!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αν τον ρώταγες "Ρε συ με την τέτοια έχει παιχτεί κάτι" ή "πες μου αν έχεις πηδηχτει ποτέ με καμια φίλη της παρέας σου" και σου απαντούσε "Δε σε αφορά", θα ήταν μλκς ή όχι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:26
omg kai 3 lol έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:24
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:35 αφου δεν αφορουνε εμενα που μενω μαζι της γιατι αφορουνε τους φιλους και τις φιλες τους που τα γνωριζουνε;

δηλαδη τι ακριβως μπορει να γνωριζουνε που σε θιγει;

πχ μια κρεατοελια στην πατουσα; ενα τρελο μεθυσι που εγινε πριν μερικα χρονια;
μπορει πχ 2-3 απο αυτους να την πηδουσανε (πηδανε) και ο νεος να μην γνωριζει τιποτε..

Η να παριστανει στον νεο την θεουσα ενω ολοι οι φιλοι γνωριζουνε οτι ειναι κατι αλλο..

οπως το θετεις θα μπορουσε να το εχει κανει με τον οποιονδηποτε στο παρελθον με τον απεναντι μπαρμαν ή με τον φουρναρη στη γωνια που δεν ειναι στην παρεα οπως αντιστοιχως θα μπορουσες κι εσυ να ειχες κανει το ιδιο, γιατι λοιπον να σου το πει;

αν δε μπορει ο νεος να ψυχολογησει να κουμανταρει ή να αντεξει τις αληθειες που τυχον του πει η θηλυκη γατα που εχει διπλα του ας παει να βρει ενα γατακι καλυτερα

στο πλαισιο που απαντησε και ο mec νωριτερα:
mec έγραψε:εφόσον δεν μπορείς να ερευνήσεις χωρίς αυτό να χαλάσει τη σχέση, δεν πρέπει και να το κάνεις.
ή λοιπον μενεις με την απορια και σε τρωει το σαρακι ή δεν ρωτας αξιολογωντας οτι τετοιες κουβεντες θα χαλασουν τη σχεση
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:49 Αν τον ρώταγες "Ρε συ με την τέτοια έχει παιχτεί κάτι" ή "πες μου αν έχεις πηδηχτει ποτέ με καμια φίλη της παρέας σου" και σου απαντούσε "Δε σε αφορά", θα ήταν μλκς ή όχι;
"ναι, με ολες", η πιο σωστη απαντηση, ακομα κι αν δεν ειναι αληθεια.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

blackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:53
Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:49 Αν τον ρώταγες "Ρε συ με την τέτοια έχει παιχτεί κάτι" ή "πες μου αν έχεις πηδηχτει ποτέ με καμια φίλη της παρέας σου" και σου απαντούσε "Δε σε αφορά", θα ήταν μλκς ή όχι;
"ναι, με ολες", η πιο σωστη απαντηση, ακομα κι αν δεν ειναι αληθεια.
Εγραψες και κάτι σωστό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Για να ρωτήσω αν έχει παίξει κάτι θα πρέπει να πιάσουν κάτι οι κεραίες μου. Που σημαίνει ότι η άλλη η χαμούρα θα τον θέλει ακόμα ή ο βλαμμένος ο δικός μου την θέλει ακόμα οπότε δικαιολογημένα να ρωτήσω. Δε μπορεί εκεί να μου πει δε σε αφορά γιατί θα τον αφορίσει ο παππάς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μα για να ρωτήσει ο καθένας πάει να πει οτι κάτι πιάνουν οι κεραίες του.

Με κάλυψες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:55
Για να ρωτήσω αν έχει παίξει κάτι θα πρέπει να πιάσουν κάτι οι κεραίες μου. Που σημαίνει ότι η άλλη η χαμούρα θα τον θέλει ακόμα ή ο βλαμμένος ο δικός μου την θέλει ακόμα οπότε δικαιολογημένα να ρωτήσω. Δε μπορεί εκεί να μου πει δε σε αφορά γιατί θα τον αφορίσει ο παππάς.
Τοση ωρα να σε καίει να πεις ''άλλο οι γυναίκες '' και ολο το φερνεις στο απόξω.
Πες οτι γουστάρεις δυο μετρα και σταθμά να ξαλαφρωσεις.
Τον μαιευτήρα εκανε ο Ερμης τοση ωρα :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Συγγνωμη, δεν ειναι κεραιες, κερατα ειναι....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:56 Μα για να ρωτήσει ο καθένας πάει να πει οτι κάτι πιάνουν οι κεραίες του.

Με κάλυψες.
Μιλάς για τελείως διαφορετικά πράγματα. Το έκανες συγκεκριμένο με άτομο από τον κύκλο του και για επικά γαμήσια. Αν είχα κάτι παρόμοιο στον κύκλο μου και του έδινα κάτι να αντιληφθεί θα είχε κάθε δικαίωμα να με ρωτήσει. Δεν είμαι παράλογη να μη του απαντήσω. Αν του έδινα κάτι ν' αντιληφθεί όμως, που σε κάποια τέτοια περίπτωση δε θα του έδινα τη δυνατότητα να αντιληφθεί ότι κάτι έχει παίξει κτλ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:58
Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:55
Τοση ωρα να σε καίει να πεις ''άλλο οι γυναίκες '' και ολο το φερνεις στο απόξω.
Πες οτι γουστάρεις δυο μετρα και σταθμά να ξαλαφρωσεις.
Τον μαιευτήρα εκανε ο Ερμης τοση ωρα :smt005:
Είπα εγώ άλλο οι γυναίκες; Μη βγάζεις συμπεράσματα ότι να ' ναι δικά σου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Αν οι κεραίες λειτουργούν δεν χρειάζεται να ρωτήσει νομίζω. Κέρατα γίνονται όταν δεν λειτουργούν.
the end
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 17:00
Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 16:56 Μα για να ρωτήσει ο καθένας πάει να πει οτι κάτι πιάνουν οι κεραίες του.

Με κάλυψες.
Μιλάς για τελείως διαφορετικά πράγματα. Το έκανες συγκεκριμένο με άτομο από τον κύκλο του και για επικά γαμήσια. Αν είχα κάτι παρόμοιο στον κύκλο μου και του έδινα κάτι να αντιληφθεί θα είχε κάθε δικαίωμα να με ρωτήσει. Δεν είμαι παράλογη να μη του απαντήσω. Αν του έδινα κάτι ν' αντιληφθεί όμως, που σε κάποια τέτοια περίπτωση δε θα του έδινα τη δυνατότητα να αντιληφθεί ότι κάτι έχει παίξει κτλ.
:003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 17:00

Με κάλυψες.
Δλδ τι θα του πεις; "Σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα να νομίζεις οτι με τον τάδε κλπ κλπ κλπ"; :lol:
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

- Με τον Γιαννη μωρο μου ριχναμε επικα γαμησια, ολη νυχτα με ξεκωλιαζε, αλλα τωρα ειναι μονο φιλος.
- Σε ευχαριστω, αγαπη μου για την ειλικρινεια σου, θα χαρω πολυ το βραδυ να τον γνωρισω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Nostalgia έγραψε: 15 Οκτ 2018, 17:07 - Με τον Γιαννη μωρο μου ριχναμε επικα γαμησια, ολη νυχτα με ξεκωλιαζε, αλλα τωρα ειναι μονο φιλος.
- Σε ευχαριστω, αγαπη μου για την ειλικρινεια σου, θα χαρω πολυ το βραδυ να τον γνωρισω.

Την καθάρισα
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”