Η διαστρεβλωμένη συζήτηση σου τονίστηκε 3 φορές. Λες κάτι, εννοείς κάτι άλλο, μετά σχολιάζεις κάτι τρίτο. Είναι μία ΚΛΑΣΣΙΚΗ περίπτωση μαλακισμένου διαλόγου, για να βγεις από πάνω. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να σπας ΝΕΥΡΑ. Αν θες τα Κουότς, ψάξε το ποστ του ερμή που σου λέει να μην λες άσχετα, το ποστ το δικό μου που σου λέω ότι έχεις ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ και το ποστ που έκανες μόλις στον ασέβαστο που σε κοουτάρισα.Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:15Πότε την διαστρέβλωσα τη συζήτηση;Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:11Εσύ συνέχισε να διαστρευλώνεις τη συζήτηση. Καλά το πας.Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:10
Μπερδεύουν το σπίτι τους με το δικό μας. Νομίζουν πως έχουμε την ίδια διαρρύθμιση και πως έχουμε όλοι την παπουτσοθήκη στο ίδιο σημείο. Κάπου εκεί είναι και ο πίνακας με τα νερά.
Όταν συμβούλευα τον Ερμή;
Πού συμβούλευσα τον Ερμή θα μου δείξεις;
Μήπως έχεις παρεξηγήσει ΕΝΤΕΛΩΣ αυτά που γράφω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Cecily Anne
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
stergiosbik
Περιορισου στα της ειδικοτητας σου και ασε τις επιθεσεις.Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:09Δεν μου λες ρε μπαγλαμά, αλήθεια τώρα, έχεις δει τα προγράμματα σπουδών; Μπορείς να μπεις να τα δεις σε παρακαλώ για να καταλάβεις, γιατί έχουμε επαγγελματικά δικαιώματα; Θα σταματήσεις να ειρωνεύεσαι; Σε ανέχομαι από εχτές, ενώ ξεκίνησες ΕΣΥ τη συζήτηση κοροϊδεύοντας. Επίσης, θα μας πεις τί επαγγέλεσαι; Διότι τόση ώρα καίγεσαι για το δικό μου επάγγελμα, αλλά εσύ λες "η ξαδέρφη μου είναι...."stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:07Να μου θυμισεις την επομενη φορα που θα φτιαξω σπιτι να απευθυνθω σε μηχανολογο μηχανικο και οχι πολιτικο μηχανικο.Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:57
Όσο και αν κοπανιεσαι, σε χώρες με περισσότερο κρύο έχω ζήσει και το άναβαν διακοπτόμενα με ωραριο. Συγκεκριμένα σε μια από αυτές ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ το ωράριο.
Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις τα σχόλια για τους μηχανικούς, διότι ο μόνος που έχεις φέρει σαν παράδειγμα μεχρι τώρα δεν έχει περάσει απέξω από την πορτα Πολυτεχνείου. Περίμενα να σε διορθώσει, αλλά συνέχισε τις ειρωνείες.
Αυτά τα ολίγα και την καλημέρα μου.
ΥΓ. Μιλάμε Ελληνικά, διακοπτόμενη λειτουργεία είναι να ανάβεις με ΩΡΑΡΙΟ, τα περί κατανόησης του θερμοστάτη είναι δικά σας παράγραγουδα. Αυτό πάει και προς της γκερ.
Αυτος θα μου βγαλει την αδεια,θα κανει την μελετη στατικοτητας κλπ κλπ.
Συμφωνεις φανταζομαι.
Οταν χρειστουμε αποψη περι κατασκευης κτιριου,στατικοτητας κλπ κλπ θα μας την πεις και πολυ ευχαριστως να την σεβαστουμε.
Μεχρι τοτε ομως ξεκαβαλα απο το καλαμι σου.
