Ε μαλάκα έχει φοβηθεί το μάτι του του ανθρώπου, δε σε προλαβαίνει στη σαβουροφαγία, δεν εξηγείται.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:49Μου πήρε από το χέρι το μπισκοτάκι που σερβίρουν στην καφετέρια. Και δεν πήγα να το φάω. Να το δω ήθελα τι γράφει. Αν είναι με κανέλα.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:47 κανονικα και ενα χέρι ξύλο θέλει οταν πλησιάζεις την λουκανκόπιτα, αλλά έχουν παραχαλαρώσει τα πράγματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Cecily Anne
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άν σε άφηνε να κάνεις ότι σου καπνίσει θα έλεγες "μα καλά ξέρει πως έχω χοληστερίνη, γιατί με αφηνει; χεστηκε για μένα ε;". Δε βγάζεις άκρηNaida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:45Ξέρω μωρέ γιατί το κάνει. Απλά δεν έχει νόημα να το κάνει και μου σπάει τα νεύρα.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:38 ε καλα κατι αλλο θα ειναι, με προσοχή μια μέρα που θα ειναι ήρεμος κοιτα χαμηλά και ρώτησέ τον γιατι σου απαγορευει μερικά πράγματα, μπορει να έχει κέφι να σου εξηγήσει.
Φυσικά και ξέρω τι να κάνω. Δεν βλέπω πατριαρχια, ευκαιρία να επιβληθεί ψάχνει. Δεν μπορεί να μην κατανοεί ότι εγώ μπορώ τώρα που λείπει να φάω οοοοοοτι θέλω. Και αν όχι τώρα που λείπει γιατί έχει κλειδιά από Δευτέρα που θα είμαι στην δουλειάΕρμής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:39
Μάλλον δε ξέρεις για να ζητάς λουκανικοπιτες και σοκολάτες. Συμφωνώ μαζί του 1000% αλλά και εσύ εδώ βλέπεις πατριαρχία.
Η δεύτερη ψηλότερη κορυφή του εβερεστ
Οπότε είναι ότι πιο χαζό μπορεί κάποιος να κάνει σε κάποιον.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
αφου δεν στο εσπασε κοιτα τον ουρανό και πες ευχαριστώ.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εγώ είμαι με την Ναιδα , φάε ότι θες yolo 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Όταν έρθει η στιγμή να το αποφασίσω να την φτιάξω ξέρω πως. Προς το παρόν δεν το έχω αποφασίσει. Δεν είμαι σε αυτή την διάθεση.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:49Και με τί θα τις φτιάξεις; Με σοκολάτες και λουκανικόπιτες;Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:48
Ακριβώς. Οι δικές μου. Άρα εγώ θα τις φτιάξω. Όχι αυτός με περιορισμούς και απαγορεύσεις. Και αυτός πέρασε κοβιντ και καπνίζει.
Τι σημαίνει ότι πέρασε κόβιντ; Όλος ο πλανήτης πέρασε κόβιντ και καπνίζει.
Κοντά στα 50, κάπνισμα από τα 20 του , πέρασε κοβιντ που του περιποιηθηκε τα πνευμονια για τα καλά και συνεχίζει το κάπνισμα. Δεν πρέπει να το κόψει άμεσα γιατί κινδυνεύει η υγεία του;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Fortune cookie ;Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:49Μου πήρε από το χέρι το μπισκοτάκι που σερβίρουν στην καφετέρια. Και δεν πήγα να το φάω. Να το δω ήθελα τι γράφει. Αν είναι με κανέλα.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:47 κανονικα και ενα χέρι ξύλο θέλει οταν πλησιάζεις την λουκανκόπιτα, αλλά έχουν παραχαλαρώσει τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 18 Φεβ 2023, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
και γω με την ναιδα ειμαι, μονη της στα κρυφα ας τρώει ο,τι θελει, μπροστά του όμως να προσέχει πολυ πρέπει.
