Είναι αυτές οι μέρες που έχω ανάγκη μια κάποια στήριξη, η αλήθεια είναι. Σ'ευχαριστώ κι εσένα λαβ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Επειδή καταβάλεις προσπάθεια, κι επειδή για μια ολόκληρη εβδομάδα κρατάς χαρακτήρα μη ρίξεις την προσπάθεια στον γκρεμό.Πασιφάη έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:35Είναι αυτές οι μέρες που έχω ανάγκη μια κάποια στήριξη, η αλήθεια είναι. Σ'ευχαριστώ κι εσένα λαβ.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ωραία,ωραία.μόνο που πέρασαν 2 μέρες
Όχι μωρέ βλαμμένο. Από την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ στις 10 λέμε. Δεν ξέρω εγώ που μετράω τις ώρες;
Σωστά. Κρίμα θα είναι.Gherschaagk έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:37Επειδή καταβάλεις προσπάθεια, κι επειδή για μια ολόκληρη εβδομάδα κρατάς χαρακτήρα μη ρίξεις την προσπάθεια στον γκρεμό.Πασιφάη έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:35Είναι αυτές οι μέρες που έχω ανάγκη μια κάποια στήριξη, η αλήθεια είναι. Σ'ευχαριστώ κι εσένα λαβ.![]()
αν τα βρείς σκουρα δες αυτό, η γνώμη των γιατρών βοηθάει.
κριμα θα ηταν να μην αναβα ενα Αυγης 15 απο Αγ Δομινικο (μεγαλη η χαρη του ) - μετα απο δυο καλουτσικους εργολαβους απο το ζαχαροπλαστειο ΛωνηΠασιφάη έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:42Σωστά. Κρίμα θα είναι.Gherschaagk έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:37Επειδή καταβάλεις προσπάθεια, κι επειδή για μια ολόκληρη εβδομάδα κρατάς χαρακτήρα μη ρίξεις την προσπάθεια στον γκρεμό.Πασιφάη έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:35
Είναι αυτές οι μέρες που έχω ανάγκη μια κάποια στήριξη, η αλήθεια είναι. Σ'ευχαριστώ κι εσένα λαβ.![]()
ΑΠΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΥΣΗΗΗΗΗΗ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κάπνιζα Κάμελ πολλά χρόνια.
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΑγις έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:50κριμα θα ηταν να μην αναβα ενα Αυγης 15 απο Αγ Δομινικο (μεγαλη η χαρη του ) - μετα απο δυο καλουτσικους εργολαβους απο το ζαχαροπλαστειο ΛωνηΠασιφάη έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:42Σωστά. Κρίμα θα είναι.Gherschaagk έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:37
Επειδή καταβάλεις προσπάθεια, κι επειδή για μια ολόκληρη εβδομάδα κρατάς χαρακτήρα μη ρίξεις την προσπάθεια στον γκρεμό.
ΑΠΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΥΣΗΗΗΗΗΗ
Αυτο που δεν σου λενε βεβαια ειναι οτι αν τρεξουν 50 μετρα θελουν μιση ωρα μετα να βρουν ανασα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά η συνέχεια απολαυστική.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ισχύει.GoBack έγραψε: 25 Ιαν 2023, 21:56 Αυτο που δεν σου λενε βεβαια ειναι οτι αν τρεξουν 50 μετρα θελουν μιση ωρα μετα να βρουν ανασα
Εγώ το έχω κόψει χρόνια τώρα. Δεν ξανάρχισα. Μπορεί άμα βγω να κάνω 10 τσιγάρα. Ή να κάνω 2 τζούρες έτσι όταν είμαστε στα αμάξι. Και αυτό είναι. Δηλαδή το κάνω μόνο για την απόλαυση της στιγμής. Και ξέρω πολλούς που το κόβουν και τα έχουν καταφέρει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...