Οι Κρητικοί, είναι πιο ζόρικοι στο να σε αποδεχθούν, διαφορετικά έχουν τον ανθρωποδιώχτη. Οι βόρειοι είναι πιο "ζεστοί" και χαλαροί. Για την απλοχεριά, συμφωνώ.sys3x έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:29Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια σημεία μοιάζουμε τρομακτικά πολύ.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:24Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια σημεία, μοιάζουν οι βόρειοι με τους τέρμα νότιους.sys3x έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:20
Είναι η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω σχεδόν κάθετα μαζί σου μαν, ισχύει μέχρις ενός σημείου αυτό που λες ΑΛΛΑ είναι ψεκάθαρο ότι το δείγμα στο οποίον έχεις πρόσβαση είναι αρκετά περιορισμένο. Ίσως πριν είκοσι χρόνια να είχες απόλυτο δίκαιο, τώρα όχι, με τρίποντα.
Στο λέω εγώ που φέτο κάναμε πρωτοχρονιά στη Σαλονίκη με καλούς φίλους από τα Χανιά (η αλήθεια είναι ότι δεν διαφέρουμε πολύ).
![]()
Στην καγκουριά πχ.
![]()
Spoiler
και στην απλοχεριά νομίζω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Άρθρο του Κόλκα έβαλες, άμα είναι να ανεβάσω και εγώ του Κετσετζόγλου.Κόκκορας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:16 Ερμής
δικό σουhttps://www.sdna.gr/taxonomy/term/10501 ... mainei-fosΤο φαινόμενο βέβαια δεν είναι ποδοσφαιρικό, είναι κοινωνικό. Το κέντρο της χώρας είναι η Αθήνα και τα πάντα έχουν στηθεί μέσα από αυτή. Είναι λογικό οι πολίτες της να έχουν την αίσθηση πως τα πάντα τους ανήκουν και για να μην τους αδικώ, έτσι τους εκπαίδευσαν.
Είναι λογικό ο ίδιος άνθρωπος να λέει πως ο Άρης αδίκως ζητά πέναλτι στη γονατιά του Αθανασιάδη στη μούρη του Φαμπιάνο και παράλληλα αν είναι ανάποδα η φάση να λέει ακριβώς το αντίθετο. Έτσι εκπαιδεύτηκε ο άνθρωπος.
Αν του έκλεβαν πρωτάθλημα επειδή έπεσε ένα ανοιχτό ρολό στο μανίκι κάποιου, στο δικαστήριο εμφανιζόταν νέο έγγραφο δήθεν γραμμένο από τον διαιτητή με άλλο γραφικό χαρακτήρα, μετά του ακύρωναν καθαρό γκολ στο 90΄ και κάποια χρόνια μετά ο αντίπαλος προπονητής θα παραδεχόταν δημοσίως πως δεν είδαν κανένα πιστόλι, θα είχε σηκώσει τη Γη ανάποδα. Τώρα ο Λουτσέσκου είναι γραφικός. Βέβαια, δύο χρόνια μετά, Υφυπουργός αθλητισμού έστησε μία επιτροπή για να υποβιβάζει τον ΠΑΟΚ την ώρα που ήταν πρώτος στη βαθμολογία και έπαιζε εντός έδρας παιχνίδι. Αυτό του φαίνεται φυσιολογικό να συμβαίνει στον ΠΑΟΚ.
κοιτα τι γραφει ενας Αθηναιος
![]()
![]()
-
Σκαρταδος 4
Αν τύχεις τον Αη Γιάννη σε καλή μέρα χωρίς πολύ κόσμο φίλε,θα βάλεις τα κλάματα,δεν θα πιστεύεις την τύχη σου που βρίσκεσαι σε τέτοιο μέροςΑσέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:42αυτη ας πουμε, ειναι απλως χαλια. καταλληλη μονο για βουνησιους, που δεν εχουν δει θαλασσα ποτε.