- Cecily Anne
Δεν έχω να ξεκαβαλήσω κανένα καλάμι. 1. γιατί έχω κακώς για σένα επαγγελματικά δικαιώματα, 2. γιατί δεν το σχολίασα εγώ, αλλά εσύ, εγώ σας είπα απλά πείτε πόσα καίτε να βάλουμε κάτω τα νούμερα και ούτε αυτό δεν κάνετε και 3. Θα μας πεις τί επαγγέλεσαι ή θα φωνάζεις το σόι σου κι εσύ;stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:17Περιορισου στα της ειδικοτητας σου και ασε τις επιθεσεις.Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:09Δεν μου λες ρε μπαγλαμά, αλήθεια τώρα, έχεις δει τα προγράμματα σπουδών; Μπορείς να μπεις να τα δεις σε παρακαλώ για να καταλάβεις, γιατί έχουμε επαγγελματικά δικαιώματα; Θα σταματήσεις να ειρωνεύεσαι; Σε ανέχομαι από εχτές, ενώ ξεκίνησες ΕΣΥ τη συζήτηση κοροϊδεύοντας. Επίσης, θα μας πεις τί επαγγέλεσαι; Διότι τόση ώρα καίγεσαι για το δικό μου επάγγελμα, αλλά εσύ λες "η ξαδέρφη μου είναι...."stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:07
Να μου θυμισεις την επομενη φορα που θα φτιαξω σπιτι να απευθυνθω σε μηχανολογο μηχανικο και οχι πολιτικο μηχανικο.
Αυτος θα μου βγαλει την αδεια,θα κανει την μελετη στατικοτητας κλπ κλπ.
Συμφωνεις φανταζομαι.
Οταν χρειστουμε αποψη περι κατασκευης κτιριου,στατικοτητας κλπ κλπ θα μας την πεις και πολυ ευχαριστως να την σεβαστουμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπράβο της.Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:13Κι εμένα η γιαγιά μου μιλάει Γαλλικά. Εσύ τι είσαι;Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:12Κι ο άντρας μου και με μεταπτυχιακό και με 15+ εμπειρία στο αντικείμενο.
Εμένα η γιαγιά μου μιλούσε βλάχικα. Έκανε και ωραίες πίτες.
Ο μλκας είμαι που συζητάω. Ή έστω προσπαθώ αντί να ρίξω ένα φάσκελο και να σας παρατήσω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
μπα, οχι.Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:16
Η διαστρεβλωμένη συζήτηση σου τονίστηκε 3 φορές. Λες κάτι, εννοείς κάτι άλλο, μετά σχολιάζεις κάτι τρίτο. Είναι μία ΚΛΑΣΣΙΚΗ περίπτωση μαλακισμένου διαλόγου, για να βγεις από πάνω. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να σπας ΝΕΥΡΑ. Αν θες τα Κουότς, ψάξε το ποστ του ερμή που σου λέει να μην λες άσχετα, το ποστ το δικό μου που σου λέω ότι έχεις ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ και το ποστ που έκανες μόλις στον ασέβαστο που σε κοουτάρισα.
zen and the art of phorum posting.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
Θα προτιμούσα κι εγώ να ρίξεις το φάσκελο ειλικρινά, από το να συζητάς με τον τραγικό τρόπο που συζητάς.Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:18Μπράβο της.Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:13Κι εμένα η γιαγιά μου μιλάει Γαλλικά. Εσύ τι είσαι;Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:12
Κι ο άντρας μου και με μεταπτυχιακό και με 15+ εμπειρία στο αντικείμενο.
Εμένα η γιαγιά μου μιλούσε βλάχικα. Έκανε και ωραίες πίτες.
Ο μλκας είμαι που συζητάω. Ή έστω προσπαθώ αντί να ρίξω ένα φάσκελο και να σας παρατήσω.
Γιατί αρπάζεστε έτσι;
Και δεύτερον, άλλα θέλω το σπίτι μου ζεστό και να κυκλοφορώ τσιτσιδος μέσα και άλλο το αν συμφέρει τελικά.
Και δεύτερον, άλλα θέλω το σπίτι μου ζεστό και να κυκλοφορώ τσιτσιδος μέσα και άλλο το αν συμφέρει τελικά.
Δηλαδή αυτός που μένει Διόνυσο, Αγιο Στέφανο δε δικαιούται να μιλάει;stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 09:42 Μιλανε οι Πατρινοι και Αθηναιοι για θερμανση!![]()
Σε λιγο θα μας μιλησουν και οι Εσκιμωοι για κλιματισμο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Σου ειπε κανεις οτι δεν εισαι μηχανικος;Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:05Είμαι μηχανικός. Με δίπλωμα. Εσύ ?stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:05Εισαι μηχανολογος;Ναι ή ου καλο μου κοριτσι;Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:03
Γιατί ψευδως για να διαστρεβλώσεις τη συζήτηση κάνεις τα λόγια του αχταρμα μπας και βγεις από πάνω. Είναι η τρίτη φορά που μετράω. Μια στην τόνισε ο Ερμής, μια εγώ. Αυτή η τρίτη.
