Α δεν ξέρω, εγώ πούστηδες ξέρω τους ανθρώπους που κάνουν πουστιές. Όχι τους ανθρώπους που τους αρέσει το ίδιο φύλο .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Πρόσεξε το εξής:Αγις έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:36ποια ψευδορκια ;stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:30Εν τω μεταξύ, η ψευδορκία σε ρατσιστικό έγκλημα τιμωρείται πολύ πιο αυστηρά από την κλασική ψευδορκία.
Θεωρείται καθαυτό ρατσιστικό έγκλημα
https://www.lawspot.gr/nomika-nea/egkli ... y-poinikoyρατσιστικό έγκλημα μπορεί να θεωρηθεί και, π.χ. η ψευδορκία, εφόσον αυτή γίνεται σε βάρος ατόμου που επελέγη λόγω των χαρακτηριστικών που αναφέρονται στο άρθρο 82Α ΠΚ
ακομα κ η φραση ''προσπαθουσαν να αποσπασουν ''' ειναι μελετημενη
αντε να αποδειξουν πως δεν το εκαναν - γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να τολμησει να τους πιστεψει κανεις
καλείσαι στο δικαστήριο ως γονέας να ψευδορκήσεις, ως μάρτυρας.
Το κάνεις; Διακινδυνεύεις ότι μπορεί να βρεθεί ένας μάρτυρας να σε εκθέσει και τελικά να αφήσεις τα παιδιά σου σε νταντά για κάποια χρόνια επειδή θα βρίσκεσαι στη φυλακή για ρατσιστική ψευδορκία (αυξημένης βαρύτητας) ;
Μη νομίζεις ότι αυτά είναι τόσο απλά κι ότι τα δικαστήρια είναι φόρουμ και τουίτερ.
Εν τω μεταξύ, αν πήγαινε το θέμα στο δικαστήριο κι ο ταβερνιάρης για να τη σκαπουλάρει έλεγε "μου το ζήτησαν εκείνοι που κάθονταν εκεί" θα πήγαινες κι εσύ πιθανότατα μέσα ως υποκινητής σε έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.
Εδώ τα γράφεις μάγκικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 22 Ιαν 2023, 22:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άλλο η ηθική βλάβη, άλλο ο ρατσισμός.Kotas έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:23 δεν εχεις δικιο, αν ψαξεις λιγο θα βρεις και δικαστικες αποφασεις που αποζημιωνουν πελατες για ηθικη βλαβη επειδη οι πορτιερηδες τους αρνηθηκαν την εισοδο σε κεντρα διασκεδασης χωρις λογο, κοινως τους εριξαν πορτα
My Life had stood, a Loaded Gun
Τι μαλακία μου έγραψες και τη σβήσανε;
Δεν λέω για σένα, μην ξεσηκώνεσαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τα οργισμενα νιατα φερνουν οσα δεν θα ηθελες να ζησεις - αλλα μυρωδια δεν εχεις παρει το τι γινεται κ τι ερχεταιNaida έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:38Να μας πολεμήσεις σε τι; στην ανοικοδόμηση της κοινωνίας που κατέστρεψαν οι γενιές σας;Αγις έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:32![]()
συμφωνα με τα διδαγματα των ΕΑΟΚ - πολεμας χρησιμοποιοντας τα ιδια τους τα οπλα με την διαφορα πως το κανεις σε πολυ πιο μεγαλυτερη κλιμακα κ ενταση
ειναι αυτο που τους τσακιζει
φυσικα ειχαν δικιο αν κρινω απο τις αντιδρασεις σας![]()
μην ανησυχείς και έρχονται οργισμένα νιάτα να σας εκθρονίσουν και να ποδοπατήσουν κάθε σάπια αξία σας. Γιατι ακριβώς αυτό μάθατε να είστε και να μεταδίδετε. Πούστηδες στην ψυχή σας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
οκ, περα απο την πλακα παντως εναι λίγο γελοίο να βασιζόμαστε στο αντιβρους και να λεμε τα παιδια μουλικα.
- Sid Vicious
Πουστης ειναι περσικη λεξη και σημαινει ομοφυλοφυλος, κιναιδος.Naida έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:39Α δεν ξέρω, εγώ πούστηδες ξέρω τους ανθρώπους που κάνουν πουστιές. Όχι τους ανθρώπους που τους αρέσει το ίδιο φύλο .
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Στη μπαντα μπουλη
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Για πες μας τι έρχεται;Αγις έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:40τα οργισμενα νιατα φερνουν οσα δεν θα ηθελες να ζησειςNaida έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:38Να μας πολεμήσεις σε τι; στην ανοικοδόμηση της κοινωνίας που κατέστρεψαν οι γενιές σας;Αγις έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:32
![]()
συμφωνα με τα διδαγματα των ΕΑΟΚ - πολεμας χρησιμοποιοντας τα ιδια τους τα οπλα με την διαφορα πως το κανεις σε πολυ πιο μεγαλυτερη κλιμακα κ ενταση
ειναι αυτο που τους τσακιζει
φυσικα ειχαν δικιο αν κρινω απο τις αντιδρασεις σας![]()
μην ανησυχείς και έρχονται οργισμένα νιάτα να σας εκθρονίσουν και να ποδοπατήσουν κάθε σάπια αξία σας. Γιατι ακριβώς αυτό μάθατε να είστε και να μεταδίδετε. Πούστηδες στην ψυχή σας.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Πως τιμωρείται αυτή η "ρατσιστική ψευδορκία";stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:39 Πρόσεξε το εξής:
καλείσαι στο δικαστήριο ως γονέας να ψευδορκήσεις, ως μάρτυρας.
Το κάνεις; Διακινδυνεύεις ότι μπορεί να βρεθεί ένας μάρτυρας να σε εκθέσει και τελικά να αφήσεις τα παιδιά σου σε νταντά για κάποια χρόνια επειδή θα βρίσκεσαι στη φυλακή για ρατσιστική ψευδορκία (αυξημένης βαρύτητας) ;
Μη νομίζεις ότι αυτά είναι τόσο απλά κι ότι τα δικαστήρια είναι φόρουμ και τουίτερ.
My Life had stood, a Loaded Gun
Δεν κατάλαβα τι είναι το αντιβρούς και ό,τι κι αν είναι γιατί να βασιζόμαστε σε αυτό για να λέμε τα παιδιά μουλικα.
Η περσική σου ιδιοσυγκρασία και νοοτροπία (Ιράν) δεν περνά απαρατήρητη.Sid Vicious έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:42Πουστης ειναι περσικη λεξη και σημαινει ομοφυλοφυλος, κιναιδος.Naida έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:39Α δεν ξέρω, εγώ πούστηδες ξέρω τους ανθρώπους που κάνουν πουστιές. Όχι τους ανθρώπους που τους αρέσει το ίδιο φύλο .
Sid Vicious έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:42Στη μπαντα μπουλη
Τι λες ρε δυστυχισμένε στούμπε;
- Sid Vicious
Καλα παω να κοιμηθω καμια ωριτσα γιατι εχω να βγω μετα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-