Casp έγραψε: 07 Φεβ 2023, 00:22
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 07 Φεβ 2023, 00:14
Casp έγραψε: 07 Φεβ 2023, 00:11
Μόνο εκεί που σε συμφέρει.

εγώ είμαι πάντα μαζί σου (αν εξαιρέσουμε την αγγλολαγνεία και την αυθόρμητη μη ελληνοψυχία) και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά
αλλά αυτό το παράδειγμα ήταν σαν 3η παράγραφος σε νήμα του neon imposter: δεν κόλλαγε πουθενά
δεν έχεις να απολογηθείς σε κανέναν και για τίποτα
Κόλλαγε γιατί σκέφτηκα πως μια πανέμορφη κοπέλα στην ηλικία των 22 (που για το φόρουμ αν μια όμορφη κοπέλα πει στα 18 της ακόμα πως είναι παρθένα θα την βγάλουν ανώμαλη, ψεύτρα ή και προβληματική) που της την πέφτουν όλοι και έχει φουλ επιλογές, είναι παρθένα και είχε προχωρήσει από τον 1ο χρόνο σχέσης και μετά επειδή ήθελε να νιώθει φουλ ερωτευμένη και ταυτόχρονα να του έχει εμπιστοσύνη. Και ταυτιστήκαμε στον τρόπο σκέψης. Απλά οι διαφορές μας είναι 3. Εγώ είμαι όμορφη αλλά όχι τόόοοσο όμορφη, αυτή είναι ανοιχτή στις σχέσεις, εγώ μπορεί να φαίνομαι λίγο απόμακρη (κυρίως για τον λόγο που θα πω παρακάτω) καιιι η τρίτη μας διαφορά είναι ότι εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν καιγόμουν ούτε για γνωριμίες, ούτε για σχέσεις.
Τα υπόλοιπα που λες δεν θα τα σχολιάσω. Γιατί καταβάθος ξέρεις πως έγινες άδικος. Αν ήσουν όντως δίκαιος, θα σχολίαζες αρνητικά ή έστω, θα ζητούσες τον λόγο και από την Καρολίνα γιατί τον έχει γράψει «κονδούλη».
δεν έχει καμία σχέση το κομμάτι του κονδού με την παρατήρηση μου
δεν υπάρχει δικαιοσύνη στα ποστ μεσάνυχτα κιόλα, σχολιάζουμε ότι μας κάνει κλικ
από το σύνολο απλώς των ποστ μπορείς να έχεις άποψη για το αν κάποιος είναι σχετικώς αντικειμενικός (με τις όποιες εμμονές του συμπεριλαμβανόμενες)
η δίδα καρολίνα θα κριθεί στην ώρα της σαν περσόνα, προς το παρόν δεν είναι καν σίγουρο ότι θα γίνει μέλος μόνιμο εδώ

και ρίχνει κάποια πειράγματα που δείχνουν ότι είναι κάπως φασαίο ατομάκι αλλά τίποτα το ακαλαίσθητο, εμπαθές ή υπερβολικό
αν σου χαλάει η μέρα επειδή κάποιος αποκαλεί κοντό ένα νοητό (για εμάς που δεν το ξέρουμε) πρόσωπο των ιστοριών σου ή είσαι υπερευαίσθητη ή σε ενοχλεί όντως το ύψος του
εγώ ακόμα και αν δεν είχες αναφερθεί σε κάποιες δυσκολίες της ζωής σου, πάλι θα ένιωθα ότι βγάζεις ειλικρινή ερεθίσματα, ότι νιώθεις να διαβαίνεις το άνθος της ηλικίας σου (ανεξάρτητα πόσο είσαι) και ότι ακόμα και αν απομυθοποιήσεις όλες αυτές τις "εξελίξεις" κάποτε, τώρα ναι είναι σπουδαίες. Ακριβώς για όλα αυτά, χτυπάει άσχημα να σε ενοχλούνε υψομετρικές επικλήσεις τρίτων. Πρέπει να διαχωρίσεις τα σημαντικά που μας σηκώνουνε την τρίχα, με τα ασήμαντα (και αυτά χρήσιμα είναι αλίμονο) που είναι η πλακίτσα μας μέχρι να βγει η βάρδια του καθενός. Δεν έχεις μόνο εσύ βάρδιες, κόρην. Απλώς οι δικές σου έχουνε πιο δύστροπο κλίμα, λόγω εγγύτητας με την Σαουδική Αραβία