!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι έκανες σήμερα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας

Re: Τι έκανες σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας »

:078:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50
Οι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιο
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:42
Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:16
Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 17:09

Και χόμπυ έχω και δημιουργικές ασχολίες έχω και δουλειά έχω και μέρες να μπω έχω και ό,τι θέλω θα κάνω χωρίς να δίνω αναφορά στον οποιονδήποτε. Δεν παραβιάζω κανέναν κανόνα.
Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε.
Μέχρι να υπογράψουμε συμβόλαιο μην ορκίζεσαι.

Μπορείς να με μπανάρεις και από τώρα αν θες.
Μήπως όμως να ξανασκεφτείς αν κάνεις για συντονίστρια; Το να ξεσπάς τα νεύρα που σου δημιούργησαν άλλοι σε άτομο που δεν σε ενόχλησε και να το απειλείς και με μπαν, δεν είναι γνώρισμα καλού συντονιστή.
Πολλή βιασύνη δεν σε έπιασε για μπαν; Γιατί έτσι;

Η καλύτερη συντονίστρια εβερ είμαι. Μην έχεις καμία αμφιβολία για αυτό.

Την απειλή πού την είδες; Επειδή λέω πως σε λένε όλοι Γιαννόπουλο; Δεν φταίω εγώ για αυτό.

Αυτό όμως που λέω είναι πως εφόσον δεν έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, όποια συνενόηση και να κάνουμε δεν είναι για να την πάρεις τοις μετρητοίς.

Τώρα συνεννοηθήκαμε σίγουρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 18:27 Μόνο 7 τσιγάρα , ακολουθώ Πασιφάη , δεν το κόβω απότομα ,μη δαγκώσω καμιά καρωτίδα σαν κανίβαλος.Θα δείξει.
Χαίρομαι που αν μη τι άλλο, δίνω και κάπου το καλό παράδειγμα. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Πασιφάη έγραψε: 06 Φεβ 2023, 21:34
Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 18:27 Μόνο 7 τσιγάρα , ακολουθώ Πασιφάη , δεν το κόβω απότομα ,μη δαγκώσω καμιά καρωτίδα σαν κανίβαλος.Θα δείξει.
Άντεξα και 3 ώρες χωρίς ο πούστης. Θαύμα! Αύριο βέβαια μπορεί να ξανακυλίσω...Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 21:45
Άντεξα και 3 ώρες χωρίς ο πούστης. Θαύμα! Αύριο βέβαια μπορεί να ξανακυλίσω...Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
Αφού άντεξες ένα τρίωρο, μπορείς ρε γκαφάλι. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Στύγιος

Πασιφάη έγραψε: 06 Φεβ 2023, 21:49

Αν τα καταφέρω κι αύριο να μείνω άκαπνος μετά από 2ωρο στο πιο άθλιο 27άρι τμήμα, τι να πω.
Αλλιώς θα με διαβάσετε στις ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 22:19

Αν τα καταφέρω κι αύριο να μείνω άκαπνος μετά από 2ωρο στο πιο άθλιο 27άρι τμήμα, τι να πω.
Τύπε, μέσα στο Corsair είχες σκάσει κανένα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Στύγιος

Feindflug έγραψε: 06 Φεβ 2023, 22:21
Στύγιος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 22:19

Τύπε, μέσα στο Corsair είχες σκάσει κανένα;
Μέσα όχι , πριν ναι. Κι εγώ κι ο σμηναγός κυβερνήτης , Rothmans απ' τα θκα μου.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:52
Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:50
Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:47

Εν τω μεταξύ τόσα άτομα σχολιάζουν στο νήμα της, αλλά εσύ ενοχλήθηκες από μένα.
Δεν σου έφτασε να τσακώνεσαι για το πως θα καις τα καλοριφέρ σου μάλλον.
Εσύ δεν μας είπες τι καημός είν' αυτός με το τι κάνει ή δεν κάνει η Κασπ ή και οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα.

Θέλω να πω, μήπως γνωριζόμαστε κι από παλιά;
Ναι, από τον στρατό.
Έγραψα κάτι που αφορά άλλη κοπέλα, αν έχει εκείνη πρόβλημα, καλώς.
Εσένα δεν σου πέφτει λόγος τι θα λέω, εφόσον δεν παραβιάζω κανονισμούς.
Δεν έχω πρόβλημα ρε, τόσοι σχολιάζουν και με δουλεύουν. Εγώ έδωσα αυτό το δικαίωμα εξάλλου γράφοντας τα προσωπικά μου, οπότε δεν θα ζητήσω και τα ρέστα από πάνω. Και είναι λογικό που σας κάνει εντύπωση. Απλά με ενοχλεί να τον λέτε κοντούλη, γιατί δεν το λέτε χαριτολογώντας (και δεν λέγεται κάτι τέτοιο χαριτολογώντας γιατί τον άλλον θα τον ενοχλήσει), και όταν εγώ σχολίασα πως Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ τον λέει κοντό με την κακή έννοια, κάποιος εδώ μέσα, που σε βρίσκει και χαριτωμένη, ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ, επειδή Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ, και ΟΧΙ ΕΓΩ, τον είπε κοντό. Αλλά σε σένα δεν βρήκε να σχολιάσει κάτι φυσικά. :)

