!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εναλλακτικά κρέατα

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Εναλλακτικά κρέατα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 12:36 Το μέλλον είναι το εντομισιο κρέας.
Δεν υπάρχει εντομίσιο κρέας.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

panos291 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 12:40
Ναι επειδη αραπαδες και ασιατες θελουν να κανουν απο 10 παιδιά, θα τρωμε εμεις τζιτζικια και κατσαριδες. Αρνακι γαλακτος και μοσχαρακι και αμα τους αρεσει.
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Καραμελίτσα έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:27
OANNHSEA έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:06 Θα σας πω ένα παράδειγμα, το γιατί το βάζω θέλει σκέψη...
Οι Γάλλοι εκτρέφουν πολλές όρνιθες για την παραγωγή αυγών - όμως δεν τρώνε τις όρνιθες αυγοπαραγωγής όταν σταματήσουν να γεννούν!!! Θέλουν μόνο κοτόπουλα!!!
Έτσι οι αυγοπαραγωγοί εξάγουν σε πολύ μικρές τιμές αυτές τις όρνιθες και δη μόνο τα καλά τους μέρη κατεψυγμένα.
Το 90 τις έστελναν σε Ρουμανία, Βουλγαρία κτλπ...
Σήμερα τις στέλνουν στις αφρικανικές χώρες κάτω από την Σαχάρα...

Εδώ στην Ελλάδα δεν έρχονται!!! Γιατί ξέρετε;;;
Μα γιατί το κόστος είναι πολύ χαμηλό - πόσο στα κομμάτια θα το πουλήσεις για να βγάλεις κέρδος; Και ο κόσμος; Θα πάρει όρνιθα και όχι κοτόπουλο; Έτσι οι φτωχοί άνθρωποι αναγκάζονται να αγοράζουν με 3 ευρώ κοτόπουλο (ή σε προσφορές) αντί 2 ευρώ κατεψυγμένα μπούτια από όρνιθες!!!
Και αυτό είναι μόνο η αρχή...

.
Δεν έρχονται στο σουπερμάρκετ, γιατί εκεί σπανίως θα βρεις μη ελληνικό κοτόπουλο, μια χαρά έρχονται στην εστίαση.

Θα τα βλέπαμε, γιατί είναι πολύ μεγαλύτερα του κοτόπουλου...
Εγώ π.χ. στην κεντρική αγορά της Αθήνας αγόραζα μπούτια και φτερούγες από κότες αυγοπαραγωγής Μεγάρων - σε πολύ καλή τιμή...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 12:44
Ναι επειδη αραπαδες και ασιατες θελουν να κανουν απο 10 παιδιά, θα τρωμε εμεις τζιτζικια και κατσαριδες. Αρνακι γαλακτος και μοσχαρακι και αμα τους αρεσει.
Θα πεθάνουμε από χοληστερίνη να δούνε αυτοί....
Τα επίπεδα χοληστερίνης καθορίζονται γενετικά, η δε δίαιτα φέρνει ελάχιστο έως μηδενικό αποτέλεσμα.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

προτιμώ να γίνει χορτοφάγος παρά να τρώω εναλλακτικά κρέατα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Green Dragon έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:33
gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 12:44
Θα πεθάνουμε από χοληστερίνη να δούνε αυτοί....
Τα επίπεδα χοληστερίνης καθορίζονται γενετικά, η δε δίαιτα φέρνει ελάχιστο έως μηδενικό αποτέλεσμα.
Λολ
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:39
Green Dragon έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:33 Τα επίπεδα χοληστερίνης καθορίζονται γενετικά, η δε δίαιτα φέρνει ελάχιστο έως μηδενικό αποτέλεσμα.
Λολ
Καθόλου lol, κάτσε και ψάξε το. Έχω και παραδέιγματα στους συγγενείς, θείος φουλ χοληστερίνη, τα δυο ξαδέρφια μου (παιδιά του) το ίδιο, ο ένας είναι και χορτοφάγος :lol:
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

mao mao έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:34 προτιμώ να γίνει χορτοφάγος παρά να τρώω εναλλακτικά κρέατα.
Δε με λες: το βουβάλι είναι ενναλακτικό κρέας; Μήπως η στρουθοκάμηλος;
Γιατί το πρώτο το επανεισήγαγαν και το δεύτερον μας ήρθε - και τα δύο εδώ και χρόνια....

