Εννοώ ότι ήταν Έλληνας .BigChiefWahoo έγραψε: 01 Φεβ 2023, 21:17Ο πατέρας του έχει πεθάνει Έλληνα ;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 01 Φεβ 2023, 02:04Traper , co-owner της Capital Music , με πατέρα που έχει πεθάνει Έλληνα .
Πως το έκανε αυτό ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
τετοιες παραλιες εχει στα 10χλμ απο δω. ειναι απλως οκ για να κανεις μια βολτα.Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:43Αν τύχεις τον Αη Γιάννη σε καλή μέρα χωρίς πολύ κόσμο φίλε,θα βάλεις τα κλάματα,δεν θα πιστεύεις την τύχη σου που βρίσκεσαι σε τέτοιο μέροςΑσέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:42αυτη ας πουμε, ειναι απλως χαλια. καταλληλη μονο για βουνησιους, που δεν εχουν δει θαλασσα ποτε.
Βέβαια εγώ όλα αυτά τα έζησα καλά,σε χρόνια με λίγο κόσμο,χωρίς Μπιτς μπάρ κτλ
Όπως έχω καμμιά τριανταριά φωτογραφίες στις παραλίες της Μυκόνου,πολύ πριν γίνουν τα γνωστά μπαράκια
Η πρώτη μου γυναίκα ήταν Αθηναία
Και αυτή και οι συγγενείς της ήταν οι πιο φανατικοί οπαδοί του σαν την Χαλκιδική δεν έχει
αν θες να κλαψεις, κοιτα μια συβοτα, μια λευκαδα... τελοσπαντων, ειναι και τα γουστα του καθενος, για μενα αμα εχει ξαπλωστρες, παιζει κατευθειαν κατω απο 5 με αριστα το 10.
αλλα στη φωτο, τι σκατα ωραιο βλεπεις; σκια, πουθενα. πρασινο, ελαχιστο. ενα ρημαδοπαρκινκ με τροχοσπιτα. φυκια.
πραγματικα, τι το θετικο εχει, να την κανει διαφορετικη απο οποιαδηποτε αλλη;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εντάξει για Χαλκιδική μιλάμε. Για εκεί είναι απο τις καλές.Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2023, 10:02
πραγματικα, τι το θετικο εχει, να την κανει διαφορετικη απο οποιαδηποτε αλλη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Bre mlk τι λέτε; Την πατημένη ψιλή κατρουλοάμμο τη βλέπει κανείς; Έχουμε μια τέτοια δίπλα στο σπίτι μου για να παίζουν τα μωρά αποκλειστικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είπαμε για ΧαλκιδικήCecily Anne έγραψε: 02 Φεβ 2023, 10:06Bre mlk τι λέτε; Την πατημένη ψιλή κατρουλοάμμο τη βλέπει κανείς; Έχουμε μια τέτοια δίπλα στο σπίτι μου για να παίζουν τα μωρά αποκλειστικά.![]()
Εσυ έχεις σημαίες; Δεν έχεις.
Θα έδινα μια στη Μουτσούνα τιμής ένεκεν
-
Σκαρταδος 4
Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2023, 10:02τετοιες παραλιες εχει στα 10χλμ απο δω. ειναι απλως οκ για να κανεις μια βολτα.Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:43Αν τύχεις τον Αη Γιάννη σε καλή μέρα χωρίς πολύ κόσμο φίλε,θα βάλεις τα κλάματα,δεν θα πιστεύεις την τύχη σου που βρίσκεσαι σε τέτοιο μέροςΑσέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:42
αυτη ας πουμε, ειναι απλως χαλια. καταλληλη μονο για βουνησιους, που δεν εχουν δει θαλασσα ποτε.
Όπως έχω καμμιά τριανταριά φωτογραφίες στις παραλίες της Μυκόνου,πολύ πριν γίνουν τα γνωστά μπαράκια
Και αυτή και οι συγγενείς της ήταν οι πιο φανατικοί οπαδοί του σαν την Χαλκιδική δεν έχει
Εδώ σταμάτησα να διαβάζω
Νασαι καλά φίλε, έχεις πλάκα στο αναγνωρίζω αυτό
Καλά κάνεις και δεν έχεις πατήσει το πόδι σου εδώ,θα αποκτήσεις κόμπλεξ και δεν θα μπορείς να πας για μπάνιο αλλου
ουτε σκεψη. χιλιες φορες να πηγαινω λαμια, παρα το τυπικο μποτιλιαρισμα μιας ωρας.Γαληνός έγραψε: 01 Φεβ 2023, 20:253 ώρες και κάτι (χωρίς εσωτερικό μποτιλιάρισμα)Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2023, 09:36ΤΙ ΠΡΑΜΑ;Γαληνός έγραψε: 31 Ιαν 2023, 21:08 Πάντως μια ώρα κίνηση στην Αθήνα είναι πολυ πιο ξεκουραστο από μια ώρα οδήγηση σε επαρχιακο δρόμο και εθνική, από πολη σε πολη.
