Προσπάθησα δύο φορές να το υπενθυμίσω και δεν βλέπω για ποιο λόγο έχει κολλήσει στα ερωτικοσεξουαλικά.Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:41 Γιατί όλο το νήμα είναι άμα κρύβει ο άλλος κάποια σχέση του;
Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να κρύβει άσχετα με τα ερωτικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
mec
Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Πριν πάρεις τον άντρα σου, ήξερες τι δηλώνει στην εφορία και τι καταθέσεις έχει;Athina__P έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:48Σωστά. Το οικονομικό είναι ένα σενάριο αρκετά ουσιαστικό. Το τι αντιλαμβάνεται κανείς ως δικαίωμά του να κρατάει προσωπικό, είναι σχετικό. Εκ των υστέρων, ίσως είναι καλύτερο να είναι ξέχωρα κάποια πράγματα. Το να είναι κανείς υπερβολικά κρυψίνους σε συνδυασμό ότι είναι ταμπού να μη σχεδιάζεις λες και θα ζήσεις 300 χρόνια, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον κόπο σου να μην τον χαρείς ούτε εσύ ούτε τα παιδιά σου έτσι και γίνει κάτι έκτακτο... Ή το αντίστροφο, να υπάρχουν χρέη και τα κοινά χρήματα να διοχετεύονται σε μαύρες τρύπες... Σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν και έξοδα παραστάσεως για γκόμενες.Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:41 Γιατί όλο το νήμα είναι άμα κρύβει ο άλλος κάποια σχέση του;
θα ήταν ιδανικό νομίζω, όπως λεει ο μπουτόν κάθε πραγματική κουβέντα έπρεπε να αρχίζει με το: " τί ειδους τρέλα κουβαλάς;" κλπ. Οι καλοί λογαρισμοί κάνουν τους καλούς φίλους που λένε, και εννοούν λόγια που έχουν γνώση μέσα μάλλον, όχι χρήματα γιατί αυτά κάνουν καλούς λογιστές.Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:46 Ποιά σχεση και παπαριές και ειλικρίνεια και τα λέμε ολα ;
Γνωριζεις την αλλη και μετα την παράλλη και τις επόμενες και πρέπει να τους πείς και να τους λές - μοιράζεσαι τα πάντα ; Τι καραγκιοζιές είναι αυτές ;
Αλλά αυτα έπρεπε να τα κανουμε πρακτική απο παλιά, τώρα δεν έχουμε καμία ελπίδα, οι επόμενοι αν δεν καταφέρουμε να τους κάνουμε ίδιους και βλέπουμε.
-
fagano3
Aν ο αντρας σας ελεγε οτι εχει κανει ζιγκολικι στο παρελθον πως θα το παιρνατε;
Ήξερα το εισόδημά του και ήξερα ότι είχε μια τάση για μαλακίες, αλλά είχα την παράξενη προσδοκία ότι αν σοβαρευόταν το πράγμα θα μείωνε τις μαλακίες...Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:51Πριν πάρεις τον άντρα σου, ήξερες τι δηλώνει στην εφορία και τι καταθέσεις έχει;Athina__P έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:48Σωστά. Το οικονομικό είναι ένα σενάριο αρκετά ουσιαστικό. Το τι αντιλαμβάνεται κανείς ως δικαίωμά του να κρατάει προσωπικό, είναι σχετικό. Εκ των υστέρων, ίσως είναι καλύτερο να είναι ξέχωρα κάποια πράγματα. Το να είναι κανείς υπερβολικά κρυψίνους σε συνδυασμό ότι είναι ταμπού να μη σχεδιάζεις λες και θα ζήσεις 300 χρόνια, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον κόπο σου να μην τον χαρείς ούτε εσύ ούτε τα παιδιά σου έτσι και γίνει κάτι έκτακτο... Ή το αντίστροφο, να υπάρχουν χρέη και τα κοινά χρήματα να διοχετεύονται σε μαύρες τρύπες... Σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν και έξοδα παραστάσεως για γκόμενες.Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:41 Γιατί όλο το νήμα είναι άμα κρύβει ο άλλος κάποια σχέση του;
Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να κρύβει άσχετα με τα ερωτικά.![]()
- blackpaint
σωστα, ειχα γνωρισει μια 35αρα με την οποια περναγα πολυ ομορφα, μεχρι που μου εκμυστηρευτηκε πως ειχε υπεξαιρεσει 30 χιλιαρικα απο την παλια της δουλεια για να τα πιει σε κοκες, πως κρυβοταν γι αυτο το λογο και δεν ειχε κανενα συμφερον να πεσει σε καποιο τυχαιο ελεγχο ταυτοτητας. Μου την εσπαγε που η αλογιστη καταχρηση κοκας της ειχε αφησει εντονα τικ, και ειχε επισης παιδι 16 ετων που ξενυχταγε στο σπιτι των παπουδων (οπου ειχαν επιστρεψει αφου η μανα του δεν μπορουσε να νοικιασει σπιτι) να παιζει ντοτα οσο η μανα του ξενυχταγε στο κρεβατι μου. Τελειως no future κατασταση.Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:41 Γιατί όλο το νήμα είναι άμα κρύβει ο άλλος κάποια σχέση του;
Εσυ λες αλλα , Καριόκα μου .Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:49Α ναι ε; Όταν τα λέω εγώ ειρωνεύεσαιΑγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:46
Ποιά σχεση και παπαριές και ειλικρίνεια και τα λέμε ολα ;
