!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:32 Η πιο μεγαλη παρθενα που συναντησα ηταν 24 τοτε, και η παρθενια της δεν οφειλοταν στην εμφανιση της, γιατι ηταν πολυ ομορφη κοπελα, αλλα στον χαρακτηρα της (πολυ λιγοτερο ομορφος)
Μπαίνει και αυτό στο πάνθεο των αριστουργημάτων σου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:33 ''πες ρε οντως ηταν παρθένα η μας παραμύθιαζε τοσα χρόνια ; ''
παραμύθι θα είναι αν το συνάντησες μεγάλος άγι, οκ :003:

Κάποτε ήμασταν μικροί και ήταν εύκολο να το συναντήσεις όμως, τότε ήταν η ευκαιρία να μάθουμε, μετά πάθαμε :)
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:30
LEONAS έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:26

Οχι
Α δε θες; Οκ

Θέλω αλλά ντρέπομαι :oops:
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:35
blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:32 Η πιο μεγαλη παρθενα που συναντησα ηταν 24 τοτε, και η παρθενια της δεν οφειλοταν στην εμφανιση της, γιατι ηταν πολυ ομορφη κοπελα, αλλα στον χαρακτηρα της (πολυ λιγοτερο ομορφος)
Μπαίνει και αυτό στο πάνθεο των αριστουργημάτων σου.
επειδη σου υπενθυμιζει επωδυνα ποσο βαρετη ηταν και ειναι η ζωη σου;
ειπαμε ρε αγι, ολοι εχουν κομπλεξ, αλλα οχι κι ετσι...
Άβαταρ μέλους
Αγις

enaon έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:35
Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:33 ''πες ρε οντως ηταν παρθένα η μας παραμύθιαζε τοσα χρόνια ; ''
παραμύθι θα είναι αν το συνάντησες μεγάλος άγι, οκ :003:

Κάποτε ήμασταν μικροί και ήταν εύκολο να το συναντήσεις όμως, τότε ήταν η ευκαιρία να μάθουμε, μετά πάθαμε :)
Το μονο που θυμαμαι απο τις μεγαλοπαρθένες είναι οτι μαθαιναν παρα πολυ γρηγορα και αριστευαν σε ελάχιστο διαστημα . Φυσικά ταλέντα μάλλον...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Γιατί όλο το νήμα είναι άμα κρύβει ο άλλος κάποια σχέση του;
Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να κρύβει άσχετα με τα ερωτικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

εγώ δεν έχω μνήμες από τέτοια, αλλά έχω απο τότε που δεν ήταν περίεργο, ήταν λογικό και επόμενο κλπ. Ε, πάλι σαχλαμάρες λέει ο μηχ, καταφέρνα να γίνω κόπανος χωρίς κανένα πρόβλημα, για κάποιο λόγο τότε η σκέψη ήταν εκείνη που μετρούσε, αρκεί που το είχε σκεφτεί, το ίδιο μου έκανε. :003:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:35
Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:28
Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:22 Δεν ξέρω άμα το είπατε, αλλά αν είναι παρθένα η γυναίκα δεν χρειάζεται να ρωτάς για πρώην. :D
Να σε ρωτήσω, αν δεν έχει πάει κανονικά με άντρα αλλά έχει κάνει με καμιά 20αριά όλα τα υπόλοιπα συμπεριλαμβανόμενου και της διάρρηξης της μπακ ντορ θεωρείται παρθένα;
Εγώ λέω ότι προσπαθείτε να τις υποτιμήσετε με κάθε τρόπο.
Ποιες καρδιά μου; Εγώ σου έκανα σαφή ερώτηση. Δε μιλάμε για όλες τις παρθένες της γης. Μιλάμε για τη συγκεκριμένη περίπτωση αν θα θεωρούνταν παρθένα αφού έχει διαφυλάξει τον παρθενικό της υμένα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

omg kai 3 lol έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:51

αν δε μπορει ο νεος να ψυχολογησει να κουμανταρει ή να αντεξει τις αληθειες που τυχον του πει η θηλυκη γατα που εχει διπλα του ας παει να βρει ενα γατακι καλυτερα

δεν ειναι θεμα ψυχολογησης η αντοχης της αληθειας ειναι θεμα γνωσης της..

