!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έκανες σήμερα;
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Re: Τι έκανες σήμερα;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πολλή βιασύνη δεν σε έπιασε για μπαν; Γιατί έτσι;Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:42Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:16Μέχρι να υπογράψουμε συμβόλαιο μην ορκίζεσαι.Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:09
Και χόμπυ έχω και δημιουργικές ασχολίες έχω και δουλειά έχω και μέρες να μπω έχω και ό,τι θέλω θα κάνω χωρίς να δίνω αναφορά στον οποιονδήποτε. Δεν παραβιάζω κανέναν κανόνα.
Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε.
Μπορείς να με μπανάρεις και από τώρα αν θες.
Μήπως όμως να ξανασκεφτείς αν κάνεις για συντονίστρια; Το να ξεσπάς τα νεύρα που σου δημιούργησαν άλλοι σε άτομο που δεν σε ενόχλησε και να το απειλείς και με μπαν, δεν είναι γνώρισμα καλού συντονιστή.
Η καλύτερη συντονίστρια εβερ είμαι. Μην έχεις καμία αμφιβολία για αυτό.
Την απειλή πού την είδες; Επειδή λέω πως σε λένε όλοι Γιαννόπουλο; Δεν φταίω εγώ για αυτό.
Αυτό όμως που λέω είναι πως εφόσον δεν έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, όποια συνενόηση και να κάνουμε δεν είναι για να την πάρεις τοις μετρητοίς.
Τώρα συνεννοηθήκαμε σίγουρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Χαίρομαι που αν μη τι άλλο, δίνω και κάπου το καλό παράδειγμα.Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 18:27 Μόνο 7 τσιγάρα , ακολουθώ Πασιφάη , δεν το κόβω απότομα ,μη δαγκώσω καμιά καρωτίδα σαν κανίβαλος.Θα δείξει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άντεξα και 3 ώρες χωρίς ο πούστης. Θαύμα! Αύριο βέβαια μπορεί να ξανακυλίσω...Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
Αφού άντεξες ένα τρίωρο, μπορείς ρε γκαφάλι.Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 21:45Άντεξα και 3 ώρες χωρίς ο πούστης. Θαύμα! Αύριο βέβαια μπορεί να ξανακυλίσω...Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν τα καταφέρω κι αύριο να μείνω άκαπνος μετά από 2ωρο στο πιο άθλιο 27άρι τμήμα, τι να πω.
Αλλιώς θα με διαβάσετε στις ειδήσεις.
Τύπε, μέσα στο Corsair είχες σκάσει κανένα;Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 22:19Αν τα καταφέρω κι αύριο να μείνω άκαπνος μετά από 2ωρο στο πιο άθλιο 27άρι τμήμα, τι να πω.
Αλλιώς θα με διαβάσετε στις ειδήσεις.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μέσα όχι , πριν ναι. Κι εγώ κι ο σμηναγός κυβερνήτης , Rothmans απ' τα θκα μου.
Δεν έχω πρόβλημα ρε, τόσοι σχολιάζουν και με δουλεύουν. Εγώ έδωσα αυτό το δικαίωμα εξάλλου γράφοντας τα προσωπικά μου, οπότε δεν θα ζητήσω και τα ρέστα από πάνω. Και είναι λογικό που σας κάνει εντύπωση. Απλά με ενοχλεί να τον λέτε κοντούλη, γιατί δεν το λέτε χαριτολογώντας (και δεν λέγεται κάτι τέτοιο χαριτολογώντας γιατί τον άλλον θα τον ενοχλήσει), και όταν εγώ σχολίασα πως Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ τον λέει κοντό με την κακή έννοια, κάποιος εδώ μέσα, που σε βρίσκει και χαριτωμένη, ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ, επειδή Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ, και ΟΧΙ ΕΓΩ, τον είπε κοντό. Αλλά σε σένα δεν βρήκε να σχολιάσει κάτι φυσικά.Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:52Ναι, από τον στρατό.Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:50Εσύ δεν μας είπες τι καημός είν' αυτός με το τι κάνει ή δεν κάνει η Κασπ ή και οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα.Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:47
Εν τω μεταξύ τόσα άτομα σχολιάζουν στο νήμα της, αλλά εσύ ενοχλήθηκες από μένα.
