Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:24
Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:22
stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:17
Περιορισου στα της ειδικοτητας σου και ασε τις επιθεσεις.
Οταν χρειστουμε αποψη περι κατασκευης κτιριου,στατικοτητας κλπ κλπ θα μας την πεις και πολυ ευχαριστως να την σεβαστουμε.
Μεχρι τοτε ομως ξεκαβαλα απο το καλαμι σου.
αν θυμαμαι καλα, χημικος μηχανικος ειναι, οποτε, ειδικοτητα της ειναι.
Βρε μλκ μη μπαίνεις στο τρυπάκι που θέλεις να έχεις βγάλει πολυτεχνείο, για να μπορείς να καταλάβεις τί καίγεται και πώς κοστολογείται. Αίντε με τον κάθε μπετόβλακα εδώ μέσα με υφάκι Πάπα. Λες και δεν μπορεί να πει "καίω τόσα λίτρα τη μέρα" και μου κοστίζει τόσο, "έκαιγα τόσα λίτρα την ημέρα και μου κόστιζε τόσο".
α, εγω δε μπαινω στο τριπακι. κι οταν δεν ξερω κατι, ρωταω καποιον που ξερει, η αν δεν εχω προχειρο, γκουγκλιζω.
τη συγκεκριμμενη γνωση, δεν την διδαχτηκα σε κανενα πανεπιστημιο. απλως μου χρειαστηκε καποτε για να παρω μια αποφαση, και ρωτησα, συζητησα, γκουγλισα, σκεφτηκα και κατεληξα.
αν ειναι να μετρησουμε
τις ψωλ πτυχια, δεν εχω.

οποτε κι εγω παιζω στο επιπεδο "ο ξαδερφοκουμπαρος μου". εβαλα πιο πισω, 2 κρατικους οργανισμους επιστημονων, αγγλιας και αμερικης. ε, οσο να πεις, κατι πτυχια θαχουν αυτοι. απο ξαδερφοκουμπαρα, εχω μιλησει δια ζωσης με τον καθηγητη θερμοδυναμικης στο πανεπιστημιο πατρων. εχουμε κι εσενα, εδω.
ε, ακομη και σε αυτη την "κοντρα", κερδαμε.