Δεν έχω χειρότερο από το να μου κανουν κουμάντο στο στομάχι μου. Εκτός αν το κάνει για το καλό σου.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:08 Δεν μ αφήνει να φάω, του είπα να μου πάρει μια λουκανικόπιτα και μου είπε σοβαρέψου, πήγα να μπω σε ένα μαγαζί να πάρω σοκολάτα ζέστη και δεν μ άφησεπεινάω
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Γι'αυτό το κάνει. Παραπάνω μας είπε πως έβγαλε μια χοληστερίνη πιο ψηλή από το Κ2Belladonna έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:21Δεν έχω χειρότερο από το να μου κανουν κουμάντο στο στομάχι μου. Εκτός αν το κάνει για το καλό σου.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:08 Δεν μ αφήνει να φάω, του είπα να μου πάρει μια λουκανικόπιτα και μου είπε σοβαρέψου, πήγα να μπω σε ένα μαγαζί να πάρω σοκολάτα ζέστη και δεν μ άφησεπεινάω
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:12Εκτός από σοκολάτες και λουκανικόπιτα, άλλα φαγιά δεν υπάρχουν;Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:08 Δεν μ αφήνει να φάω, του είπα να μου πάρει μια λουκανικόπιτα και μου είπε σοβαρέψου, πήγα να μπω σε ένα μαγαζί να πάρω σοκολάτα ζέστη και δεν μ άφησεπεινάω
![]()
Όχι πια.
Να μην ασχολείται καθόλου.
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Να κάνει καλό στον εαυτό του πρώτα και να κόψει το τσιγάρο και μετά να δει το καλό το δικό μου.Belladonna έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:21Δεν έχω χειρότερο από το να μου κανουν κουμάντο στο στομάχι μου. Εκτός αν το κάνει για το καλό σου.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:08 Δεν μ αφήνει να φάω, του είπα να μου πάρει μια λουκανικόπιτα και μου είπε σοβαρέψου, πήγα να μπω σε ένα μαγαζί να πάρω σοκολάτα ζέστη και δεν μ άφησεπεινάω
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μπορε να θελει να καθαρίσεις την αποθήκη και να φοβαται μην του μείνεις και παει πίσω το πρόγραμα, αμεσως να παρεξηγήσεις.
Ναι αλλά και εγώ δεν είμαι παιδάκι, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Το να μου το επιβάλει μου δημιουργεί θυμό και στενοχώρια. Αν θέλει το καλό μου να μην με στενοχωρεί και να μην με εκνευρίζει.Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:27Γι'αυτό το κάνει. Παραπάνω μας είπε πως έβγαλε μια χοληστερίνη πιο ψηλή από το Κ2Belladonna έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:21Δεν έχω χειρότερο από το να μου κανουν κουμάντο στο στομάχι μου. Εκτός αν το κάνει για το καλό σου.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:08 Δεν μ αφήνει να φάω, του είπα να μου πάρει μια λουκανικόπιτα και μου είπε σοβαρέψου, πήγα να μπω σε ένα μαγαζί να πάρω σοκολάτα ζέστη και δεν μ άφησεπεινάω
![]()
Τι είναι το Κ2;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Την αποθήκη την έχουν αναλάβει μαστόρια τώρα.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:31 μπορε να θελει να καθαρίσεις την αποθήκη και να φοβαται μην του μείνεις και παει πίσω το πρόγραμα, αμεσως να παρεξηγήσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ε καλα κατι αλλο θα ειναι, με προσοχή μια μέρα που θα ειναι ήρεμος κοιτα χαμηλά και ρώτησέ τον γιατι σου απαγορευει μερικά πράγματα, μπορει να έχει κέφι να σου εξηγήσει.
Μάλλον δε ξέρεις για να ζητάς λουκανικοπιτες και σοκολάτες. Συμφωνώ μαζί του 1000% αλλά και εσύ εδώ βλέπεις πατριαρχία.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:32Ναι αλλά και εγώ δεν είμαι παιδάκι, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Το να μου το επιβάλει μου δημιουργεί θυμό και στενοχώρια. Αν θέλει το καλό μου να μην με στενοχωρεί και να μην με εκνευρίζει.Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:27Γι'αυτό το κάνει. Παραπάνω μας είπε πως έβγαλε μια χοληστερίνη πιο ψηλή από το Κ2Belladonna έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:21
Δεν έχω χειρότερο από το να μου κανουν κουμάντο στο στομάχι μου. Εκτός αν το κάνει για το καλό σου.
Τι είναι το Κ2;
Η δεύτερη ψηλότερη κορυφή μετα το εβερεστ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- EKPLIKTIKOS
Αν είσαι πάνω από μαθήτρια λυκείου κ τρως τέτοιες μαλακιες σου αξίζει μπουλινγκNaida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:08 Δεν μ αφήνει να φάω, του είπα να μου πάρει μια λουκανικόπιτα και μου είπε σοβαρέψου, πήγα να μπω σε ένα μαγαζί να πάρω σοκολάτα ζέστη και δεν μ άφησεπεινάω
![]()
- Cecily Anne
Μα εσύ το έχεις το πρόβλημα τώρα. Οι εξετάσεις σου είναι γτπ. Το κάπνισμα είναι ανθυγιεινό, αλλά πώς συγκρίνεται με το δικό σου θέμα ακριβώς; Εσύ τώρα, σήμερα που μιλάμε, έχεις ΚΑΚΕΣ εξετάσεις.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:28
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Να κάνει καλό στον εαυτό του πρώτα και να κόψει το τσιγάρο και μετά να δει το καλό το δικό μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ξέρω μωρέ γιατί το κάνει. Απλά δεν έχει νόημα να το κάνει και μου σπάει τα νεύρα.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:38 ε καλα κατι αλλο θα ειναι, με προσοχή μια μέρα που θα ειναι ήρεμος κοιτα χαμηλά και ρώτησέ τον γιατι σου απαγορευει μερικά πράγματα, μπορει να έχει κέφι να σου εξηγήσει.
Φυσικά και ξέρω τι να κάνω. Δεν βλέπω πατριαρχια, ευκαιρία να επιβληθεί ψάχνει. Δεν μπορεί να μην κατανοεί ότι εγώ μπορώ τώρα που λείπει να φάω οοοοοοτι θέλω. Και αν όχι τώρα που λείπει γιατί έχει κλειδιά από Δευτέρα που θα είμαι στην δουλειάΕρμής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:39
Μάλλον δε ξέρεις για να ζητάς λουκανικοπιτες και σοκολάτες. Συμφωνώ μαζί του 1000% αλλά και εσύ εδώ βλέπεις πατριαρχία.
Η δεύτερη ψηλότερη κορυφή του εβερεστ
Οπότε είναι ότι πιο χαζό μπορεί κάποιος να κάνει σε κάποιον.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κανονικα και ενα χέρι ξύλο θέλει οταν πλησιάζεις την λουκανκόπιτα, αλλά έχουν παραχαλαρώσει τα πράγματα.
μπράβο σου παντως που υπακουσες χωρίς πολλα πολλα
μπράβο σου παντως που υπακουσες χωρίς πολλα πολλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 18 Φεβ 2023, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι οκ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:44Αν είσαι πάνω από μαθήτρια λυκείου κ τρως τέτοιες μαλακιες σου αξίζει μπουλινγκNaida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:08 Δεν μ αφήνει να φάω, του είπα να μου πάρει μια λουκανικόπιτα και μου είπε σοβαρέψου, πήγα να μπω σε ένα μαγαζί να πάρω σοκολάτα ζέστη και δεν μ άφησεπεινάω
![]()
Ακριβώς. Οι δικές μου. Άρα εγώ θα τις φτιάξω. Όχι αυτός με περιορισμούς και απαγορεύσεις. Και αυτός πέρασε κοβιντ και καπνίζει.Cecily Anne έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:45Μα εσύ το έχεις το πρόβλημα τώρα. Οι εξετάσεις σου είναι γτπ. Το κάπνισμα είναι ανθυγιεινό, αλλά πώς συγκρίνεται με το δικό σου θέμα ακριβώς; Εσύ τώρα, σήμερα που μιλάμε, έχεις ΚΑΚΕΣ εξετάσεις.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:28
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Να κάνει καλό στον εαυτό του πρώτα και να κόψει το τσιγάρο και μετά να δει το καλό το δικό μου.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Και με τί θα τις φτιάξεις; Με σοκολάτες και λουκανικόπιτες;Naida έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:48
Ακριβώς. Οι δικές μου. Άρα εγώ θα τις φτιάξω. Όχι αυτός με περιορισμούς και απαγορεύσεις. Και αυτός πέρασε κοβιντ και καπνίζει.
Τι σημαίνει ότι πέρασε κόβιντ; Όλος ο πλανήτης πέρασε κόβιντ και καπνίζει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μου πήρε από το χέρι το μπισκοτάκι που σερβίρουν στην καφετέρια. Και δεν πήγα να το φάω. Να το δω ήθελα τι γράφει. Αν είναι με κανέλα.enaon έγραψε: 18 Φεβ 2023, 17:47 κανονικα και ενα χέρι ξύλο θέλει οταν πλησιάζεις την λουκανκόπιτα, αλλά έχουν παραχαλαρώσει τα πράγματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...