μην ανησυχεις, τα εχω ηδη κανονισει μαζι της, θελει να μου γνωρισει την ξαδερφη της. Εσενα δεν θυμαμαι να σε ανεφερε καθολου παντως.Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:14Eπίσης αναρωτιόταν αν μπορεί να παρευρεθεί οταν συναντηθούμε για να πιούμε τον κάφε που είπες οτι θα κεράσεις .
Της εγραψα οτι απο μενα είναι οκ -αλλά θα πρεπει να συμφωνήσεις κ εσύ .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
-
fagano3
Μου αρεσει ο τροπος που το θετεις.Να μην το εχει και τυψεις ο φιλος μου.blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:11αυτο δεν ειναι ζιγκολικι, ειναι σχεσεις με διαφορα ηλικιας και εισοδηματος. Αμα το δουμε ετσι, πολλοι θα θεωρουνταν ζιγκολο.fagano3 έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:06Αν μιλαμε ζιγκολικι με επιταγη στο τελος της νυχτας ναι το πιο πιθανον ειναι να δουλευει με ανδρες.blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:57
αυτος θα λεγε αληθεια μονο εαν παραδεχοταν πως η κυρια, αν οχι ολη, η πελατεια του ηταν αντρες, οπως συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις.
Αλλα υπαρχει μια τεραστια ανερχομενη αγορα στην δυση με γυναικες στελεχη ανω των 40 ετων,χωρισμενες με μεγαλα παιδια,που ψαχνουν παρεα.
Υπαρχει τεραστια λειψανδρια.Αμα μιλαμε μαλιστα για εμφανισημους ανδρες με μυαλο ανω του ραδικιου ,που εχουν συνηθως τα ανδρικα μοντελα, υπαρχει τεραστιο κενο στην αγορα.
Πάει ο καφες δλδ ;blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:17μην ανησυχεις, τα εχω ηδη κανονισει μαζι της, θελει να μου γνωρισει την ξαδερφη της. Εσενα δεν θυμαμαι να σε ανεφερε καθολου παντως.Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:14Eπίσης αναρωτιόταν αν μπορεί να παρευρεθεί οταν συναντηθούμε για να πιούμε τον κάφε που είπες οτι θα κεράσεις .
Της εγραψα οτι απο μενα είναι οκ -αλλά θα πρεπει να συμφωνήσεις κ εσύ .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
blackpaint κάποια φωτογραφία σου στο παλιό είχες βάλει;
- blackpaint
Βρε Δανάη μου για τελειωμένος καταστάσεις ερωτικά ειπα και εγώ, απλά επειδή ήταν φίλοι και πριν θα είναι κ μετά. Εκει βέβαια εσυ είπες ότι έπρεπε να ξεκόψει.
Άστο. Όλοι είμαστε οπενμάιντ για τους άλλους, για εμάς είμαστε μπαρμπαγιωργηδες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Βρε συ άμα μου το πει εννοείται θα θέλω να ξεκόψει, αν δε μου το πει και το καταλάβω σημαίνει κάτι παίζει ακόμα και πάλι θα θέλω να ξεκόψει μη σου πω θα ξενερώσω κιόλας. Αν δε μου το πει και δε το καταλάβω που το πρόβλημα;Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:36 Βρε Δανάη μου για τελειωμένος καταστάσεις ερωτικά ειπα και εγώ, απλά επειδή ήταν φίλοι και πριν θα είναι κ μετά. Εκει βέβαια εσυ είπες ότι έπρεπε να ξεκόψει.
Τώρα άμα φάω κανένα κέρατο και δε το μάθω με τις υγειες μου, αν φάω και το μάθω θεός σχωρέστον.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσύ θα ξεκοβες σε αντίστοιχη περιπτωση;
- Dwarven Blacksmith
Άμα ρωτήσεις "έχει παιχτεί τίποτα με την τάδε;" και σου απαντήσει "ήθελα, αλλά δε μου κατσε";
Εάν αντιλαμβάνόταν ότι παίζει κάτι από τον άλλον και δεν ήταν της φαντασίας του, θα ξέκοβα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
mec
Οι καλοί φίλοι είναι αμαρτία να ξεκόβουν. Ο καλός φίλος είναι μάλαμα. Απλά τα ερωτικοσεξουαλικά πρεπει να κοπούν. Είναι γενικώς μία πολύ δύσκολη κατάσταση.Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:41Βρε συ άμα μου το πει εννοείται θα θέλω να ξεκόψει, αν δε μου το πει και το καταλάβω σημαίνει κάτι παίζει ακόμα και πάλι θα θέλω να ξεκόψει μη σου πω θα ξενερώσω κιόλας.Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:36 Βρε Δανάη μου για τελειωμένος καταστάσεις ερωτικά ειπα και εγώ, απλά επειδή ήταν φίλοι και πριν θα είναι κ μετά. Εκει βέβαια εσυ είπες ότι έπρεπε να ξεκόψει.
Θα τον ρώτησα γιατί την ήθελε και πως και δε του έκατσε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:44 Άμα ρωτήσεις "έχει παιχτεί τίποτα με την τάδε;" και σου απαντήσει "ήθελα, αλλά δε μου κατσε";
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προεξοφλείς ότι αυτού θα ήταν της φαντασίας του ενώ εσένα οχι.
Με τον καλό φίλο δε πηδιέσαι.mec έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:52
Οι καλοί φίλοι είναι αμαρτία να ξεκόβουν. Ο καλός φίλος είναι μάλαμα. Απλά τα ερωτικοσεξουαλικά πρεπει να κοπούν. Είναι γενικώς μία πολύ δύσκολη κατάσταση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Και ποιες είναι οι σωστές απαντήσεις;Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:56Θα τον ρώτησα γιατί την ήθελε και πως και δε του έκατσε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Οκτ 2018, 19:44 Άμα ρωτήσεις "έχει παιχτεί τίποτα με την τάδε;" και σου απαντήσει "ήθελα, αλλά δε μου κατσε";
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 222 Απαντήσεις
- 4986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-
- 15 Απαντήσεις