Βέβαια εγώ όλα αυτά τα έζησα καλά,σε χρόνια με λίγο κόσμο,χωρίς Μπιτς μπάρ κτλ
Όπως έχω καμμιά τριανταριά φωτογραφίες στις παραλίες της Μυκόνου,πολύ πριν γίνουν τα γνωστά μπαράκια
Η πρώτη μου γυναίκα ήταν Αθηναία
Και αυτή και οι συγγενείς της ήταν οι πιο φανατικοί οπαδοί του σαν την Χαλκιδική δεν έχει
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μια και αναφερθηκε ο vantono
δεν ξεχνω στην πλακα σε κεντρικό σημείο έναν τύπο(έλληνας,ξένος δεν ξέρω) να κατουράει στην γωνια την εκκλησία στον κόσμο μπροστά
(μιλαμε για σκηνικα παρακμης,ασε δε οι μουτζουρες πανω σε κολωνες! ω ναι!ή το αίσχος των γκραφιτι που ειχαν πνιξει πανεμορφα νεοκλασικα)
εκει με επιασε μια στενοχωρια,γιατι μιλάμε και για προβεβλημένο χώρο,στενοχωρια τόσο για τις γενιές τις παλαιές,που σίγουρα δεν είχαν κατα νου να καταλήξει έτσι ο τόπος που ζουν,όσο για την εκκλησία,αλλά και για την ίδια την Αθήνα(γιατί και πολλά άλλα στραβά έχω πετύχει)
απλά άμα κάτσω με έναν ξένο δεν υπάρχει περίπτωση να την χαντακώσω,θα του πω τις ομορφιές που θα δει,που να παει κ.λπ
γενικά όταν ζεις σε διάφορα σημεία στην χώρα σου και δη κάνεις παρέες παντού ,ή έχεις πάρε δώσε και με ξένους,το τοπικιστικό σου,που φυσιολογικά κάθε άνθρωπος το έχει,κάπως καλμάρει,βλέπεις Ελλάδα,όχι Παγκράτι ή καλαμαρια
αν και εγώ πιστεύω πάντοτε το είχα αυτό
δεν ξεχνω στην πλακα σε κεντρικό σημείο έναν τύπο(έλληνας,ξένος δεν ξέρω) να κατουράει στην γωνια την εκκλησία στον κόσμο μπροστά
(μιλαμε για σκηνικα παρακμης,ασε δε οι μουτζουρες πανω σε κολωνες! ω ναι!ή το αίσχος των γκραφιτι που ειχαν πνιξει πανεμορφα νεοκλασικα)
εκει με επιασε μια στενοχωρια,γιατι μιλάμε και για προβεβλημένο χώρο,στενοχωρια τόσο για τις γενιές τις παλαιές,που σίγουρα δεν είχαν κατα νου να καταλήξει έτσι ο τόπος που ζουν,όσο για την εκκλησία,αλλά και για την ίδια την Αθήνα(γιατί και πολλά άλλα στραβά έχω πετύχει)
απλά άμα κάτσω με έναν ξένο δεν υπάρχει περίπτωση να την χαντακώσω,θα του πω τις ομορφιές που θα δει,που να παει κ.λπ
γενικά όταν ζεις σε διάφορα σημεία στην χώρα σου και δη κάνεις παρέες παντού ,ή έχεις πάρε δώσε και με ξένους,το τοπικιστικό σου,που φυσιολογικά κάθε άνθρωπος το έχει,κάπως καλμάρει,βλέπεις Ελλάδα,όχι Παγκράτι ή καλαμαρια
αν και εγώ πιστεύω πάντοτε το είχα αυτό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 01 Φεβ 2023, 15:49, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξαναγράφω, δεν είναι κακό που δεν σας μυρίζει. Εγώ είμαι που έχω ευαίσθητη μύτη και πιάνω οσμές που οι περισσότεροι αγνοούν.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:34 Στη πλατεία Συντάγματος, πολύ πιο πιθανό να σου βρωμισει καμία κουτσουλιλα και λοιπή βρωμιλα από όλες αυτές τις μαλακίες που μεταφέρουν τα περιστερια έχοντας κάνει την πλατεία περιστερώνα (και πολλοί μαλακες τα ταίζουν) παρά κάτι σε ινδοπακιστανικο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κακό είναι που δεν μας γράφεις που ζεις.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:44Ξαναγράφω, δεν είναι κακό που δεν σας μυρίζει. Εγώ είμαι που έχω ευαίσθητη μύτη και πιάνω οσμές που οι περισσότεροι αγνοούν.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:34 Στη πλατεία Συντάγματος, πολύ πιο πιθανό να σου βρωμισει καμία κουτσουλιλα και λοιπή βρωμιλα από όλες αυτές τις μαλακίες που μεταφέρουν τα περιστερια έχοντας κάνει την πλατεία περιστερώνα (και πολλοί μαλακες τα ταίζουν) παρά κάτι σε ινδοπακιστανικο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, γενικότερα πιο ζόρικοι αλλά περισσότερο το παίζουν παρά είναι νομίζω και κάπου εκεί κολλάει και η καγκουριά που ανέφερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:42Οι Κρητικοί, είναι πιο ζόρικοι στο να σε αποδεχθούν, διαφορετικά έχουν τον ανθρωποδιώχτη. Οι βόρειοι είναι πιο "ζεστοί" και χαλαροί. Για την απλοχεριά, συμφωνώ.