Ποτε δεν ειχα της αφελεια να πιστευω οτι βρηκα παρθενα η κατι κοντα σε αυτο..Επειτα απο τη στιγμη που οι αντρες πηδανε δεξια και αριστερα δεν βλεπω γιατι να μην το κανουνε και οι γυναικες..Γι'αυτο και δεν βλεπω το λογο γιατι θα πρεπει να το κρυβουνε..

Η κρυφη ζωη ειναι παντα προβλημα για μενα..>Ειδικα οαν αυτη η ζωη ειναι κρυφη μονο για σενα οταν φιλοι και συγγενεις της εν λογω κυριας πανω-κατω γνωριζουνε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:39 Το μονο που θυμαμαι απο τις μεγαλοπαρθένες είναι οτι μαθαιναν παρα πολυ γρηγορα και αριστευαν σε ελάχιστο διαστημα . Φυσικά ταλέντα μάλλον...
Ε για τις άλλες είναι ρουτίνα, για την μεγαλοπαρθένα είναι κάτι καινούργιο και το ζει αλλιώς. Και μαζί της και εσύ.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:41 Γιατί όλο το νήμα είναι άμα κρύβει ο άλλος κάποια σχέση του;
Ποιά σχεση και παπαριές και ειλικρίνεια και τα λέμε ολα ;
Γνωριζεις την αλλη και μετα την παράλλη και τις επόμενες και πρέπει να τους πείς και να τους λές - μοιράζεσαι τα πάντα ; Τι καραγκιοζιές είναι αυτές ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

LEONAS έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:36

Θέλω αλλά ντρέπομαι :oops:
Τώρα δε θέλω εγώ.

Que Sera, Sera...
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:41 Γιατί όλο το νήμα είναι άμα κρύβει ο άλλος κάποια σχέση του;
Σωστά. Το οικονομικό είναι ένα σενάριο αρκετά ουσιαστικό. Το τι αντιλαμβάνεται κανείς ως δικαίωμά του να κρατάει προσωπικό, είναι σχετικό. Εκ των υστέρων, ίσως είναι καλύτερο να είναι ξέχωρα κάποια πράγματα. Το να είναι κανείς υπερβολικά κρυψίνους σε συνδυασμό ότι είναι ταμπού να μη σχεδιάζεις λες και θα ζήσεις 300 χρόνια, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον κόπο σου να μην τον χαρείς ούτε εσύ ούτε τα παιδιά σου έτσι και γίνει κάτι έκτακτο... Ή το αντίστροφο, να υπάρχουν χρέη και τα κοινά χρήματα να διοχετεύονται σε μαύρες τρύπες... Σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν και έξοδα παραστάσεως για γκόμενες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 15 Οκτ 2018, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μηχανικός έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:45
Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:39 Το μονο που θυμαμαι απο τις μεγαλοπαρθένες είναι οτι μαθαιναν παρα πολυ γρηγορα και αριστευαν σε ελάχιστο διαστημα . Φυσικά ταλέντα μάλλον...
Ε για τις άλλες είναι ρουτίνα, για την μεγαλοπαρθένα είναι κάτι καινούργιο και το ζει αλλιώς. Και μαζί της και εσύ.
Ε ναι αυτο θα ηταν.... :003: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 18:46

Ποιά σχεση και παπαριές και ειλικρίνεια και τα λέμε ολα ;
Γνωριζεις την αλλη και μετα την παράλλη και τις επόμενες και πρέπει να τους πείς και να τους λές - μοιράζεσαι τα πάντα ; Τι καραγκιοζιές είναι αυτές ;
Α ναι ε; Όταν τα λέω εγώ ειρωνεύεσαι :011:

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”