Γνωριζεις την αλλη και μετα την παράλλη και τις επόμενες και πρέπει να τους πείς και να τους λές - μοιράζεσαι τα πάντα ; Τι καραγκιοζιές είναι αυτές ;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πόσο είσαι;blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:53σωστα, ειχα γνωρισει μια 35αρα με την οποια περναγα πολυ ομορφα, μεχρι που μου εκμυστηρευτηκε πως ειχε υπεξαιρεσει 30 χιλιαρικα απο την παλια της δουλεια για να τα πιει σε κοκες, πως κρυβοταν γι αυτο το λογο και δεν ειχε κανενα συμφερον να πεσει σε καποιο τυχαιο ελεγχο ταυτοτητας. Μου την εσπαγε που η αλογιστη καταχρηση κοκας της ειχε αφησει εντονα τικ, και ειχε επισης παιδι 16 ετων που ξενυχταγε στο σπιτι των παπουδων (οπου ειχαν επιστρεψει αφου η μανα του δεν μπορουσε να νοικιασει σπιτι) να παιζει ντοτα οσο η μανα του ξενυχταγε στο κρεβατι μου. Τελειως no future κατασταση.Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:41 Γιατί όλο το νήμα είναι άμα κρύβει ο άλλος κάποια σχέση του;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
αυτος θα λεγε αληθεια μονο εαν παραδεχοταν πως η κυρια, αν οχι ολη, η πελατεια του ηταν αντρες, οπως συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις.fagano3 έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:52 Aν ο αντρας σας ελεγε οτι εχει κανει ζιγκολικι στο παρελθον πως θα το παιρνατε;
Θυμήθηκα ότι είναι συνηθισμένο να κρύβει ο άντρας από την γυναίκα του, ότι πάει και με άντρες.
Ξέρω αρκετές περιπτώσεις που το έμαθε αργότερα η γυναίκα.
Ξέρω αρκετές περιπτώσεις που το έμαθε αργότερα η γυναίκα.
blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:53σωστα, ειχα γνωρισει μια 35αρα με την οποια περναγα πολυ ομορφα, μεχρι που μου εκμυστηρευτηκε πως ειχε υπεξαιρεσει 30 χιλιαρικα απο την παλια της δουλεια για να τα πιει σε κοκες, πως κρυβοταν γι αυτο το λογο και δεν ειχε κανενα συμφερον να πεσει σε καποιο τυχαιο ελεγχο ταυτοτητας. Μου την εσπαγε που η αλογιστη καταχρηση κοκας της ειχε αφησει εντονα τικ, και ειχε επισης παιδι 16 ετων που ξενυχταγε στο σπιτι των παπουδων (οπου ειχαν επιστρεψει αφου η μανα του δεν μπορουσε να νοικιασει σπιτι) να παιζει ντοτα οσο η μανα του ξενυχταγε στο κρεβατι μου. Τελειως no future κατασταση.Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:41 Γιατί όλο το νήμα είναι άμα κρύβει ο άλλος κάποια σχέση του;

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
fagano3
Ειλικρινα δεν καταλαβιανω γιατι πιστευουν,κυριως, οι γυναικες οτι οι ανθρωποι μπορουν να αλλαξουν.Athina__P έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:53Ήξερα το εισόδημά του και ήξερα ότι είχε μια τάση για μαλακίες, αλλά είχα την παράξενη προσδοκία ότι αν σοβαρευόταν το πράγμα θα μείωνε τις μαλακίες...Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:51Πριν πάρεις τον άντρα σου, ήξερες τι δηλώνει στην εφορία και τι καταθέσεις έχει;Athina__P έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:48
Σωστά. Το οικονομικό είναι ένα σενάριο αρκετά ουσιαστικό. Το τι αντιλαμβάνεται κανείς ως δικαίωμά του να κρατάει προσωπικό, είναι σχετικό. Εκ των υστέρων, ίσως είναι καλύτερο να είναι ξέχωρα κάποια πράγματα. Το να είναι κανείς υπερβολικά κρυψίνους σε συνδυασμό ότι είναι ταμπού να μη σχεδιάζεις λες και θα ζήσεις 300 χρόνια, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον κόπο σου να μην τον χαρείς ούτε εσύ ούτε τα παιδιά σου έτσι και γίνει κάτι έκτακτο... Ή το αντίστροφο, να υπάρχουν χρέη και τα κοινά χρήματα να διοχετεύονται σε μαύρες τρύπες... Σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν και έξοδα παραστάσεως για γκόμενες.![]()
Ουτε οι ανδρες, ουτε οι γυναικες αλλαζουν μετα απο καποια ηλικια.
αν πάρει και αυτή την πάσα η αθηνα οκ, μας δουλεύει ψιλό γαζίΜηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:57 Θυμήθηκα ότι είναι συνηθισμένο να κρύβει ο άντρας από την γυναίκα του, ότι πάει και με άντρες.
Ξέρω αρκετές περιπτώσεις που το έμαθε αργότερα η γυναίκα.![]()
- Βινόσαυρος
ακριβωςblackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:57αυτος θα λεγε αληθεια μονο εαν παραδεχοταν πως η κυρια, αν οχι ολη, η πελατεια του ηταν αντρες, οπως συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις.fagano3 έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:52 Aν ο αντρας σας ελεγε οτι εχει κανει ζιγκολικι στο παρελθον πως θα το παιρνατε;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Το ίδιο ακριβώς λέμε βρε γατάκι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 222 Απαντήσεις
- 4986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-