Του το είπες μια φορά (το λιγότερο, υποθέτω).Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:55Όταν έρθει η στιγμή να το αποφασίσω να την φτιάξω ξέρω πως. Προς το παρόν δεν το έχω αποφασίσει. Δεν είμαι σε αυτή την διάθεση.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:49Και με τί θα τις φτιάξεις; Με σοκολάτες και λουκανικόπιτες;Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:48
Ακριβώς. Οι δικές μου. Άρα εγώ θα τις φτιάξω. Όχι αυτός με περιορισμούς και απαγορεύσεις. Και αυτός πέρασε κοβιντ και καπνίζει.
Κοντά στα 50, κάπνισμα από τα 20 του , πέρασε κοβιντ που του περιποιηθηκε τα πνευμονια για τα καλά και συνεχίζει το κάπνισμα. Δεν πρέπει να το κόψει άμεσα γιατί κινδυνεύει η υγεία του;
Από κει κι έπειτα, εκείνος ενήλικας , κι ο δικός σου ρόλος δεν είναι αυτός της μαμάς. Νομίζω δηλαδή.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Όχι. Επειδή θεωρεί ότι το ζάχαρο μου δεν έχει καλή ένδειξη. Ενώ το ζάχαρο μου είναι εντός ορίων. Οπως και η γλυκοζιωμενη μου. Αλλά αυτός θεωρεί ότι δεν είναι και είμαι σε επικίνδυνη ηλικία λέει. Ότι να ναι, λέω εγώ.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:50Ε μαλάκα έχει φοβηθεί το μάτι του του ανθρώπου, δε σε προλαβαίνει στη σαβουροφαγία, δεν εξηγείται.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:49Μου πήρε από το χέρι το μπισκοτάκι που σερβίρουν στην καφετέρια. Και δεν πήγα να το φάω. Να το δω ήθελα τι γράφει. Αν είναι με κανέλα.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:47 κανονικα και ενα χέρι ξύλο θέλει οταν πλησιάζεις την λουκανκόπιτα, αλλά έχουν παραχαλαρώσει τα πράγματα.
Όχι ρε, ούτε καν. Δεν μ αρέσει να με πατροναρει ο άλλος λες και είμαι κανένα 15χρονο.Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:51Άν σε άφηνε να κάνεις ότι σου καπνίσει θα έλεγες "μα καλά ξέρει πως έχω χοληστερίνη, γιατί με αφηνει; χεστηκε για μένα ε;". Δε βγάζεις άκρηNaida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:45Ξέρω μωρέ γιατί το κάνει. Απλά δεν έχει νόημα να το κάνει και μου σπάει τα νεύρα.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:38 ε καλα κατι αλλο θα ειναι, με προσοχή μια μέρα που θα ειναι ήρεμος κοιτα χαμηλά και ρώτησέ τον γιατι σου απαγορευει μερικά πράγματα, μπορει να έχει κέφι να σου εξηγήσει.
Φυσικά και ξέρω τι να κάνω. Δεν βλέπω πατριαρχια, ευκαιρία να επιβληθεί ψάχνει. Δεν μπορεί να μην κατανοεί ότι εγώ μπορώ τώρα που λείπει να φάω οοοοοοτι θέλω. Και αν όχι τώρα που λείπει γιατί έχει κλειδιά από Δευτέρα που θα είμαι στην δουλειάΕρμής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:39
Μάλλον δε ξέρεις για να ζητάς λουκανικοπιτες και σοκολάτες. Συμφωνώ μαζί του 1000% αλλά και εσύ εδώ βλέπεις πατριαρχία.
Η δεύτερη ψηλότερη κορυφή του εβερεστ
Οπότε είναι ότι πιο χαζό μπορεί κάποιος να κάνει σε κάποιον.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δανάη την επόμενη φορά που θα παει να ανάψει, παρτο απο το στόμα του και σπάστο. Εκτος αν δεν τον αγαπάς καθόλου.