ΥΓ
Δε με λες Νο2: μπριζόλα από άλογο ή σαλάμι από γάιδαρο, θα έτρωγες;

.
Άβαταρ μέλους
gassim

Green Dragon έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:41
gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:39
Green Dragon έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:33 Τα επίπεδα χοληστερίνης καθορίζονται γενετικά, η δε δίαιτα φέρνει ελάχιστο έως μηδενικό αποτέλεσμα.
Λολ
Καθόλου lol, κάτσε και ψάξε το. Έχω και παραδέιγματα στους συγγενείς, θείος φουλ χοληστερίνη, τα δυο ξαδέρφια μου (παιδιά του) το ίδιο, ο ένας είναι και χορτοφάγος :lol:
Εγώ περιόρισα δραστικά το κρέας και έριξα την χοληστερίνη 85 μοναδες
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

OANNHSEA έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:44
mao mao έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:34 προτιμώ να γίνει χορτοφάγος παρά να τρώω εναλλακτικά κρέατα.
Γιατί το πρώτο το επανεισήγαγαν και το δεύτερον μας ήρθε - και τα δύο εδώ και χρόνια....

ΥΓ

.
βουβάλι και στρουθοκάμηλο ναι. Γάιδαρο ή άλογο όχι.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

OANNHSEA έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:32
Καραμελίτσα έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:27
OANNHSEA έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:06 Θα σας πω ένα παράδειγμα, το γιατί το βάζω θέλει σκέψη...
Οι Γάλλοι εκτρέφουν πολλές όρνιθες για την παραγωγή αυγών - όμως δεν τρώνε τις όρνιθες αυγοπαραγωγής όταν σταματήσουν να γεννούν!!! Θέλουν μόνο κοτόπουλα!!!
Έτσι οι αυγοπαραγωγοί εξάγουν σε πολύ μικρές τιμές αυτές τις όρνιθες και δη μόνο τα καλά τους μέρη κατεψυγμένα.
Το 90 τις έστελναν σε Ρουμανία, Βουλγαρία κτλπ...
Σήμερα τις στέλνουν στις αφρικανικές χώρες κάτω από την Σαχάρα...

Εδώ στην Ελλάδα δεν έρχονται!!! Γιατί ξέρετε;;;
Μα γιατί το κόστος είναι πολύ χαμηλό - πόσο στα κομμάτια θα το πουλήσεις για να βγάλεις κέρδος; Και ο κόσμος; Θα πάρει όρνιθα και όχι κοτόπουλο; Έτσι οι φτωχοί άνθρωποι αναγκάζονται να αγοράζουν με 3 ευρώ κοτόπουλο (ή σε προσφορές) αντί 2 ευρώ κατεψυγμένα μπούτια από όρνιθες!!!
Και αυτό είναι μόνο η αρχή...

.
Δεν έρχονται στο σουπερμάρκετ, γιατί εκεί σπανίως θα βρεις μη ελληνικό κοτόπουλο, μια χαρά έρχονται στην εστίαση.

Θα τα βλέπαμε, γιατί είναι πολύ μεγαλύτερα του κοτόπουλου...
Εγώ π.χ. στην κεντρική αγορά της Αθήνας αγόραζα μπούτια και φτερούγες από κότες αυγοπαραγωγής Μεγάρων - σε πολύ καλή τιμή...