Κατά τα άλλα, σήμερα μια συνάδελφος 22 χρονών, που είναι αντικειμενικά η ομορφότερη κοπέλα στην εταιρία (για να μην πω σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και φανώ υπερβολική, αλλά είναι μοντέλο), με σωματάρα και πανέμορφα χαρακτηριστικά, μας είπε πως με τον πρώην της που ήταν 2 χρόνια μαζί δοκίμασαν να το κάνουν μόνο 2 φορές, και για νιώσει άνετα, η πρώτη φορά έγινε μετά τον 1ο χρόνο σχέσης, για να είναι σίγουρη για τα συναισθήματά της και για να νιώσει εμπιστοσύνη. Και αυτός δεν μπήκε καν ολόκληρος μέσα της, και τις 2 φορές, και τέλειωσε και γρήγορα, σε σημείο που η κοπέλα τώρα αναρωτιέται αν είναι παρθένα ή όχι. :lol: και αυτή η κοπέλα, με θεωρεί εμένα ΕΜΠΕΙΡΗ, επειδή της δίνω σωστές συμβουλές στα ερωτικά της :smt005: και μου την λέτε εμένα που δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ με σχέσεις επειδή δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά και δεν με ένοιαζε, επειδή είμαι 3 μήνες με κάποιον και δεν έχω κάνει ακόμα σεξ.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Είναι μικρή ακόμη. Μέχρι τα 25 έχει δρόμο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους

Casp έγραψε: 06 Φεβ 2023, 22:58 Κατά τα άλλα, σήμερα μια συνάδελφος 22 χρονών, που είναι αντικειμενικά η ομορφότερη κοπέλα στην εταιρία (για να μην πω σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και φανώ υπερβολική, αλλά είναι μοντέλο), με σωματάρα και πανέμορφα χαρακτηριστικά, μας είπε πως με τον πρώην της που ήταν 2 χρόνια μαζί δοκίμασαν να το κάνουν μόνο 2 φορές, και για νιώσει άνετα, η πρώτη φορά έγινε μετά τον 1ο χρόνο σχέσης, για να είναι σίγουρη για τα συναισθήματά της και για να νιώσει εμπιστοσύνη. Και αυτός δεν μπήκε καν ολόκληρος μέσα της, και τις 2 φορές, και τέλειωσε και γρήγορα, σε σημείο που η κοπέλα τώρα αναρωτιέται αν είναι παρθένα ή όχι. :lol: και αυτή η κοπέλα, με θεωρεί εμένα ΕΜΠΕΙΡΗ, επειδή της δίνω σωστές συμβουλές στα ερωτικά της :smt005: και μου την λέτε εμένα που δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ με σχέσεις επειδή δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά και δεν με ένοιαζε, επειδή είμαι 3 μήνες με κάποιον και δεν έχω κάνει ακόμα σεξ.
TI άκυρο whataboutism -που λέμε και στην μεγαλόνησον- ήταν αυτό τώρα; :p2: δεν το περίμενα από σένα

-1
Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιο
Άβαταρ μέλους

Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 23:06 Είναι μικρή ακόμη. Μέχρι τα 25 έχει δρόμο.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 25;
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 06 Φεβ 2023, 23:33
Casp έγραψε: 06 Φεβ 2023, 22:58 Κατά τα άλλα, σήμερα μια συνάδελφος 22 χρονών, που είναι αντικειμενικά η ομορφότερη κοπέλα στην εταιρία (για να μην πω σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και φανώ υπερβολική, αλλά είναι μοντέλο), με σωματάρα και πανέμορφα χαρακτηριστικά, μας είπε πως με τον πρώην της που ήταν 2 χρόνια μαζί δοκίμασαν να το κάνουν μόνο 2 φορές, και για νιώσει άνετα, η πρώτη φορά έγινε μετά τον 1ο χρόνο σχέσης, για να είναι σίγουρη για τα συναισθήματά της και για να νιώσει εμπιστοσύνη. Και αυτός δεν μπήκε καν ολόκληρος μέσα της, και τις 2 φορές, και τέλειωσε και γρήγορα, σε σημείο που η κοπέλα τώρα αναρωτιέται αν είναι παρθένα ή όχι. :lol: και αυτή η κοπέλα, με θεωρεί εμένα ΕΜΠΕΙΡΗ, επειδή της δίνω σωστές συμβουλές στα ερωτικά της :smt005: και μου την λέτε εμένα που δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ με σχέσεις επειδή δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά και δεν με ένοιαζε, επειδή είμαι 3 μήνες με κάποιον και δεν έχω κάνει ακόμα σεξ.
TI άκυρο whataboutism -που λέμε και στην μεγαλόνησον- ήταν αυτό τώρα; :p2: δεν το περίμενα από σένα

