!!! DEVELOPMENT MODE !!!
“Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: “Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω
Τα κομμουνιστικα φουμαρα ακουνε στο ονομα katiousa.gr
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Re: “Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω
Η ταξική πάλη και ο αγώνας είναι ο δρόμος προς τη σωστή κατεύθυνση. Η οργάνωση των εργαζομένων.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- Frappezitis

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 09 Φεβ 2023, 12:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Άντε ο γιαννάκης ο γιαννόπουλας λείπει καιρό το παλικάρι, μπορεί να έχει πάει για περιπέτειες στα Βαλκάνια. Ο under, ο φαρμακοτρίφτης και η λοιπή βασική ομάδα που βρίσκεται; Έχουν αφήσει τα λιμά να τραβάνε κουπί σε προεκλογική περίοδο.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Δεν έχω πρόβλημα με έναν συνεπή φιλελεύθερο που υποστηρίζει εφαρμογή της νομοθεσίας και των νόμων της αγοράς σε όλους.Green Dragon έγραψε: 09 Φεβ 2023, 11:56Η λέξη είναι ανέκδοτο από μόνη της.έργο_μακέτο έγραψε: 09 Φεβ 2023, 11:54Αυτά τα μπουρδέλα που υπάρχουν παρασιτικά κάνεις φιλελές δεν τα καταδικάζει.Green Dragon έγραψε: 09 Φεβ 2023, 11:49 Αυτό που ξέρω εγώ για τον Μασούτη είναι πως είναι πρακτικά χρεωκοπημένος και διατηρείται στην ζωή με τεχνητή αναπνοή και πολιτικά κριτήρια.
Αλλά εδώ έχουμε να κανουμε με κορπορατοκράτες που καταστηλιτεύουν το κράτος όταν δαπανά σε κοινωνικές υπηρεσίες αλλά κάνουν τα στραβά μάτια όταν ανακεφαλαιοποιεί χρεωκοπημένες τράπεζες, η επιτρέπει να υπάρχει καρτέλ στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν υπάρχει αυτό, είναι σαν τον 'επιτυχημένο κομμουνισμό' με τον οποίο δεν θα είχαμε πρόβλημα να εφαρμοστεί. Μόνο σε επίπεδο πολίτη μπορεί να υπάρξει, πχ ο Μήτσος να έχει τέτοιες ιδέες και να τις πιστεύει όντως αλλά φυσικά δεν έχει κανέναν τρόπο να τις εφαρμόσει.έργο_μακέτο έγραψε: 09 Φεβ 2023, 12:00Δεν έχω πρόβλημα με έναν συνεπή φιλελεύθερο που υποστηρίζει εφαρμογή της νομοθεσίας και των νόμων της αγοράς σε όλους.Green Dragon έγραψε: 09 Φεβ 2023, 11:56Η λέξη είναι ανέκδοτο από μόνη της.έργο_μακέτο έγραψε: 09 Φεβ 2023, 11:54
Αυτά τα μπουρδέλα που υπάρχουν παρασιτικά κάνεις φιλελές δεν τα καταδικάζει.
Αλλά εδώ έχουμε να κανουμε με κορπορατοκράτες που καταστηλιτεύουν το κράτος όταν δαπανά σε κοινωνικές υπηρεσίες αλλά κάνουν τα στραβά μάτια όταν ανακεφαλαιοποιεί χρεωκοπημένες τράπεζες, η επιτρέπει να υπάρχει καρτέλ στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
Σε ό,τι αφορά τα ωράρια όντως μπορεί και να υπάρξει κάποιο θέμα, αυτό το καταλαβαίνω. Μπορεί.
Στις οικονομικές παροχές και τις άδειες, πού ακριβώς είναι το πρόβλημα; Αν το διαβάσει κανείς από την "κατιούσα" που παρέθεσες, όπου αποσπασματικά αναφέρει όσα τους συμφέρει μόνο ώστε να φαίνεται κακός ο εργοδότης, όντως δημιουργείται μια αίσθηση αδικίας. Σε αυτά που παραθέτεις όμως, τα πράματα είναι ξεκάθαρα, δεν καταλαβαίνω σε τι διαφωνείς.
