Εγώ πάντως και στα 90's πάντα άκουγα ότι στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να σε εξυπηρετήσει, ότι λόγο και να επικαλεστεί. Αν ισχύει δεν ξέρω.enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:56 οκ, το ειδα και στην αγγλια αυτο, αρα ειναι πανευρωπαικό, καπου το 2019 δηλαδή μπηκε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Αγορανομικός κώδικας περί υποχρεώσεων καταστημάτων δημοσίου ενδιαφέροντος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:58Εγώ πάντως και στα 90's πάντα άκουγα ότι στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να σε εξυπηρετήσει, ότι λόγο και να επικαλεστεί. Αν ισχύει δεν ξέρω.enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:56 οκ, το ειδα και στην αγγλια αυτο, αρα ειναι πανευρωπαικό, καπου το 2019 δηλαδή μπηκε;
ε με ψαρωσες, τα λες με στύλ και νομιζα οτι κατι παραπανω ξερεις, θενκς παντως.
εγω κοιταξα λίγο με την ευακαιρία του νηματος, εξωτερικό βεβαια γιατι εδω δεν βρηκα κατι, στην αγγλια ας πουμε μεχρι το 19 μπορουσαν να αρνηθουν αν ηθελαν. Αν ξερει κανεις υπευθυνα παντως θα ήθελα να μαθω εδω τι ισχύει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:58 Εγώ πάντως και στα 90's πάντα άκουγα ότι στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να σε εξυπηρετήσει, ότι λόγο και να επικαλεστεί. Αν ισχύει δεν ξέρω.
Στην ακουστική των μπουμερικών 90's έμεινες καλό μου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:58Εγώ πάντως και στα 90's πάντα άκουγα ότι στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να σε εξυπηρετήσει, ότι λόγο και να επικαλεστεί. Αν ισχύει δεν ξέρω.enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:56 οκ, το ειδα και στην αγγλια αυτο, αρα ειναι πανευρωπαικό, καπου το 2019 δηλαδή μπηκε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ούτε για χέσιμο δεν είστε, καμάρια μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
https://www.lawsociety.org.uk/contact-o ... -a-serviceenaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 17:02εγω κοιταξα λίγο με την ευακαιρία του νηματος, εξωτερικό βεβαια γιατι εδω δεν βρηκα κατι, στην αγγλια ας πουμε μεχρι το 19 μπορουσαν να αρνηθουν αν ηθελαν. Αν ξερει κανεις υπευθυνα παντως θα ήθελα να μαθω εδω τι ισχύει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:58 Εγώ πάντως και στα 90's πάντα άκουγα ότι στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να σε εξυπηρετήσει, ότι λόγο και να επικαλεστεί. Αν ισχύει δεν ξέρω.
It is unlawful to refuse to provide a service to a prospective client on the basis of:
gender reassignment
marriage and civil partnership
pregnancy and maternity
race
religion or belief
sex or sexual orientation
This is also contrary to the SRA Codes of Conduct.
θα ηθελα να μαθω εδω τι ισχύει εννοω, στην αγγλια το ειδα, μεχρι το 19 μπορουσαν να αρνηθουν εξηπηρέτηση αν ηθελαν, δεν υπηρχε προστασία σεξουαλικου προσανατολισμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Ιαν 2023, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βασικά μέχρι πριν 100 χρόνια οι μαύροι θεωρούνταν ζώα από τους συγκεκριμένους. Αν τουλάχιστον σε ενδιαφέρει η ιστορική αναδρομή της ανθρωπότητας.enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 17:08θα ηθελα να μαθω εδω τι ισχύει εννοω, στην αγγλια το ειδα, μεχρι το 19 μπορουσαν να αρνηθουν εξηπηρέτηση αν ηθελαν.
ε οκ, το 19 βεβαια δεν ειναι και πολυ μακρυα, εδώ τελικα δεν ξερουμε σιγουρα, περμενουμε μαλλον καποιον να ξερει.
απλα μου εκανε εντυπωση η σιγουρια που εγραφες, ήθελα να δω αν πραγματι ξερεις για να μαθω και εγω.
απλα μου εκανε εντυπωση η σιγουρια που εγραφες, ήθελα να δω αν πραγματι ξερεις για να μαθω και εγω.
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ψάχνεις τι συνέβαινε στο παρελθόν σε διάφορα κράτη του κόσμου;
οχι βρε σας διαβάζω και απο περιέργεια ήθελα να καταλαβω αν λετε πραγματα που γνωρίζετε ή κατι αλλο κλπ.
τεσπα, σορυ.
τεσπα, σορυ.
Τι σόρι ρε enaon.enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 17:13 οχι βρε σας διαβάζω και απο περιέργεια ήθελα να καταλαβω αν λετε πραγματα που γνωρίζετε ή κατι αλλο κλπ.
τεσπα, σορυ.
Μια χαρά είσαι στο διάλογο.
stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 17:06https://www.lawsociety.org.uk/contact-o ... -a-serviceenaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 17:02εγω κοιταξα λίγο με την ευακαιρία του νηματος, εξωτερικό βεβαια γιατι εδω δεν βρηκα κατι, στην αγγλια ας πουμε μεχρι το 19 μπορουσαν να αρνηθουν αν ηθελαν. Αν ξερει κανεις υπευθυνα παντως θα ήθελα να μαθω εδω τι ισχύει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:58 Εγώ πάντως και στα 90's πάντα άκουγα ότι στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να σε εξυπηρετήσει, ότι λόγο και να επικαλεστεί. Αν ισχύει δεν ξέρω.
It is unlawful to refuse to provide a service to a prospective client on the basis of:
gender reassignment
marriage and civil partnership
pregnancy and maternity
race
religion or belief
sex or sexual orientation
This is also contrary to the SRA Codes of Conduct.
Παρόλα αυτά, στο UK οι μπαρπέρηδες μπορούν να αρνηθούν όχι μόνο να κουρέψουν μια γυναίκα, αλλά και να της απαγορεύσουν την παραμονή στο κουρείο.
https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-jersey-51122848
https://www.bristolpost.co.uk/news/bris ... rs-1912075
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... exist.html
Αυτό έχει γίνει ήδη κατανοητό.
Σε κάθε περίπτωση, καμμιά δουλειά/πληροφόρηση/εμπΥρίες δεν είναι ντροπή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-