Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:58
Πασιφάη έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:36
Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:27
Δεν χρειάζεται να είναι κάποια παλιά για να έχει διαβάσει πριν λίγες μέρες που λέγατε η μια στην άλλη λοβ γιου, μι του. Καλή μνήμη λέγεται απλά.
Ο Γενιάς να υποθέσω ότι είναι παρατσούκλι του Γιαννόπουλου επειδή είχε γένια ή κάτι τέτοιο;
Εσένα πάλι γιατί σε μπάναραν; Μια χαρά άνθρωπος φαίνεσαι.
Εγώ είμαι αλέγκρος άνθρωπας και δείχνω την αγάπη μου στα άτομα που γουστάρω. Πρωτίστως.
Δευτερευόντως, δεν θα σχολιάσω την προσπάθεια που κάνεις για να ''ρίξεις στο τραπέζι'' πάλι τον Γιαννόπουλα. Με επιτυχία θα προσθέσω.
Για να ρωτάς εσύ.

Αν ήμανε ''γλειφτρόνι του συντονισμού,'' δεν θα άνοιγε μύτη. Έφαγα το μπαν μου δικαίως για μπινελίκι.
Άσε τα ''πούστικα'' σε μένα. Δεν περνάνε. Φιλούμπες στη μούρη.
Εγώ κάνω προσπαθεια να ρίξω τον Γιαννόπουλο στο τραπέζι ή όλοι μου γράφουν ακόμα και τώρα ότι είμαι εκείνος;
Έχεις αναρωτηθεί πως είναι να μπαίνεις κάπου με καλή πρόθεση, χωρίς να ενοχλείς κανέναν, και απο τα πρώτα λεπτά να σου την πέφτουν όλοι λέγοντας ότι είσαι μια ψεύτρα (ή μάλλον ένας ψεύτης μια και είναι σίγουρο ότι είμαι άντρας) και να σε απειλει κιόλας ένας ψευτονταής ότι θα σε δείρει; Δεν είναι και πολύ ευχάριστο. Όπως δεν είναι ευχάριστο το μπούλινγκ που νομίζουν ότι μου κάνουν κάποιοι και κάποιες. Ξενερώνω και βαριέμαι. Φυσικά δεν πτοούμαι.
Καλά κάνεις και δείχνεις την αγάπη σου, το ανέφερα μόνο επειδή με ρώτησες πως ήμουν σίγουρη ότι θα ερχόσουν για βοήθεια.
Νομίζω πως σε άλλο νήμα ξεκαθάρισα πως οι απειλές είναι ανεπίτρεπτες. Πάει αυτό.
Το να πηγαίνει το μυαλό μου όμως, σε κάποιο χρήστη που έχει μπαναριστεί και το ύφος του γραπτού του λόγου θυμίζει έντονα το δικό σου, νομίζω πως θα μου επιτρέψεις να το σκέφτομαι και να διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
Σε ανθρώπους που γουστάρω και που ΔΕΝ είναι δήθεν, αλλά ατόφιοι και έχουμε πει και πέντε κουβέντες περισσότερες, σαφώς και θα τους υποστηρίξω.Όπως επίσης κι αν κάνουν κάτι βλακώδες θα τους το επισημάνω. Το ίδιο περιμένω να κάνουν αυτοί και σε μένα.
Η Γκερ είναι ατομάκι σοβαρό, σε σχέση με κάτι Αντουανέττες που ούτε ζωγραφιστές δεν θα τις ήθελα στη ζωη μου.
Τεσπα. Αν θες να μείνεις, μείνε. Αν βαριέσαι τη ζωή σου, φύγε. Αν θες να τρολλάρεις, κάντο. Κλάιν.