Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στο επαγγελματικό και κοινωνικό τους περιβάλλον. Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις κάτι επώνυμα αλλά έχεις το γελοίο θράσος να βάζεις σε δοκιμασία τα επαγγέλματα άλλων, είσαι για φτύσιμο και τίποτα περισσότερο.
Το αν δεν έχουν οι ίδιοι σόγια και το θεωρούν αυτό ως σοβαρό επιχείρημα για να την πουν σε όσους έχουν, το θεωρώ πολύ πιο χοντρή κακομοιριά.
Σε κάθε περίπτωση, χαρά μου, εσύ δήλωσες ότι δεν θα το έκανες ούτε σε στρέιτ εκδοχή, μπροστά στο σόι σου. Οπότε, άντε να τσιρίξεις κάπου αλλού για τα συντηρητικά άλλα σόγια.
Έχεις πολλές πιθανότητες να τους πείσεις άλλωστε, είναι η συντριπτική πλειοψηφία των προχωκάγκουρων.
Μαρη ΓΑΛΗ, δεν κατανοείς ότι είναι διαφορετικό να βρίσκεσαι σε ένα τραπέζι μαζί με την οικογένεια /παρέα κτλ οπότε και είναι άκυρο και αγένεια να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό από ότι οι υπόλοιποι εκείνη την ώρα και είναι διαφορετικό το να είσαι ιδιωτικά με τον σύντροφο σου οι δύο σας στο τραπέζι και δεν έχει σχέση με δηλώσεις και εκδηλώσεις μπροστά στην οικογένεια; απλά του προσδίδεις άλλη έννοια για να το χρησιμοποιήσεις κατά όπως σε βολεύει.
Είναι χαζό όμως όπως το κάνεις γιατί κάνει μπαμ πως με ποιο τρόπο το χρησιμοποιείς.
Σαφώς και δεν το κατανοώ βρε προχωκαγκούρικο φεμ της κωλοπετεινίτσας γιατί έχω βρεθεί με γκέι ζευγάρια αρσενικά και θηλυκά ζευγάρια σε οικογενειακά τραπέζια, πολύ καιρό πριν την έκρηξη της επαναστατικής ερωτικής ταυτότητα του κάθε προχωκάγκουρα και προχωκαγκούρισας, που ούτε τα κορδόνια του δεν μπορεί να δέσει.
Απλώς ήταν σοβαροί άνθρωποι και όχι ασπόνδυλοι κακομοιρέοι, που έβγαλαν δίσκο υποστήριξης για να καταθέσει πεντάλεπτα το είδος τους.
Και το έχω αναφέρει κι άλλες φορές.
Μαρή παπαρίτσω, τι σχέση έχουν τα οικογενειακά τραπέζια που είναι ολοι μια παρέα με τα +/- τους και ούτως ή άλλως είναι άλλο το κονσεπτ με μια έξοδο ενός ζευγαριού μόνοι τους γκέι,στρ8 γουατεβα και τις τρυφερές στιγμές τους σε μία ταβέρνα;
Επιμένεις να αγκιστρωθείς στο κομμάτι δεν το ξέρουν οι οικογένειες τους περί ομοφυλοφιλίας για αυτό είναι εκδηλωτικοί στην ταβέρνα μπλα μπλα μπλα. Μαλακιες γαληκες.
εγω κοιταξα λίγο με την ευακαιρία του νηματος, εξωτερικό βεβαια γιατι εδω δεν βρηκα κατι, στην αγγλια ας πουμε μεχρι το 19 μπορουσαν να αρνηθουν αν ηθελαν. Αν ξερει κανεις υπευθυνα παντως θα ήθελα να μαθω εδω τι ισχύει.
Πρέπει να διαχωρίσεις το "μπορούν" (δηλαδή απλά το κάνουν με προσωπική πρωτοβουλία στα πλαίσια των φυσικών τους δυνατοτήτων) και "έχουν δικαίωμα".
Το "μπορούν" έχει διπλή σημασία και πολλές φορές συγχέεται ανάμεσα στις δύο προτάσεις.
Πχ. στο άλλο θέμα με τον νεαρό που κλώτσησε το γατάκι "μπόρεσε" να το κάνει. Απλά σήκωσε το πόδι του και το γατάκι εκτοξεύτηκε. Αυτό δεν εμπόδισε τον εισαγγελέα να "μπορέσει" κι εκείνος να κάνει τα δικά του.
Είναι σημαντικό να πούμε εδώ ότι ο νόμος προβλέπει διάφορα αλλά αν αυτά τα διάφορα δεν διεκδικηθούν, δεν εφαρμόζεται ο νόμος.
It is unlawful to refuse to provide a service to a prospective client on the basis of:
gender reassignment
marriage and civil partnership
pregnancy and maternity
race
religion or belief sex or sexual orientation
This is also contrary to the SRA Codes of Conduct.
Fixé
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Μαρη ΓΑΛΗ, δεν κατανοείς ότι είναι διαφορετικό να βρίσκεσαι σε ένα τραπέζι μαζί με την οικογένεια /παρέα κτλ οπότε και είναι άκυρο και αγένεια να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό από ότι οι υπόλοιποι εκείνη την ώρα και είναι διαφορετικό το να είσαι ιδιωτικά με τον σύντροφο σου οι δύο σας στο τραπέζι και δεν έχει σχέση με δηλώσεις και εκδηλώσεις μπροστά στην οικογένεια; απλά του προσδίδεις άλλη έννοια για να το χρησιμοποιήσεις κατά όπως σε βολεύει.
Είναι χαζό όμως όπως το κάνεις γιατί κάνει μπαμ πως με ποιο τρόπο το χρησιμοποιείς.
Σαφώς και δεν το κατανοώ βρε προχωκαγκούρικο φεμ της κωλοπετεινίτσας γιατί έχω βρεθεί με γκέι ζευγάρια αρσενικά και θηλυκά ζευγάρια σε οικογενειακά τραπέζια, πολύ καιρό πριν την έκρηξη της επαναστατικής ερωτικής ταυτότητα του κάθε προχωκάγκουρα και προχωκαγκούρισας, που ούτε τα κορδόνια του δεν μπορεί να δέσει.
Απλώς ήταν σοβαροί άνθρωποι και όχι ασπόνδυλοι κακομοιρέοι, που έβγαλαν δίσκο υποστήριξης για να καταθέσει πεντάλεπτα το είδος τους.
Και το έχω αναφέρει κι άλλες φορές.
Μαρή παπαρίτσω, τι σχέση έχουν τα οικογενειακά τραπέζια που είναι ολοι μια παρέα με τα +/- τους και ούτως ή άλλως είναι άλλο το κονσεπτ με μια έξοδο ενός ζευγαριού μόνοι τους γκέι,στρ8 γουατεβα και τις τρυφερές στιγμές τους σε μία ταβέρνα;
Επιμένεις να αγκιστρωθείς στο κομμάτι δεν το ξέρουν οι οικογένειες τους περί ομοφυλοφιλίας για αυτό είναι εκδηλωτικοί στην ταβέρνα μπλα μπλα μπλα. Μαλακιες γαληκες.
Άσ' το καλό μου, αν δεν... δεν.
Ούτε για τεκμηρίωση του ισχυρισμού μου, δεν σε υπολογίζω ως τεκμήριο.
enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:56
οκ, το ειδα και στην αγγλια αυτο, αρα ειναι πανευρωπαικό, καπου το 2019 δηλαδή μπηκε;
Εγώ πάντως και στα 90's πάντα άκουγα ότι στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να σε εξυπηρετήσει, ότι λόγο και να επικαλεστεί. Αν ισχύει δεν ξέρω.
Δεν ισχυει. Μπορει να μην σε εξυπηρετησει αν παραβαινεις καποιο νομο, αν ενοχλεις τον υπολοιπο κοσμο, αν προκαλεις γενικα προβλημα στον χωρο και στην ευρυθμη λειτουργια του.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Πρέπει να διαχωρίσεις το "μπορούν" (δηλαδή απλά το κάνουν με προσωπική πρωτοβουλία στα πλαίσια των φυσικών τους δυνατοτήτων) και "έχουν δικαίωμα".
Το "μπορούν" έχει διπλή σημασία και πολλές φορές συγχέεται ανάμεσα στις δύο προτάσεις.
Πχ. στο άλλο θέμα με τον νεαρό που κλώτσησε το γατάκι "μπόρεσε" να το κάνει. Απλά σήκωσε το πόδι του και το γατάκι εκτοξεύτηκε. Αυτό δεν εμπόδισε τον εισαγγελέα να "μπορέσει" κι εκείνος να κάνει τα δικά του.
Είναι σημαντικό να πούμε εδώ ότι ο νόμος προβλέπει διάφορα αλλά αν αυτά τα διάφορα δεν διεκδικηθούν, δεν εφαρμόζεται ο νόμος.
Στο παράδειγμα με τους μπαρμπέρηδες του UK δεν μπορεί να διεκδικηεί τίποτα. 'Ετσι και τολμήσεις και κάνεις μήνυση σε Μουσουλμάνο (τα μπαρμπέρικα ανήκουν σε Μωαμεθανούς), σε έχει φάει η μαρμάγκα των μουρλών του Woke. Μιλάμε για τους ίδιους/ίδιες μουρλούς/μουρλές που πριν εννέα χρόνια πήγαν να καταστρέψουν έναν μπάρμπα ζαχαροπλάστη κάπου στην ορεινή Καλιφόρνια και τώρα θέλουν να κλείσουν με το έτσι θέλω μια ταβέρνα στο Ναύπλιο.
enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:56
οκ, το ειδα και στην αγγλια αυτο, αρα ειναι πανευρωπαικό, καπου το 2019 δηλαδή μπηκε;
Εγώ πάντως και στα 90's πάντα άκουγα ότι στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να σε εξυπηρετήσει, ότι λόγο και να επικαλεστεί. Αν ισχύει δεν ξέρω.
