!!! DEVELOPMENT MODE !!!
“Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Frappezitis
“Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω
Μετά τις απολύσεις και τα ατέλειωτα αδήλωτα 12ωρα δουλειάς στα καταστήματα της “Μασούτης Α.Ε.” η εργοδοσία αξιώνει (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία η αλήθεια είναι) από τους συναδέλφους να υπογράψουν τροποποίηση των όρων των συμβάσεών τους, που θα κάνει την ζωή τους κόλαση, γυρίζοντάς τους κυριολεκτικά στον μεσαίωνα!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Υδράργυρος
Re: “Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω
Αδηλωτα 12ωρα μια τοσο μεγαλη επιχειρηση; ελλαδα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: “Μασούτης Α.Ε.” – Θα δουλεύετε όποτε, όσο, όπως, όπου γουστάρω και θα σας πληρώνω όσο θέλω
μπουκοταζ να κλείσει, κι τον επόμενο που θα τον αγοράσει, να εινάι υποψιασμένος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
fixed.Υδράργυρος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 08:44 Αδηλωτα 12ωρα μια τοσο μεγαλη επιχειρηση; ελλαδα παραμυθια του κκε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αν ειναι πραγματικα τσογλανος, αυτη ειναι μια αληθινη λυση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:01 μπουκοταζ να κλείσει, κι τον επόμενο που θα τον αγοράσει, να εινάι υποψιασμένος.
αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα προτιμηθει να γινει μια παντελως αχρηστη πορεια με πλακατ και ντουντουκες.
έχετε επαφή με εργαζόμενους;Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:08fixed.Υδράργυρος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 08:44 Αδηλωτα 12ωρα μια τοσο μεγαλη επιχειρηση; ελλαδα παραμυθια του κκε.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
εχετε επαφη με πραγματικοτητα;Sol έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:20έχετε επαφή με εργαζόμενους;Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:08fixed.Υδράργυρος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 08:44 Αδηλωτα 12ωρα μια τοσο μεγαλη επιχειρηση; ελλαδα παραμυθια του κκε.
Δεν ξέρω τι γίνεται Μασούτη,Sol έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:20έχετε επαφή με εργαζόμενους;Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:08fixed.Υδράργυρος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 08:44 Αδηλωτα 12ωρα μια τοσο μεγαλη επιχειρηση; ελλαδα παραμυθια του κκε.
Αλλά το χτυπημα της κάρτας εργασίας γίνεται πολλες φορες τυπικά και μετά καποιοι εργαζόμενοι συνεχίζουν να εργάζονται (λιανική γαρ)
Επίσης, κι ο άλλος μεγάλος του χώρου εφαρμόζει :
Βασική αμοιβή
Λοιπή αμοιβή ως οικειοθελής παροχη
Αλλά είναι καλοπληρωτης (σε όσα συμφώνησες)
Τέλος, 6ωρα 6ημερα και καλυψεις όπου υπάρχει ανάγκη είναι γνωστό φαινόμενο. Και συνδεδεμένο με τα έσοδα του κατά τόπους παραρτηματος. Δλδη 8 ώρα γίνονται ανάλογα ΚΑΙ με τα έσοδα.
Δάκτυλος τραπεζών υποψιάζομαι για όρους δανεισμού (=συμπίεση εργασιακου κόστους)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Frappezitis
Oυτε με τους εργαζομενους εχει επαφη ουτε με την πραγματικοτητα.Sol έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:20έχετε επαφή με εργαζόμενους;Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:08fixed.Υδράργυρος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 08:44 Αδηλωτα 12ωρα μια τοσο μεγαλη επιχειρηση; ελλαδα παραμυθια του κκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 09 Φεβ 2023, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
οι εργαζόμενοι δεν υπάρχουν;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτό που ξέρω εγώ για τον Μασούτη είναι πως είναι πρακτικά χρεωκοπημένος και διατηρείται στην ζωή με τεχνητή αναπνοή και πολιτικά κριτήρια.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Απ'τη μια σκέφτομαι το μποικοτάζ. Αν κάνουν όμως όλοι μποικοτάζ θα μπει μέσα η επιχείρηση και θα χάσουν και οι εργαζόμενοι.
Ίσως μια λύση είναι να αποφασίσουν να παραιτηθούν όλοι μαζί. Και κανείς μη ζητήσει δουλειά στο Μασούτη. Τότε ίσως αρχίσουν παραχωρήσεις από την εργοδοσία.
Αν και δύσκολο.
Ίσως μια λύση είναι να αποφασίσουν να παραιτηθούν όλοι μαζί. Και κανείς μη ζητήσει δουλειά στο Μασούτη. Τότε ίσως αρχίσουν παραχωρήσεις από την εργοδοσία.
Αν και δύσκολο.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Αυτά τα μπουρδέλα που υπάρχουν παρασιτικά κάνεις φιλελές δεν τα καταδικάζει.Green Dragon έγραψε: 09 Φεβ 2023, 11:49 Αυτό που ξέρω εγώ για τον Μασούτη είναι πως είναι πρακτικά χρεωκοπημένος και διατηρείται στην ζωή με τεχνητή αναπνοή και πολιτικά κριτήρια.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
- Eθνικοκοινωνιστης
Sol έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:20έχετε επαφή με εργαζόμενους;Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:08fixed.Υδράργυρος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 08:44 Αδηλωτα 12ωρα μια τοσο μεγαλη επιχειρηση; ελλαδα παραμυθια του κκε.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η λέξη είναι ανέκδοτο από μόνη της.έργο_μακέτο έγραψε: 09 Φεβ 2023, 11:54Αυτά τα μπουρδέλα που υπάρχουν παρασιτικά κάνεις φιλελές δεν τα καταδικάζει.Green Dragon έγραψε: 09 Φεβ 2023, 11:49 Αυτό που ξέρω εγώ για τον Μασούτη είναι πως είναι πρακτικά χρεωκοπημένος και διατηρείται στην ζωή με τεχνητή αναπνοή και πολιτικά κριτήρια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση