβιδα εκτονωσης και οχι ο συντροφος που μενεις μαζι τοτε λυπαμαι συντροφε, εχασες..
Η σχεση απο μονη της υποβαθμιζεται σε μια απλη συμβιωση χωρις καποιο βαθος οπυ φυσικα δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη στο αλλο μερος..

Για να χρησιμοποιησουε το κλασικο: η αληθεια ποναει γι'αυτο καλο να μην την λεμε...
Βεβαια υπαρχει και η αλλη αληθεια οτι η αληθεια ποναει τους ανωριμους..
Καμιά φορά δεν τη σηκώνετε την αλήθεια. Και δεν αναφέρομαι να είχε η άλλη πολλούς ερωτικούς συντρόφους. Αναφέρομαι στο να σας περιγράψει την ερωτική ζωή της με κάποιον πρώην που ήταν πολύ ικανοποιητική. Σε συζήτηση που είχαμε και πήγαινε να ψαρέψει πληροφορίες και μου έλεγε για την πρώην του ήταν θεά, ήταν έτσι του έκανε το ένα το άλλο για να με τσιγκλήσει. Μόλις με ρώτησε για τον δικό μου πρώην του είπα και εγώ με τον ίδιο ενθουσιασμό που μίλαγε αυτός, βασικά του έδειξα με τα χέρια μου και το ανάλογο χαμόγελο, τι εργαλείο είχε και πόσο το χαιρόμουν και τι καλά περνούσα. Η αντίδρασή του ήταν η ανανμενόμενη και για καιρό τον στοίχειωνε η περιγραφή μου.
Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν βούλωνε το στοματάκι του και δεν έλεγε, δεν ρώταγε. Αλλά τον έτρωγε να μάθει. Πάντως για την πρώην του τη θεά δε ξαναμίλησε. Που σιγά και τη πατσαβούρα κιόλας.

εδω δεν μιλαμε για ακριβεις περιγραφες γοα το πώς το εκανες με τους προηγουμενους αν και ουτε αυτο εμενα με πειραζει ιδιαιτερα..Αλλα δεν ειναι εκει η κουβεντα...Ειναι ποσους ειχες στα περελθον αν εκανε ξεπετες και τετοια...Χωρις καν ονοματα (εκτος κι αν ειναι καποιος απο τον τωρινο περιγυρο)..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:25
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:19
Ναι, όποιος με ρωτήσει απαντάω, δεν έχω κάνει κάτι που να ντρέπομαι, επίσης δεν έχω κάνει τα πάντα και πάνω στην κουβέντα, έχω ρωτήσει κι εγώ άλλες/ους πιο έμπειρους σε κάποια θέματα. Φυσικά και έχω κάνει λάθη, τα αναγνωρίζω απόλυτα και πιστεύω ότι δε θα τα επαναλάβω.

Δεν συμβαίνει ΤΩΡΑ, από μικρή τα συζητούσαμε με τις παρέες. Εμεις μεγαλώσαμε σε μια εποχή που οι μαμάδες παντρεύονταν τον μοναδικό έρωτα της ζωής τους, οι εμπειρίες ήταν ανυπαρκτες, τα βιβλία τα σχολικά ήταν περιορισμένα και κάπως έπρεπε να μάθεις πράγματα. Ε, εμείς συζητούσαμε ανοιχτά.
Και εγώ με τις φίλες μου ανοιχτά συζητάω. Τις κολλητές μου. Από κει και πέρα δε βλέπω τον λόγο να δίνω αναφορά στον νυν για το παρελθόν. Το τι είμαι ή δεν είμαι θα το ανακαλύψει μόνος του στη πορεία. Οι σχέσεις μου γράφουν μονοψήφιο αριθμό αλλά και 20 γκόμενους να είχα πριν απ' αυτόν, δε θα είχα κόλλημα να του το πω επειδή ήταν 20 και πως θα με χαρακτηρίσει, αν εννοείς αυτό. Και πάλι δε θα γούσταρα να να με ρωτήσει για τον ίδιο λόγο. Γιατί δεν του πέφτει λόγος για το παρελθόν και το θεωρώ απρέπεια από μέρος του να με ρωτήσει.
Βασικά δε θεωρώ ότι υπάρχει κάτι πάνω στο σεξουαλικό κομμάτι που θα έπρεπε κάποιος να ντρέπεται.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”