- Cecily Anne
Το κάπνισμα πρέπει να το κόψει έτσι και αλλιώς, λέμε. Εφόσον τώρα που μιλάμε δεν έχει κακές εξετάσεις, ας επανέλθουμε στις δικές σου που είναι το βασικό πρόβλημα. Και τί θα πεί "όταν έρθει η στιγμή να το αποφασίσω;" Από πέρσι τα ίδια λες και ακόμα δεν το έχεις ράψει.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:55Όταν έρθει η στιγμή να το αποφασίσω να την φτιάξω ξέρω πως. Προς το παρόν δεν το έχω αποφασίσει. Δεν είμαι σε αυτή την διάθεση.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:49Και με τί θα τις φτιάξεις; Με σοκολάτες και λουκανικόπιτες;Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:48
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι ένα άλλο σε μαύρη συσκευασία.aLiCat έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:55Fortune cookie ;Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:49Μου πήρε από το χέρι το μπισκοτάκι που σερβίρουν στην καφετέρια. Και δεν πήγα να το φάω. Να το δω ήθελα τι γράφει. Αν είναι με κανέλα.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:47 κανονικα και ενα χέρι ξύλο θέλει οταν πλησιάζεις την λουκανκόπιτα, αλλά έχουν παραχαλαρώσει τα πράγματα.![]()
Το έκανα ήδη καμάρι μου, με το που το άναψε στο αυτοκίνητο του το άρπαξα. Είπαμε δίκαια πράγματα. Θέλει το καλό μου; θέλω και εγώ το δικό του.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2023, 18:02 δανάη την επόμενη φορά που θα παει να ανάψει, παρτο απο το στόμα του και σπάστο. Εκτος αν δεν τον αγαπάς καθόλου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακριβώς. Του το είχα πει όταν βγήκε από το νοσοκομείο, κοψ το τώρα είναι ευκαιρία. Το έκοψε για λίγο και το ξανά ξεκίνησε. Του είπα κάνεις μαλακία που το ξεκινάς πάλι ήταν η ευκαιρία σου, δεν έκανε κάτι δεν του έλεγα κάτι πέρα από το να του πω όταν τον πιάνει βήχας, σε πειράζει αρκετά το τσιγάρο. Αυτό. Ως εκεί.aLiCat έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:59Του το είπες μια φορά (το λιγότερο, υποθέτω).Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:55Όταν έρθει η στιγμή να το αποφασίσω να την φτιάξω ξέρω πως. Προς το παρόν δεν το έχω αποφασίσει. Δεν είμαι σε αυτή την διάθεση.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:49
Και με τί θα τις φτιάξεις; Με σοκολάτες και λουκανικόπιτες;
Από κει κι έπειτα, εκείνος ενήλικας , κι ο δικός σου ρόλος δεν είναι αυτός της μαμάς. Νομίζω δηλαδή.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε ας ασχοληθεί με τον εαυτό του να επιβληθεί στον εαυτό του γιατί με το τσιγάρο θα ξυπνήσει καμιά μέρα και θα χρειάζεται μπουκάλα οξυγόνου και μετά ας κάνει σε μένα κουμάντο τι θα φάω και πότε. Αυτό λέω. Τώρα το ότι το λέω από πέρυσι ισχύει, προφανώς δεν είμαι ακόμα έτοιμη.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2023, 18:06Το κάπνισμα πρέπει να το κόψει έτσι και αλλιώς, λέμε. Εφόσον τώρα που μιλάμε δεν έχει κακές εξετάσεις, ας επανέλθουμε στις δικές σου που είναι το βασικό πρόβλημα. Και τί θα πεί "όταν έρθει η στιγμή να το αποφασίσω;" Από πέρσι τα ίδια λες και ακόμα δεν το έχεις ράψει.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:55Όταν έρθει η στιγμή να το αποφασίσω να την φτιάξω ξέρω πως. Προς το παρόν δεν το έχω αποφασίσει. Δεν είμαι σε αυτή την διάθεση.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:49
Και με τί θα τις φτιάξεις; Με σοκολάτες και λουκανικόπιτες;
Κοντά στα 50, κάπνισμα από τα 20 του , πέρασε κοβιντ που του περιποιηθηκε τα πνευμονια για τα καλά και συνεχίζει το κάπνισμα. Δεν πρέπει να το κόψει άμεσα γιατί κινδυνεύει η υγεία του;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...