!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Τέτοιαν ώρα,χελόου..Πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι. Είχε το κοπή τη πίτα, η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας. Συν την επέτειο των 30 χρόνων. Ιδρυτικά μέλη γαρ, σκάσαμε μύτη και είδαμε φόρα παρτίδα σε περίοπτη θέση τις μούρες μας..( 8 ανθρώπων από αφιέρωμα,) σε Γερμανικό περιοδικό του 1993, Κάδρο. Αισθάνθηκα υπέροχα. Εισέπραξα σεβασμό και αγάπη. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όμορφες στιγμές. Ωραίο να τις χαίρεστε.Πασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2023, 04:32 Τέτοιαν ώρα,χελόου..Πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι. Είχε το κοπή τη πίτα, η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας. Συν την επέτειο των 30 χρόνων. Ιδρυτικά μέλη γαρ, σκάσαμε μύτη και είδαμε φόρα παρτίδα σε περίοπτη θέση τις μούρες μας..( 8 ανθρώπων από αφιέρωμα,) σε Γερμανικό περιοδικό του 1993, Κάδρο. Αισθάνθηκα υπέροχα. Εισέπραξα σεβασμό και αγάπη.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτά είναι τα ωραία να θυμάσαι.Πασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2023, 04:32 Τέτοιαν ώρα,χελόου..Πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι. Είχε το κοπή τη πίτα, η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας. Συν την επέτειο των 30 χρόνων. Ιδρυτικά μέλη γαρ, σκάσαμε μύτη και είδαμε φόρα παρτίδα σε περίοπτη θέση τις μούρες μας..( 8 ανθρώπων από αφιέρωμα,) σε Γερμανικό περιοδικό του 1993, Κάδρο. Αισθάνθηκα υπέροχα. Εισέπραξα σεβασμό και αγάπη.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τι θα συμβει πρωτο, θα καταλαβει την ειρωνια, η θα καταλαβει ποτε παιζουν με τη νοημοσυνη του και θα πιασει τα γαμωσταυριδια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Gherschaagk έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:50Όμορφες στιγμές. Ωραίο να τις χαίρεστε.Πασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2023, 04:32 Τέτοιαν ώρα,χελόου..Πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι. Είχε το κοπή τη πίτα, η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας. Συν την επέτειο των 30 χρόνων. Ιδρυτικά μέλη γαρ, σκάσαμε μύτη και είδαμε φόρα παρτίδα σε περίοπτη θέση τις μούρες μας..( 8 ανθρώπων από αφιέρωμα,) σε Γερμανικό περιοδικό του 1993, Κάδρο. Αισθάνθηκα υπέροχα. Εισέπραξα σεβασμό και αγάπη.![]()
Παιδιά είναι όντως απίστευτο συναίσθημα, για μας τους ''παλαίουρες'' του χώρου.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Θα πρωτοτυπησω και ως σπασικλακι θα ρωτήσω ( κάναμε και ρίμαΠασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2023, 04:32 Τέτοιαν ώρα,χελόου..Πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι. Είχε το κοπή τη πίτα, η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας. Συν την επέτειο των 30 χρόνων. Ιδρυτικά μέλη γαρ, σκάσαμε μύτη και είδαμε φόρα παρτίδα σε περίοπτη θέση τις μούρες μας..( 8 ανθρώπων από αφιέρωμα,) σε Γερμανικό περιοδικό του 1993, Κάδρο. Αισθάνθηκα υπέροχα. Εισέπραξα σεβασμό και αγάπη.![]()
Καπνισες;
Παρατηρητής...
Όχι, δεν το έβαλα στο στόμα μου, αλλά ήπια το Βόσπορο..ksk έγραψε: 23 Ιαν 2023, 15:49Θα πρωτοτυπησω και ως σπασικλακι θα ρωτήσω ( κάναμε και ρίμαΠασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2023, 04:32 Τέτοιαν ώρα,χελόου..Πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι. Είχε το κοπή τη πίτα, η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας. Συν την επέτειο των 30 χρόνων. Ιδρυτικά μέλη γαρ, σκάσαμε μύτη και είδαμε φόρα παρτίδα σε περίοπτη θέση τις μούρες μας..( 8 ανθρώπων από αφιέρωμα,) σε Γερμανικό περιοδικό του 1993, Κάδρο. Αισθάνθηκα υπέροχα. Εισέπραξα σεβασμό και αγάπη.![]()
)
Καπνισες;
Μπράβο Πάσι! Δεν πειράζει πιεςΠασιφάη έγραψε: 23 Ιαν 2023, 20:19Όχι, δεν το έβαλα στο στόμα μου, αλλά ήπια το Βόσπορο..ksk έγραψε: 23 Ιαν 2023, 15:49Θα πρωτοτυπησω και ως σπασικλακι θα ρωτήσω ( κάναμε και ρίμαΠασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2023, 04:32 Τέτοιαν ώρα,χελόου..Πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι. Είχε το κοπή τη πίτα, η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας. Συν την επέτειο των 30 χρόνων. Ιδρυτικά μέλη γαρ, σκάσαμε μύτη και είδαμε φόρα παρτίδα σε περίοπτη θέση τις μούρες μας..( 8 ανθρώπων από αφιέρωμα,) σε Γερμανικό περιοδικό του 1993, Κάδρο. Αισθάνθηκα υπέροχα. Εισέπραξα σεβασμό και αγάπη.![]()
)
Καπνισες;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μαρή, άμα είναι κόβωντας τον έναν εθισμό να πέσω στο αλκοολίκι δεν κάνω δουλειά. Ορέστης Μακρής στα στερνά..
Ε όχι με μέτρο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
Πασιφάη έγραψε: 23 Ιαν 2023, 20:19Όχι, δεν το έβαλα στο στόμα μου, αλλά ήπια το Βόσπορο..ksk έγραψε: 23 Ιαν 2023, 15:49Θα πρωτοτυπησω και ως σπασικλακι θα ρωτήσω ( κάναμε και ρίμαΠασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2023, 04:32 Τέτοιαν ώρα,χελόου..Πριν λίγο γυρίσαμε σπίτι. Είχε το κοπή τη πίτα, η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας. Συν την επέτειο των 30 χρόνων. Ιδρυτικά μέλη γαρ, σκάσαμε μύτη και είδαμε φόρα παρτίδα σε περίοπτη θέση τις μούρες μας..( 8 ανθρώπων από αφιέρωμα,) σε Γερμανικό περιοδικό του 1993, Κάδρο. Αισθάνθηκα υπέροχα. Εισέπραξα σεβασμό και αγάπη.![]()
)
Καπνισες;![]()
Επόμενο level , κρατα γερά.
Παρατηρητής...
Αισθάνομαι υπερήφανη. Σήμερα κλείνω βδομαδα δίχως τσιγάρο.
- ksk
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπράβο Πασιφάη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Φακ.. Το έχω σκεφτεί αυτό. Ειλικρινά δεν ξέρω...Ελπίζω να μην...