!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Ο κλασικός Σαλονικός είναι αυτός που θα κατέβει στην Αθήνα για 2-3 μέρες και θα σου τα κάνει πλανήτες με το "Εμείς στη Θεσσαλονίκη"
ή το "Αν έρθεις στη Σαλόνικα θα σε πάω στο μπουγατσάδικο του Παναή να φας εκεί μπουγάτσα". Χεστήκαμε ρε φίλε, άσε μας να πιούμε
επιτέλους έναν καφέ με την ησυχία μας.
ή το "Αν έρθεις στη Σαλόνικα θα σε πάω στο μπουγατσάδικο του Παναή να φας εκεί μπουγάτσα". Χεστήκαμε ρε φίλε, άσε μας να πιούμε
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:15 Ο κλασικός Σαλονικός είναι αυτός που θα κατέβει στην Αθήνα για 2-3 μέρες και θα σου τα κάνει πλανήτες με το "Εμείς στη Θεσσαλονίκη"
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Πραγματικά οι μόνοι που σου μπορούν να προσφέρουν δωρεάν τοπικιστικό σπασοκλαμπάνιασμα είναι οι Θεσσαλονικείς και οι
Κρητικοί. Όλοι οι υπόλοιποι σου λένε τα θετικά και τα αρνητικά του τόπου τους, με βάση τα υποκειμενικά τους κριτήρια ο καθένας.
Οι Θεσσαλονικείς και οι Κρητικοί μην σε ακούσουν να αμφισβητήσεις τα ιερά και τα όσια της θεσσαλονικότητας και της κρητικότητας
αντίστοιχα, την έβαψες ποικιλοτρόπως.
Κρητικοί. Όλοι οι υπόλοιποι σου λένε τα θετικά και τα αρνητικά του τόπου τους, με βάση τα υποκειμενικά τους κριτήρια ο καθένας.
Οι Θεσσαλονικείς και οι Κρητικοί μην σε ακούσουν να αμφισβητήσεις τα ιερά και τα όσια της θεσσαλονικότητας και της κρητικότητας
Ένα μικρό παιδάκι ρωτάει τον κρητικό πατέρα του:ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:19 Πραγματικά οι μόνοι που σου μπορούν να προσφέρουν δωρεάν τοπικιστικό σπασοκλαμπάνιασμα είναι οι Θεσσαλονικείς και οι
- Μπαμπά τί θα πει σωβινιστής;
Ο πατέρας απαντά:
- Σωβινιστής, παιδί μου, είναι αυτός που νομίζει ότι ο τόπος του είναι καλύτερος από την Κρήτη!!
- Eθνικοκοινωνιστης
τωρα εξηγουνται ολαvantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 11:33Απο παραλίες της Πελοποννήσου που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ μου, εχω φωτος μου με Σπαλιάρα, εναν αλλο πρωην παικτη σαρβαιβορ και αλλων δυο πρώην και νυν ολ σταρ παικτών σαρβάιβορ, και αλλων 2 πασιγνωστων τραγουδιστων.
Να σας ανεβασω καμία να ανοιξει το μάτι σας?
Γιατι ο άλλος πήρε φορα με τα wallpapers.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν τέτοιον. Μήπως κάνεις παρέα με μαλάκες;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:15 Ο κλασικός Σαλονικός είναι αυτός που θα κατέβει στην Αθήνα για 2-3 μέρες και θα σου τα κάνει πλανήτες με το "Εμείς στη Θεσσαλονίκη"
Το πιστεύω αυτό, αλλά μάλλον δεν είναι αρκετοί για να έχει ιδιαίτερη σημασία.Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:03 Τι να σου πω, αν πχ πας Σαντορίνη για παράδειγμα, γύρω σου βλέπεις κυρίως chinese. Αριθμητικά δεν γίνεται να πλησιάσουν τα νούμερα που πάνε σε 30 χλμ ακτογραμμή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αφήνουν τα πιο πολλά από όλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χελη εισαι Άρης ή Παοκ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Βασικά αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι επειδή ο άνθρωπος αγαπάει την πόλη του, περνάει καλά εκεί και θέλει να περάσεις κι εσύ καλά (τρώγοντας μπουγάτσα). Οκ μπορεί να υπάρχει ένα κρυμμένο νόημα σύγκρισης και υπεροχής σε σχέση με την Αθήνα αλλά και πάλι είναι προτιμότερο να ακούς τέτοια από συνεχή γκρίνια για το τσιμέντο, ακριβείς μετρήσεις του χρόνου που κάνει να πάει στην δουλειά με το αυτοκίνητο, τους Πακιστανούς που τον ενοχλούν κτλ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:15 Ο κλασικός Σαλονικός είναι αυτός που θα κατέβει στην Αθήνα για 2-3 μέρες και θα σου τα κάνει πλανήτες με το "Εμείς στη Θεσσαλονίκη"
- hellegennes
Πόσες φορές με έχεις δει να γράφω στα αθλητικά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
το μονο μερος στη χαλκιδικη που εχει κατι το εντυπωσιακο.
τα υπολοιπα που εβαλες, ειναι απλως παραλιες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αυτη ας πουμε, ειναι απλως χαλια. καταλληλη μονο για βουνησιους, που δεν εχουν δει θαλασσα ποτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- hellegennes
Βασικά, δεν θυμάμαι ούτε στο παρόν ούτε στο πρώην φόρουμ να ανοίγει Θεσσαλονικιός νήμα για να εκθειάσει την Θεσσαλονίκη ούτε καν για να γράψει για μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Ειλικρινά δεν βλέπω καν από πού προκύπτει αυτό που λέει ο αγαπητός Φιλελές. Μην σου πω ότι όλες οι συζητήσεις που θυμάμαι να έχω κάνει στην ζωή μου για την Θεσσαλονίκη ή συγκρίσεις Αθήνας Θεσσαλονίκης έχουν ξεκινήσει από Νότιους.gassim έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:39Βασικά αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι επειδή ο άνθρωπος αγαπάει την πόλη του, περνάει καλά εκεί και θέλει να περάσεις κι εσύ καλά (τρώγοντας μπουγάτσα). Οκ μπορεί να υπάρχει ένα κρυμμένο νόημα σύγκρισης και υπεροχής σε σχέση με την Αθήνα αλλά και πάλι είναι προτιμότερο να ακούς τέτοια από συνεχή γκρίνια για το τσιμέντο, ακριβείς μετρήσεις του χρόνου που κάνει να πάει στην δουλειά με το αυτοκίνητο, τους Πακιστανούς που τον ενοχλούν κτλ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:15 Ο κλασικός Σαλονικός είναι αυτός που θα κατέβει στην Αθήνα για 2-3 μέρες και θα σου τα κάνει πλανήτες με το "Εμείς στη Θεσσαλονίκη"
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:41το μονο μερος στη χαλκιδικη που εχει κατι το εντυπωσιακο.
τα υπολοιπα που εβαλες, ειναι απλως παραλιες.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
σωστός. Στο λέω γιατί δε διακρίνω οπαδισμό στο λόγο σου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Δεν είμαι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που με ενοχλούν στην πόλη μου, τα περισσότερα από τα οποία βέβαια είναι κοινός τόπος για τις περισσότερες πόλεις και όχι μόνο τις ελληνικές. Φυσικά τα πιο πολλά τα έχουμε συζητήσει ανά τα χρόνια εδώ μέσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 83 Απαντήσεις