Δεν σου έφτασε να τσακώνεσαι για το πως θα καις τα καλοριφέρ σου μάλλον.
Θέλω να πω, μήπως γνωριζόμαστε κι από παλιά;
Έγραψα κάτι που αφορά άλλη κοπέλα, αν έχει εκείνη πρόβλημα, καλώς.
Εσένα δεν σου πέφτει λόγος τι θα λέω, εφόσον δεν παραβιάζω κανονισμούς.
Κατά τα άλλα, σήμερα μια συνάδελφος 22 χρονών, που είναι αντικειμενικά η ομορφότερη κοπέλα στην εταιρία (για να μην πω σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και φανώ υπερβολική, αλλά είναι μοντέλο), με σωματάρα και πανέμορφα χαρακτηριστικά, μας είπε πως με τον πρώην της που ήταν 2 χρόνια μαζί δοκίμασαν να το κάνουν μόνο 2 φορές, και για νιώσει άνετα, η πρώτη φορά έγινε μετά τον 1ο χρόνο σχέσης, για να είναι σίγουρη για τα συναισθήματά της και για να νιώσει εμπιστοσύνη. Και αυτός δεν μπήκε καν ολόκληρος μέσα της, και τις 2 φορές, και τέλειωσε και γρήγορα, σε σημείο που η κοπέλα τώρα αναρωτιέται αν είναι παρθένα ή όχι.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι μικρή ακόμη. Μέχρι τα 25 έχει δρόμο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
TI άκυρο whataboutism -που λέμε και στην μεγαλόνησον- ήταν αυτό τώρα;Casp έγραψε: 06 Φεβ 2023, 22:58 Κατά τα άλλα, σήμερα μια συνάδελφος 22 χρονών, που είναι αντικειμενικά η ομορφότερη κοπέλα στην εταιρία (για να μην πω σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και φανώ υπερβολική, αλλά είναι μοντέλο), με σωματάρα και πανέμορφα χαρακτηριστικά, μας είπε πως με τον πρώην της που ήταν 2 χρόνια μαζί δοκίμασαν να το κάνουν μόνο 2 φορές, και για νιώσει άνετα, η πρώτη φορά έγινε μετά τον 1ο χρόνο σχέσης, για να είναι σίγουρη για τα συναισθήματά της και για να νιώσει εμπιστοσύνη. Και αυτός δεν μπήκε καν ολόκληρος μέσα της, και τις 2 φορές, και τέλειωσε και γρήγορα, σε σημείο που η κοπέλα τώρα αναρωτιέται αν είναι παρθένα ή όχι.και αυτή η κοπέλα, με θεωρεί εμένα ΕΜΠΕΙΡΗ, επειδή της δίνω σωστές συμβουλές στα ερωτικά της
και μου την λέτε εμένα που δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ με σχέσεις επειδή δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά και δεν με ένοιαζε, επειδή είμαι 3 μήνες με κάποιον και δεν έχω κάνει ακόμα σεξ.
-1
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 25;
Μόνο εκεί που σε συμφέρει. Τα άλλα φυσικά δεν τα σχολίασεςαντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 06 Φεβ 2023, 23:33TI άκυρο whataboutism -που λέμε και στην μεγαλόνησον- ήταν αυτό τώρα;Casp έγραψε: 06 Φεβ 2023, 22:58 Κατά τα άλλα, σήμερα μια συνάδελφος 22 χρονών, που είναι αντικειμενικά η ομορφότερη κοπέλα στην εταιρία (για να μην πω σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και φανώ υπερβολική, αλλά είναι μοντέλο), με σωματάρα και πανέμορφα χαρακτηριστικά, μας είπε πως με τον πρώην της που ήταν 2 χρόνια μαζί δοκίμασαν να το κάνουν μόνο 2 φορές, και για νιώσει άνετα, η πρώτη φορά έγινε μετά τον 1ο χρόνο σχέσης, για να είναι σίγουρη για τα συναισθήματά της και για να νιώσει εμπιστοσύνη. Και αυτός δεν μπήκε καν ολόκληρος μέσα της, και τις 2 φορές, και τέλειωσε και γρήγορα, σε σημείο που η κοπέλα τώρα αναρωτιέται αν είναι παρθένα ή όχι.και αυτή η κοπέλα, με θεωρεί εμένα ΕΜΠΕΙΡΗ, επειδή της δίνω σωστές συμβουλές στα ερωτικά της
και μου την λέτε εμένα που δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ με σχέσεις επειδή δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά και δεν με ένοιαζε, επειδή είμαι 3 μήνες με κάποιον και δεν έχω κάνει ακόμα σεξ.