Οξυμωρο... Αλλά αληθινό...
πιο ξεκουραστο ειναι 3 ωρες σε δρομο που κινείσαι, παρα μια σε μποτιλιαρισμα.
Θεσσαλονίκη έφτασες Λαμία.....
Ή για τους νότιους:
Αθήνα... έφτασες Καρδίτσα (3.30) (Με βουνό όχι ευθεία)
Τόσο κανεις πηγαινε ελα για πλακα σπίτι δουλειά σπίτι στην Αττική , χωρίς τρελό φρακαρισμα
Ποιο είναι πιο ξεκουραστο...
Να παω Λαμία όπως είμαι... (ή Καρδίτσα οι Αθηναίοι..)
Ή μια τυπική μέρα Αθηναίου.
Μια τυπική μέρα Αθηναίου προφανως πιο ξεκουραστο.
Δυστυχώς, δεν το καταλαβαίνουμε ευκολα.
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά οι δυο ώρες οδήγηση σε εθνική (να παω πχ Τρίκαλα λαρισα κ πίσω ) δεν είναι το ίδιο με σπίτι δουλειά σπίτι του Αθηναίου που το κάνει κάθε μέρα
Αθηναίος: 30 χιλιομετρακια μόνο 2 ώρες
Τρικαλινος 110 χιλιόμετρα για Λάρισα και πισω 2 ώρες
προπερσι ηρθα για μια βδομαδα, εχω ξαναρθει και παλιοτερα.Σκαρταδος 4 έγραψε: 02 Φεβ 2023, 10:26Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2023, 10:02τετοιες παραλιες εχει στα 10χλμ απο δω. ειναι απλως οκ για να κανεις μια βολτα.Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:43
Αν τύχεις τον Αη Γιάννη σε καλή μέρα χωρίς πολύ κόσμο φίλε,θα βάλεις τα κλάματα,δεν θα πιστεύεις την τύχη σου που βρίσκεσαι σε τέτοιο μέρος
![]()
![]()
Εδώ σταμάτησα να διαβάζω
Καλά κάνεις και δεν έχεις πατήσει το πόδι σου εδώ,θα αποκτήσεις κόμπλεξ και δεν θα μπορείς να πας για μπάνιο αλλου
εχω κανει και φοιτητης θεσσαλονικη.
επισης, δεν ξερω αν το ξερεις, αλλα οταν γραφω"εδω" δεν εννοω αθηνα.
-
Σκαρταδος 4
Το φοιτητής τι το λες;Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2023, 10:54προπερσι ηρθα για μια βδομαδα, εχω ξαναρθει και παλιοτερα.Σκαρταδος 4 έγραψε: 02 Φεβ 2023, 10:26Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2023, 10:02
τετοιες παραλιες εχει στα 10χλμ απο δω. ειναι απλως οκ για να κανεις μια βολτα.
![]()
![]()
Εδώ σταμάτησα να διαβάζω
Το καλοκαίρι πήγαινες σπίτι σου
Μα εβδομάδα που ήσουν;
Στη Θεσσαλονίκη;
Τι σχέση έχει αυτό με την Χαλκιδική;
Τέλος πάντων,αν είσαι κανένας γερομπαμπαλης εργένης,δεν λέει η Χαλκιδική, καλύτερα τα νησιά
Αν έχεις όμως μικρά παιδιά που ακολουθούν σε διακοπές, πάρτα φίλε αν αντέχεις οικονομικά και φέρτα να ευχαριστηθουν μπάνιο,και άστα τα υπόλοιπα
Μεχρι να την βαρεθεις την λιμνη, δλδ μεσα σε λιγες μερες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Ιαν 2023, 11:21 Το πρόβλημα της Καστοριάς δεν είναι το χιόνι αλλά οι ανύπαρκτες ευκαιρίες απασχόλησης και η τεράστια ανεργια που ειναι απο τις υψηλοτερες στη χωρα, που ειναι μαλλον πρωταθλητρια στην ΕΕ. Μιλαμε δηλαδη για πρωταθλητες πρωταθλητων. Τώρα αν μιλάμε που είναι όμορφα να ζει κανείς στην Ελλάδα αν έχει λυμένα όλα τα θέματά του, τότε μια χαρά είναι να κόβεις βόλτες γύρω από τη λίμνη
μια βδομαδα χαλκιδικη.Σκαρταδος 4 έγραψε: 02 Φεβ 2023, 11:00Το φοιτητής τι το λες;Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2023, 10:54προπερσι ηρθα για μια βδομαδα, εχω ξαναρθει και παλιοτερα.Σκαρταδος 4 έγραψε: 02 Φεβ 2023, 10:26
![]()
![]()
Εδώ σταμάτησα να διαβάζω
Το καλοκαίρι πήγαινες σπίτι σου
Μα εβδομάδα που ήσουν;
Στη Θεσσαλονίκη;
Τι σχέση έχει αυτό με την Χαλκιδική;
Τέλος πάντων,αν είσαι κανένας γερομπαμπαλης εργένης,δεν λέει η Χαλκιδική, καλύτερα τα νησιά
Αν έχεις όμως μικρά παιδιά που ακολουθούν σε διακοπές, πάρτα φίλε αν αντέχεις οικονομικά και φέρτα να ευχαριστηθουν μπάνιο,και άστα τα υπόλοιπα
φοιτητης πραγματι, δεν πολυπηγα θαλασσα.
αλλα μετα απο 2 χρονια, πηγα και εμεινα στο σπιτι συμφοιτητη στη χαλκιδικη, αν και παλι, τοτε δεν ειχα ματια για παραλια, μονο για κωλους και βυζια, τα οποια και εβλεπα διπλα απο το πιωμα.
αλλη μια σαν εργενης, και αλλη μια ενα πασχα, για ψαροτουφεκο.
αλλα να, ξερεις, εχω παει και αλλου, οχι μονο εκει. και μαλλον σε πολυ περισσοτερες θαλασσες απο τον μεσο ελληνα, λογω φανατικης ενασχολησης με το ψαροτουφεκο, χειμωνα - καλοκαιρι, και βαρκας, οπου βλεπω μερη που δεν πανε πολλοι, ευκολα.
και κατεληξα: σαν το ιονιο, δεν εχει.
+1000000000000000000000000000Green Dragon έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:38Ονομάζεται σχεδιασμός. Στην Ελλάδα δεν ξέρουμε ούτε πως γράφεται η λέξη.AlienWay έγραψε: 31 Ιαν 2023, 13:11Ακου να δεις τι πρόβλημα υπάρχει εδώ.1451 έγραψε: 31 Ιαν 2023, 12:59 Σε σχέση με την κίνηση στη Θεσσαλονίκη, θυμάμαι να κατεβαίνω από το αστικό και να φτάνω πιο γρήγορα στην επόμενη στάση πεζός.
Οι δρόμοι δεν προορίζονται για αυτοκίνητα, διότι απλώς ασφαλτοστρώθηκαν έτσι όπως είχαν αρχικά σχεδιαστεί για ΚΑΡΑ.
Την ίδια ώρα, οπουδήποτε υπάρχει ανοιχτωσιά και ελάχιστα ψήγματα πρασίνου, ορθώνονται πολυώροφες οικοδομές. ΧΩΡΙΣ όμως να υπάρχει πρόβλεψη για παρκάρισμα στην περίπτωση που κατοικηθούν οι οικοδομές αυτές (ακόμη και οι πυλωτές δεν χωράνε όλα τα αυτοκίνητα μιας οικοδομής).
Και σαν να μην έφτανε αυτό το κακό, υπάρχουν και οι τοπικοί παράγοντες που κάθε τόσο προτείνουν όλο και περισσότερες πεζοδρομήσεις στο κέντρο γιατί "το αυτοκίνητο δεν είναι οικολογικό".
Δηλαδή από τη μια το αυτοκίνητο δεν είναι οικολογικό και να πηγαίνουμε με τα πόδια στο κέντρο, αλλά από την άλλη, εξαλείφεται το λιγοστό πράσινο για να γίνει τσιμέντο (γιατί σου λέει "ανάπτυξη").
Και προκύπτει το ερώτημα: Εστω ότι πεζοδρομείται ολόκληρο το κέντρο. Τα ήδη υπάρχοντα αυτοκίνητα πού θα παρκαριστούν; Οέο;
Και αυτο ισχυει για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ της ζωης στην χωρα μας.
-
Σκαρταδος 4
Ναι αλλά το Ιόνιο είναι τα Σύβοτα και 7-8 νησιά
Εδώ μιλάμε ότι βρίσκεις ένα δωμάτιο στην Νικήτη και κάθε μέρα μπορείς να κάνεις μπάνιο σε μια καταπληκτική παραλία σε απόσταση πέντε λεπτών ως τριάντα το πολύ με το αυτοκίνητο
- Cecily Anne
fuck logicΣκαρταδος 4 έγραψε: 02 Φεβ 2023, 11:17Ναι αλλά το Ιόνιο είναι τα Σύβοτα και 7-8 νησιά
Εδώ μιλάμε ότι βρίσκεις ένα δωμάτιο στην Νικήτη και κάθε μέρα μπορείς να κάνεις μπάνιο σε μια καταπληκτική παραλία σε απόσταση πέντε λεπτών ως τριάντα το πολύ με το αυτοκίνητο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 02 Φεβ 2023, 11:17fuck logicΣκαρταδος 4 έγραψε: 02 Φεβ 2023, 11:17Ναι αλλά το Ιόνιο είναι τα Σύβοτα και 7-8 νησιά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-