Δεν ισχυει. Μπορει να μην σε εξυπηρετησει αν παραβαινεις καποιο νομο, αν ενοχλεις τον υπολοιπο κοσμο, αν προκαλεις γενικα προβλημα στον χωρο και στην ευρυθμη λειτουργια του.
Όπως το διατυπώνεις φαίνεται πως όντως υπάρχει νόμος που το απαγορεύει (στις περιπτώσεις που δεν τα κάνεις αυτά).
Αν τον ξέρεις εσύ, κάνε ένα κόπο να μας πεις ποιος είναι.
There are decades where you fuck around and days where you find out
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 17:45
Αν ήμουν προχωκαγκούρισα θα με λατρεύατε, βλημμένα.
Και ακριβώς γι' αυτό είστε παρτάλια.
δεν εχω ιδέα τι εννοεις οταν λες προχωκαγκουρας, το καταλαβαίνω σαν προσπαθεια να προσβαλεις καποιον, οχι οτι κανεις και τίποτα αλλο δηλαδή, σε εχει φαει το παραφόρουμ νομιζω λιγο, τεσπα.
stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 15:57
Η νομοθεσία περί διακρίσεων;
Εδώ και χρόνια. Περί ρατσιστικών (με ρατσιστικα χαρακτηριστικά) εγκλημάτων τα άρθρα.
μωρε δεν το παιζω εξυπνος, απλα ρωτάω, μην απαντάς γενικα αν θες. Υπάρχει νομοθεσία που απαγορευει στον εστιάτορα να αρνηθεί εξηπηρέτηση σε ομοφυλοφίλους; Εμαστε δηλαδή πιο μπροστά απο τους αμερικάνους, που δεν έχουν τέτοιο περιορισμό;
δεν υπαρχει τετοια νομοθεσια, ομως αν παει καποιος γκει για φαγητο και ο εστιατορας τους το αρνηθει για τον λογο αυτον μπορουν να του κανουν αγωγη για προσβολη της προσωπικοτητας τους και να αξιωσουν χρηματικη ικανοποιηση λογω ηθικης βλαβης
η διαταξεις για την προσβολη της προσωπικοτητας ειναι γενικες διαταξεις, συνιστωσες της ειναι η τιμη, η υποληψη κλπ, οταν τρως πορτα στο εστιατοριο επειδη εισαι γκει ειναι μειωτικκη συμπεριφορα απεναντι αου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kotas την 22 Ιαν 2023, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι, στο άσχετο σκέφτηκα ότι πλησιάζει και το πάσχα και θα πέσει τρελλό γέλιο από τους γκέι και στρέιτ προχωκάγκουρες που θα απαρνηθούν τις αξίες τους για λίγη δωρεάν ξεροψημένη πέτσα αρνιού από τα οπισθοδρομικά σόγια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 22 Ιαν 2023, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 17:53
Έτσι, στο άσχετο σκέφτηκα ότι πλησιάζει και το πάσχα και θα πέσει τρελλό γέλιο από τους προχωκάγκουρες που θα απαρνηθούν τις αξίες τους για λίγη δωρεάν ξεροψημένη πέτσα αρνιού.
Μίλα ξεκάθαρα, υπονοείς ότι οι πρωχοκάγκουρες είναι υποκριτές;!
Ε, δεν το περίμενα αυτό από σένα
There are decades where you fuck around and days where you find out
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 17:53
Έτσι, στο άσχετο σκέφτηκα ότι πλησιάζει και το πάσχα και θα πέσει τρελλό γέλιο από τους προχωκάγκουρες που θα απαρνηθούν τις αξίες τους για λίγη δωρεάν ξεροψημένη πέτσα αρνιού.
Μίλα ξεκάθαρα, υπονοείς ότι οι πρωχοκάγκουρες είναι υποκριτές;!
Ε, δεν το περίμενα αυτό από σένα
Αν ήταν καλοί υποκριτές, δεν θα είχα θέμα.
Αλλά τούτοι, ούτε στο νηπιακό στάδιο της υποκριτικής δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 17:45
Αν ήμουν προχωκαγκούρισα θα με λατρεύατε, βλημμένα.
Και ακριβώς γι' αυτό είστε παρτάλια.
δεν εχω ιδέα τι εννοεις οταν λες προχωκαγκουρας, το καταλαβαίνω σαν προσπαθεια να προσβαλεις καποιον, οχι οτι κανεις και τίποτα αλλο δηλαδή, σε εχει φαει το παραφόρουμ νομιζω λιγο, τεσπα.
Να βρεις προχωκαγκούρισσες που θα σου εξηγήσουν λεπτομερώς τι εννοώ, καλό μου.