Τι μηχανικος ομως εισαι;Μεταλλειολογος,χημικος,ηλεκτρολογος;
Τι απο ολα;
Γιατι μηχανολογος ΔΕΝ εισαι και μην πας να καλυφθεις με την γενικη εννοια του ορου μηχανικος.
Οποτε η αποψη σου ειναι οπως η αποψη ολων μας οσο και να σε τσουζει.
αν θυμαμαι καλα, χημικος μηχανικος ειναι, οποτε, ειδικοτητα της ειναι.stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:17
Περιορισου στα της ειδικοτητας σου και ασε τις επιθεσεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Cecily Anne
Εσύ τί είσαι έχεις γράψει κάπου;stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:21Σου ειπε κανεις οτι δεν εισαι μηχανικος;
Τι μηχανικος ομως εισαι;Μεταλλειολογος,χημικος,ηλεκτρολογος;
Τι απο ολα;
Γιατι μηχανολογος ΔΕΝ εισαι και μην πας να καλυφθεις με την γενικη εννοια του ορου μηχανικος.
Οποτε η αποψη σου ειναι οπως η αποψη ολων μας οσο και να σε τσουζει.
Βασικά άλλοι με τις σπουδές της θα το έκαναν φωτεινή κορνίζα όπως τα μπουζούκια των 80'sΑσέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:22αν θυμαμαι καλα, χημικος μηχανικος ειναι, οποτε, ειδικοτητα της ειναι.stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:17
Μεχρι τοτε ομως ξεκαβαλα απο το καλαμι σου.![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το πουτσόκρυο φταίει. Στρεσάρει τους ανθρώπους, δημιουργεί εντάσεις, βγάζει κακούς εαυτούς στην επιφάνεια.
- Cecily Anne
Βρε μλκ μη μπαίνεις στο τρυπάκι που θέλεις να έχεις βγάλει πολυτεχνείο, για να μπορείς να καταλάβεις τί καίγεται και πώς κοστολογείται. Αίντε με τον κάθε μπετόβλακα εδώ μέσα με υφάκι Πάπα. Λες και δεν μπορεί να πει "καίω τόσα λίτρα τη μέρα" και μου κοστίζει τόσο, "έκαιγα τόσα λίτρα την ημέρα και μου κόστιζε τόσο".Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:22αν θυμαμαι καλα, χημικος μηχανικος ειναι, οποτε, ειδικοτητα της ειναι.stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:17
Μεχρι τοτε ομως ξεκαβαλα απο το καλαμι σου.![]()
ας πιουν κανένα κονιάκ τότε.
Παλιά με απασχολούσε το αν είναι αρπαγμένος ο άλλος, όσο μεγαλώνω όμως δε θα κάτσω να λύσω τα ψυχολογικά του καθενός.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλοι οι νότιοι λέτε πως μπέρδεψα τα είδη θέρμανσης. Ο Στέργιος που δεν είναι Νότιος, ξέρει επακριβώς για τι πράγμα μιλάω.Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:16Η διαστρεβλωμένη συζήτηση σου τονίστηκε 3 φορές. Λες κάτι, εννοείς κάτι άλλο, μετά σχολιάζεις κάτι τρίτο. Είναι μία ΚΛΑΣΣΙΚΗ περίπτωση μαλακισμένου διαλόγου, για να βγεις από πάνω. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να σπας ΝΕΥΡΑ. Αν θες τα Κουότς, ψάξε το ποστ του ερμή που σου λέει να μην λες άσχετα, το ποστ το δικό μου που σου λέω ότι έχεις ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ και το ποστ που έκανες μόλις στον ασέβαστο που σε κοουτάρισα.Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2023, 10:15Πότε την διαστρέβλωσα τη συζήτηση;
Όταν συμβούλευα τον Ερμή;
Πού συμβούλευσα τον Ερμή θα μου δείξεις;
Μήπως έχεις παρεξηγήσει ΕΝΤΕΛΩΣ αυτά που γράφω;
Δηλαδή συνεννοούμαι με έναν άνθρωπο που έχει πάνω κάτω τις ίδιες εμπειρίες με εμένα.
Εντελώς φυσιολογικό, δεν νομίζεις;
Όσο για τα χθεσινά είπα πως είμαι εκνευρισμένη για λόγους που είναι άσχετοι με το φόρουμ και δεν σας αφορούν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις