Naida έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:11
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:07
stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 16:03
Είδες τι ωραία που θέτει το ρατσιστικό επιχείρημα σα να μιλά ξέρω γω για πεταλουδίτσες και σκιουράκια;
Αν μπλέκεις τις πεταλουδίτσες και τα σκιουράκια με τα σόγια σας αγαπητέ μου, θα επαναλάβω ότι αυτό είναι δικό σας και όχι δικό μου πρόβλημα.
Εγώ πάντα διαχώριζα τα είδη. Και βρίσκω τα σκιουράκια συμπαθέστατα όντα. Αλλά μέχρι εκεί. Οι πεταλούδες ούτως ή άλλως, ζουν πολύ λιγότερο.
ΓΑΛΗ αν δεν έχουν σόι το ζευγάρι των γκέυδων; που θα στηρίξεις το αφήγημα σου;
Στο επαγγελματικό και κοινωνικό τους περιβάλλον. Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις κάτι επώνυμα αλλά έχεις το γελοίο θράσος να βάζεις σε δοκιμασία τα επαγγέλματα άλλων, είσαι για φτύσιμο και τίποτα περισσότερο.
Το αν δεν έχουν οι ίδιοι σόγια και το θεωρούν αυτό ως σοβαρό επιχείρημα για να την πουν σε όσους έχουν, το θεωρώ πολύ πιο χοντρή κακομοιριά.
Σε κάθε περίπτωση, χαρά μου, εσύ δήλωσες ότι δεν θα το έκανες ούτε σε στρέιτ εκδοχή, μπροστά στο σόι σου. Οπότε, άντε να τσιρίξεις κάπου αλλού για τα συντηρητικά άλλα σόγια.
Έχεις πολλές πιθανότητες να τους πείσεις άλλωστε, είναι η συντριπτική πλειοψηφία των προχωκάγκουρων.