-1
Μόνο εκεί που σε συμφέρει. Τα άλλα φυσικά δεν τα σχολίασες :) :wave:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους

Casp έγραψε: 07 Φεβ 2023, 00:11
Μόνο εκεί που σε συμφέρει. :) :wave:

:-? εγώ είμαι πάντα μαζί σου (αν εξαιρέσουμε την αγγλολαγνεία και την αυθόρμητη μη ελληνοψυχία) και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά
αλλά αυτό το παράδειγμα ήταν σαν 3η παράγραφος σε νήμα του neon imposter: δεν κόλλαγε πουθενά :102:
δεν έχεις να απολογηθείς σε κανέναν και για τίποτα :wave:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Casp έγραψε: 06 Φεβ 2023, 22:58
Καρολίνα έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:52
Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 16:50

Εσύ δεν μας είπες τι καημός είν' αυτός με το τι κάνει ή δεν κάνει η Κασπ ή και οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα.

Θέλω να πω, μήπως γνωριζόμαστε κι από παλιά;
Ναι, από τον στρατό.
Έγραψα κάτι που αφορά άλλη κοπέλα, αν έχει εκείνη πρόβλημα, καλώς.
Εσένα δεν σου πέφτει λόγος τι θα λέω, εφόσον δεν παραβιάζω κανονισμούς.
Δεν έχω πρόβλημα ρε, τόσοι σχολιάζουν και με δουλεύουν. Εγώ έδωσα αυτό το δικαίωμα εξάλλου γράφοντας τα προσωπικά μου, οπότε δεν θα ζητήσω και τα ρέστα από πάνω. Και είναι λογικό που σας κάνει εντύπωση. Απλά με ενοχλεί να τον λέτε κοντούλη, γιατί δεν το λέτε χαριτολογώντας (και δεν λέγεται κάτι τέτοιο χαριτολογώντας γιατί τον άλλον θα τον ενοχλήσει), και όταν εγώ σχολίασα πως Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ τον λέει κοντό με την κακή έννοια, κάποιος εδώ μέσα, που σε βρίσκει και χαριτωμένη, ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ, επειδή Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ, και ΟΧΙ ΕΓΩ, τον είπε κοντό. Αλλά σε σένα δεν βρήκε να σχολιάσει κάτι φυσικά. :)

Κατά τα άλλα, σήμερα μια συνάδελφος 22 χρονών, που είναι αντικειμενικά η ομορφότερη κοπέλα στην εταιρία (για να μην πω σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και φανώ υπερβολική, αλλά είναι μοντέλο), με σωματάρα και πανέμορφα χαρακτηριστικά, μας είπε πως με τον πρώην της που ήταν 2 χρόνια μαζί δοκίμασαν να το κάνουν μόνο 2 φορές, και για νιώσει άνετα, η πρώτη φορά έγινε μετά τον 1ο χρόνο σχέσης, για να είναι σίγουρη για τα συναισθήματά της και για να νιώσει εμπιστοσύνη. Και αυτός δεν μπήκε καν ολόκληρος μέσα της, και τις 2 φορές, και τέλειωσε και γρήγορα, σε σημείο που η κοπέλα τώρα αναρωτιέται αν είναι παρθένα ή όχι. :lol: και αυτή η κοπέλα, με θεωρεί εμένα ΕΜΠΕΙΡΗ, επειδή της δίνω σωστές συμβουλές στα ερωτικά της :smt005: και μου την λέτε εμένα που δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ με σχέσεις επειδή δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά και δεν με ένοιαζε, επειδή είμαι 3 μήνες με κάποιον και δεν έχω κάνει ακόμα σεξ.
Η κοπέλα μπορεί να είναι προς το ασεξουαλ, που δεν το κρίνω. Αν δεν είναι όμως, όταν αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες θα γελάει με αυτά τα 2 χρόνια. Άσε που μπορεί να τον αγχωσε τόσο πολύ τον άλλο, δηλαδή περίμενε 1 χρόνο το είχε θεοποιήσει το θέμα και ένιωθε πίεση. Μετά έγινε αυτό που έγινε και πάλι μπορεί να το έκανε θέμα για αυτό να ξαναγινε μόνο μία φορά.

Τέλος πάντων, εσύ καλά κάνεις και αποκτάς αυτοπεποίθηση να δίνεις και συμβουλές, σαμπως και αυτοί που έχουν πολλές σχέσεις, πέτυχαν διάνα σε όλες;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”