Εμείς όντωστ είμαστε πιο γούτσου-γούτσου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα σε χρειαστώ εσένα.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:44Ξαναγράφω, δεν είναι κακό που δεν σας μυρίζει. Εγώ είμαι που έχω ευαίσθητη μύτη και πιάνω οσμές που οι περισσότεροι αγνοούν.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:34 Στη πλατεία Συντάγματος, πολύ πιο πιθανό να σου βρωμισει καμία κουτσουλιλα και λοιπή βρωμιλα από όλες αυτές τις μαλακίες που μεταφέρουν τα περιστερια έχοντας κάνει την πλατεία περιστερώνα (και πολλοί μαλακες τα ταίζουν) παρά κάτι σε ινδοπακιστανικο.
.
.
Σκέφτεσαι να βγεις στο βουνό για τρούφες;sys3x έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:48Θα σε χρειαστώ εσένα.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:44Ξαναγράφω, δεν είναι κακό που δεν σας μυρίζει. Εγώ είμαι που έχω ευαίσθητη μύτη και πιάνω οσμές που οι περισσότεροι αγνοούν.vantono έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:34 Στη πλατεία Συντάγματος, πολύ πιο πιθανό να σου βρωμισει καμία κουτσουλιλα και λοιπή βρωμιλα από όλες αυτές τις μαλακίες που μεταφέρουν τα περιστερια έχοντας κάνει την πλατεία περιστερώνα (και πολλοί μαλακες τα ταίζουν) παρά κάτι σε ινδοπακιστανικο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τα προαστια γενικως το εχουν αυτο το καλο,σε ολες τις πολεις όπου γης,ειναι τοποι διαφυγης απο το κεντρο,ιδιως στην χωρα μας ετσι οπως το καταντησαμε στις περισσοτερες των πολεων με αποκορυφωμα την ιδια την ΑθηναΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:42
Υ.Γ Παρεπιπτόντως, η εικόνα της πυκνοδομημένης τσιμεντούπολης ισχύει περισσότερο για το κέντρο, τα δυτικά προάστια και τον Πειραιά.
Στα ανατολικα, τα βόρεια και τα νότια προάστια της Αθήνας μπορεί να δει κανείς φαρδύτερους δρόμους και πιο "υψηλής αισθητικής" σπίτια.
εχεις καποια ανεξαρτησια μεγαλυτερη,λιγο χωρο παραπανω,ισως περισσοτερη ασφαλεια,αν εχεις την δυνατοτητα πας και ας εχει τρεξιμο.
- Sid Vicious
Καλους και κακους τουριστες εχει παντου, δεν εχει να κανει τοσο με το απο που ειναι. Οι Σερβες παντως ειναι ωραιοτερες απο τις Ιταλιδες.Cecily Anne έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:31Έγώ συνέχεια. Μια χαρά τουρίστες ειναι. Τα μικρά είναι χαζά σαν και τα δικά μας, αλλά δεν πιάνουν μία μπροστά στα Αγγλογαλλάκια τα οποία είναι για μπάτσες.Bic έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:18Μάλλον δεν έτυχε ποτέ σου να κάνεις διακοπές δίπλα σε Ιταλούς, για να θεωρείς γυφταρμάδες τους Βαλκάνιους.Ερμής έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:11 Πραγματικά μου ειναι αδιάφορο έως και αποκρουστικό το ποιες παραλίες προτιμάνε οι βουλγαροσκοπιανοι γυφταρμάδες που φέρνουν μέχρι και τις κονσέρβες απο τα σπίτια τους.
- Sid Vicious
Περιεργο κοσμο εχεις γνωρισειΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 13:15 Ο κλασικός Σαλονικός είναι αυτός που θα κατέβει στην Αθήνα για 2-3 μέρες και θα σου τα κάνει πλανήτες με το "Εμείς στη Θεσσαλονίκη"
ή το "Αν έρθεις στη Σαλόνικα θα σε πάω στο μπουγατσάδικο του Παναή να φας εκεί μπουγάτσα". Χεστήκαμε ρε φίλε, άσε μας να πιούμε
επιτέλους έναν καφέ με την ησυχία μας.
- Sid Vicious
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:08
Μερικά από τα ωραιότερα φαγάδικα έχουν οι Πακιστανοί στην Αθήνα. Επίσης, κουρευόμαστε στους Πακιστανούς και δίνουμε λιγότερα χρήματα,
είναι από τα θετικά της πόλης μας που ζουν εδώ.
Όχι.Bic έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:50Σκέφτεσαι να βγεις στο βουνό για τρούφες;sys3x έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:48Θα σε χρειαστώ εσένα.Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:44
Ξαναγράφω, δεν είναι κακό που δεν σας μυρίζει. Εγώ είμαι που έχω ευαίσθητη μύτη και πιάνω οσμές που οι περισσότεροι αγνοούν.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 138 Απαντήσεις
- 3235 Προβολές
-