δεν το περίμενα από σένα
-1
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
αλλά αυτό το παράδειγμα ήταν σαν 3η παράγραφος σε νήμα του neon imposter: δεν κόλλαγε πουθενά
δεν έχεις να απολογηθείς σε κανέναν και για τίποτα
- Dwarven Blacksmith
Η κοπέλα μπορεί να είναι προς το ασεξουαλ, που δεν το κρίνω. Αν δεν είναι όμως, όταν αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες θα γελάει με αυτά τα 2 χρόνια. Άσε που μπορεί να τον αγχωσε τόσο πολύ τον άλλο, δηλαδή περίμενε 1 χρόνο το είχε θεοποιήσει το θέμα και ένιωθε πίεση. Μετά έγινε αυτό που έγινε και πάλι μπορεί να το έκανε θέμα για αυτό να ξαναγινε μόνο μία φορά.Casp έγραψε: 06 Φεβ 2023, 22:58Δεν έχω πρόβλημα ρε, τόσοι σχολιάζουν και με δουλεύουν. Εγώ έδωσα αυτό το δικαίωμα εξάλλου γράφοντας τα προσωπικά μου, οπότε δεν θα ζητήσω και τα ρέστα από πάνω. Και είναι λογικό που σας κάνει εντύπωση. Απλά με ενοχλεί να τον λέτε κοντούλη, γιατί δεν το λέτε χαριτολογώντας (και δεν λέγεται κάτι τέτοιο χαριτολογώντας γιατί τον άλλον θα τον ενοχλήσει), και όταν εγώ σχολίασα πως Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ τον λέει κοντό με την κακή έννοια, κάποιος εδώ μέσα, που σε βρίσκει και χαριτωμένη, ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ, επειδή Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ, και ΟΧΙ ΕΓΩ, τον είπε κοντό. Αλλά σε σένα δεν βρήκε να σχολιάσει κάτι φυσικά.Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:52Ναι, από τον στρατό.Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:50
Εσύ δεν μας είπες τι καημός είν' αυτός με το τι κάνει ή δεν κάνει η Κασπ ή και οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα.
Θέλω να πω, μήπως γνωριζόμαστε κι από παλιά;
Έγραψα κάτι που αφορά άλλη κοπέλα, αν έχει εκείνη πρόβλημα, καλώς.
Εσένα δεν σου πέφτει λόγος τι θα λέω, εφόσον δεν παραβιάζω κανονισμούς.![]()
Κατά τα άλλα, σήμερα μια συνάδελφος 22 χρονών, που είναι αντικειμενικά η ομορφότερη κοπέλα στην εταιρία (για να μην πω σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και φανώ υπερβολική, αλλά είναι μοντέλο), με σωματάρα και πανέμορφα χαρακτηριστικά, μας είπε πως με τον πρώην της που ήταν 2 χρόνια μαζί δοκίμασαν να το κάνουν μόνο 2 φορές, και για νιώσει άνετα, η πρώτη φορά έγινε μετά τον 1ο χρόνο σχέσης, για να είναι σίγουρη για τα συναισθήματά της και για να νιώσει εμπιστοσύνη. Και αυτός δεν μπήκε καν ολόκληρος μέσα της, και τις 2 φορές, και τέλειωσε και γρήγορα, σε σημείο που η κοπέλα τώρα αναρωτιέται αν είναι παρθένα ή όχι.και αυτή η κοπέλα, με θεωρεί εμένα ΕΜΠΕΙΡΗ, επειδή της δίνω σωστές συμβουλές στα ερωτικά της
Τέλος πάντων, εσύ καλά κάνεις και αποκτάς αυτοπεποίθηση να δίνεις και συμβουλές, σαμπως και αυτοί που έχουν πολλές σχέσεις, πέτυχαν διάνα σε όλες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-
- 9 Απαντήσεις