.
Σε σουβλάκι πώς θα το δεις; Απ' ότι έχει πάρει το αυτί μου, το φτηνό κοτόπουλο που έρχεται εισαγόμενο, πάει είτε σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες είτε σε βιομηχανίες παραγωγής σουβλακίων και άλλων τέτοιων.
Z
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:45
Green Dragon έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:41 Καθόλου lol, κάτσε και ψάξε το. Έχω και παραδέιγματα στους συγγενείς, θείος φουλ χοληστερίνη, τα δυο ξαδέρφια μου (παιδιά του) το ίδιο, ο ένας είναι και χορτοφάγος :lol:
Για πόσο διάστημα έπεσε; Στην αρχή μπορεί να την ρίξεις (όχι 85 μονάδες φυσικά) επειδή αιφνιδίασες τον οργανισμό σου αλλά σύντομα εκείνος αναλαμβάνει ν' αποκαταστήσει την 'ισορροπία' ο ίδιος και την συνθέτει μόνος του. Μπορεί να είσαι και η εξαίρεση βέβαια αλλά αν διαβάσεις τις έρευνες θα δεις πολύ μικρό όφελος. Μόνο οι στατίνες φέρνουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Κανένας γνωστός μου που δοκίμασε να την ρίξει με δίαιτα δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα, ούτε καν μικρό.
Άβαταρ μέλους
gassim

Green Dragon έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:50
gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:45
Green Dragon έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:41 Καθόλου lol, κάτσε και ψάξε το. Έχω και παραδέιγματα στους συγγενείς, θείος φουλ χοληστερίνη, τα δυο ξαδέρφια μου (παιδιά του) το ίδιο, ο ένας είναι και χορτοφάγος :lol:
Για πόσο διάστημα έπεσε; Στην αρχή μπορεί να την ρίξεις (όχι 85 μονάδες φυσικά) επειδή αιφνιδίασες τον οργανισμό σου αλλά σύντομα εκείνος αναλαμβάνει ν' αποκαταστήσει την 'ισορροπία' ο ίδιος και την συνθέτει μόνος του. Μπορεί να είσαι και η εξαίρεση βέβαια αλλά αν διαβάσεις τις έρευνες θα δεις πολύ μικρό όφελος. Μόνο οι στατίνες φέρνουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Κανένας γνωστός μου που δοκίμασε να την ρίξει με δίαιτα δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα, ούτε καν μικρό.
Όταν λέμε δίαιτα εννοούμε ότι έκοψαν το κρέας τα τυριά και ξεκίνησαν να περπατάνε ;
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:55
Green Dragon έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:50 Για πόσο διάστημα έπεσε; Στην αρχή μπορεί να την ρίξεις (όχι 85 μονάδες φυσικά) επειδή αιφνιδίασες τον οργανισμό σου αλλά σύντομα εκείνος αναλαμβάνει ν' αποκαταστήσει την 'ισορροπία' ο ίδιος και την συνθέτει μόνος του. Μπορεί να είσαι και η εξαίρεση βέβαια αλλά αν διαβάσεις τις έρευνες θα δεις πολύ μικρό όφελος. Μόνο οι στατίνες φέρνουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Όταν λέμε δίαιτα εννοούμε ότι έκοψαν το κρέας τα τυριά και ξεκίνησαν να περπατάνε ;
Δεν έκαναν όλοι τα ίδια ακριβώς πράγματα, το μόνο κοινό ήταν ο δραστικός περιορισμός έως και πλήρης κατάργηση του κρέατος. Ο ξάδεφος πάντως είναι χορτοφάγος εδώ και 15 χρόνια και η χοληστερίνη του στο 300. Και γυμνάζεται φουλ.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

mao mao έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:47
OANNHSEA έγραψε: 05 Φεβ 2023, 16:44

ΥΓ

.
βουβάλι και στρουθοκάμηλο ναι. Γάιδαρο ή άλογο όχι.

Γιατί;;;;

.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”