Ο μισθός είναι μισθός και αδιαπραγμάτευτος και η εταιρεία έχει το δικαίωμα προκαταβολής μέρους ή κάποιων εξτρά παροχών, εφόσον κρίνει ότι πρέπει να τις δώσει, έτσι λέει. Δηλαδή, μπόνους και εξτραδάκια. Και αν για κάποιον λόγο κρίνει ότι πρέπει να "μαζέψει" κάποια απ' αυτά, θα το κάνει. Πού είναι το παράλογο εδώ; Το ίδιο και για τις άδειες. Διάβασες καν τι παραθέτεις, ή φούντωσες από την κατιούσα μόνο;...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Eθνικοκοινωνιστης
Echelon έγραψε: 09 Φεβ 2023, 11:59 Άντε ο γιαννάκης ο γιαννόπουλας λείπει καιρό το παλικάρι, μπορεί να έχει πάει για περιπέτειες στα Βαλκάνια. Ο under, ο φαρμακοτρίφτης και η λοιπή βασική ομάδα που βρίσκεται; Έχουν αφήσει τα λιμά να τραβάνε κουπί σε προεκλογική περίοδο.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε, ναι, αυτά τα πράγματα είναι ανήκουστα στην Ελλάδα. Άλλωστε ο Υπουργός Εργασίας είναι γνωστό οτι κάτι τέτοια τα κυνηγάει.Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:08fixed.Υδράργυρος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 08:44 Αδηλωτα 12ωρα μια τοσο μεγαλη επιχειρηση; ελλαδα παραμυθια του κκε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Περίεργο, ειδικά για το Μασούτη είχα ακούσει πολύ καλά πράγματα σαν εργοδότη 
Για αυτόν που έχω ακούσει κακά λόγια σχεδόν ανεξαιρέτως είναι το σούπερ μάρκετ με τα δύο γράμματα.
Για αυτόν που έχω ακούσει κακά λόγια σχεδόν ανεξαιρέτως είναι το σούπερ μάρκετ με τα δύο γράμματα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- La Bourgeoisie
Φιλη επιασε δουλεια περσυ σε καταστημα του Μασουτη στο ευρυτερο κεντρο της Αθηνας.Μετα απο 5 μηνες παραιτηθηκε.Οταν την ρωτησα τον λογο μου ειπε "Δεν αντεχεται ".
εργαζομενοι που δουλευουν απληρωτα 12ωρα στο μασουτη, οχι, δεν υπαρχουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αποκλύεται, το λεει ο ασεβαστοςLa Bourgeoisie έγραψε: 09 Φεβ 2023, 12:29 Φιλη επιασε δουλεια περσυ σε καταστημα του Μασουτη στο ευρυτερο κεντρο της Αθηνας.Μετα απο 5 μηνες παραιτηθηκε.Οταν την ρωτησα τον λογο μου ειπε "Δεν αντεχεται ".
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
- EKPLIKTIKOS
Γαληνός έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:31Δεν ξέρω τι γίνεται Μασούτη,
Αλλά το χτυπημα της κάρτας εργασίας γίνεται πολλες φορες τυπικά και μετά καποιοι εργαζόμενοι συνεχίζουν να εργάζονται (λιανική γαρ)
Επίσης, κι ο άλλος μεγάλος του χώρου εφαρμόζει :
Βασική αμοιβή
Λοιπή αμοιβή ως οικειοθελής παροχη
Αλλά είναι καλοπληρωτης (σε όσα συμφώνησες)
Τέλος, 6ωρα 6ημερα και καλυψεις όπου υπάρχει ανάγκη είναι γνωστό φαινόμενο. Και συνδεδεμένο με τα έσοδα του κατά τόπους παραρτηματος. Δλδη 8 ώρα γίνονται ανάλογα ΚΑΙ με τα έσοδα.
Wagies on suicide watch
παραμυθακια η παραθρησκευτικη ? δε μπορει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση